| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:22
- Nahlásit
Biluška
ne to se jenom asi mi zdá červené... je hnědý..... nikča tvrdí že chovatelka tvrdí že mu zezelenaj.... zkusím sem nějak dostat fotku.....
|
Ebony
Člen |
- Nahlásit
Neessi
no mně už akorát chybí ten kamión
a ne že bych po něm nekoukala
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatato me teda sere,kdyz todlencto vidim!fakt pekna cubina
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:24
- Nahlásit
Ebony
no mně už akorát chybí ten kamión
a ne že bych po něm nekoukala
ty nemusíš do práce?Ty se máš.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:24
- Nahlásit
Biluškadekuji pani,rano se mrknu.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:28
- Nahlásit
Neessi
nemusím , ale abych nežrala, tak občas jdu na 4 hoďky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:33 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
tady:
URL
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:39
- Nahlásit
leila
juuu ten je osklivej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:40
- Nahlásit
leila
Jestli mu zezelenají tak sežeru vlastní klóbrc i se stuhou . To bude normoš se světlýma očima (možná nebudou úplně modré, ale světlé budou) . Skoro bych si i vsadila na modré To má s papírama? Odkud?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:48
- Nahlásit
Biluška
jj má to s pp je z chs hrdlicka a je po greovy
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:51
- Nahlásit
Biluška
jinak s těma očima jsem jí to říkala.... a taky možná bude problém s tím okem kde je bílá skvrna.... může ale nemusí....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 07:43
- Nahlásit
otevírám
jinak dobré ráno všem
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 07:43
- Nahlásit
Dobré jitro! Kde jste??????????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 07:46
- Nahlásit
Lola1
prosímtě,všici ještě chrněj a ty co jdou dneska ven na vychajdu na Dívčí hory(skály,nebo jak se to jmenuje) ,tak ti maj hlubokou půlnoc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:13
- Nahlásit
Brý ránko
pán Bůh mě má rád-díky slejváku padly stopy,teď pomalu přestává,jedu na vobrany ,tak zatím pá pá pá
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:25
- Nahlásit
želva
ahoj, co dělá tvá smečka?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:38
- Nahlásit
Lola1
no Dasty má k DKK i DLK a sindy je ok,ale jestli jí dál bude bavit agillity,tak to půjdem někam ukusit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:56
- Nahlásit
Dobré ráno všem ranním ptáčatům i nočním sovám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:58
- Nahlásit
leila
Možná tam nemá bílý flek, možná se tam odráží světlo na fotce. Nebo jsi ho viděla naživo? Každopádně si myslím, že v tomhle věku už se mu barva očí nezmění
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
ahoj prosimte nevis presne meil na melody???ja ji vcera potkala dala mi meil ale nevim jesli sem ho dobre vylustila neska )))a neposilam to nahodou jinam o)))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:56
- Nahlásit
čus fšicííí co dneska nemuseli na stopy ,ti ,jejichž čokl si nerozlízal nohu i ti co projíždějí inzeráty na kamion z druhý ruky
Ebony
že i kdyby jste si ji vzala, a pak i jinou a další...stejně se tam objeví zase nějaká krásná...a pořád dokola, pak máte doma hafo psů, a už to prostě nejde...a jste na tom pořád stejně - pořád je někde nějaký bezprizorní pes se smutnýma očima - stovky psů - jen vy padáte na hubu únavou, žádná dovolená, žádný prázdniny, a jen se se vzteklou bezmocností díváte, jaký jsou lidi hovada...je to začarovaný kruh...
Popsala ste to veelmi realisticky,pani ,já tohle všechno vim,kurva .Mám však nepopsatelnou slabost pro NO a to od dob,kdy jsem začla vnímat svět kolem sebe.V poslední době vedou vlkošedi .Mít možnosti jako v baráku...dopadla bych jako vy.Je mi jasný,že všechny nezachráním,ale tohohle jo a tamtoho ještě taky..asi tak.
ketty
nevis presne meil na melody
pošlu ti ho na mail
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:58
- Nahlásit
Čus fšici,jsme doma,bahno mám fšude.Dokonce dneska byla na cvičáku "inšpekce"-pitbull -ta to tam zase rozsvítila,bo z ní má vítr i hlavní výcvikář.Už jsem od něj slyšela i pochvalu,což normálně nedělá.Kromě bahna to fakt nemělo chybu.Bordžínka si pěkně kousla,jen to má malou chybku-držíme ji dva Takže druhá pochvala byla: "Zákusy perfektní,jen ty dva psovodi na tom laně to kazej".
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 17:58
- Nahlásit
ahoj ste tu nekdo??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:07
- Nahlásit
ketty
jááááááááááááááááá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:16
- Nahlásit
to tady zase musím posunout,páč to foto téma z Prokopáku je celý roztažený díky těm ,sice hezkým,ale megafotkám od ketty.
Sem tam nikde neviděla Gerdu-ta nedorazila,bo co?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 21:35
- Nahlásit
Neessi
ahoj ja se za to omluvila nejsem na svem kompu a nak se to takto pomatlo ale uz to je na jina strance tak je to zas v normalu tak jeste jednou omluva nebyl to umysl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 22:02
- Nahlásit
ketty
no jo,čéče,já koukala jak puk a hlavně jsem musela posunovat texty mně se neomlouvej-jsem si jen rejpla.Ale fotky hezký,to jo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 22:04
- Nahlásit
Neessi
jojoo vpoho tam se omluvila vsem ja taky zustala koukat sem to odeslala a fotky jak kra.. najednou se obevili a celi roztazeny mazec mam to den teda a to uz mi zalozili asi kvuli tomu mistnost ikdyz spis kvuli tem baterkam zapomenutym
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 22:06
- Nahlásit
Neessi
jjo dik sem rada ze se libi fotecky haficku v mega vydani :
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 22:08
- Nahlásit
ketty
dik sem rada ze se libi fotecky haficku
si piš ,no nic,jdu do kafasu,ránu musím vstávat a jít ípit.
|