| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
,je to takovej náš Čak po česku
čak kynolog
Gerda
já se nechci nechat přeoperovat, chci jen dědit
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:17
- Nahlásit
Gerda
mám teď vzácného psa s obsahem stříbra
aha, to je koza..., ale vácná... , tak, že jí pozdravuje Piškot a Tonička.
Můj velevzácnej pes zas teď venku furt nosí košík, protože se vrátil do dětskejch let a žere i věci neorganického původu . Jednak bych s ním dost nerada absolvovala další operaci a druhak mi úplně stačilo, když mi minulej tejden bez varování nablil do postele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:22
- Nahlásit
maixnerova
druhak mi úplně stačilo, když mi minulej tejden bez varování nablil do postele
pani,vy taky nic nevydržíte..
P.S.Markéta už celkem vyschla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:23
- Nahlásit
maixnerova
pošli si ho k nám na převýchovu . Mě všech devět psů žere veškeré lejna co najdou. Nejlepší jsou údajně kravince, v těsném závěsu následovány psími bobky ( beztak jsou z naší smečky, nikdo jiný tady nevenčí ) a końskými koblížky. Jednou se dostali dokonce k prasečím a od té doby je považují za manu nebeskou. Jelikož kravince a svoje vlastní bobky potkáváme kamkoliv se hnem ví celá vesnice v kterých místech právě venčím. Poznají to podle neustálého řevu "FUJETOTYKRÁVO", "KURVAPROTEBETOPLATÍTAKYCOSIMYSLÍŠŽEJEDNUODTOHOVYH ODÍMATYSITOZEŽEREŠNEBOCO?" , "TAKSITOKLIDNĚZEŽERACHCÍPNIALESPOŇBUDUMÍTKONEČNĚKL ID" (tento používám když to žerou mimo dosah traverzy) . Neorganické věci nežerou, poněvadž kdyby se zdržovali neorganickými věcmi mohl by jim někdo jiný před nosem sežrat ten kravinec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:27
- Nahlásit
benda2
já se nechci nechat přeoperovat, chci jen dědit
Tak to se mi ulevilo, chci taky dědit a jsem ráda, že to není podmíněno změnou pohlaví - po kom se dědí?
isdpch
díky za nabídku pomoci, ale s Knédlem sme se dohodli, že do toho servisu dojede, že je to jen povrchový, žádný vnitřní zranění. On teď děsně zkrotnul od té doby, co má haltinu a používám na něj škubnutí spojkou zejména na křižovatkách. Už ho ani nemusím preventivně parkovat před vrakovištěm.
maixnerova
když mi minulej tejden bez varování nablil do postele
To bych ho snad zabila! Mařena naštěstí blije pod postel, což je ovšem taky dost nechutný, zejména když mi blije pod hlavou a pak slyšim to mlaskání, jak to žere.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.Markéta už celkem vyschla
možná pro ty, který o půlnoci nelověj kachny z bahnitýho rybníčku . Nebo spíš se tak tvářej, že je lověj.... to znamená vlítnou do smrdutýho bahna a když kachny začnou kvákat, tak hrdinně prchnou. Takže jedinej výsledek je zasmraděnej byt, koupání, úklid, praní a pečínka žádná
Ale v sadech bychom se mohly vidět . Konečně poznáš drajvovou Toničku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Biluška
TAKSITOKLIDNĚZEŽERACHCÍPNIALESPOŇBUDUMÍTKONEČNĚKL ID"
To je moc hezký povel, taky ho zavedu, zatím máme jen: "Marie, neni to trochu nedůstojný v tvym věku?"
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:31
- Nahlásit
Gerda
což je ovšem taky dost nechutný
... jójó, když jsem byla mladá, bývalo častým tématem rozhovorů "jak jsem se kde a po čem alkoholickym poblil/a"... teď už je to spíš "jak, kde a kam nablil můj pes"
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:33 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Gerda
"Marie, neni to trochu nedůstojný v tvym věku?"
... tak to je drsný....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:36
- Nahlásit
Biluška
pošli si ho k nám na převýchovu
...Neorganické věci nežerou, poněvadž kdyby se zdržovali neorganickými věcmi mohl by jim někdo jiný před nosem sežrat ten kravinec
To je dobrej nápad, s tou převýchovou , kdyby viděl, jaká je po kravěncích aj. poptávka, začal by s tím určitě taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:38
- Nahlásit
maixnerova
jak jsem se kde a po čem alkoholickym poblil/a"...
))))) Naštěstí už člověk neni mladej a blbej a ve svym věku ví, co, s čím, a kolik )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:43
- Nahlásit
Biluška
FUJETOTYKRÁVO", "KURVAPROTEBETOPLATÍTAKYCOSIMYSLÍŠŽEJEDNUODTOHOVYH ODÍMATYSITOZEŽEREŠNEBOCO?" , "TAKSITOKLIDNĚZEŽERACHCÍPNIALESPOŇBUDUMÍTKONEČNĚKL ID
eště dodám TITAKNAKOPUPRDELŽESTONEVIDĚLATOBUDEŠKOUKAT
maixnerova
možná pro ty, který o půlnoci nelověj kachny z bahnitýho rybníčku
Musíš jim to zakázat,pak to nebudou dělat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
sem byla na cvicaku s hudeckovejma vcera
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
sem ti to pisala uz vcera ale asi si na to nenarazila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:00
- Nahlásit
ketty
sem ti to pisala uz vcera ale asi si na to nenarazila
jo tak já tu večer už nebyla,tak to dohledám.A co malej hudeček,už má nový domof ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:00
- Nahlásit
maixnerova
To je dobrej nápad, s tou převýchovou , kdyby viděl, jaká je po kravěncích aj. poptávka, začal by s tím určitě taky
Ještě před půl rokem nežrala žádná nic. No, sem tam něco co opravdu vonělo. Pak k nám přišla Miena-hyena a všem vsugerovala, že kravinec je ta nejlepší věc na světě .
davidkova renata
eště dodám TITAKNAKOPUPRDELŽESTONEVIDĚLATOBUDEŠKOUKAT
Tenhle taky občas používám. Když je nejhůř a tečou mi nervy řvu "DYŤSITOSEŽERTEVŠECHNOJÁSENATOMŮŽUVYPRDNOUTNIKDONE MÁTAKPITOMÉPSYJAKOJÁ"
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
Musíš jim to zakázat,pak to nebudou dělat
budou, páč je vychcanej... V momentě, kdy začnu řvát, tak skočí rychle do bahna udělá obrat na místě a řítí se ke mě... protože ví, že nedostane kartáč i když mi jde pusa šejdrem ....
Sice mám nadprůměrně inteligentního psa (mimo to, že je prase), ale "moc hodnej, že přišel" a "a tě zabiju ty hajzlíku smradlavej" najednou by asi nepobral...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:08
- Nahlásit
Biluška
Ještě před půl rokem nežrala žádná nic. No, sem tam něco co opravdu vonělo. Pak k nám přišla Miena-hyena a všem vsugerovala, že kravinec je ta nejlepší věc na světě
... no vidíš a Piškot by je eště naučil do bahýnka , už i Tonička se mě tam snaží dostat, když vidí, jakej je to lábuš...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:20
- Nahlásit
maixnerova
momentě, kdy začnu řvát, tak skočí rychle do bahna udělá obrat na místě a řítí se ke mě... protože ví, že nedostane kartáč i když mi jde pusa šejdre
chyba .Nyný by ho dostala ,což ví ,následkem čehož do bahna neskáče .Popravdě,vobejde i louži i kdyby si měla zlámat hnáty
Biluška
NIKDONE MÁTAKPITOMÉPSYJAKOJÁ"
Ok zařadim tak eště NIKDONEMÁTAKPITOMÉPSYJAKOBILUŠKA.U vidim,esi to s Nyný votřese...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
no jasne sme byli prave u nas ve vodnanech na cvicaku pak u skoci pro stene a sup zpet do ph uz aby byl ctvrtek a ja doma
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
tak mě asi zabyješ,ale jsem to zrušila a půjde na ně na podzim,já vím jsem děsná,on stejně má pořádné roupy,ale jenom v tý skupině a zároven bude i sindy pomalu cvičena a třebas i na ty ZOPky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
tak mě asi zabyješ,ale jsem to zrušila a půjde na ně na podzim,já vím jsem děsná,on stejně má pořádné roupy,ale jenom v tý skupině a zároven bude i sindy pomalu cvičena a třebas i na ty ZOPky
víš co ??di se bodnout bo vsad boty ,že na podzim budeš mít tu samou vejmluvu,páč nebudeš dělat beztak nic!Na Sindy zapomen,ta na to nemá.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
SLIBUJI NA NĚČÍ SMRT,TŘEBAS BENDOVU,ŽE DASTY UDĚLÁ NA PODZIM ZOP
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:44
- Nahlásit
želva
SLIBUJI NA NĚČÍ SMRT,TŘEBAS BENDOVU,ŽE DASTY UDĚLÁ NA PODZIM ZOP
to neplatí,páč Benda stejně umírá
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
no tak na tvojí smrt,nebo si někoho najdi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:49
- Nahlásit
želva
no tak na tvojí smrt
no mě vynech páč to už můžeš dát na věnec!
ti to isdpch napsal jasně.Sama se nedokopeš k ničemu.Navíc si nenapsala proč nejdeš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:53
- Nahlásit
janika
a proč si to myslíš
protože jsem jí viděla ,když jsme na Ovčárech blbli s olympiádou.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 13:00
- Nahlásit
sindy je pes,na kterýho se nemůže rychle,ale musíte jít na ní na psychiku,prostě má nějak nervy v háji,ale je fakt že na pamlsky je to dobrý,ale nemůže se od ní čekat že hned začne skákat překážky,tohle je na dlouhou trat,ale jinak je těžkej závislák,doma už neštěká když je sama,neknourá,to se nějak sama od sebe odnaučila,ale když vás nevidí asi 5 minut takje tio jako by vás neviděla celej den,to je pak schopná skočit na stůl,ale jenom aby vám dala najevo že je strašně ráda že vás vidí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 13:03
- Nahlásit
a jednou mě neviděla dva dny,kvuli práci,a i jenda mi přiznal,že raději chcípne hladem a žízní,než aby se najedla a napila,celou dobu byla za dveřma a čekala až dorazím,takže já umřít,tak jde za chvíli za mnou
janika
něco jako je richard,když povídá mě takle vítá až přitom i někdy začně brečet jak malí dítě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 13:30
- Nahlásit
janika
Nenapínej mne. taky jsem jí viděla. Sice né na ovčárech na olympiádě, ale to je jedno.
hele,můj názor je,že ten pes je naprosto úžasnej.Přijela s tím,že se nebude nikdy moct pustit z vodítka,no druhej den běhala na volno za želvou jak při obedienci a to tak zůstalo.Želva je dle mýho naprosto výborná jako panička pro takovýhle postižený duše,ale s výcvikem nemá žádnou zkušenost.Tu čubu to nebaví,navíc nic moc neumí(povely myslim) a v momentě kdy s je to na ní dlouhý,což je hodně brzo a v momentě kdy se na ní krapet přitlačí(nemyslim ale vůbec tvrdě),tak chytne stres a neudělá už vůbec nic.Tím jak želva neví co a jak, je to rychle v pr*eli.Dále si nemyslím,že by želva byla schopná připravit na ZOPku dva psy do podzima.Což je vidět například z toho,že couvla už ted.Pokud budu shánět páníčka pro tejranýho psa,nacpu ho s klidným svědomím k želvě,jako Dastyho.Ale pokud budu chtít aby ten pes složil nějakou zkoušku,želvu vynechám.Dasty je lepší,je to magor do aportů,s tím se dá dělat lecos,stačí se tomu jen začít věnovat.
|