| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:10
- Nahlásit
tak já dnes hraji roli kuchařky a tvořím ( prvně v životě.... a naposled) zaječí paštiku ( něco jako skřivánčí a tak jsem orestovala kuřecí prsa, podusila zajíce s cibulí....a vzala mlýnek na maso a melu kuřecí játra a melu vepřovou plec a melu zajíce s cibulí a melu orestovaná kuřecí prsa .....a jdu se zase mrknout na na návod,jak postupovat dál , zda třeba umlít i slaninu a čtu ....Paštikovou formu vyložíme plátky slaniny i po bocích, naplníme polovinou masové směsi, poklademe proužky opečených kuřecích prsou a doplníme zbylou směsí...a nikde nevidím návod, jak z umletých kuřecích prsou udělat plátky ...jestli se to nepovede .....dává se tam také koňak, smetana, olivy, sušená rajčata , samé dobré věci a jestli to pak sežerou psi, tak roztrhám kuchařku !!! Mají přeci napsat : KUŘECÍ PRSA SE NEMELOU !!!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:11
- Nahlásit
jo, člověk si holt nemá na nic hrát, zejména ne na kuchařku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:13
- Nahlásit
mac1
proto jsem večeřela raději salám s chlebem
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:16
- Nahlásit
Mucholabka
a umlela sis ho ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:23
- Nahlásit
mac1
ne, ale umím ho ukrojit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:34
- Nahlásit
mac1
Jéžiš, buď trochu interaktivní. To je dneska IN . Pomel to všechno, nazvi to zaječí paštika ala mlýnek (nejlépe přeložit do francouzštiny) a je to
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 00:21
- Nahlásit
Biluška
(nejlépe přeložit do francouzštiny) a je to
mac1
souhlas...prostě paštika je na kaši ale mají to tam psát
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 07:09
- Nahlásit
dobré ráno všem co raději nevaří,páč je to ztráta času
souhlasím s mucholapkou,raději kus krajíce chleba a kus salámu než stát u plotny
davidkova renata
čus bus,heled bud tak hodná a přepošli mi ty fotky od Leopardí ženy,díkys moc
tak jse tu mějte,jdu do roboty až do večera
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 07:13
- Nahlásit
davidkova renata
tak nic,to byl omyl
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 10:34
- Nahlásit
Baileys mi včera jemně sdělila, že mě zase napsala na zkoušky-baba hromská!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 10:35
- Nahlásit
Nazdar lidé drazí s blokovanou páteří a všichni, co máte problém s bahnem!
Sem se asi nějak včera přetáhla na tý procházce, nebo co, nemůžu otáčet hlavou, děsně mě to bolí a taky mám zlomenou páteř v oblasti kříže, jak jsem celý víkend tahala tetu na záchod a ze záchoda. Je docela těžká, to mi věřte.
Marii jsem dnes ráno vzala k panu doktoru na vymáčknutí žlázek, ta dorota di tak rozkousala nohy, že dnes už ráno nemohla vstát, jak jí to bolelo. Byla na počátku zánětu žlázek, jdem zas za týden na kontrolu, jestli jako pohoda.
Děcka - co děláme tenhle víkend? Ten, co teď byl, se mi faaaaakt moc líbil. Marii teda včera moc ne, na ní tam bylo moc psů, ale musí se tužit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 10:38
- Nahlásit
Jo a teď sem nalezla super dietu:
Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívku:
1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.
2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož
tá ti ty kalorie zruší.
3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty,to budeš najštíhlejší.
4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.
5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítatače, jako polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.
7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to
nejíte, ale koštujete.
8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.
9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo pořádně bojovat.
a navíc
10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 10:40
- Nahlásit
isdpch
Jojo, to půjdem rády, teda Mařka ráda nebude, ale já jí ňák ukecám - teď je nutný dát sem fotky mamky, jak byla sama na procházce s přáteli ))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:03
- Nahlásit
Gerda
hned mám lepší náladu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:06 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Gerda
ptže tá bábovka, co jsem před chvílí sežrala u kompu je ZÁBAVA
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 11:56
- Nahlásit
Gerda
díky, konečně vím proč hubnu a proč jsem historicky po 13letech pod 100kg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 12:00
- Nahlásit
benda2
gabifi
Mě to taky potěšilo, takže budu moc ráda, když začnete pořádně jíst, ať se cítím líp
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:09
- Nahlásit
Gerda
tak jo pošly mi stravenky gastroturky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:10
- Nahlásit
benda2
...chtěla sem napsat Když začnete pořádně jíst, za vlastní, ať se cítím líp.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:14
- Nahlásit
Gerda
a že bych kvůli tobě pěstoval králíky a kachny si napsat nechtěla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:15
- Nahlásit
benda2
kůli mě ne, to nemusíš, to sem napsat nechtěla, jen bych byla ráda, kdybyste přibrali víc než já ))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:21
- Nahlásit
Gerda
to sem napsat nechtěla, jen bych byla ráda, kdybyste přibrali víc než já
hm,tak to nemůžu,už mám dole 3kg od Silvestra a nepřiberu a nepřiberu a nepřiberu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:24
- Nahlásit
Neessi
a nepřiberu a nepřiberu a nepřiberu.
Tak rači vůbec nereaguj!!!!!!!! Tuhle informaci určitě žádný z mých čtyř žaludků slyšet nechtěl!!!!!!!!!
)))))))))
Můdr, kdy máš narozky? Darovala bych ti Lindku....tu velkou....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:27
- Nahlásit
nazdar lidi,tady je jak na jare,slunicko sviti a bahno pomalu uz schne a ja za chvilku zas tahnu do prace.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:28
- Nahlásit
Gerda
Můdr, kdy máš narozky
Za chvíli,taky jí jednu nebo dvě daruju
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:29
- Nahlásit
Gerda
no ale já přibral víc než ty a dokonce bych řekl že mám přibráno 2x víc než ty............ víš jaká to je dřina tahat se nebo ještě hůř třeba šplhat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:32
- Nahlásit
benda2pane to mi povidejte,tahejte furt ty kila s sebou
davidkova renatanazdarek pani,jak zijete?byli jste bahnit?
Neessipani kdy mate narozky,ja vam daruju poradny kus speku,k tomu jsem dostala vybornou vinovici,az jsem videla vsechny svaty jak jsem si cucla,to bylo božíííí.
Gerdapani,taky jste byla bahnit na prochajde?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:38
- Nahlásit
nemethova5
Nazdar pani, to víte, my byly v bahně taky, koneckonců je to na fotkách vidět, fotící měli za úkol fotit Marii jen tehdy, když byla v kolektivu psů, což bylo právě jen těch pár okamžiků, které jsou na fotkách zachyceny. Jinak byla pěkně zpruzená, ale to bylomožná i tím, že jí bolely ty okousaný nohy
benda2
mám přibráno 2x víc než ty
to doufám!!!!
davidkova renata
Za chvíli
Kdy, kdy kdy??? Pošleme jí balíček s mnoha čokoládami, špekem, višňovicí - a to by bylo, aby se jí ty tři kila nevrátily!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:41
- Nahlásit
Gerda
Pošleme jí balíček s mnoha čokoládami, špekem, višňovicí - a to by bylo, aby se jí ty tři kila nevrátily!
já bych využil toho jojoefektu a poslal jí suchary aby ještě víc zhubla a potom o to víc přibere
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 14:45
- Nahlásit
benda2
no jo, ale ten jojoefekt spočívá v tom, že nejdřív nejíš a potom jíš hodně. Se sucharama bychom si naběhli, určitě by zhubla eštěvíc a už nepřibrala.
|