Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6048 . 6049 . 6050 . 6051 . 6052 . 6053 . 6054 . 6055 . 6056 . 6057 . 6058 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:44
- Nahlásit

Maky a Trix
my spolu prosímtě děláme všechno, kromě lovečiny, ale nejvíc spolu žijem
no já ti nevim essi si teď nebude myslet že si úchyl gdyž SPOLU DĚLÁTE VŠECHNO

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

moji mali snezni maniaci

[img][URL=http://www.jpeg.cz/view-464_IMG_4933.jpg .html]http://www.jpeg.cz/images/982_IMG_4955_tn.jpg[/im g][/URL]
zbytek tadyy
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/a_mame_slunick o/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

Maky a Trix
že pořád ze všech stran slyším, jak jste úžasní
vidíte????)))) uš vo vás de povjest!!! to je přesně vono,pani,taghle se buduje karyjéra kinoloka!sem vám řikala,že čokl je fajn! tekonc se musíte udržet f týdle pozici a postupně jí posilovat! jak se něco mezi lidma povidá,tak to muší bejt pravda,znáte to,takže tu a tam utrousíte nějakej menší úspjech či akci do éteru a uvidíte! eště byste mohla předvést ve správnou chvíli jak je poslušnej a máte to f kapce! jak myslíte,že to dělám já?! Nána platí už léta za nejvychovanějšího psa na sídlišti a někerý tupci ani nezistili,že mám uš druhou.-))))) sou si dost podobný

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
,takže tu a tam utrousíte nějakej menší úspjech či akci do éteru aby to s tím trousením ale nepřehnala

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
no to von právě je poslušnej a to je úžasný! Chodíme po areálu školy, já jenom občas mávnu rukou, aby šel na trávník, když projíždí auto, nebo prochází kůň a on má pak strašně radostný přivolání, když po něm celej den nic nechci. prostě je takovej milej a hodnej a já jak se snažím po něm nic nechtít, tak pak když už něco chci, tak se snaží zase on. akorát si začal lehat na kejtu, krripl, to jsem chtěla příští rok zkoušky.

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
ahooooooooooj vitej tuu .... tak to je trosku bigbradr neee ..ta uklizecka je mazec ale teda tak at nova dobre slouzi...
Eldoguero
taky topiim viic mi mrznou nohy a liska se klepe a to je co rict pritom venku se mu taak libi ta zima dedula taky chce teplicko ..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to je přesný
Alexa
Tak snad jako ouplně fšechno zas né, nebo jó
Maky a Trix
že ne ouplně fšechno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:52
- Nahlásit

makrel
aby to s tím trousením ale nepřehnala

Maky a Trix
já jak se snažím po něm nic nechtít, tak pak když už něco chci, tak se snaží zase on.
dobře,pani,moc dobře.-)))))
akorát si začal lehat na kejtu, krripl, to jsem chtěla příští rok zkoušky.
to jednak neva bo tak přísný hodnocení tam není a dvanak se to dá pořešit)))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
to nevim, jak myslíš.
ale asi úplně všechno ne, na to má šukacího plyšáka. s tím může dělat úúúplně všechno.
davidkova renata
jo, úplně nevim jak, rovnat se nedá (při fyzický manipulaci se vyvalí na záda, hajzl ) a tak asi začnu s tím povelem od začátku, ať to máme v klidu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

ketty
Jsem dovolila Argovi a Bonnie ležet na gauči, páč na zemi prej jsou v nebezpečí před dítětem a to za chvíli budou v nebezpečí i před štěňaty
jsem myslela, že jim je zima původně, ale houby voni prostě zdrhaj před malou, a to je Viktorka jen trošku okusuje a padá na ně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

Maky a Trix
při fyzický manipulaci se vyvalí na záda, hajzl
nešahat!to u někerejch psů způsobí přesně co píšeš a nejde s nima manipulovat! hele začni znova naváděním třá na pamlsek,odměnuj jen za dobrou polohu,použij klikr třá.pak můžeš cvičit třá u stěny aby se nemoch moc vyvalovat nevim jak ale nějak to ty čokli pochopěj,vyšší leévl je že ho nakopneš do tý vyvalený kejty se slovy Jaktoležíštyprase ..ale s tim bych u vás počkala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:02
- Nahlásit

Maky a Trix
ale asi úplně všechno ne, na to má šukacího plyšáka. s tím může dělat úúúplně všechno.

tak to jsem si oddechla
Ohledně toho válení se, mě se osvědčilo začít od začátku, jak píšeš, na pamlsek. Udělat to hodně rychle, pes pak nemá čas přemýšlet o nějakým převalování a zezačátku ho nenechávat moc dlouho ležet, aby byl jakoby napruženej a odměňovat ho pak nejlíp balonkem nebo peškem, kterej jsem psovi hodila dopředu, ve směru, v kterým leží. Naučil se mi takhle rychle zalehávat a celou dobu lehu vypadá velice soustředěně, páč číhá na ten balonek.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
vyšší lévl si nechám na dalšího psa. Trix by to asi neudejchal.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
vyšší leévl je že ho nakopneš do tý vyvalený kejty se slovy Jaktoležíštyprase
anebo tak, akorát nevim jestli třá na IPU oceněj pak ten projev

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:04
- Nahlásit

Eldoguero
chudacii psi je jako tyraaas no aspon ze muzou na gauc uz to u me je momentalne rozmisteni liska na stole se sluni ruru u kamen bad na lavici kuchynsky za mnou vcetne ketty dedula v pelisku a zofka stoprocentne zavrtana v perinach
a chudak ralfik teda na izolaci v dolni casti domku na mistecku ve svem pokojiku ....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:05
- Nahlásit

Eldoguero
aha, dík já bych ho potřebovala naučit i rychle zalehávat, on je občas takovej... "cože? Tys něco chtěla? Jo, lehni, no dyk už... bože, co se ti nelíbí na tom, že sedím?! no dobrá, no, tak si lehnu... ale je tu jako zima!"... ideálně bych ho chtěla naučit daunovat jako ohaři, prostě klidně v běhu na místě, kvůli potkávání dalších psůch.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:06
- Nahlásit

Eldoguero
akorát nevim jestli třá na IPU oceněj pak ten projev
ale f klidu )))dyš béte kopat radostně ,máte zpětnou vazbu.-))))
Maky a Trix
eště to co řiká eldorádo..nenechávat dlouho!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
jj, já jsem si toho všimla včéra, je to moje vina, dávám mu lehni v šalině i na přednáškách - musím začít používat jinej povel hlavně v těch situacích, kde mi je jedno jak leží, hlavně, že leží.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:11
- Nahlásit

Kastrace blokuje tok energie přes druhou čakru, což je nejen viditelné, ale ovlivňuje to značně tok až na sedmou čakru. U některých fen lze tento tok přemostit, ale každá mince má dvě strany, proto do toho moc nesahám, jen někdy u vysoko hierarchicky postavených jedinců. U samců tohle vůbec neřeším, respektive na psy kastráty se nemohu (možná ani nechci) přes energie vůbec naladit.

Sem jako šla jen tak náhodou vokolo a zase už to dlouho neudělam. Ešče teď jsem z toho nějaká rozhozená. Nevim esli sem přistála na správný planetě.
Může mi nějakej zkušenej kunolog prosím přeložit klyngonštinu do češtiny?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:13
- Nahlásit

bonc
kastrace je špatná. Sice mám doma vykastrovanou čubu, ale kastrace je špatná. Zvíře trpí. Jste zlí, když je kastrujete. Kastrovaní psi jsou ještě horší. Nechápu, proč radši neutopíte štěňata, než abyste chudinky čuby kastrovali.
není to doslovný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:13
- Nahlásit

Maky a Trix
Na klasický lehni, aby bylo rychlý fakt funguje dobře pamlsek, jestli je pes aspoň trochu žravej, event. mu nacpat pod nos něco čemu fakt neodolá, jde to i u nežravců. Prostě mu strčíš pamlsek přímo pod nos a jakmile se na něj opravdu soustředí, tak zavelíš "lehni!" a navedeš si ho na zem tím pamlskem, ale musí to být fakt rychle,prakticky v tu samou chvíli co vyslovíš ten povel.
Já jsem normálně v tu chvíli dala pamlsek, odcouvala kousek před psa a s pochvalou mu hodila balonek přímo do směru, kterým leží. Po čase to budeš jen prodlužovat, nebo z lehu dáš třá sedni, nebo hodíš balonek od nohy, pes bude natěšenej furt, pokud je to aportér.
Daunování dělám nejdřív na šňůře, ale vůbec to nespojuju s lehni, páč u toho nechci moc přesnost a nemusí to být ani tak úplně rychlý jako to klasický lehni a navíc by měl mít pes u daun i položenou hlavu mezi předníma.
Dělá se to jako cokoliv jinýho, jen trošku víc tlaku (jakože ne psa zdupat, ale intonačně) a míň odměn, pes to musí brát jako povinnost vždy, všude a za všech okolností. A postupně se jen prodlužuje vzdálenost, pak se sundá šňůra a jede se nanovo. Chce to dělat tak, aby pes fakt vždycky poslechl, tedy necvičit to mezi psema např., když to ještě není 100%, jinak můžeš začít od začátku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:16
- Nahlásit

Eldoguero
dík. zkusíme to. teda vylepšit nejdřív lehni a pak v létě daun. Teď ho nechci ničit na sněhu, to by mě nesnášel ještě víc.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:16
- Nahlásit

bonc
mazéééc hele není vono to aspoň trochu trestný
davidkova renata
ale f klidu )))dyš béte kopat radostně ,máte zpětnou vazbu.-))))
pravda, pravda pani sem si to neuvědomila vůbec

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:17
- Nahlásit

Maky a Trix
děkuji

čéče to bude ten problém s vovcí. Je totiž kastrovanej (asi, prostě sme gulky nenašly). Proto se z něj z mrtvý vofce stala vofce drajvová. Žádný že sem ho zkazila, voni sou za tim čakry!!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:17
- Nahlásit

Maky a Trix
aha
Sice mám doma vykastrovanou čubu, ale kastrace je špatná. Zvíře trpí. Jste zlí, když je kastrujete. Kastrovaní psi jsou ještě horší. Nechápu, proč radši neutopíte štěňata, než abyste chudinky čuby kastrovali.
tak teď nevím, jestli mám nechat utratit svého kastrovaného psa nebo radši rovnou sama sebe

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:18
- Nahlásit

Maky a Trix
kastrace je špatná. Sice mám doma vykastrovanou čubu, ale kastrace je špatná. Zvíře trpí. Jste zlí, když je kastrujete. Kastrovaní psi jsou ještě horší. Nechápu, proč radši neutopíte štěňata, než abyste chudinky čuby kastrovali.
není to doslovn

jo a nevim proč ste tak hnusný a ty čokle chcete kastrovat, gdyž oni přece lidi díky osvětě pochopí že je čoklů moc a nebudou je dobrovolně množit a budou je pečlivě hlídat aby neutekli. A když někdo neni schopnej čokla uhlídat, psa vůbec nesmí mít a rači ať čokl shnije v útulku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:18
- Nahlásit

makrel
utrať sebe a jeho dej hodným lidem, kteří ho budou do konce života litovat, že nemá koule.
bonc
dělali mu sono, jestli není oboustranej krypťák? Kvůli rakovině, víš

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:19
- Nahlásit

Alexa
to je snad jasný. )) ani netřeba dodávat. před útulkama totiž stojí fronty lidí, který jen čekaj, estli na ně vůbec nějakej pejsek zbyde.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:20
- Nahlásit

Maky a Trix
jo, dobrý nápad.jsem holt svině, nechtěla jsem mít doma krypťáka. stydím se.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:22
- Nahlásit

bonc
Žádný že sem ho zkazila, voni sou za tim čakry!!
no a nebo třá čáry
znám psa (samce) kastráta co je dominantní jak sviňa a na psy je úplně stejně hnusnej, jak bejval před kastrací (ta proběhla cca na roce a půl, pes je velkej kříženec), povahově sed naprosto nezměnil, jen trochu dospěl, ale v zásadě je furt stejnej, jak bejval, tak nevím jestli by se na něj někdo napojil nebo ne
Maky a Trix
v poho
já třeba říkám, když chci, aby si prostě lehli ňák a je mi jedno jak "hají si", lidi sice čuměj, ale je mi to jedno

<< 1 ... 6048 . 6049 . 6050 . 6051 . 6052 . 6053 . 6054 . 6055 . 6056 . 6057 . 6058 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání