| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:17
- Nahlásit
Kejtlin mě Stilnox docela fungal.. S takovým tempem, jakým se uspávám teď, budu co nevidět zralá na protialkuhůlní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:18
- Nahlásit
Baysha
no tamten byl boží!!!!!! koupíme si stofárdííííí! budem postrach ulice
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:18
- Nahlásit
Baysha
no vidíš to, kdy zase dáme venčení
Hele, kam chdíte venčit? Že bych šla třá někdy s váma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:19
- Nahlásit
davidkova renatahned ti bylo lip,no me dnes taky!jsem se dozvedela dnes krasnou vec!!!!mam pry vlčááááky(na to jsem desne alergicka a hakliva),ti musi poslouchat!!!!!!!uz od narozeni!!chlapek co mel hasku,tak to nemusi poslouchat,pac to neni vlččččááák!!!!jako privolani nic,jako zaklad nic,hlavne ze si ta pica harava litala na volno,no jeste,ze ten amin je hodnej a prijde a hajan ani nemluve,jako se mi zatmelo pred ocima,jsem spatny kynilok,pac nevim,ze vlččččák musi poslouchat!!!!!a je to velky pes a hlavne ten cerny,bo je od prirody zly,na to uz jsem dnes fakt nemela silu reagovat!!!kopanec čubka dostala,pan ma smulu,kdyz ani nevi,ze mu čubka hara!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:20
- Nahlásit
davidkova renata
at pro nás přiletěj...vrtulníkem !
To nejde, nemá u nás kde přistát, máme moc malou zahradu a všude ňáký debilně naaranžovaný šutry!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:21
- Nahlásit
davidkova renata
tendle byl podobnej, akurát teda nebyl okupírovanej... mi se na nich nejvíc líbí ty kebulky vodklápěcí
eště tu máme jednoho voblíbenýho stofárda, menuje se Karamel, onehdy se s bajšou bááááječně zmydlili, soudcovali sme jim snad půl hodiny a pitbula velkýho černýho taky potkáváme, s ním si taky skvěle pohraje - vůbec mám dojem, že nejlíp se vyřádí s bojovejma vemenama, sou božííííí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
ha ha ha ha ha
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
byli sme kdesi nevím kde, bydlí tam Atuš a je to ouplně na druhý straně řeky, kdyby mě tam nevezla Gerda, tak tam netrefim ale můžem se někdy domluvit a srazit se někde na naší straně práglu
co děláš v neděli odpo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:26
- Nahlásit
davidkova renata
bo majitelé byli vždy v dohledu taxem je nemohla skopat dokulata,ale jen tu a tam přikopnout a jednoho sem trošku přidusila,hnet mi bylo líp
To je dobrej napat, Kremyl hara, vyrazim z izolace nekam mezi pejskare a ulevi se mi.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:27
- Nahlásit
Baysha
co děláš v neděli odpo?
Asi nic, to bysme mohli procházkovat tak se tady ještě domluvíme v obotu, jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:28
- Nahlásit
Fifi
To je dobrej napat, Kremyl hara, vyrazim z izolace nekam mezi pejskare a ulevi se mi.
a to počkej až majitel v dohledu nebude ))))),to bude lepší než prózak )))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
já su tu na foře velmi, velmi předběžně domluvená s jakousi kočkou, co má malého štyrměsíčního labradůrka a eště jim v nedělu přijede na návštěvu jeho ségra... jak jsou na tom tvoji kluci s malejma štěndama, nezašlápnou je?
kdyžtak sleduj téma "venčení šárka, prokopák" nebo tak nějak to bylo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
laguna
si mela rict ja ti muzu hlasit ja mam silnicare tu a vim jak makaj nemakaj sem od benziny 3km jestli myslis tu u teska si emla teda jet ke em na kaavu radsi ....no jinak ricanska stale stoji a D1 uz v obouch smerech vypada jak vanocni stromecek tech svetylek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
to počkej až majitel v dohledu nebude
Se rozumi samosebne, proc bych to jinak podnikala.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:35
- Nahlásit
ketty
nemohla nejel ani jeden směr a myslím benzínku u penny (dříve Plus)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:36
- Nahlásit
Baysha
jak jsou na tom tvoji kluci s malejma štěndama, nezašlápnou je?
Jsou úpa v poho se fšema čoklema, máme kámoše malýho mopsla a v poho, akorát jsou ze začátku jak urvaný ze řetězu. Tak nevim, když by tam byli 3 psi, jestli by to nebylo na ně moc stran těch nohou (hlavně na Rambíka)teď ve sněhu. S Bajšou by se prolítli a hodili se do klidu, ale s tolika psama by se asi nezastavili možná bych na začátek šla jen s Bajšou až budete sami
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
OK, jak říkám, sme domluvený velice předběžně, třeba to nakonec nevyjde jinač příští tejden mám čas vždycky dopoledne do 12, pak jdu do práce, tak bychom třeba mohly dát nějakou posnídaňovou prochajdu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
Baysha
posnídaňovou prochajdu
To by bylo super, nevim jestli nebudu makat, mam letet do Tunisu ale furt mi neposlali letenky, tak nevim, no napíšem si tu. I třá mezi svátkama mužem, esli tu budeš nebo příští rok
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
jasně, já se nikam nechystám, tak si určitě napíšem, bajša už prudí, že si dlouho s nikým pořádně nepohrála... doufala jsem v neděli, že se vyřádí s Bůchem, ale to neprošlo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
týbláho, na blůčku se někdo ptal, co může bejt todle za rasu... dle mě jasnej ufon
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:00 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
laguna
tuhle tak tos mela riict kort sem mohla dobehnout ja sem na kopci u hrbitova sem mohla donest svacu
tak tam ti situace muzu hlasit presne na teto silnici a kdy to stoji atd ...si tam mozna stala se sousedem ale on smerem sem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
Baysha
Já to nevidim
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:04
- Nahlásit
Baysha
že se vyřádí s Bůchem
ale Bůch jako řádit chtěl převelice. Jinak jste byly ve Slivenci, tak se to tu u nás jmenuje
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
Baysha
taky to nevidim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
nigdo to nevidí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
jaktože to nevidíš, když já to vidím?
Atusch
celé nedorozumění mezi Bůchem a Bajšou vzniklo tím, že Bajša je zvyklá, že seznámení probíhá stylem: ahoj - nazdar - jak se máš? - můžu si čuchnout? - no... tak jo - chceš si hrát? - jasně, tak pojďme - huráááá!
no a Bůch jde bez pozdravu a varování rovnou na to Hurááá a ještě u toho mohutně vrčí, což vyhodnotila jako útok
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
ketty
Já si na sváču mohla skočit dom, ale co s autem
Ale děcka jsem poslala pěšky.
A jak vypadá situace teď už se to pohlo?
Mužík jede domu tak jestli to má cenu na něj čekat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
Baysha
Hele, co mela Bajša za sračkobličku? Kokánek teď blil, takovou žlutou pěnu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
a teď to vidíte?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Bajša měla sračku především. Blila akorát v noci z pindělka na úterý třikrát, zřejmě trochu z podrážděného žaludku, ale hlavně z hladu, toš sem jí pak dala něco málo zobnout a už neblila.
Prej teď ale lítá nějaká střevní viróza, může to bejt ono... bajša to asi taky měla virový, může to klidně bejt to samý
|