Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6048 . 6049 . 6050 . 6051 . 6052 . 6053 . 6054 . 6055 . 6056 . 6057 . 6058 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:02
- Nahlásit

Kdo má zejtra a v pátek dovolenou, ať zvedne ruku ))) Jáááá se hlásím moooc A kdo bude péct jaterníky ve formičkách? Taky já. A kdo půjde do banky odevzdat všechny zbývající peníze? Taky já...ach jo.

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:06
- Nahlásit

Gerda
já od pátku do neděle dřu, ale zítra mám taky volno Péct nic nebudu a peníze nemám Jsi na tom líp

jenom mi řekni proč ve formičkách?

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
zuzanarosakova
tak doufam jednou ze mi nehrabne abyyyste takle o me nemluuvili ...ikdyz teda ja kdyz uz bych mela toho treba naaahodouu mooc tak asi si reknu o pomoooc ze nezvladam zivit aspon teda rozumny clovek by to tak resil.....jinak hafuunkove mazec o proti nim i ralf prisel vykrmen ke me

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
asi se pudu pomočit

NEJSEM jako tvůj muž, nemám takovéto potřeby. ani dyš je vedro.

davidkova renata

sem čekala že přídeš s nabítkou))))))) qalitní seks teda nechci

to ani neumim, pani, já jsem spíš na poezii...
ale nech něco f kasičce na dveřích..pár drobnejch jako na blů)))

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

se pudu pomočit. A já: namočit ty vole!
zuzanarosakova

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
Kterej soudce to soudil? Napíšu mu liebesbrief.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Kterej soudce to soudil
to nevim..bylo to na primě v hlavních zprávách,snad v krimizprávách,bude to určo v archivu pak,ale nevim zda řikali kdo to byl..jen že se zástupce odvolal na fleku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:13
- Nahlásit

ketty

tak doufam jednou ze mi nehrabne abyyyste takle o me nemluuvili ...ikdyz teda ja kdyz uz bych mela toho treba naaahodouu mooc tak asi si reknu o pomoooc ze nezvladam zivit aspon teda rozumny clovek by to tak resil.....jinak hafuunkove mazec o proti nim i ralf prisel vykrmen ke me

No prave, ja myslim ze ta pani byla uplne mimo realitu, ze ani nevedela, ze ma problem, ze byla total magor a nejak vytesnila, ze ty psy nekrmi, kdyz este rvala, ze je miluje at ji je neberou..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:17
- Nahlásit

už sem tady, u nás -11 mám nakrmeno a vyvenčeno, ale dalo mi to práci, ach jko, zejtra v hokně zdechnu

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to joo je to mazec jako dyt to byli kostry uz

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:19
- Nahlásit

kejtlin
mazeeec kosaaaaa tak parada uz mas hotovo a muzes se valet lecit uzivat klidu v ramci moznosti teda

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já bych to zase až tak optimisticky neviděla. Magorů je sice dost, ale vsadím boty, že tak v 90 % případů označujeme i lidi, kteří moc dobře věděli, co dělají. Nejspíš za psy neplatila poplatky, nejspíš na nich vydělávala za štěňata. Co asi by tak měla říkat, když po létech stížností sousedů, kdy s tím nikdo nic nedělal, se najednou začaly ledy hýbat a někdo jí její kšeftíček začal bořit? Přece nebude ječet, že jí berou živobytí. Jasně, že bude ječet, že je miluje a pomáhá jim. To přece dělá lepší dojem a kouká z toho i nižší trest.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:20
- Nahlásit

děcka du se svalyt,su nějaké přejeté...
loučim se s váma aktuálním pozdravem
smrt bílejm mrdkám!!!!
fyfyjová vidíš?? uš si taky neberu ty servítky.-)))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:21
- Nahlásit

ketty
jk jsem lítala kolem čoklů-resp. chodila pomalu, tak mi vyletěla horečka na 38.8 to je dost.

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
no to je mazec jako a na prd ,vedet jak ti pomoct tak.........
jo ztranku zpet sem ti neco pisala ....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

ketty
já to četla, musím do nera do bylinek tam je prý spešl obchod, můžu to zkusit, ale bylinkovej čaj nevypiju, zvracím už z toho smradu.
jo a už je -14
až mě psi naštvou tak je poleju teplou vodou a vyhodím ven-budu mít sošky no je vidět že mám horečku

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:47
- Nahlásit

kejtlin
až mě psi naštvou tak je poleju teplou vodou a vyhodím ven-budu mít sošky no je vidět že mám horečku
siii buuubaaaaaaa chudaaaciii
me je taky blivno z bilinkovejch ale jako da se to upravit aby to bylo pozivatelny urco enva kdyz se to nak dochuti u nekterejch neee u nekterejch to vadi ale to myslim nebude tento pripad a treba se najde naka mast i nebo tak ja to procetla zbezne atak neprohlizela vse a nektere rady uplnej kilometrovej roman a nazvy masti atak a leku atd a co jak zapusobilo ale to uz vic rekne asi tobe .....ja ze sme mluvili nebo ty se zuskou zkusit bylinky tak... kezby ti taky pomohli

laguna
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:48
- Nahlásit

ketty
Tak to máš přes pole možná tedy 2 až 3 .
Bydlím na začátku po levé straně jak měla být věznice.

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:56
- Nahlásit

laguna
no moznaaa ke hrbitovu to mam pres jedno tak asi vim priblizne kde si ale.....jednou sem sla skratkou a nak sem zabloudila a trvalo mi to 2hodiny vybloudit kam sem chtiiila

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:00
- Nahlásit

lidi asi du enska uz do pelisku sem naka unaveeenaaa asi ztoho hazeni sneehuuu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:02
- Nahlásit

ketty
takhle ono cokoliv novýho mi pomohlo, ale když jsem to zkusila na pásovce podruhý, tak už to nezabralo, viz třeba ten b-komplex forte, poprvý naprosto super se to vyléčilo a dneska jsem snědla 20tablet a nic.
kdyby se to aspoň nezhoršovalo, ale bohužel, jediný co mi pomáhá je herpesin nebo zovirax v tabletách, ale taky už nemají takový účinek

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

lagunataaak silnicari sou na zakladne asi vyjedou soliit za chvili mi tu blikaj pipaj nejlepe kdyz se sjedou ve 4rano
kejtlin
jeje to je mazec nooo to je pak blbe .....to chce neco co zabere vzdy ale to by si asi taky rada nasla a dumas uz davno co by to emlo byt ....budu drzet palce at co nejdriv najdes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:17
- Nahlásit

ketty
.budu drzet palce at co nejdriv najdes
kvůli mě už bývá svolávaný i konsilium a vědí pitchu.
all
koukám na holky z porcelánu, měla bych se jít vykoupat, vůbec se mi nechce, bolí mě i za očima. přišli mí psí kusy, tak se zabalím do peřiny a budu relaxovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:18
- Nahlásit

SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!! SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!!
již nigdy více sockou

Neessi

je mi to moc a moc líto, drž se, už toho bylo letos dost

Impact
nemohlas to předpokládat, prostě se to někdy přihodí. Drž se

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:22 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
jejej no parada to ej pak platne ze neco svolavaj...hlavy pomazany.......taky mam pusteny ale ja uz pujdu haji
ty uz mas psii kusiii neplatiii ja ejste neee
.................................................. ...........................
takze dobruuu noooc

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:22
- Nahlásit

tak jsem doma,jsem byla venčit stěma co se tu nesmí vysvovilt ty jména a bylo to dobrý,sice lujsák chtěl občas sežrat dastyho,ale dasty si ho nevšímal,bo furt chytal nějaké jezce na bobech a na saních,jsem si jednou sjela kopec i bez dastyho,bo mě chtěl láskou sežrat,ted tu chrněj a za chvilku dostanou dlabanec ,sindy se to taky moc líbilo,elis zatím chrápala v posteli

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:26
- Nahlásit

kejtlin
já už je mám skoro přečtené a už jsem udělal ty tvarohový pusinky,psiska je maj už dávno v sobě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:33
- Nahlásit

ukázka dědovo svícnu co dělal kolegovi, je pěknej a děda si počítá hrozně málo nemužu ho přinutit aby si počítal víc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:35
- Nahlásit

kejtlinvyrid dedovy,ze je moc čikovnej!pekny,pani pekny.kolik za to bere???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:36
- Nahlásit

nemethova5
právě, že tenhle je nejdražší a podrž se 120 kč

<< 1 ... 6048 . 6049 . 6050 . 6051 . 6052 . 6053 . 6054 . 6055 . 6056 . 6057 . 6058 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání