| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:23
- Nahlásit
makrel
tak teď nevím, jestli mám nechat utratit svého kastrovaného psa nebo radši rovnou sama sebe
pro jistotu voba!!
Maky a Trix
ptala sem se vetů, byl přítomen on i ona (opčas si v názorech odporujou) a oba se přikláněli k tomu že kdypťák neni, že je kastrovanej... ale nenašla sem ani jizvu, tak bych mu mohla to sono při nějaký příležitosti radši nechat udělat.
Eldoguero
hele není vono to aspoň trochu trestný
spíš bych to typovala na cvokhaus....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:23
- Nahlásit
helejte musim jít.ale vy co máte ,měli ste či budete mít kastrovaný čokly..neste si sami tíhu své viny za zmrzačení zvířete ..je to doslovný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:24
- Nahlásit
Alexa
Přesné naprosto
a kdyby bylo tomu psovi líto, že nemá kulky, tak se prej už daj dát i psovi implantáty, aby mu zase stouplo sebevědomí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
myslím, že s takovou vinou můžu klidně žít,i když před útulkama totiž stojí fronty lidí, který jen čekaj, estli na ně vůbec nějakej pejsek zbyde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:26
- Nahlásit
Eldoguero
znám psa (samce) kastráta co je dominantní jak sviňa
se voptej nemetky,ta má hajoše kastrovanýho bo málem humříl a šmejd to to jedna básen!
jinak jednu perlu vám hodim a uš du fakt..de to přemostit,myslim tu nerovnováhu,ofšem né každej to umí esi mi rozumíte )))) a dost pro dnešek,stejně byste víc nepobrali vy degeni.-)))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:27
- Nahlásit
bonc
tak ono je to víc pravěpodobný... ale tak sono není potřeba.jak chceš, nechci tě znervozňovat.
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Jdu se dobrovolně utratit a cestou utratim asi i Džínu aby teda jako netrpěla dyš je zmrzačená .....
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ne, teď nemůžeš odejít, až to vysvětlíš, bo nebudu moct pracovat a budeš mít na svjedomí, že to odnese můj pes!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:30
- Nahlásit
ty vole pomoc, asi jsem zase někomu naletěla vedle
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
de to přemostit,myslim tu nerovnováhu,ofšem né každej to umí esi mi rozumíte)))) a dost pro dnešek,stejně byste víc nepobrali vy degeni.-)))))
ale jen u fen, pani, jen u fen
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
hancaw
neutracej se nemuzes jeste si tu nebyla na kaaafi jo a mam nove fota odkaz stranka zpet lisky sem fotila kdyz je tak krasne a dedulu taky behal jak zavodnik skoro neska
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
makrel
ježiš ty se naviótravuješ!!!! bestak to nepochopiš,tak co ,dělá se to nějak taghel
Kastrace blokuje tok energie přes druhou čakru, což je nejen viditelné, ale ovlivňuje to značně tok až na sedmou čakru. U některých fen lze tento tok přemostit, ale každá mince má dvě strany, proto do toho moc nesahám, jen někdy u vysoko hierarchicky postavených jedinců
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
de to přemostit,myslim tu nerovnováhu,ofšem né každej to umí esi mi rozumíte
tak to už vim i já!
U některých fen lze tento tok přemostit, ALE
ale každá mince má dvě strany, proto do toho moc nesahám, tagže bacha na to, gdyž do toho nešahá ani vyvolenej, tag né aby do toho šmatal prostej lid!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:32
- Nahlásit
boncdavidkova renata
ok, nešahám teda rači nikam, když mám navíc psa
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:33
- Nahlásit
makrel
ok, nešahám teda rači nikam, když mám navíc psa
to je něco pro mojí představivost.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:34
- Nahlásit
makrel
nešahám teda rači nikam, když mám navíc psa
s váma se nedá vjedecky pracovat vy kreténi.-)))))))..jakobych to neřikala!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
Kristova noho, bych zavedla povinnou kastraci některejch lidí a znovu se hlásim, že bych to vosobně prováděla jako, jen potřebuju někoho, kdo mi je bude držet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
Eldoguero
já budu držet, ale dívat se nemusím, ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:44
- Nahlásit
makrel
nemusíš, koukat budu já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
Tak i když nejsem jbat, jdu se odjbat a nepyšte
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
makrel
úplně blbý fšechny
a hlavně nezapomeňte že je lidi učej lhát sami sobě
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:54
- Nahlásit
Šiš marjá! takový objevný myšlenky pro mě je to asi úplná škoda radši tý čubě něco nalžu třá tomu uvěří ona je taková důvěřivá
ketty tak já se utratim až po tom kafi jo?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:03
- Nahlásit
hancaw
sii buuuubaaaa ti to pri nem rozmluvim
hele novi mazlik
http://hobby.idnes.cz/trimesicni-svinka-viki-bydli -v-panelaku-a-ma-svuj-profil-na-facebooku-1iy-/hob by-mazlicci.asp?c=A101216_094850_hobby-mazlicci_mc e
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:27
- Nahlásit
ketty
vyjíždím drž palce.Kdyby nebyla malá nemocná tak si užiju krásnou procházku ale takhle aspoň zažiju trochu adrenalinu při jízdě na náměstí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:28
- Nahlásit
Guten ták, už ste vykastrovaný? Jestli ne, bloknete si šestou čarku a budete koktat. Šestá je totiž f krku, můžete mít i potíže s polykáním. Takže dámy, nepolykat.
Už nemám vlasy, profesionálně sem je všechny ostřihala, ocas je již v minulosti, nesu si tíhu vlastní viny za svůj zmrzačený zjef. Již nemám vůbec žádné peníze.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:29
- Nahlásit
laguna
no to urcooo pozdravuj tam a drzim palce teda predchvili tu ejli houkacky ale asi na dalnici
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
Gerda máte fotku pani? Abych vás v sobotu ještě poznala až budet celá nová a jiná se budu kdyžtak hlásit k Maryji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:31
- Nahlásit
Gerda
no hlavně si nic nenalhávej
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:31 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit