Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6057 . 6058 . 6059 . 6060 . 6061 . 6062 . 6063 . 6064 . 6065 . 6066 . 6067 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:44
- Nahlásit

Biluška
Mohla by Mášenkovi nakecat, že je děsně pracovitý, pilný, miliony vydělávají a seksujálně výkonný chlap? Na kolik by to asi tak vyšlo? Gdyby to bylo drahý tak škrtnu toho seksujálně výkonného a gdyby mi to aj tak nevyšlo tak škrtnu i toho chlapa

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:45
- Nahlásit

Biluška
To bysem brala Mohla by Mášenkovi nakecat, že je děsně pracovitý, pilný, miliony vydělávají a seksujálně výkonný chlap? Na kolik by to asi tak vyšlo? Gdyby to bylo drahý tak škrtnu toho seksujálně výkonného a gdyby mi to aj tak nevyšlo tak škrtnu i toho chlapa

Jasně že je to drahý narozdíl od jistých nejmenovaných já platím hypotéku živím děti atd atd
Jo a platí se předem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:51
- Nahlásit

laguna
Jsem smířená s tím, že v dnešní době je fšechno drahý. Na kolik to vyjde celkově? I s tím seksujálním výkonem?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:52
- Nahlásit

sem jak důchodce,mám práci kde mě málo platí a unavuje mě, koukám na seriály v tv, žeru suchej rohlík a sotva lezu

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:56
- Nahlásit

Biluška
To už je sice nadstandart ale dobrá zařídím. Děláto +- 358049Kč dala jsem ti slevu,
ale jen proto, že budeš brzo potřebovat změnit i svůj impritik protože takovému nadsamci nebudeš stačit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:00
- Nahlásit

Zdar dámy,
je tu kosa! Pes byl dnes celý den se mnou v práci, což těžce nesl otec majitele firmy. To mě ovšem nijak neštve. Už má malinkaté roupýky, takže se asi lepší. A ta německá kurva, co jí pokousala, dneska ani necekla, když jsme lezli z auta. Ráno štěkala, tak jsem na ní zařvala "drž hubu!!!!!!!!!!!!" a ona hned zmizela a štěkala na dvoře, ne na zahradě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:05
- Nahlásit

Hele, co mají ve slevě. To se teď hodí: http://www.nathaly.cz/e-shop/thermo-pradlo/thermo- kamase/

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:37
- Nahlásit

laguna
Děláto +- 358049Kč
Ježiš paní, to je děsně moc. Tak teda škrtněte tu seksujální výkonnost, co se dá dělat

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:41
- Nahlásit

laguna
heeele tak sem taky jeeela autem ted a sem si hned na tebe vzpomela u hrbitova a u bemzinky a dobryy sem byyla na nakupu v teskuuuuuu tak je doma hostiina

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:57
- Nahlásit

určitě bude spadlá ze svalů a tlustá jak vepř
gdo mě schání??????
uš ste přemostěný?

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:01
- Nahlásit

Biluška
Neni problém škrtám.Takže to máte 285049Kč.Moje číslo účtu už máte takže vám nemusi říkat co máte dělat.
ketty
Ses mohla klidně stavit když si jela skoro oklolo.
Tesko mě čeká zítra

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:03
- Nahlásit

Já jsem dneska na nákupu potkala pangase ve slevě, tak jsem koupila trixovi, až si budeme s mužem dělat štědrej večer, což děláme někdy v lednu, tak Trixoun bude mít rybu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:05
- Nahlásit

Maky a Trix
potkala pangase ve slevě
tak esi uš šel sám,tak vám ho snat ani nezávidim))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:06
- Nahlásit

Božeeeeee, nákupní centrum už nikdy víc!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:07
- Nahlásit

davidkova renata
ne pani, vypadá dobře, se stavte v Albertu maj 300g za 25...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:09
- Nahlásit

Maky a Trix
stavte v Albertu
to je daleko..počkám až dorazí aji do Billy))))
zuzanarosakova
nákupní centrum už nikdy víc!!!
stam byla jo?? bych nešla

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

davidkova renata
Já jsem byla nakupovat jen maličko, dneska ráno, vzala jsem aj psa, abych měla motivaci se tam nezdržovat a byla jsem v celým supermarketu sama. Jo, ještě s pokladníma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

Maky a Trix
a byla jsem v celým supermarketu sama
fak jo??? a měli uš votevříno? ))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

davidkova renata
no jasně, bylo to těsně před polednem.

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:17
- Nahlásit

laguna
jeje jel soused byla to nahoda dovez mi kostry pro psy atd a ja se zminila ze potrebuju pro granule do zverexu a jine veci pro tera zver a anduly atd a on ze tam jede a jeste s jednim sousedem takze.. malem sem jela v deravejch teplakach to byla hrr akce zastavka nebyla moznaaa bouzel jinak bych se urco staviila no tesco mazec jako des bes lidi sili hruzanarvany a neni kde parkovat .....no ale prezila sem a do zverexu chodis tam mam reklamu zatim ale takovou malou provizorni tam od majitele dostavam darecky pro hafi takovej fajn chlap jako tam vzdy stravim dve hodiny ale tim ze je prokecame o psech atd uz planuje jak si koupi stene a da mi to na vycvik ze si ma vybrat ja ze to budu cvicit jinak teda jako psa uz mel jen ma problem se zenou ta nak tomu nehovi ze pes sezere deti neboco...

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:19
- Nahlásit

Maky a Trix
stavte v Albertu maj 300g za 25...

to ti rači ani nebudu psát že mám kilo za 55
davidkova renata
a měli uš votevříno?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:20
- Nahlásit

Alexa
kdé? Bože. Tady je všecko strašně drahý. Už tady nechci bydlet.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

Maky a Trix
kdé? Bože. Tady je všecko strašně drahý. Už tady nechci bydlet.

no já to mám z velkoobchodu co nám vozí maso do školky víš jako třá losos filety za 139, vepř. panenku za 119,-, řízky za 89,- atakpodobně.

hele myslíte že mi něco bude když sem sežrala uherák co měl minimální trvanlivost do července???? byl moc dobrej

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:25
- Nahlásit

Alexa
nebude, sameček žere takový nechutnosti pořád, čokl taky. Ještě nechcíp ani jeden a neposrali se taky. Divný.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:25
- Nahlásit

davidkova renata

stam byla jo?? bych nešla

Jsem musela nakoupit darky, když budu priští tejden pryč, ale bylo to peklo

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:36
- Nahlásit

Maky a Trixnebude, sameček žere takový nechutnosti pořád, čokl taky. Ještě nechcíp ani jeden a neposrali se taky. Divný.
ááááá děkuji za info. no já ho mám děsně dlouho v lednici a teď sem na něj dostala děsnou chuť tak sem ho sežrala kus teda jenom
zuzanarosakova
Jsem musela nakoupit darky, když budu priští tejden pryč, ale bylo to peklo

to již několik let nepraktikuju bych se asi zcvokla. Buď nakupuju průběžně když něco pěknýho vidim, nebo přes net

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

ketty
Já tam jedu na osmou to ještě neni takový drama.Myslíš zvěrák v tescu?Tam občas nakouknu a koupim něco králíkovi.Jinak psům nakupuju v Kunra a nebo v masně na náměstí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:42
- Nahlásit

Hele, neberete někdo tu Olewo karotku? Takový ty mrkvový peletky, co se jen zalejou vodou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:45
- Nahlásit

Maky a Trix
já sem si ted koupila Trope zeleninová příloha s mořskou řasou 10kg za 325 kč .mi to dovezli aš dom,ale to je v praze

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:46 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

davidkova renata
tu já beru taky (samozřejmě kilo za 45, protože to kupuju po kilech). Ale k tomu právě přidávám tuhle karotku, ono to udělá takovou kaši, dávám to v zimě, kdy není otevřenej zelnej trh...
tohle je totiž jenom čistá mrkev sušená

<< 1 ... 6057 . 6058 . 6059 . 6060 . 6061 . 6062 . 6063 . 6064 . 6065 . 6066 . 6067 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání