Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6057 . 6058 . 6059 . 6060 . 6061 . 6062 . 6063 . 6064 . 6065 . 6066 . 6067 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:37
- Nahlásit

hancaw
fotky netřeba, už netřeba ani pindikůch, opravdu již nemám peněs. Beru jen grancle.

Alexa
Já nelžu, jen bych to přemostila, něco jako vnější krevní oběch....

laguna
Depák, to víte, dyš nebudou kastrace, budou klienti z řad deprivantůch.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:39
- Nahlásit

Gerda
já jsem blbá já to nepochopila moc vám pani děkuji konečně mi to někdo vysvětlil.Jste velmi moudrá žena.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:43
- Nahlásit

laguna
vy máte lvy, vy musíte bejt chytrá.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:47
- Nahlásit

Gerda
No jasně každej kdo má lvy je chytrej a ještě se vyznám v tachyněco a těch šakrách.Bingo Já mám takovou radost pošlu číslo účtu ať víte kam posílat prachy.Už začínám modrat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:49
- Nahlásit

laguna
pošlu číslo účtu ať víte kam posílat prachy.
mám dojem žes neudělala dobře

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:52
- Nahlásit

laguna
nestrasim urco to jezdi ikdyz zaclo padat nez sem uvarila gulasovku naam se na nii tesim jakooo neska neni zulena je poctiva od zakladu mnou delana ja du vykuuknout co silnice ze ses to ty suusedko auta svistej vpohode takze se myslim nemusis obavat

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:56
- Nahlásit

laguna
a nemůžete spíš poslat něco vy mě za to, že sem vám odhalila pravdu, kde je základ vaší moudrosti????? Stačí půlmegáč....nic velkýho...

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:13
- Nahlásit

Dneska místo za outulkáčema jedu za bejvalym kůníkem, taxem na ní docela zvědavá, určitě bude spadlá ze svalů a tlustá jak vepř Hafíni útulkový maj zaracha, prej choděj brzo spát když je taková zima..... Spíš podezřívam pána že se mu tam nechce čekat až se s nima vrátíme z prochajdy Ale je fakt že to v hnusnym počasí moc nemilákujou, radši sou zalezlý v boudách, maj tam kamínka! Na to furt zapomínam že né všecky čokle sou takový degeni jak ty moji. Tož páááááá - du.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:19
- Nahlásit

ketty
cesta byla pohodová vše jsem zvládla za deset min.
Gerdaa nemůžete spíš poslat něco vy mě za to, že sem vám odhalila pravdu, kde je základ vaší moudrosti????? Stačí půlmegáč....nic velkýho...

A kam bych se asi z takovým přístupem dosta no kam?Nikam!
Takže jistě chápete a pokud ne pohrabu se vám v čakrách a pochopíte

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:28
- Nahlásit

laguna
hlavně mi neměňte imprítink....

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:32
- Nahlásit

Gerda dobrá jak chcete pani grancle mám připravený a jsou za 467 kojunek kdyžtak mi to dáte až po svátcích nerada bych abyste je musela křoupat s Mařkou

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:32
- Nahlásit

Gerda
pani, mikyna mela vcera u dementiku veliky uspech, chvilku jsem premyslela, ze ji vydrazim ale odolala jsem, navic stejnak nejsou svepravny a nemuzou vykonavat financni operace
Us nemate zadny vlasy? Ste jako Brus? Ja jsem se nakonec zbabele neostrihala a nosim cepici.

Strasne me serou polovnici mam desnou reakci na strelbu

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:34
- Nahlásit

bonc Bobanoj taky narost pupek opadly mu svaly a narostl břich ale hlavně že je šťastněj

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:34 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Alexa
mám dojem žes neudělala dobře

A to jako proč?
Gerda
změnim cokoliv!!!
Motto: zázraky na počkání a kouzla do dvou dnů
A peníze předem!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:43
- Nahlásit

laguna
A to jako proč?
no páč už tady žebrá moc lidí takže na nový nezbyde

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:52
- Nahlásit

Alexa
Jenže já narozdíl od ostatních mám lvy a jsem chytrá jak psala Gerdička.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:55
- Nahlásit

Gerda
Šestá je totiž f krku, můžete mít i potíže s polykáním. Takže dámy, nepolykat.
rozkaz šéfe

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

ahoj lidi jak se máte? Co je zde nového????

Jinak renato kousat nejedu, od zítra do neděle dřu a pes je chudák doma, to bude mít mega energii.

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

aaaa byvala panicka no panicka nevim jak ji nazvat..... sheili neni inkognito uz se obevila zas a vyplnila profil a vrchol drzosti povazuju ze si jako sheili dala do profilovejch fotek ..to je milovnice psu fakt ........tady je ve vsech podobach
http://www.facebook.com/search.php?q=michaela+jand lova&type=users#!/album.php?profile=1&id=139571434 3

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:07 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Atusch
noveho no viz vise takze bulikari chovatele atd pozor an tuto pani...
..
no jinak me ralf zrusil dvere pak se nak jbat odpravila z cz-psa duvod neznami ...no pak sme nadavali na snich jini zase fotili
no a zbytek sem zapomela jooo zuzka rosakova ma novou uklizecku...
laguna
jejej to vidim az ted no tak parada to ej krasa ses sikovna sem rikala ze to tu fici bez komplikaci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:10
- Nahlásit

Gerda
Takže dámy, nepolykat.
a jak to jako budu vysvětlovat doma

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:13
- Nahlásit

ketty
dekuju dekuju, pres den sem tu zahledla cosi s kastraci? Na co jste v te debate prisli?
Jébat šla asi na tu párty co je až příští středu A bulíky nechápu co je s něma?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:14
- Nahlásit

čus žumpizny,
sem úplně zmražená. Mám pocit, že v našem mražáku je tepleji než venku . Dělá něgdo výcuc?

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:15
- Nahlásit

Biluška
nemáš polykat, pořizovat si uklízečky a nikoho kastrovat. a jbat se odjbala protože jí jeblo

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:17
- Nahlásit

Biluška
a Gerdicka je profesionalne zbavena vlasu a laguna zebra
a taky neuc psy lhat sobe samym

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:18
- Nahlásit

Atusch
aaha mi pani dala na prevychovu bulinu ta byla vpoho az na stekave vynucovani ktere se hnedle odstranilo pokud mela peci atd to ji preslo ..ovsem panicce vadilo i klasicke psi chovani atd ..pejska si poridila ze se ji libi.a mlela jak toho psa miluje....a bla bla jine perli ...a ve finale zmizela a pes mi tu zustal vcetne nezaplaceni nakyho toho tydne co tu pes byl ..ted uz je u kamaradky ktere umrel pejsek a ma se fajn .....takova skvela cuba a ta pani takova cuza takoviho pohodoviho bulika co se snese se psi a vubec je vpohode no nechapu krava nebeska na ni enmam slov proto ten odkaz vyse s jejima fotama ona byla chvili zmizela totiz ...
jo kastrace no nake narusene cakry atak takze se vykoumalo nepolikat nekastrovat a ja envim ja v tu chvili zrovna varila sem diskuuzi necihala peclive

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:20
- Nahlásit

Atusch
no to jo ale ona se nechala zruuusit uplne ci co .... a ne ze enkam sla o tyden driiv

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:29
- Nahlásit

makrel
nemáš polykat
Nepolykám. K velkému Mášenkovu zklamání

pořizovat si uklízečky
Tenhle bordel by stejně nikdo neuklidil, do toho by žádná nešla

a nikoho kastrovat
Smůla, u Harryho to mám v plánu . Brzo

a jbat se odjbala protože jí jeblo
Kam se jebala? No tak s takovým nykem s tím musí holt tak trošku počítat

leyenda
Gerdicka je profesionalne zbavena vlasu
Už zas? Co na té hlavě furt stříhá proboha?
laguna zebra
Bude mít Adama?

a taky neuc psy lhat sobe samym
Kdyby jenom psy....aj Baronek je kastrovanej, myslíš, že si taky lže?

Davídkováááááá
Pumička dnes dostala strašlivou chuť vyválet se v hnoji. Doběhla k hnojišti, tam spousta bílého hnusu (ani kousíneček hnojíku nečouhal ven ). To ji teda kardinálně nasralo, tak tam stála a štěkala "SMRT BÍLÝM MRDKÁM, SMRT BÍLÝM MRDKÁM, VRAŤTE MI HNŮJ"

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:35
- Nahlásit

Biluška
Už zas? Co na té hlavě furt stříhá proboha?
no, ted uz je jako Bruus, tak ma na cas vystarano
Bude mít Adama?
nevim, zatim ma lvi a je hrozne chytra, muze vam zmenit ymprintynk jestli chcete..., tra Masenkovi k vanocum
Kdyby jenom psy....aj Baronek je kastrovanej, myslíš, že si taky lže?
jo, to ja nevim, jestli to plati na fsecky zivy tvory, pro jistotu ho nepremostujte raci

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:39
- Nahlásit

leyenda
jo, to ja nevim, jestli to plati na fsecky zivy tvory, pro jistotu ho nepremostujte raci
Nebudu ho přemosťovat, nejsu žádná gymnastka Most už dávno neudělám ani na zemi, ne tak na koňovi

muze vam zmenit ymprintynk jestli chcete..., tra Masenkovi k vanocum
To bysem brala Mohla by Mášenkovi nakecat, že je děsně pracovitý, pilný, miliony vydělávají a seksujálně výkonný chlap? Na kolik by to asi tak vyšlo? Gdyby to bylo drahý tak škrtnu toho seksujálně výkonného a gdyby mi to aj tak nevyšlo tak škrtnu i toho chlapa

<< 1 ... 6057 . 6058 . 6059 . 6060 . 6061 . 6062 . 6063 . 6064 . 6065 . 6066 . 6067 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání