| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
laguna
jojo jasneeee no se aspon prosli diitka tak sem kvuuuli tobe vylezla na zahraaadu teda takze říčanska ta u te benzinky vypada ze se to tam sine projizdel nakej kaamioon a par aut se sinulo uz ne kolona a na D1 smer praha to vypada taky pojizdne ovsem na brno nak ty svetla stojej skoro ale hybe se to malinko jak nejsou stromy atd to mam rozhled le a stav se nekdy kuuknout na lisky kdyz jezdis defakto okolo baraku miho
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
Baysha
Koky by to taky mohl mít z hladu. Manzel mu dal omylem rano vcera velkou davku, takze pak mel vecer malou a dnes rano zas malou podle planu, tak ze by mel ted hlad? Po zradle neblil a hovno normoš
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
Baysha
Bůch jde bez pozdravu a varování rovnou na to Hurááá a ještě u toho mohutně vrčí,
on tedy moc nevrčí, ale můžem to zkusit příště aby jí očuchnul na vodítku. jak je na volno tak je trošku hrrr no
Je trošku asi drajvovej no
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemohl třeba žrát víc sněhu? Některým psům po tom taky nebejvá dobře
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
Bajša občas takhle blila, když měla hlad a navíc jí v žaludku leželo něco, co nestrávila, třeba kus dřeva nebo tak buď v klidu, byla jsem zkušenějšími ujištěna, že psi prostě občas blejou a většinou se příčina nezjistí pokud se to už neopakovalo, tak bych to neřešila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:27
- Nahlásit
Bayshanekteri psi blejou,kdyz maji treba v zsludku pekny kus kremene jak milej hajan!!!jak to z nej vylitlo,jak si na to vzpomenu jsem neskonale stastna,pac by musel na operaci strev,ale to je jen perlicka,jo byva to hodne z hlasu,pac amin nesmel zrat a poblil cely auto z hladu,jinak ta zluta pena jsou zaludecni stavy.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:29
- Nahlásit
Atusch
Bajši právě trvá vždycky hodně dlouho, než se osmělí, k cizejm psům je dost nedůvěřivá - většinou si lehne, vyvěsí bílou vlajku a počká, až se ujistí, že jí od toho druhýho nic nehrozí... Bůch byl natolik rozjařenej, že ty její mírový signály ignoroval, což ji dost rozhodilo to by asi bylo nejlepší, nechat Bůcha na vodítku, dokud ho Bajša nezačne sama vyzývat ke hře...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:30 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
ketty
Dík za info.
A ty se můžes někdy kouknout na moje lvice jestli si někde u hřbitova tak to máš z kopce, sedneš na sáně a seš tu..
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kokánek teď blil, takovou žlutou pěnu
Bessa mě takhle blila když měla hlad a překyselený žaludek. Jednou dobou jsme museli krmit 3x denně a spravilo se to.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:32 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlinmi to nedalo o tom neco pocist a guuuglovaat neb toto moc nak neznam ja znala jen tohodle pásovce
Pásovec šestipásý (Euphractus sexcinctus)
no a tak sem lovila a cetla a co takle se pohrabat mozna je to blbost ale tipi odsat a podobnych vebu sou tam i male deti stim problemem a ruzne vychytavky ikdyz si asi uz vyskousela vse
http://www.ordinace.cz/diskuse/3198/?page=0&forArt icle=0&parentId=14698&replyPage=2&action=report&re plyId=11312
to je tamodsat
Tak se opět hlásím. Předem mého příspěvku chci zdůraznit, že nejsem žádný dědek kořenář, léčitel ani fanatický příznivec alternativní medicíny . Tento recept na bylinný čaj se mi dostal do rukou od jedné paní bylinářky a vím o pár lidech kterým opravdu s pásovým oparem výrazně pomohl. Takže:
30g Kontryhel, 30 g Kokoška, 30g řebříček, 20g měsíček (květ), 30g mateřídouška, 20g třezalka a 20g sedmikráska. Vše smíchat a pít každý den ráno a odpoledne- zalít jednu čajovou lžičku směsi horkou vodou a nechat 5-7 minut vylouhovat. K tomu ještě paní bylinářka doporučila potírat výsev třezalkovým olejem. (vše by mělo být k dostání v Bylinářství). Sám to od zítra zkusím, tak se pak podělím o dojmy. Všechny zdravím, Robert
covece to ma lidi ale co tam ctu mazec ..a sou radi za kazdou radu tip jako tam u male holcicky ani doktori nepoznali co to je vlastne...mazec na doktory dost nadavaj...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:32
- Nahlásit
Baysha
on byl i v neděli na vodítku, ale příště je separujem ať se na sebe podivaj v klidu, jak tam byla nanda s maryjí tak chtěl rychle potěšit všechny svou přítomnosti a byl naštván že ho omezuju vodítkem a tak vůbec
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
Atusch
však v pohodě, ta moje je prostě jenom pomalejší na seznamování, no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
all
tak ta pí*a co měla těch 40 psů tejranejch dostala dneska jen půlroční podmínku a čokly chce zpátky zástupce se vodvolal..no to je bezva,že?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:40
- Nahlásit
Baysha
nikdo to nevidíme, páč fšichni máme na blůčku ban
Lidi omrzli mi uši, nos, fšechny prsty na nohách i na rukách, kolena a prdel. Bez legrace Prdím na pytlačení v těchto podmínkách
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
Biluška
nikdo to nevidíme, páč fšichni máme na blůčku ban
nojo, tak já vám toho ufouna zkopíruju k sobě, je božííííííííí
teď byste ho měli vidět určitě:
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
zavrelkaBayshaAtusch
Jj, muze to bejt z hladu a i ten snih zrali oba. Nasla jsem trochu nablito na pelisku rano a nevim, kdo to nablil. Ale jsou vesely normos a ted se nazrali oba s chuti. Tak Snad uz blejt nebudou no
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Chápete, že ta párty je až příští středu?????
A že mi to několikrát všichni říkali? A že jsem přes to jela do centra a došlo mi to až před klubem????? V sukni???? V mínus milion stupních a sněžení?!?!?!??!?!??!!?!?!!
Už na to fakt nemám.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
tak ta pí*a co měla těch 40 psů tejranejch dostala dneska jen půlroční podmínku a čokly chce zpátkyzástupce se vodvolal..no to je bezva,že?!
To bylo ted na prime? Segra mi to prepla, ze se na to nemuze koukat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
jbat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
To bylo ted na prime? Segra mi to prepla, ze se na to nemuze koukat
jo bylo svině pojebaná ..spoutu těch psů museli po čase utratit bo to nešlo prostě
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
laguna
ok tak joooo ale ted bych spis zapadla ale rada se stavim jasne no ne primo kus pod hned prvni odbocka jak tam vystaveli ty hruzy s plechovejma strechama co kazdy mysli ze je to spalovna maringotka nebo krematorium a oni rodiny domy si nekuukala na me fota nikdy dyt ja to fotim porad tady si musela poznat
y urco projizdis ja sem za dverma D
y urco poznas
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:51
- Nahlásit
jbat
Chápete, že ta párty je až příští středu?????
A že mi to několikrát všichni říkali? A že jsem přes to jela do centra a došlo mi to až před klubem????? V sukni???? V mínus milion stupních a sněžení?!?!?!??!?!??!!?!?!!
Už na to fakt nemám.
Chaaaachaaaa seš jak muj muš, vzal si do kanclu specialně s sebou oblek, v sedm se do něj voblìk a všichni se ptali co jako se děje, že recepce je až zejtra
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
kolik chceš za vstup do klupu????????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:52
- Nahlásit
Baysha
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ten je dobrej
davidkova renata
no naadhera teda ...boze ....
jbat
ty si dobrej strelec jak jaa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
seš jak muj muš
nejsem, nežeru pomazánka s muchama!!!!
ale jako chápeš to, jaký jsem debil? je to vůbec možný???!!! já se ještě včera bavila s kámošem a mu říkám "tak zejtra, že, v kolik tam budete?" a on "ne zejtra, příští středu, debile!" a já "jéžiš, však vím, ne, jsem se spletla!!!! "
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
jo bylo svině pojebaná
Hele, ja myslim, ze nektery lidi to ze zacatku myslej dobre, ze jsou hodny a pak se jim to vymkne z rukou a hrabne jim totalne. Nevim jestli zrovna tadle baba, to jsem nevidela tu zpravu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele, ja myslim, ze nektery lidi to ze zacatku myslej dobre, ze jsou hodny a pak se jim to vymkne z rukou a hrabne jim totalne. Nevim jestli zrovna tadle baba, to jsem nevidela tu zpravu
jenže to je mi fuk..vidělas ty čokly??????????????????????????????????
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/146307/tyr ala-40-psu-zvirata-zila-v-bolestech-ve-tme-a-zable sena.html
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:59
- Nahlásit
jbat
nejsem, nežeru pomazánka s muchama!!!!
Ale mluviš česky skoro jako von - nejim pomazanka jednou mi na dovče třeba řiká: je mi horko, asi se pudu pomočit. A já: namočit ty vole!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:00
- Nahlásit
jbat
kolik chceš za vstup do klupu????????
sem čekala že přídeš s nabítkou ))))))) qalitní seks teda nechci )))) ale nech něco f kasičce na dveřích..pár drobnejch jako na blů )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
jenže to je mi fuk..vidělas ty čokly
Jo dyk ja vim, jen ze nektery takovyhle pripadi myslim nejsou svine, ale nejak vysinuty blazni... Coz je neomlouva samozrejme
|