| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
to si rychliik jojo liskovi ani nez hloubyt nic jineho nezbyva je to vysoky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty jo, to je na hovno, jak se ti to furt vrací bereš taky něco na imunitu celkově?
nabízeli mi prášky za 2500měs. to nemůžu brát poněvadž na ně nemám, takže nic, jen léčím pásovce vždycky, stejně mi na něj nic nepomáhá
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:29
- Nahlásit
2500měs.
kejtlin
to je mazec
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:32
- Nahlásit
kejtlin
nabízeli mi prášky za 2500měs. to
Co to je za prášky proboha? to neexistujou naky co hradí pojišťovna? já měla prášky na imunitu močovych cest, jsem měla třá 4krát do roka zánět močáku, a taky to ty svině nehradili, ale bylo to jen 600 na tři měsìce naštěstí..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
ketty
to je mazec
přičemž mi zůstává na měsíc jen 1500-2000 pro moje potřeby po zaplacení všech poplatků.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:34
- Nahlásit
kejtlin
stejně mi na něj nic nepomáhá
Hele a co takový ty alternativní věci, jako čínská medicína nebo akupunktura a takovy tydle hovadiny? To někdy zabírá...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:35
- Nahlásit
kejtlin
no to je parada jako ..no ta dnesni doba je des atd....fakt mazec jako
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Co to je za prášky proboha? to neexistujou naky co hradí pojišťovna
název si nepamatuju, neexistujou i léčbu pásovce si platím sama což mě stojí tak kolem 350kč. Pojištóvna na to přispívá asi 200kč
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Musim ven s čoklama...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele a co takový ty alternativní věci, jako čínská medicína nebo akupunktura a takovy tydle hovadiny? To někdy zabírá...
jsem ochotná vyzkoušet cokoliv, ale nemám na to peníze, to všechno dalece přesahuje moje možnosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
prosimvás uš pojedem do toho tunysu???????
SMRT BÍLEJM MR*KÁM!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
davidkova renata
SMRT BÍLEJM MR*KÁM!!!
Konečně rozumná řeč pani!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:55
- Nahlásit
davidkova renatapravdu dis,pravdu dis.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:55
- Nahlásit
Jimmi
Konečně rozumná řeč pani!!!
tak vode mě se jiný řeči ani nedočkáte.-))))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
davidkova renata
SMRT BÍLEJM MRDKÁM!!!
SOUHLAS!!!!!! A nebojim se to rict naplno, koukam, ze sis to zjemnila.
Dneska me malem zase pro zmenu prejel jeden kreten na letnakach na prechodu, ukazuje mi s usmevem milym gestem, at jdu a brzdi... a brzdil... a brzdil.. a jel.. a jel... A pak teda misto at jdu ukazoval takovy to kšáááááá a mel docela strach, esli to stihnu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
Fifideeeeebiiiilllllll!!!!!!!no me taky jeden magor malem srazil,este,ze jsem uskocila!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Fifi
A nebojim se to rict naplno, koukam, ze sis to zjemnila.
tak musim vyzdvihnout,že na tom heslu máte lví podíl vy ,pani!
já dneska zas čuměla jak trupka..buchta valí kočárek s harantem a de po silnici ve vyjetejch kolejích vod aut..pěkně f klídku,žádnej spjech,šak voni to ubrzděj ,proč ta pitcha nešla po chodníku kerej na tom byl stejně jak ta silnice to nechápu!Sem se votáčela asi 5krát bo sem nevěřila...no neuhla a nezrychlila..bych se nedivila kdyby někdo vylez a rozbil jí hubu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
zdaréc trupky!
Bajša se tváří, že už je zdravá, vyžrala díru do koberce, čůza
a venku je konečně krááásně, přestalo foukat jak na Sibiři, sníh je úplně lehoučkej jak peří, místama nafoukanej do závějí výše pasu, člověk by neřekl, že je v Práglu na sídlišti, připadám si jak na dovči na horách tak sem příšeru vzala pocourat po sídlišti, nějak jsem zapomněla, že je to potvora vyčůraná, a pustila sem ju navolno - tedy fungovala naprosto báječně, poslouchala na slovo... až do doby, než vyčuchala v závěji jakousi dobrotu zabořila se do sněhu až po pás, lahůdku vylovila, okamžitě zdrhla mimo dosah a dieta nedieta, urychleně ju do sebe nasoukala pevně doufám, že to byl jen kus housky, neviděla jsem to pořádně... holt bez stopovačky už ani před barák
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:06 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nooooo a ja ted kuuukam z oknaaaa a houkacky teda blikacky majaky atd taakze u sjezdu na D1 je nejspis bumiky...aaa houby byla sem se podivat ven mam lepsi rozlehled po cele dalnici a stoji cela takze cela pripojka tady a na prahu stop a nejede niic a co muze samo se plouzi tady okolo a jede zpet taaak to ej na D1 neco velkeho a nebo zavej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:06
- Nahlásit
Baysha
řekni jí,že příde bůch
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:08
- Nahlásit
davidkova renata
.no neuhla a nezrychlila..bych se nedivila kdyby někdo vylez a rozbil jí hubu
Ja se takhle vyhybala v aute naky pani, co vencila psicka na flexine na silnici!!! Pochopitelne mu nechala tu flexinku pekne volnejsi, kdyz sem ji objizdela, rikala sem si jen v duchu "je tam este silnice, nebo uz krajnice? nebo uz skarpa??" bo silnicari prekvapeni velice ze snih zasypal jim silnice... A nejlepsi bylo rano, jedu za traktorem s radlici, chapej, jako tim bazmekem (Hele, to by bylo taky pekny jmeno pro bilou krysu, Bazmek!! ) co je na shrnovani snehu.. a co myslis, radlici pysne vztycenou jak kohout nahoru a jen tam srmrdolil z nakyho sypace sterk. Do cca 20 cm rozjezdenyho snehu. No moje nervy.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:09
- Nahlásit
sem nasraná, protože sem musela dnes už 2X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uklízet chodníček
PZ víckrát, páč ty musej dřít za jídlo a teplo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
Děcka já su tak unavené, že to ani už víc nejde. Potřebovala bych se řádně, ale fakt řádně vyspat.. Nemáte někdo přístup ke Stilnoxu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
impact
jo mám, po něm sice usneš, ale vzbudíš se jak zbitá, takže na hovno
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
davidkova renata
řekni jí,že příde bůch
no vidíš to, kdy zase dáme venčení?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Fifi
, co vencila psicka na flexine na silnici
tak to je taky dobrý...a běžný tady bába je na chodníku a čokl uprostřed silnice a vona nechápe,že to jako neni úpa pravý
jinak sem dneska inzultovala několik hnusných mr*uchtivých velkých čoklů co nemaj Pocem vot hárafky ,bohužel ne dle mého gusta bo majitelé byli vždy v dohledu taxem je nemohla skopat dokulata,ale jen tu a tam přikopnout a jednoho sem trošku přidusila ,hnet mi bylo líp
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
ketty
Jsem stála v říčanech u benzínky dvě hodiny . Kdybych tam nechala auto tak jsem doma za deset minut.
Miluju sníh ale né na silnicích.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
prosimvás uš pojedem do toho tunysu???????
Nepojedem asik, bo se nedostanu už nikdy ven z baráku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:16
- Nahlásit
laguna
Jsem stála v říčanech u benzínky dvě hodiny. Kdybych tam nechala auto tak jsem doma za deset minut.
Miluju sníh ale né na silnicích.
zuzanarosakova
bo se nedostanu už nikdy ven z baráku!
tak někoho zavolej at pro nás přiletěj...vrtulníkem !
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:17
- Nahlásit
davidkova renata
jo a potkali sme božího stofárda dneska, ten by se ti líbil - bajši se tedy líbil velmi začíná to bejt moje oblíbený vemeno
|