| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
bohužel,pani..vy rozhodně ne..je mi líto
Dobrá paní, jak chcete Pošlu vám své odpadlé omrzlé prsty
Pošťák vám je bude strkat do klíčové dírky
PO JEDNOM
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
Biluška
Pošlu vám své odpadlé omrzlé prsty
Pošťák vám je bude strkat do klíčové dírky
jen esi mu to pude..tečou tudma kočky vot ympakta a na dveřích se houpe vemeno z vetamyksu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:24
- Nahlásit
jbat
no já taky nee
mě by bylo jedno kdyby normálně zasněžilo a šlo to do háje,ale když už to jde do háje,namrzne to a apak zas napadne,tak už to nemilánkuju
je fakt že jediné pozitivum na tom je ,asi tedy pro mě,že se v tom jdá klouzat na igelitu po svazích
nepozituvum,je že v tom se bořej kolečka,busy maj spoždění,tramvaje nejezděj,všici sou nasraný a tak se dá jezdit jenom po silnici,ale bez psů,bo je to samá sůl
jedinej kdo ztoho má děsnouz radost je dasty a sindy,elis by to zaspala a probrala se na jaře u vody
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:24
- Nahlásit
janika
já mám taky ráda sníh, ale ne když jsem v práci na noční, ani asi nebudu poněvadž mi je fakt blbě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:26
- Nahlásit
janika
já mám sníh ráda když nesedím za volantem, což je min. 2x denně.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
Zabít toho co sem sype ty hnusný bílý věci!!!!!!
Je mi z toho zle!
Biluška se mi taky stalo - na nožce a plakala jsem také velmi
Lucynka Šudínek Péťánek snad se z toho dostane!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
Vlčáčková
No, taky držím palce, ať je to jen povrchové.
Sníh mám taky ráda, zatím jsem v pohodě, chybí mi jen ty běžky, spíš mě s...e to, že přítel jezdí díky bordelu na silnicích domů až večer a tím pádem doma vůbec nic neudělá a to potřebuju tak do 3 týdnů připravit štěňatům v kuchyni bivakování, páč 10 se jich do porodního boxu prostě za chvíli nevejde, tuplem ne s čubou
Lidi sem tuze ale fakt tuze nasratá!
V sobotu jsme měli na cvičáku schůzi, náš předseda řekl, že na to už nemá tolik času a taky, že moc nechodí, tím pádem nezná moc už ty lidi tam a tak si v rámci výboru zvolili mezi sebou jako předsedu mýho přítele. Ten ještě i nechal hlasovat členy jestli jsou pro, i když nemusí, páč členská základna volí akorát lidi do výboru a výbor si pak mezi sebou rozděluje funkce. Všichni byli pro, krom jedné. Ta jedna se pak začala rozkřikovat, že to tam půjde od 10 k 5 a to upozorňuju, že loni nejvíc ze všech křičela, že Honza by měl dělat předsedu.
Vůbec nic jsme si neudělali od té doby. Jen jsem byli pro, aby se psi mohli brát do klubovny, páč máme mega klubovnu - je to bývalá posádka, takže fakt velikej barák, různý povrchy a tak, jasný, že tam nebudu brát psa vod bláta a v případě, že tam nadělá, tak se to uklidí, ale to přece není důvod nebrat psa dovnitř.
Teď už to ví pomalu celej severočeskej kraj a ta pani si fakt servítky nebere, škoda, že nám to neřekla v sobotu do očí. No, chystám se hodit s ní řeč, protože ještě nedávno bych zrovna o ní řekla, že je to moje kamarádka, tak teď teda už asi není...
Su fakt strašně nasratá!!!
Máte někdo něco povzbudivého, abych nebyla tak nas...á
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
Eldoguero
sněží čím dál víc...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:32
- Nahlásit
Eldoguero
k nám do klubovny psi nesmí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:32
- Nahlásit
Eldoguero
Co jí jako vadí na tom, že se budou brát psi do klubovny? . Se chová jak kdyby jí je někdo tahal do obýváku
Upřímně řečeno, nikdy jsem nepochopila proč "služebáci" mají snad do všech kluboven zákaz braní psů. U agiliťáků to nenajdeš. Tam jdou psi prostě všude. A nikdy jsem nezaznamenala sebemenší problém
davidkova renata
Šak ty kočky jednou vytečou a pak přijde čas na mé prsty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
Na starém cvičáku s mini klubovničkou normálně mohli psi dovnitř vždycky a bez omezení, kromě háravek teda.
Tady máme óbr barák, s velikou klubovnou, dalších iks místností, který zatím nevyužíváme. Vždycky i ona byla ta, která hlásala, že psa do klubovny ano, ať si štěně zvykne na jiný prostředí, povrch a tak. Máme tu teď takových možností na novém cvičáku a ona se najednou chová jak totální kráva
A teď ještě tohle, fakt mě dostala, tohle jsem nečekala
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:44
- Nahlásit
TAK SEM SE TED UPSAAAALA
ja vim proc radsi mluvim nez pisu a psat hlavne ani neuumim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Eldoguero
ale to přece není důvod nebrat psa dovnitř
pani já nevim..to ste kinolok?? copak vy nevíte,že psa do klubovny správnej cvičitel NIKDY nebere??!!! pes dlí f odkládačce,blíže neurčenou dobu,ale tak nějak úpa furt,a kinolok sedí f klubovně a důůůležitě kecá co von, jak von ,dyby von a zejména dyby ten debil rozhodočí.. ,všecko ví a fšecko zná,každou metodiku teroreticky vodřiká jak dyš byčem mrská..dyš se vykecá,de ke psu,vodvede ho na plac,než stihne dát povel pes začně srát a chcát páč to je jediná chvíle gdy má šanci ,tak ho dokope páč todle teda dělat nebude!!! a předvádí ííípo chůzi s dokonalým očním kontaktem nejlépe pomocí ostnáče ,elektriky a el. kšírů do slabin..jo a stahovák,na ten sem zapomněla.Pak psa najebe zas do odkládačky a má odcvičeno!!! taghle se dělá kinologyje!!! mi jako řekněte gde tam máte čokla f klubovně?????????????????? bože to je materyjál!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
jeziis toto si precist a nevedet nikdy nepachnu na cvicak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
ketty
TAK SEM SE TED UPSAAAALA
no ale stálo to za to..nevim co říct,su f šoku,ale věřim ti každý slovo..to jako jo!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
dobrý den dámy,
já jsem dneska celkem v poho vím, že napadl sníh, ale ještě jsem nepotkala vokno abych se na to dívala... spíš mě se*e, že do toho všeho jsem nachcípaná, a navíc musím pá-ne do práce a nemůžu tam mít psa, protože tam budem ve třech i se šéfem a on je Bůch na něj asi moc divokej... a furt mu taky nevodpustil překousanou šňůru od telefonu jak nám pak nešel ani telefon, ani platební karty :-D Se mu asi nedivím
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:58 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
jako jaktoze ji jeste nemam domaaaaaaaaaaaaaaa liska ziihanaaa
davidkova renata
diky za duveru to sem rada no ono sou veci asi ktere se nedaj rict nekomu kdo me nezna nevi.....ja nemam duvod lhat ....kort vtomto pripade a vymyslet si
jen pokec by byl asi lepsi a nebylo by to tak zmateny neb jak se ve psani zacne preskakovat je to mazec ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, jo to je mi známo,ale takovýhle individua už naštěstí u nás nejsou.
Máme hodně kafíčkářů, který svý psy milujou, na cvičáku stráví cca 2 hodiny, v létě i mnohem víc, ale psa chodí stokrát kontrolovat, ovšem dostat je na plac je naprosto nadlidskej výkon. Pochopitelně tito lidé mají ty nejlepčí vořechy a vo to víc sem pak nasraná, když vidim jak na to serou a ty psi cvičí sami a ´čék se tady s tim dře a furt je to vo ničem
Tato paní má doma psů tři prdele (což je šest půlek), ale na cvičák chodí nejčastěji úplně bez psa, max s novým štěnětem prý socializovat, no nevím jestli se pes socializuje tím, že se vyndá na 10 minut z auta, postaví na trávu vedle auta, a protože je z toho totálně vykulenej, tak se z toho samýho místa zase do auta vloží
V baráku máme lino, různou dlažbu, parkety, betonovou podlahu, schody, tmavou místnost (bývalý kinosál), mega dlouhou chodbu (ideální na házení balonků, nebo na dlouhé zadržení figuranta v interiéru :lol chodí k nám cvičit policajti (taky členové). No barák fakt super!
Vona asi nemůže zřejmě rozdejchat, že Honza řekl, že je pro, aby psi normálně mohli chodit dovnitř, ale proč si to s ní´m nevyříkala hned a proč nezdraví mě, to nechápu
Kdyby to byla ňáka vosoba mě lhostejná, tak na ní dlabu zvysoka, ale zrovna u ní mě to prostě s...e
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
janika
prej maj bejt zimy dlouhý a tuhý...prej 35 let
už se nedožiju mírný a krátký zimy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
Jaký kočky? Ty z autobusu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
a taky pravej kynolog odsuzuje oblíkání většího psa než 20cm, co na tom,že i NO nebo jiná velká plemena jsou v bytě a chladno špatně snášejí nebo, že mají potíže se zády, prostě větší pes se neoblíká
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Asi mě zabijete ale já jsem ráda že je sníh a bude i o vánocích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
impact
Máš snad nějaký jiný?
davidkova renata
kecá co von, jak von ,dyby von a zejména dyby ten debil rozhodočí..,všecko ví a fšecko zná,každou metodiku teroreticky vodřiká jak dyš byčem mrská..dyš se vykecá,de ke psu,vodvede ho na plac,než stihne dát povel pes začně srát a chcát páč to je jediná chvíle gdy má šanci ,tak ho dokope páč todle teda dělat nebude!!! a předvádí ííípo chůzi s dokonalým očním kontaktem nejlépe pomocí ostnáče ,elektriky a el. kšírů do slabin..jo a stahovák,na ten sem zapomněla.Pak psa najebe zas do odkládačky a má odcvičeno!!! taghle se dělá kinologyje!!! mi jako řekněte gde tam máte čokla f klubovně?????????????????? bože to je materyjál!!!
Chybí ti tam pádění paní kolegyně . Něgdy přece ti čokli musí aj pádit, ne?
A vidličku tam taky nemáš To je naprd tyhlety polovičatý návody Když budem fšechno dělat napůl tak z nás velkogynolové nigdy nebudou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
Eldoguero
ale na cvičák chodí nejčastěji úplně bez psa, max s novým štěnětem prý socializovat, no nevím jestli se pes socializuje tím, že se vyndá na 10 minut z auta, postaví na trávu vedle auta, a protože je z toho totálně vykulenej, tak se z toho samýho místa zase do auta vloží
jo na todle sem zapomněla ))))))
pak sou eště dobrý týpky co choděj socializovat třá na výstavy nebo nějaký závody a vůbec pretěky..teda jako divácííííí samosebou.-)))))) slavnostě vyjedou s čoklem jednou za rok na akci,ten má vocas mezi nohama celou dobu a je zralej na psychiatra,vyjíždí po všem co se hne,tam ho vláčej zoufalýho sem a tam a SOCIALIZUJOU ))))))))))) pak přijedou dom,deprivanta narvou zas do kotce a maj za na celej rok splníno.-))))))) tak to mě baví ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
Biluška
To je naprd tyhlety polovičatý návody
njn..a i sem zapomněla na socyjalyzaci..se j kaju..
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
laguna
krasna fotaaaa
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
U nás voblíká akorát kamarádka pitbula, což pochopitelně "velkokynologové" neradi vidí a za zády se jí pochopitelně smějou Mě nemohli vodpustit, když jsem řekla, že buďto budu mít krátkosrstý psy (agentiny a stafordku) celou dobu v klubovně, klidně v kenele (v zimě pochopitelně), nebo na ně dlabu, vodcvičím svý psy a jedu domu, ať si tam dělá výcvikáře kdo chce. Tak to jsem dostala milostivě výjimku, že teda..., no ale ... tak dobře... ale stejně...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
tady je svinská zimA - tak jdu zabořit kolečka a jdu si objet rajojn at mám klid
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
njn..a i sem zapomněla na socyjalyzaci..se j kaju..
nejhorší je, že opravdu i znám lidi co takhle psy " socializujou " na procházky totiž nemaj čas a mě se diví proč s nima chodím ven, když mají zahradu, ale na výstavy jezděj, psy mají v kotci nebo doma v kleci, pes pochopitelně do kotce kadí a čůrá-nemá možnost jít jinam, což to samý dělají i doma v kleci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Jo, tak to je přesně vono A kolik jich takovejch je, no hrůza.
Mě se onehdá smáli, že jsem trénovala s čubou výstavní postoj a běhání v kruhu na linu, kdeže prej sem to viděla dělat výstavu na lině To prej mám trénovat doma a nevotravovat s tím na cvičáku, tak prej si nejlíp asi pes zvykne na novej povrch pod packama. Mě je to celkem putna, naši psi s tímhle problém nemaj, ale voni na druhou stranu, když potřebujou naběhat svý NO na výstavu, tak to jim je plac na cvičáku dobrej
Vidličku u nás asi zavedu
|