Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:37
- Nahlásit

Atusch
máme obyč. balení pro koně bylo tam 3500 tablet a stálo 400kč

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:54
- Nahlásit

kejtlin
aha dík

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

Eldoguero
buster, bona, bonaparte ))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 22:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

LucYnkoXIII
Nemáš nebo nevíš o nějakém mrňavém kotěti, které by mohlo být dárkem k Vánocům důchodkyni? Asi by žilo v bytě a má být z Prahy. Babička má morčátko.
Já to tu možná přehlídnu, zítra mám fofr. Nemohla bys mi napsat zda jo anebo ne na tyrana.zvirata@gmail.com???? Díky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:08
- Nahlásit

vyfénuju vlasy a půjdu spát, knížku jsem dočetla včera, ještě tam 2 mám, snad mi vystačí do příští středy než půjdu do knihovny

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:09
- Nahlásit

Vlčáčková
no moc mrnava kotata ted nejsou a duchodkyne by si musela prijit sama a podepsat smlouvu. Uz se nam takhle parkrat stalo, ze se kocka pak vracela, protoze duchodkyne vlastne zadnou nechtela, to jen aktivni pribuzni si mysleli, ze jo. Navic k duchodkyni se kote fakt moc nehodi, radsi dospela kocicka. teda zalezi na tom jak je stara, ze jo, ale stejne kocky zijou dyl nez psi, klidne i 18 let

zuzanarosakova
hele jdes i na ten kurz pripravnej? a kdy jdem na den otevrenych dveri? 21 nebo 22?

kejtlin
budes to zkouset taky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:12
- Nahlásit

vod bé je taky dobrej "B-komplex"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:13
- Nahlásit

ja vim, ze uz tu skorem nikdo neni, ale stejne se musim vypovidat. Peta se mi vubec nelibi, je takove divne a smutne a nechce jist. Davala jsem mu vyvar strikackou, doufam, ze to nevyblinka a dam mu jeste za chvili jontovej napoj, ale nevim, proste se mi nelibi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

lucYnka XIII
On babce umřel pes. Totiž. Nedávno. Tak si možná na štěně už netroufá a na psa taky ne. Nevím. Poptávka byla po kočce. Tvoji odpověď překopíruju a kontakt na Tebe jí už z Miji poslaly spolu s jinými, takže Tě možná osloví sama ta dcera.

Péťa to snad nějak překoná. Budu držet palce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:18
- Nahlásit

Vlčáčková
ok, ale chtelo by to, aby si prisla fakt babka ja chci taky videt komu kocka jde a u koho bude a toho cloveka poznat vis?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Péťa to snad nějak překoná. Budu držet palce.

dekuju snad to da, u tech kotat je to takove blbe a vetsinou hodne rychle, bud se daji dokupy nebo ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

lucYnka XIII
budes to zkouset taky?

furt nevim,hlavně když jsem se šéfovi zmínila o víkendech volných jednou za měsíc tak mi řekl něco ve smyslu, když za sebe najdete náhradu a o víkend nikdo dobrovolně nejde.
Pét´a je ten malej kočka vid´
já přišla o kočičáka, minulý týden, on tedy nebyl úplně náš, byl polodivokej,začal k nám chodit tak před 3mi lety,nejdřív na zbytky ke slepicím pak i do kotelny k našim kočkám na maso a granule,odčervovala jsem ho, žze jsem mu házela maso s tabletama,naočkovat ho nebylo možný, nechal mě přiblížit tak na metr,našla jsem ho mrtvýho v kotelně sbalenýho do klubíčka, asi umřel ve spánku možná byl starej nevím, začal k nám chodit už jako dospělej, jsem z toho pořád smutná.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:33
- Nahlásit

kejtlin
Pét´a je ten malej kočka vid´
jj malej kocka od hancaw. Asi mu dam jeste pred spanim fyzak do podkozi, fakt se mi nelibi a tihle prckove se strasne rychle dehydratuji.

tveho kocicaka je mi lito, ale umrit ve spanku je hezke. Mel hezky zivot.

furt nevim,hlavně když jsem se šéfovi zmínila o víkendech volných jednou za měsíc tak mi řekl něco ve smyslu, když za sebe najdete náhradu a o víkend nikdo dobrovolně nejde

ach jo to by moh pochopit. A ty makas kazdy vikend?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
No jo, slyšela jsem, že je to s koťátkama špatný. Snad s tímhle nebude.
Jdu spát, dobrou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 00:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Snad s tímhle nebude.
doufejme

dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 05:36 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

lucYnka XIII
ach jo to by moh pochopit. A ty makas kazdy vikend?

to těžko pochopí, poněvadž mu je jasný, že s vysokoškolským vzděláním zůstanu těžko za desítku čistýho v cukrovaru.
každý víkend ne, ale většinou to tak vychází, dělám 2 dny denní 2 dny noční a 4 dny volna.
all
je mi tak blbě, že jsem celou noc nespala, je to k oparu, bolí mě klouby, v krku, záda, teplotu mám, pokud mi tak bude v pátek, na noční nejdu, že je nás stabilně o jednoho míň a nesmí se marodit bohužel, půjde šéf at´ si zkusí noční v podmínkách který máme my.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 06:59
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemuřácký

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:15
- Nahlásit

Dobré ránko fšem!

U nás fukejř jak sviňa, na chodníku půlmetrové závěje - kde je ten týpek se sněhovou frézou, co minulý týden aktivně v šest ráno seškraboval půlcentimetrový poprašek???

Bajša mě vzbudila ve dvě v noci a pak sem nemohla dlouho usnout, tož su dnes v práci marná jak výjezd Ale konečně se mi podařilo přesvědčit přítulu, že dieta pro průjmující štěně NENÍ půl kila masa, dva banány a tři sušený žvejkací hnusíky, tak snad už bude dobrá Dyž von je takovej měkkosrdcatej, ta potvora na něj udělá hladové oči a on už maže pro přídavek...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:33
- Nahlásit

pojistila jsem se a poprosilA šéfa techniků, že až pojede do města zakoupí mi b-komplex i on udělá co mi na očích vidí, takže bez problému, je lepší mít 3 než žádnej

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:29
- Nahlásit

dobree rano holkyy
Fstávat a makat lemuřice lemuřácký
Biluška
ja uz od makano sem hazela snih aono to pada a pada a asi muj domecek maly bude brzy igluu

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:41
- Nahlásit

Zdar, tady opět kalamita. Kolik toho ještě může napadnout? jako maximum? 2 metry?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:43
- Nahlásit

SMRT BÍLEJM MR*KÁM SMRT BÍLEJM MR*KÁM SMRT BÍLEJM MR*KÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lucYnka XIII
Co Petan?

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:50
- Nahlásit

Zdar přežila sem noc ve volné přírodě téměř a su nas..páč sem si prozřetelně vzala spacihopytel co semnou prošel matičku velkou rus,takže sme měli s pakoněm bezva bivak v bunce a to staroslivý miláčci vod vedle mě furt chodili vyzívat do tepla na kafe a čaj dycky dyž sem kuwa měla vydejchanou teplotu na akorát(nemožu jim říct neserte mě su tuhá,maká za mě pes z pod deky)

impact
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:51
- Nahlásit

Dobré ráno.

Jste toho hrozně moc popsaly za těch pár dní.
Tady taky nasněžilo, ale moc ne. Ale to už je fuk, stejně to stojí všecko za piču a ten sníh už to nezachrání.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:53
- Nahlásit

impact
ten sníh už to nezachrání.
ne,ten to akorát všecko neuvěřitelně zhorší
danajasa
nemožu jim říct neserte mě su tuhá,maká za mě pes z pod deky)
proč ne? .-))))))

impact
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
No, na tom něco bude. Nedá se kopat do země.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:58
- Nahlásit

davidkova renata
proč ne
Vysoké prac nasazení-to se musí tajitimpact
Pozitivně zakryje to všechen bordel světa a je uklizené,jinak u nás orají pole včíl nekecám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:12
- Nahlásit

Dobré ráno, dámy.

Tak mi před chvílí vlítla ta zlá sousedovic vlčačka na Astřičku. Vylítli Astra s Vlčákem od baráku a řvali jak najatí, tak jsem vylítla mezi dveře a vidím, jak Vlčák otočil a maže zpátky. Zařvala jsem na Astru "ke mě", ale ta mě ignorovala jako vždy. A už tam byla ta sviňa a rvala hned Astru na zadku. Astra řvala jak protržená. Soused si psa chytil a Astra teda konečně valila ke mě. Doma se celá klepala a jak jsem jí sáhla na zadek tak řvala strašně. Ale je to trošku hysterka, tak to bylo asi tím. Za chvíli se zklidnila. Kousnutý to nemá vůbec, možná jen pohmožděný, má naštěstí zimní hustou srst. Ale jestli jí ten pes pohnul páteří, tak budu hodně nasraná, protože máme dvě vyhřezlé plotýnky a to by bylo hodně zlý.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:13
- Nahlásit

Chci do klupu k Davídkový a Bonc... opět jsem z Brrandova jela hodinu, při čemž 45 minut jsem stála na zastávce a čekala, až něco pojede. Je mi zimečka a jsem naserinkaná...
já už nemůůůůůžu.... (((((((((((((((

impact

proč chceš kopat do země????

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:18
- Nahlásit

Vlčáčková
jeje to je mazec tak at je vse ok .......

<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání