Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:17
- Nahlásit

kejtlin
opravdu i znám lidi co takhle psy " socializujou
já taky ))))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:20
- Nahlásit

kejtlin
kadí a čůrá-nemá možnost jít jinam, což to samý dělají i doma v kleci
Jasně, jenže to je doma a voni se tomu děsně divěj a znám takový co je za to i trestaj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

Eldoguero
Jasně, jenže to je doma a voni se tomu děsně divěj a znám takový co je za to i trestaj

i já paní

impact
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:26 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Chybí ti tam pádění paní kolegyně . Něgdy přece ti čokli musí aj pádit, ne?
Pádí pejsci po nebíčku, až se jim za patičkama práší. Proč si myslíš, že padá tolik sněhu? Atka už má zdravé nožky, tak je prohání.

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:31
- Nahlásit

Biluška, Davídková co to je pádění? Asik nebudu nigdá velkokynológ dyš mi to neprozradíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:33
- Nahlásit

impact
Pádí pejsci po nebíčku, až se jim za patičkama práší.
Já tu Megynu zabiju Podruhý

hancaw
Pádění je venčení. Tenhle termínus technikus používala Sali, co už sem nechodí a je jenom náhodná kolemjdoucí . Ta nechodila venčit, ale pádit a nám se to děsně líbilo

impact
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:38 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Magore.

Sry, ale na to se nedá nic jiného říct.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

isdpch
když si pak člověk v reáluu ověřil, že u ní není úpa všechno zlato co se na foře třpytí
co sis jako ověřil v reálu???? zvířata mi koušou, čuchaj a aportujou, vycházej s okolím a spolu mezi sebou přesně v limitacích daných plemenem a naturelem, nejsou to buchty na pekáči, ale akční pracáci,
můžu je vzít s sebou kamkoliv a svojí práci si udělaj tak, že se za ně stydět nemusím, každý přesně tak, jak nejlíp dokáže v rámci hobbysportu, který dělám, na který mám čas,
zvěř mi neloví, protože jim nedám příležitost, radost mi dělají a víc po nich nechci, beru je přesně takový, jaký jsou a na co který má, takže laskavě hoď zpátečku, vysírat se můžeš do čehokoliv, ale do mejch psů těžko.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:39
- Nahlásit

kejtlin
pani vy zavíráte psy do klecí, aby se tam venčili a pak je za to mlátíte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:42
- Nahlásit

twe tady je dneska zas frmol...

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Biluška ahá tak to já teda pádim furt a pořád bo bubá gólije se jinak nevenčí - jedině pádí! Co furt sabíjíš tu šudinku borderu!
ona za to nemůže!
Eldoguero - jsem se konečně dohrabala k fotkám máte pani spoustu malých očklivých myšek! jméno na B mi napadá Bivoj - bude to Bivoj Lakomý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

hancaw
sou malý, bílý, uřvaný a permanentně přicucnutý
Včera se to tu super jmény jen hemžilo, padlo i pár výborných tipů

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:49
- Nahlásit

bych taky ráda pádila, ale můj hat neumí...
tak jen venčím. na noviny na balgoně, abych nezadělala na displásku...

davidkova renata
to je fcelku humus ta kynolokie, asi rači budu stále hovnokynolog...
páč jako kdo se má s tou vidličkou furt schejbat??? rozumíš...

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

Eldoguero
Včera se to tu super jmény jen hemžilo, padlo i pár výborných tipů

áááá bude Bílý Břéťův Beďar?

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:51
- Nahlásit

Eldoguero šiš a nejsou to pijavice? Jsem se jednou pokoušela sundat si z nohy pijavici cigárem - jsem nekuřák - a málem jsem se u toho upálila celá
Všimla jsem si jaká krásná jména tu padala už se vidím jak na toho malýho prevíta řve Bulsbóle okamžitětkememnebotězmlátím!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:00
- Nahlásit

Eldoguero
pani vy zavíráte psy do klecí, aby se tam venčili a pak je za to mlátíte?

já ne, ale znám takové lidi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:01
- Nahlásit

jbat
páč jako kdo se má s tou vidličkou furt schejbat??? rozumíš...
rozumim,ale neklesej na mysli!! pro tyto přípatky právě byla vyvinuta dlouhá grilovací vidlice)))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:02
- Nahlásit

jbat
Musít emít pani vidličku dost dlouhou, aby ste se ńemusela schejbat, já si pořídím vidle a budu s nima píchat do zad kretény
Břéťův Bílý Beďar néééé
hancaw
šiš a nejsou to pijavice?
pani sou teď sem na to přišla,ale radši je nebudu pálit cigaretou, páč zaprvé jsem už delší dobu nekuřák a za druhé bych dopadla jako vy pani asi i s těma miminama a čubou

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:02
- Nahlásit

Biluška
nechodila venčit, ale pádit
pani, ale oni dobrmani fakt "padi", to se ani jinak nazvat neda

lidi, tady je tak hnusne vetrno, ze uz uvazuju i o ty Paragvaji, dys se ten ostrof s Bretem nak nedari zorganyzovat, chci bydlet nekde, kde neni vitr

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

kejtlin
já ne, ale znám takové lidi
fuj sem se lekla já jich bohužel znám několik a všichni si kupodivu říkají pejskaři a navíc jim to přijde jako normál, ale to už tu zaznělo

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

davidkova renata
pro tyto přípatky právě byla vyvinuta dlouhá grilovací vidlice

ty vado!!! no jo vlastně, já jsem blbá, po kom já jsme tak blbá... )))))
a když nebude chtít dopředu, budu ho popohánět takovým tím krbový háčkem, je podobnej tomu na haty.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
fuj sem se lekl
až ted´ jsem si to přečetla zpátky-ono to tak vyznělo, omlouvám se

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:07 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
Eldoguero
lidi sou fakt idiotii neskutecniii ...........
tu mam taky uzasneho soused ma slepiho staryho psa teda vlastne uz ne nastesti uz umrel pejsek ....a ten se treba nekam startil neb ho nehlidal pri venceni tak ho nasel a prvni co tak do nej flaknul ze je debil .....jo byl to krysarik..jako chudinka pes zmatenej atd a jeste prvni co tak prilitne rana ... jednou takle neb bylo vedro jeste nekde zustal lezet chudak skoro mrtvej tak ho teda neflak ale dal ho pod ledovou vodu no uzas zachazeni....

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

Pěkné poledne pipiny, v práci nám stěhujou nové pohofky, děláme si nově kancl, budeme to tu mít jako u maminky, máme dva nové gauče a prostě všechno to stěhujem jinak. Dnes jsem málem nedobrzdila na křižovatce, vklouzla jsem tam jako loďka. Ale pánoj sem zamávala, on mě pustil a už se krásně jelo. Sníh se mi líbí, Mařce taky, vadí mi jen na silnicích, když nemůžu jet a když mám zamrzlý skla na balgoně a musim kouřit do digestoře. Mám zimu ráda. Hlavně to chce dobrý botky, aby hned tak nepromokly. Ale mám to tu při svém životě velmi komfortní, takže z mého pohledu mi zima neva a bafčí mě, aji maryji bafčí, běhá jako šůs.
Jak se máte dylyny?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:11
- Nahlásit

cus,to byla kur.a fraska na tom magistrate!!!!!jeste neco budu resit pres pojebany magistrat,viz.to moje napadeni!!!!!budu to resit jinak,znamyma rusakama!!!!jeste mi nekdo rekne zavolej cajty!!!to si necham priste jeste poradit!!!celej pulden zajebanej,uz jsem mohla mit davno plno veci udelanych!

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

nemethova5
jojo urady to je radost....jinak hezky den preji teda aspon ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

ketty
tu mam taky uzasneho soused ma slepiho staryho psa teda vlastne uz ne nastesti uz umrel pejsek ....a ten se treba nekam startil neb ho nehlidal pri venceni tak ho nasel a prvni co tak do nej flaknul ze je debil .....jo byl to krysarik..jako chudinka pes zmatenej atd a jeste prvni co tak prilitne rana ... jednou takle neb bylo vedro jeste nekde zustal lezet chudak skoro mrtvej tak ho teda neflak ale dal ho pod ledovou vodu no uzas zachazeni....

sem ani nepiš, krysy jsou moje srdeční záležitost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

kettydiky pani jsem si na vas dneska vzpomnela,jako v moc dobrem,i jsem se zacala venku smat,se lidi na me blbe divali,at se divaji blbe,je mi to fuk!o uradech mi nic nerikej,priste to budu resit upa jinak a dost tvrde!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:20
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte dylyny?

blbje, mám pásovce béčko na něj nějak nezabírá, skvěle zabíralo na minulýho, je mi děsně blbje, sem v hokně, jestli mi zejtra taky bude blbje tak v pátek na noční už nepůjdu.

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:26
- Nahlásit

kejtlin
nooo jako des a to sem to napsala ve skratce ..proto sem napsal ze anstesti uz umrel ne zeby me tesila smrt pejsku ale pro toho pejska to tak je lepsi ..nador vylecil tak ze ho obvazal niti a utahoval dokud neodpadl no ..hlavne ze ma moc rad pejsky......
nemethova5
ahaaa no to je pekne to by zajimalo co te teda napadlo ze te to tk pobaavilo
jojo kdyz de neco bez uradu je lepsi ..neb jinak je to mooc na dlouho pokud tam nema clovek zname......

<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání