Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:23
- Nahlásit

ketty
Jsem přesvědčená, že jí nic není. Skoro ani nedělá chudinku, hned jí to přešlo. Má asi akorát psychický šok. Leží v posteli pod peřinou a vyspává stres. Dostala odměnečku tu zblajzla. A hlídá, ale už jen z tý postele. Aspoň si bude pamatovat pro příště, že mám chytřejší hlavu než ona a že má jít ke mě, když jí to řeknu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:24
- Nahlásit

heledte sice sníh mám ráda,ale už je toho hodně i na mě

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:27
- Nahlásit

brezen2008
eledte sice sníh mám ráda,ale už je toho hodně i na mě
bych nevěřila, že to někdy řekneš!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:28
- Nahlásit

jbatbrezen2008
no já si dneska nejsem vůbec jistá, jestli vyjedu z parkoviště . A furt padá

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:34
- Nahlásit

makrel
no já si dneska nejsem vůbec jistá, jestli vyjedu z parkoviště

vem si lopatičku a píseček. jinak nevim, holka....
začíná mi vadit všechno, co je bílé...

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:35
- Nahlásit

tyyyyy voe sojka na okne tak to je mazec kosy sykory sem zvykla datel tuje ale sojka no cumim paradni holka prisla na maso to ji tam dam jeste neco haa mam radost Vlčáčková
jojo to jo urco si bude pamatovat ..no aspon ze tak urco to byl stres a neprijemne dost ikdyz nema dirku

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:36
- Nahlásit

Brý ráno na pijáno

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:38
- Nahlásit

ketty
tyyyyy voe sojka na okne tak to je mazec kosy sykory sem zvykla datel tuje ale sojka no cumim paradni holka prisla na maso

seš přes ptáky, jo? já poznám tak maximálně tučňáka od čápa...

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:39
- Nahlásit

jbat
No lopatu mám, ale písek nevím, kde bych jako vzala.Ale ten sníh je měkký a sypký, když hoodhážu, tak by to mělo jít.

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

ptaci ty tu dostavaj menu cele kosy maj pyre z merunek a marmosku a ovoce zavarene obcas pak zrni sykory koule luuj salat atd no jeste sem zacnou litat ty dravci
jbat
no sojku poznam pak vrabce sykory cca dva druhy pak cizka hyla a nakeho toho datla taky a postolky a kane a drozda no ale jinak nic mooc a pak to co sem lita ikdyz nektere neznam pak musim dohledavat co to je nekteri sou moc peknii

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:41
- Nahlásit

ketty
no jeste sem zacnou litat ty dravci

aby ti nelovili lišky!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:43
- Nahlásit

jbat
aby ti nelovili lišky!!!
no jeste to tak snad ne obcas tu krouzej no a na poli mam o lisku strach on je jak kralik jeste mensi a tady jich litaaa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:49
- Nahlásit

No, tak valím na veterinu. Psovi jsem našla díru do břicha, začala z toho téct krev, předtím to nebylo vidět.

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:50
- Nahlásit

Vlčáčková
jejdaaaa to je nemileee ...no ono nekdy az za chvili se to zpustiii

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:51
- Nahlásit

Vlčáčková
kur*a, držím palce...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Astru pozoruj a uvidíš.
all
cítím se velmi nemocně, neměla jsem sem lézt a jít rovnou k doktorovi, už jsem oznámila šéfovi, že když mi bude takhle blbě zejtra tak v pátek na noční nepůjdu, se mě ptal jestli to myslím vážně, že je nás ted´ o jednoho míň, já na to, že to myslím vážně tak nevím, asi jsem ho nasrala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:54
- Nahlásit

Vlčáčková
No, tak valím na veterinu. Psovi jsem našla díru do břicha, začala z toho téct krev, předtím to nebylo vidět.

a sakra tak držím palce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:58
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak bezva! sem ti zrovna chtěla napsat abys byla vostražitá,ty rány se kolikrát hned zatáhnou a nejsou vůbec vidět..pak to dělá slušnej bordel,ale to už bejvá kapsa a podobný sračky((((

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
můžu k tobě do klupu, sim tě?
už to bílé fakt nezvládám... třeba když nás bude víc, tak nás někdo konečně začne poslouchat a zastaví to...

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:03
- Nahlásit

jbat
Jsi psychicky neodolný jedinec . Musíš na sobě pracovat

Vlčáčková
Držím palce paní, tak potom podejte hlášení

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

Biluška
Jsi psychicky neodolný jedinec

Jo, to už seš několikátej čék, kterej mi to tvrdí.
No a co, nemůže bejt každej tvrdej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:06
- Nahlásit

jbat
můžu k tobě do klupu, sim tě?
no hele já nevim! bylas dooost radostná,tak nevim esi jako přesně víš co chceš a esi ses uš vyhranila! abys jako nebyla kam vítr tam plášt! náš klup má celkem jasný pravidla,chápej že nemůžem brát každýho..stojíme jen vo ortodoksní členy! osobně navrhuju počkat s přijetím(nakonec dyš se někdo z muše chce předělat na ženu,taky musí absolvovat různý psícholokicky testy esi to jako vopravdu chce) a pak dát návrch bonc ke schválení..výbor pak bud potvrdí nebo zamítne..

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
no hele já nevim! bylas dooost radostná

já uš nebudůůůůů!!!!!

,chápej že nemůžem brát každýho.
to chápu...

osobně navrhuju počkat s přijetím(nakonec dyš se někdo z muše chce předělat na ženu,taky musí absolvovat různý psícholokicky testy esi to jako vopravdu chce) a pak dát návrch bonc ke schválení..výbor pak bud potvrdí nebo zamítne..

kolik chceš, výbore?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
SMRT BÍLEJM MR*KÁM SMRT BÍLEJM MR*KÁM SMRT BÍLEJM MR*KÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doufám, že je myšleno to bílý venku, já jen jestli to nemám brát osobně
Ve Frýdlantě je vyhlášena kalamita a to u nás jsou na ledacos zvyklí, ani loni když 12 dní v kuse sněžilo se nic nevyhlašovalo, ale teď za poslední 2 dny napadlo přes 30 cm sněhu k tomu co už leželo. Včera jel přítel domu skoro 2 hodiny to co normálně jezdí 3/4 hoďky max. A to teď přes zimu jezdí jen takovejma těma hlavníma silnicema, žádnýma spojovačkama.
Hnus humus teda fakt!
Ale před hodinou přestalo sněžit a teď dokonce vykouklo sluníčko, tak snad už bude líp.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
Pani. Mě dneska omrzly prsty. Regulérně. Plakala sem když jsem přišla domů, tak moc to bolelo Můžu do klubu?

jbat
Pracuj na sobě, čti kvalitní literatůru, koukej na kvalitní filmy a hlavně pravidelně posílej pár drobných na účet (na můj pochopitelně)

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:14 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

jbat
ja se taky pripravuju hele ze budu mit igluu a z deduli sem rano mela snehovou kouli utek a nekam zapad a vratil se bilej pes chuderka nema mi utikat a drzet se na vymetenim kdyz se mu delam s cestickama
jo a jeste dik za upozorneni jestli takle blbe jezdi mhd to tady autobusy zas budou jezdit jak je napadne takze v jednu a v utery ikdyz silnicari makali celou noc jeste nak rano v sedum ale od te doby se neobjevili no tudiz ja nikam nepolezu nepujdu doma budu v igluuuu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:14
- Nahlásit

na Mělníku chumelí už od 6.30hod, možná ode dřív, ale já tydy jsem od 6.30hod, dost hustě a fičí vítr

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:17
- Nahlásit

kejtlin
no tady od vcera neprestalo snezi nonstop říčansko zaprazsko ja hazela vecer snich a rano toho bylo dvakrat tolik zasnezili mi dvere a ja otevrela a mela zavej i dooma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:17
- Nahlásit

jbat
kolik chceš, výbore?

aha..no myslim,že se dohodnem!
Eldoguero
já jen jestli to nemám brát osobně
néééé probůch!!! netahej semka rasyzmy a jiný vjeci nebo zas dorazí psisko a bude to dloooouze rozebírat)))))))
Biluška
Můžu do klubu?
bohužel,pani..vy rozhodně ne..je mi líto

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:19
- Nahlásit

janika
Dybyste si dali noviny do koupelny jako venčící prostor

hele koupelka pochcaná, balgon posranej, jednou ven musím...

<< 1 ... 6039 . 6040 . 6041 . 6042 . 6043 . 6044 . 6045 . 6046 . 6047 . 6048 . 6049 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání