Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 16:42
- Nahlásit

Atusch
tak já si tě najdu. teda dneska jdu na pivo, tak asi nenajdu ani cestu domů... ale zítra už jo.

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 16:45
- Nahlásit

jbat
kdyť se už v přátelích máme

jdu studovat, zatím pa

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 16:49
- Nahlásit

Atusch
kdyť se už v přátelích máme
měla bych to víc sledovat...

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 16:56
- Nahlásit

Čau vobludy, to je neuvěřitelný co dokážete za víkend nadrásat. Sem dneska vůbec neměla čas ani povíkendově popřát dobré ranko. Tagže dobrej večír, dámy a páni. U nás stále stejná zábavička - zvěř dotáhla nějakej střevní vyrus, tak se teď střídaj - začal to Badin, pak kočka, teď Bonita no a včera sem přistihla kocoura že taky nějak páchne. Vařim tuny rejže a kuřecího, zkrmuju lopaty uhlí... Poslední slušej (neřikam hezkej, ale slušnej) víkend a já seděla doma páč magorka je celá přichcíplá...

Zítra má u nás začít sněžit. CO MAM DĚLAT??? Konec, prostě konec.......

Jsem asi zavostalá, ale teprve fčéra jsem objevila tu reklamu od vodafounu s těma vánočníma stromečkama: "Budou vánoce na blátě nebo na sněhu?" "To máš jedno, když prší, je to hnus, když sněží, auta to rozjezdí a je to zase hnus"......smajl s palcem nahoru

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 17:00
- Nahlásit

bonc
CO MAM DĚLAT???

koupit si hoooodně teplý botičky...

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:00
- Nahlásit

ahooooooooooooooooooooooooooj SEM VAM PRISLA RICT JAK SE MA BULIKOVA
ahoj, skvělá, dnes jsme byli za prahou na procházce, už s ní chodíme bez vodítka, celou noc se mnou spala v posteli, přikrytá pod peřinou a s hlavou na polštáři)i přítel je z ní hotovej, je fakt úžasná, jojo vychází zatím dobře, on občas zavrčí, ale my to hlídáme, takže zatím nebyl žádnej problém. je úžasná, jen tedy bez hračky nedá ani ránu. no atd atd sama chvala s aportem prej posloucha jako fik ale odmita ho vracet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:16
- Nahlásit

bonc
ahoj zlato,co budem dělat vod středy aš do dubna????
ketty
to je fajné

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
,co budem dělat vod středy aš do dubna????
Mohli bychom si zoufat

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
čau drahá změna, od zítra až do dubna.. já nevim. Fčera jsem řikala čoklům že se ještě stihnem vodstěhovat, dneska už to asi nedáme... Pokusim se jim navrhnout že od zejtřka nevycházíme. Jinak nevim. Máš nějakej návrh? Zatim fšechny cesty na jich krachly.

jbat
teplý botičky mam, mam vůbec spoustu teplého, superteplého oblečení. Vždy gdyž vycházim s čoklema, nabalim se že je proti mě pumpa na rentgenu, stejně mrznu, no a pak se začnu za magorama brodit závějema a brodit a brodit.. sem zpocená jak čuně, durchnadurch, no a pak zase mrznu a mrznu a mrznu...........
NE JÁ FAKT NECHCI!

(a kreténi už zasněžujou!)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:25
- Nahlásit

ketty
tož to je super

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

Jo, a sem dneska sebrala vodvahu a šla se zeptat našeho ajeťáka na to moje kreténský připojení.. no neřekla sem mu úpa na rovinu, že mi v práci nefungá czpes jak má, ale myslim že pochopil Prej s tim nic moc dělat nemůže, ale instalnul mi mozilu, tak snad to bude od zítřka lepčejší. Je to moje jediná naděje, takže to musí bejt lepčejší!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:35
- Nahlásit

bonc
Máš nějakej návrh
jedině to co radí biluše
já nemám teplýho v zásadě nic páč at mám co mám,je mi zima furt..seženem si aspon nějaký ty drogy at se trochu votupíme,naštěstí čokl bydlí f posteli a nevypadá,že by se mu venku nějak ekstra zamlouvalo,snad mu to vydrží jak loni..
a kreténi už zasněžujou!)

typicky letní kratochvíle))

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:40
- Nahlásit

davidkova renata
to teda mam jako radost
kejtlin
to tedy jooooo
sem jako rada tak snad se zzije sni ten spic a nebude uz ani vrcet predtim bydlel se sarpejkou ....

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:45
- Nahlásit

čus lidijové!!
Já se v tý práci zblázním, opět jsem si pomalu nestihla zaběhnout na záchod, natož dojít na oběd. Navíc začne být hnusně a já budu muset zase jezdit v tom hnusu na Moravu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:49
- Nahlásit

Vlčáčkováááááá
ty westice sou už konečně doma!!!
Baico
čus zblázněná,jedeš f sobotu na vobrany?

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
zoufat si můžem, to určitěale když to já nerada...nerada si zoufám. a gdyž, tak jenom na voko ale od zítřka mě to asi čeká, nic jinýho se s tim dělat nedá - můžete s tím nesouhlasit, ale to je taky to jediné co můžete
Magorka si taky požitkuje v posteli, ale jen do doby než přijde čas jít ven...pak se společnejma silama snaží zbořit barák, blbouni.

Zapomněla jsem podat hlášení o játrosušenkách - dopadly na výbornou! Škoda jen, že je čokli krze sračkování ještě moc neochutnali

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:50
- Nahlásit

davidkova renatacau tady leje a je celkove hnusny pocasi,no hrozim se toho,nechci mraz ani snih!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:52
- Nahlásit

ve čtvrtek mám schůzku s objevem

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:52
- Nahlásit

je krásné mít pracující smajly

tak zase sbohem, v práci určitě zase fachat nebudou zmetci líný

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:56
- Nahlásit

nemethova5
no jako jestli to, co je teď venku, hodlá zítra začít mrznout, tak abych oprášila sáňky a zvýšila si úrazovou pojistku. Radši i životní. Buď zmrznu, oběsim se krze zimodepresi nebo se předávkuju fetem od davídkový. Krásná růžová budoucnost

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:57
- Nahlásit

No nic, mažu dom, tak snad zítra. Mějte se kráááásně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

boncno,nechci te sstrasit,stacilo mi jen juknout na pocasi!pristi tyden az -15,jsem si rikala,bezte s tim do prd.le!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:01
- Nahlásit

bonc
tak abych oprášila sáňky
Tu máš sáňky jako loďky, krásné sáňky samochodky.

Samochodky, samovodky, samy řídí, samy jedou.

Za Renatkou tě zavezou.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
čus zblázněná,jedeš f sobotu na vobrany?
Ještě nevím.Pokud se mi v pátek alespoň na půl dne podaří hodit v práci áčko, tak pojedu. Pokud bude nutné, abych tam tvrdla celý den, tak v sobotu budu chtí bej doma.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:02
- Nahlásit

davidkova renataty vooooooole,ty jsi ale roura!!!!!a jaky to ma operatko,aby nahodou bonc nevypadla!!!!!!!!!ty vogom,az z toho skytam,boze,boze....

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
Za Renatkou tě zavezou
))) ty si debíííl ))))))

Renátka Renátka,
je pěkně blbá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:03
- Nahlásit

nemethova5
my takový sáně měli..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:04
- Nahlásit

no já vám nechci kazit náladu,ale mi v práci máme děsný vedro,to vyfotím kolik nám tam ukazuje teploměr v 1 ráno!
takže venku bude - 15C a u nás budem mít tak 15 nad nulou minimálně )

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
zapřáhznem nyny a dastuho a jedem
já tedy budu běhat i v zimě se sindy na postroji

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
co budete dělat, když nebude sních??

<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání