Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:52
- Nahlásit

Alexa
se bojíš že si tě tam nechaj??????????????????

no, to taky
ale všeobecně se hrozně bojim bláznů, dycky jsme tam na Gymplu chodili na ty Mezi ploty a já jsem se vůbec nebavila, bo jsem furt hlídala, aby na nás odněkud zpozarohu nevylít ňákej šílenec

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:52
- Nahlásit

jbat
Bajko je s běloušema, bude mít v autě eště davítkovou s nanynkou, musí se domluvit, jestli se vejdeš, možná budou nabírat fižiranty, ale to se neví. Ke mě se nevejdeš, pak můžeš zkusit eště hancuw, ale ta pojede z prahy 4, musela by ses dostat aspoň ke krčský nemocnici.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:54
- Nahlásit

jdu s čoklama, zas se obalej bahnem a budu je hodinu mejt

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:54
- Nahlásit

Gerda
anebo pojedu PIDem a v Jílovým na nádru mě někdo vyzvedne? co myslíš? ať se někam nevtíráme zbytečně...

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:55
- Nahlásit

Gerda
bože tebe se na něco zeptat.
Sem si rozmazala očka. Biluš asi nebude ráda když na ní budou všichni čekat v bohnicích.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele my tam byli před 2rokama nebo gdy dělat zkoušky..náhodou to nebylo tak děsný,voni vybíraj ty lechčí případy ,maj rádi psy a dycky se na to těšej aš budou dělat figuranty ..jediný co bylo trošku zvláštní bylo to,že jeden se pořád ptal..A plave??? jako bylo úpa fuk co si mu řikala,von se dycky voptal.. A plave?? nakonec sem řekla,že jak vydra a byl klit)))
all
nemá někdo na mikulajdu místo f autě pro jednu ženu s blizááárdem???

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
nemá někdo na mikulajdu místo f autě pro jednu ženu s blizááárdem???

se hledá místo pro ženu s hadem uš...

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:59
- Nahlásit

jbat
v Jílovým na nádru mě někdo vyzvedne?
hahahaha to se stopro spolehni že si někdo fspomene žejo Kejtlin

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:01
- Nahlásit

Alexa
to se stopro spolehni že si někdo fspomene žejo Kejtlin

ste ji tam nechali nebo co???
ty vole tak jak mám ject teda? nebo nemám ject nebo mám jít pěšo nebo já nevím, napište mi aspoň, kde PŘESNĚ to je, zbytek si zařídím sama.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:04 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

jbat

Kam si schopná se dogestit? Bys mohla na Masaryčku, z Anděla je to kousek a vlakem do Úval, tam bysme tě nabrali a jela bys s náma..

Edit: nechali, nechali

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:04
- Nahlásit

jbat
ste ji tam nechali nebo co???
no ))) sme zapomněli,nooo počki vono se to třá vyvrbí

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

jbat
te ji tam nechali nebo co???
si piš, fspomněli sme si asi až za hodinu a mezitim nás našla sama
ty vole tak jak mám ject teda? nebo nemám ject nebo mám jít pěšo nebo já nevím, napište mi aspoň, kde PŘESNĚ to je, zbytek si zařídím sama.
počki až dorazí Kejtlina ta by tě eventuelně mohla někde cestou nabrat essi teda pojede přes Prágl jakože jinudy nemůže. Jinak jezdí každou celou hodinu z Budějovický bus 332 na námko

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:07
- Nahlásit

jbat

Nebo mě napiš, kde tě máme nabrat v Praze, abys nemusela tolika cestovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:10
- Nahlásit

Alexa
Tak to určitě neznáte, dle původních majitelů prý mariňák je to normální malina, ale já si málem roztrhla hubu.
Přes mail to mělo být odrostlý štěně, tak do roka, na místě přitlačili na rok a půl, no psovi jsou tak dva. Je na něm tuze moooc práce, ale snad z něj něco bude.
Jo s těma ovčákama to platí jen u německých, původně chlapec říkal vlčáků, ale nakonec jsme se dobrali rasy Tak jsme mu radši ani neříkali, že máme doma 15 letýho NO dědka, kterej na nás v životě ani blbě nekouk
Jo a nejhorší sou prej pitbuly, říkali to v televizi. To mariňáci, to je jiná liga

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:17
- Nahlásit

Eldoguero

Hele a neví ten pán taky něco vo čévéčkách? Abych se taky něco přiučila ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:17
- Nahlásit

Eldoguero

ty voe ty mi dáváš))))) hele dej těm vod mariňáka semka link..at jako zajdou pokecat né?? by mohla bejt celkem prdel))))

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Kam si schopná se dogestit?
V poctatě kamkoliv, neva mi MHD ani busy ani nic. Jinak bydlím na Barrandově, pokud pojedeš přes Prahu, tak dojedu kam řekneš. Jinak klidně nějakým tím busem na námko a z tama nějak. Jak je to daleko od námka? Kde to je? Máte mapku?
Alexa
fspomněli sme si asi až za hodinu a mezitim nás našla sama
tak třá bych vás taky našla, nemusím nutně autem, pokud nebudou padat trakaře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:24
- Nahlásit

Upozorňuju fšechny zkouškované, že zkoušky sou V JÍLOVÝM. Gerdu neposlouchejte, zjevně má poruchy krátkodobé paměti a neví co plácá
Taky fšechny upozorňuju, že Mikulajda začne AŽ PO SKONČENÍ ZKOUŠEK. Nigdo se mi tam nebude courat dříf Gdo se bude courat dříf bude okamžitě zaměstnán (zadara pochopitelně ) a bude dělat figuranta- cvoka. To vám pude

Alexa
Člen
- Nahlásit

jbat
Kde to je? Máte mapku?
http://cvicakjilove.blog.cz/0701/poloha-cvicaku

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

jbat
V poctatě kamkoliv, neva mi MHD ani busy ani nic.

seš divná!

Dej mi do mailu na zasmam uzenáč seznam.cz odkaz na mapu, kde je pro tebe u Barrandova nejlepší nastoupit..

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:25
- Nahlásit

Biluška
zatím mám slíbený jedno pézetko a předslíbený 4

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:27
- Nahlásit

Eldoguero
dle původních majitelů prý mariňák
ty woe to uš sem někde slyšela, essi voni to nebudou ty samý lidi, mám ti pocit že někde na diskuzi. A proč ho dávali pryč měli strach že zmagoří uš dříf jak NO????? to víš vlčák jako vlčák

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:28
- Nahlásit

Alexa
Super Prosím tě, jedna slečna potřebuje sehnat ubytko. Je tam nějaký slušný, levný penzionek? Se psem pochopitelně.

Stran těch vlčáků - Rozině je dvanáct a můžu potvrdit zlatá slova pana velkokynologa. Je úplně na palici . Essi od sedmi to teda nevim Getce je odhadem tak šest, tak bych to měla urychleně řešit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:41
- Nahlásit

Biluška
že Mikulajda začne AŽ PO SKONČENÍ ZKOUŠEK. Nigdo se mi tam nebude courat dříf
to neklapne bo přijedem tak kolem poledne,chcem bejt do tmy doma
Alexa
to víš vlčák jako vlčák
no..a to eště neviděli Nánu na vobraně..,by snížili vjekovou hranici jebnutí f kouli

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:44
- Nahlásit

davidkova renata
to neklapne bo přijedem tak kolem poledne,chcem bejt do tmy doma
To jako máte fakt blbý . Páč počítám,že tak s příchodem tmy skončím . Přijet dřív samo jako můžete, páč budu potřebovat ty figuranty-mentály, ale na nějaký kafrání v klubovně zapomeň, tam budu kafrat já

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:45
- Nahlásit

Kdo máte ovčáka kolem šesti let nechte ho radši utratit, páč v sedmi mu křápne a ste všici mrtví Estli má šajna vo čévéčkách nevim, ale tipla bych, že ne, páč, když sem se ho zeptala jakej vlčák, tak po chvilce přemýšlení řek, že německej.
No ale ty pitbulové sou úplně nejnebezpečnější, protože tv je hodnotný zdroj informací a tam to říkali. Korunu tomu dodali lidi co vedle nás vystoupili z auta se stafbulkou na ostnáči a nevybíŕavě jí táhli ji kamsi do Globusu, čuba byla z toho nic moc zacházení taková smutná. Chlapec, když to uviděl, zajiskřily mu očka a vykřikl, tohle si pořiďte jesli chcete zlýho psa, to je pitbul.
Přítel nevydržel a řek mu, že tohle máme doma, že je to stafbul a je to největší zlatíčko na světě a chlapec na chvilku zmlknul.
Proč ho dávali pryč nevím, prý se stěhujou, ale nejdřív tvrdili, že pes zná jen zahradu, že se stěhujou do Prahy a psovi se ve městě nelíbí a oni, že na něj nemaji čas, pak zas že pes je do teď na zahradě, že ji hlídá, páč maj za sousedy občany - ty, o kterých se nemluví, tak nevím.
Vypadali jako světský. Tak mám pocit, že pes někde hlídal kolotoče.
Dneska jsem ho venčila a když sem prudce zvedla ruku, abych odstrčila větev, pes se připlác na zem a koukal jestli ji dostane nebo ne. Ale chlapec říkal, že mariňáci se naučej fšechno, tak soufám, že měl pravdu i u tohodle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:46
- Nahlásit

Biluška
ale na nějaký kafrání v klubovně zapomeň, tam budu kafrat já
tě vytlačíme..bé nás víc anebo ti jí rovnou potpálíme pod zatkem lampyjónkama štěstí ..vypustíme je rači uš 10 kyláků přet Jílovým stran dýlky doletu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:49
- Nahlásit

Eldoguero
Kdo máte ovčáka kolem šesti let nechte ho radši utratit, páč v sedmi mu křápne a ste všici mrtví
já to risknu asi..stejně uš sem tu měla pochřep cca před 2 lety tak vo howno de

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
tě vytlačíme..bé nás víc
No to teda nebude . A já budu mít krakonoša Mášenka .A Pumu . A neser mi, nebo vezmu aj Getsíka s rupnutou koulí

anebo ti jí rovnou potpálíme pod zatkem lampyjónkama štěstí
Du se zeptat Aleksi essi tam maj hasičák

Eldoguero
jo jo, picbuli sou nejhorší, to ví každej. Úpa nejvíc nejhorší sou černý picbuli. Zrovna mám jednoho v kuchyni. Je to moc užitečný, sem zhubla uš tři kila páč se tam bojím chodit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:52
- Nahlásit

Biluška
sem zhubla uš tři kila páč se tam bojím chodit
pučíš mi ho??????????????????????????????????????????????? prosíííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!

du ven a dřít,nepyšte jelyta!!!

<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání