Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 00:03
- Nahlásit

lucYnka XIIIjaky bych potrebovala na hajana????
dik,a kolik by me to stalo??

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 00:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Helemese, Vlčáček (vlevo) má v trojském útulku ségru č. 1062 (vpravo):

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 00:51
- Nahlásit

nemethova5
elko stoji 350 + 50 postovne, nebo jestli dojedes na mikulasskou nebo se uvidis s nekym s prazaku tak bez postovneho
chces ho teda?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 01:43 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

helette nechcete se nekdo pridat na falco nebo vetamix?

vetamix ma hrubomlete hovezi v akci

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:16
- Nahlásit

Fstávat a makat. Je pindělí, jdeme se prtínat. Tu máte jednu motivační - http://www.youtube.com/watch?v=T0ZNegytgeE
a deme na to

Ad ty hadry - žádný z těch vyjmenovaných obchodů v Oryjentu nemáme . Máme tu "Jednotu u Romany", "Večerku u Průšků" a "trafiku u nádraží" Krom toho jezdíme do Tesca, Kuflandu a Globusu (do civilizace ). Ofšem v Krnově v Albertu mají ťamani celé veliké patro a tam je fakt výběr . Nakupuju téměř výhradně tam . Nic to ovšem nemění na situaci, že nakupuju nerada Nejsem jak Adidasčina ségra a vadí mi, když mi čouhají špeky. Taky mám velkou prdel a krátké nohy, nepamatuju essi jsem kdy vůbec koupila kalhoty co mi byli Všechno musím nechávat zkracovat
Tepláky a gatě ke psům si stříhám sama . Mám je dole zubatě roztřepené, takové velmi etno

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:46
- Nahlásit

Hojte, já jsem 38-40 a taky nemůžu nic sehnat, protože semi furt zdá, že mi lezou ve všem špeky. Ale to bude možná něčím jiným, než tím oblečkem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:53
- Nahlásit

brej den,tady je po dešti a je krásně teplo

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:53
- Nahlásit

brezen2008
tady před i po a hnusně

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:56
- Nahlásit

Dobre rano,
uvedomujete si, ze budete-li drasat timto tempem, budete kopat hrop pro zumpu jeste v dobe, kdy bude zeme zmrzla? A uz jste vymyslely, jak zachovat zumpi moudra pro pristi generace velkokynologu?
ad hadry, ja obcas z Ameriky objednavam abercrombie&fitch,
pac nejblis od nas maj obchod v Milane, v lete me v Praze prijemne prekvapilo, ze tam mate asi ctyri Jackpot obchody, takze jsem oblikla sebe i holky. A dvakrat rocne zajedeme do Rosas, tam je outlet RL. Pro Maky bych mohla zacit schovavat hadry po holkach, protoze pomalu opoustime ado 16 a damskou 34, do toho by se asi vesla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:07
- Nahlásit

dobré ráno všem, venku je hnusně a mě dnes začíná dovolená

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:08
- Nahlásit

Dobré ránko fšem!

Ad hadry: fčera sme byli i v háemku, i v céáčku, i v alpinu, prostě sme prolezli celý Chodov. Jo, byly tam bundy, který by mně velikostně byly. Filajový nebo tyrkysový Nesnáším filajovou i tyrkysovou Druhá varianta byla pjekná bunda s malým nedostatkem - cenou 5000 a výš. Budu muset říct vedoucímu, že potřebuju přidat, nebo budu celou zimu nachlazená

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:10
- Nahlásit

Jo a mám jednu bundu vel. cca 40, černá Puma, delší střih, měla sem ji na sobě asi třikrát - mi je malá, vezmu ju na Mikuldu, ať se jí konečně zbavím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:15
- Nahlásit

kdo je na FB Hana Zavřelová?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:23
- Nahlásit

Děcka, cca před měsícem jsem pořádala v našem klubu sranda-závod, kde byly mimo jiné i disciplíny od vás - převoz psa v kolečkách, přivolání na čas, chůze po čtyřech se psem u nohy apod.

Teď jsem se dozvěděla, že to bylo infantilní, že to nebylo k smíchu, ale byla to tragédie, když zchromla fena, jak vyskakovala z koleček (to není pravda, noha ji bolela už předtím) apod. Ty voe, jsem se nakrkla. Krááááva jordánská je to. Nejhorší je, že nás pomlouvá ve všech okolních klubech.

Myslete na mě, ať nám v pátek dopadnou dobře volby a obhájíme náš výbor. Ta kráva kandiduje na předsedu a sestavila si svůj výbor. Pokud obhájíme náš výbor, tak budeme přes MSKS řešit její vyloučení. Ona má ale prsty všude.

Biluška
Sledovala jsem cosi v telce a mluvili tam s chlapem od městské policie v Praze. Mluvil o napadení psem apod. Prý nejhorší jsou ti rádoby odborníci, kteří chodí do škol a děckám říkají, že si při napadnutí psem mají lehnout do klubíčka na zem. I malý jezevčík je tak bez rozmýšlení napadne, ptž bude větší než oni v tom klubíčku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:25
- Nahlásit

pawLINka
No nekecej? . A co ty děcka mají udělat? Utíkat? To pomáhač-chránič neříkal?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:29
- Nahlásit

Biluška
No to konkrétně u děcek neříkal. Mluvil jen o dospělých - vyhnout se psovi/ zůstat stát bokem, nevšímat si ho. Prý ten pes jen tak nezaútočí, když si ho nebudeš všímat.
U děcek řekl jen totok a jinak to dál nekomentoval co mají dělat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:35
- Nahlásit

Tak to tadyk hezky rozeberte a přeju hezký den, já valím do práce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:36
- Nahlásit

pawLINka
No to konkrétně u děcek neříkal. Mluvil jen o dospělých - vyhnout se psovi/ zůstat stát bokem, nevšímat si ho. Prý ten pes jen tak nezaútočí, když si ho nebudeš všímat.
No to se v zásadě shodujeme. A když zaútočí? Taky přece neučíme děcka lehat si preventivně před každým psem, který projde kolem.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 08:39
- Nahlásit

Gerda Atuš
ženy, já bych s váma tak chtěla chodit na ňáký cvičení!
už jsem se dokonce dostala do fáze, že sem si tuhle našla něco u nás v kulturáku)) a šla bych tam snad i sama!
URL nechcete tam jít se mnou?
jinak ve všední dny můžu taky až tak v 7.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:30
- Nahlásit

gde ste fšichni? To zase dřu jenom já a Pawlinka?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:32
- Nahlásit

Biluška
Já jsme tu taky, jenže jak jsme tu nebyla v pátek, tak tu toho mám hromadu a teprvá teď jsem se tím prokousla a to nejakutnější jsem udělala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:37
- Nahlásit

Biluška
sem tu taky, uvařím si kafe

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:39
- Nahlásit

To je dobře, že tu všichni jste, páč já musím jít venčit ty obludky . Včera jsem si natáhla vaz v kotníku, to zase dneska bude peklo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:52
- Nahlásit

leyenda
jasně, předpokládám, že mě přeroste každej. Mám malýho psa, nemůžu bejt velká. )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:53
- Nahlásit

Dobré ráno,
všichni dřete? To je pjekné, já nedřu, dřela jsem o víkendu.

Pavliii
nechcete tam jít se mnou?
tam jdeš jakože na celý dopoledne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 10:02
- Nahlásit

tak jsem julaka na alenu smolíkovou a kejsi,bylo to fakt pěkný

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 10:05
- Nahlásit

Maky a Trix
Nechceš ty věci co jsem nabízela Laguně? Šatičky na devítiletý díťato? . Třá by ti byli

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

Atusch
to ne, proboha, to bych nepřežila!))
jen na tu zumbu od 11.30

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 10:09
- Nahlásit

Biluška
pouze pokud tvoje díťátka v devíti letech měřily 155 cm.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 10:19
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=l2f3UeJTUko&NR=1
takovej měnší koníček )

<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání