Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

dovenčím a jdu zalehnout s knížkou

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
co blbnete, moje ségra je teda kus - má kalhoty 44 - 46 a má super hadry a nakupuje normálka v Háemku a v Newyorkeru,

já mám 40-42 a taky se obleču úpa v poho a vždycky tam maj ještě i vjeci, co mi sou velký (to mi dělá velkou radost, není to často ). C&A má některý hadry na mě dokonce 38.
ale taky mě nakupování hader nebere, mám radši equiservis, zverák a Ikeu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevíš, kde to info původně bylo? Nemohla bys tam dát kontakt na majiteleku?

bylo to u desenskýho na foru a ani tam není kontakt jenom na toho co to tam dával a ten zatím nereaguje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:29
- Nahlásit

jbat
mám radši equiservis, zverák a Ikeu.

já přidám k těm tvým ještě hornbach

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:29
- Nahlásit

Alexa Konkt dodám. Byl nám Mijou smazán, diverzantkou podlou. Hanca ho má a pošle, pak ho sem vrznu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Vlčáčková
Konkt dodám. Byl nám Mijou smazán, diverzantkou podlou. Hanca ho má a pošle, pak ho sem vrznu. počki ty máš kontakt na ty nálezce???? tady to řešej http://www.facebook.com/pages/Nadacni-fond-PES-V-N OUZI/115813479139

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:35
- Nahlásit

Alexa
Ano, u Desenskýho je odkaz na jejich stránky. Aspoň se domnívám, že na jejich. Hodila jsem tam vzkaz: http://www.velvetpug.cz/knihahostu.html

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Aspoň se domnívám, že na jejich. Hodila jsem tam vzkaz: http://www.velvetpug.cz/knihahostu.html

no ale to sou právě ti co nekomunikujou

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

Děcka, konečně vás po dlouhé snaze vidim, nemám nápojku, už sem si stihla nalakovat aji nechty. Nakupuju nejrači v promodu, už se z toho stává taky vetešárna, mívali tam mocinky pěkný voblečky, mám mnoho krásných sukní, ale nesnášim punčocháče, tak je moc nenosim. Notabene když si oblíknu něco jinýho než džíny a triko, choděj kol mě kolezi po špičkách mysleje, že se mi něco strašného stalo. Někdy je trápím pruhovaným punčocháčem zimním veselým barevným a vysokou kozačkou. Sukně se mi ovšem vyhrnují krs tření látky, takže věčně f těch sukních chodim s holou řití. Děcka, to nemá nikdo zapotřebí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:39
- Nahlásit

Já mám velikost 36-38 a všechno je mi dlouhý, nebo to vypadá tak příšerně, že bych v tom nevylezla ani za boha. Nechápu, proč přestali vyrábět trika bez potisku, který by udržely nějakej tvar, obyčejný džíny, který se nerozpadnou po dvou měsících v místech, kde jsou fakt trendy natrhaný, a mikiny, který na sobě nemaj infantilní obrázky. blbý je, že ethno obchůdcích nakupuju ráda, ale ty věci jsou drahý a rozpadnou se ještě dříve. jsem odsouzena k nakupování v sekáčích do konce života!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:40
- Nahlásit

Alexa
to je Evča Malá z bluečka. Nejpozději zejtra ráno bude online. Vždycky je v práci online.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:42
- Nahlásit

Maky a Trix
Já i když si koupim triko s malou ještěrkou, po oblečení je z ní stejnak tyranosaurus, takže souhlas, triko bez potisku. Moje krásné tričko s mouchou je rázem po obědě trikem s těhotnou mouchou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:42
- Nahlásit

Maky a Trix
na fejsbůku píše desenský že na ní má už kontakt tak snad se domluvěj

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:43
- Nahlásit

Gerda
já si dřív ráda kreslila obrázky sama. Ale už na to nemám čas... i když bych mohla zase začít. ti nakreslím nějaký roztahu-vzdorný obrázek )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:43
- Nahlásit

Gerda
Maky a Trix
švára kupuje hadry přes net v emerice a prej kvalita a slušná cena

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

Alexa
jo, jenže já nikdy nevím velikostě. Snažím se měřit. ale pak mi přijde něco, co stejně neodpovídá. po netu si koupím maximálně tričko. Víc se bojím

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:48
- Nahlásit

Maky a Trix
o, jenže já nikdy nevím velikostě. Snažím se měřit. ale pak mi přijde něco, co stejně neodpovídá. po netu si koupím maximálně tričko. Víc se bojím

nojo to je problém páč to těžko budeš posílat na výměnu

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:48
- Nahlásit

Zdarte lidičkové milí já vůbec nestíhám,dneska se to lautr séře,nějak to neklape s krbofkama,pakůn má opět srákuli a muš se nas...tak semnou nemluví,malopes už hodinu vraždí děsně pískací hračku a mě třeští kokos

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:50
- Nahlásit

Maky a Trixetnohadry maj v Sanu Babu, jsme to meli na prehlidce a nektery veci celkem meli dobry, svetry hlavne

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

Alexa
no, já jdu radši jednou za čas do sekáče a nebo do výprodejů. )) nemám prachy a ani potřebu si kupovat drahý hadry. Třeba oboustranná zateplená vesta v sekáči za 40,- byla pro mě ideální cena

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

Hele, těch štěňat: http://utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:52
- Nahlásit

Maky a Trix
Na Veveří 65 je sekáč v přízemí. Mají tam celkem dobré věci, ale je nutné je prohlédnout. A některé nejsou vyprané. Já tam zase nakoupila kalhoty za 45 Kč a pár fakt moc pěkných věcí. Úžasnou bundičku, kterou jsem si zapomněla v Jindřichově Hradci, pak úžasnou kabátobundu, nádherný kalhotový kostýmek. Zajdi tam.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
já tam dřív nakupovala velkoobchodně, pro čajovnu, ale třeba kalhoty se od nich nedaj kupovat vůbec, jedině ty plandací. Mikiny se mi po třech vypráních srazily tak. že jsem měla rukávy po kolena a mikinu pod prsa. no a ethno košile a halenky jednou macecha vyprala na devadesát. Byla na mě trochu nasraná. Nemusím říkat, co z toho zbylo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:54
- Nahlásit

danajasa Co máte s krbovkama za problém?

Alexa Jo, nekomunikujou.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Komín vede ke spolumajiteli nemovitosti a ten kokot nás tam odmítá pustit,tak si je mužu vetnout do špic nebo šupnout rouru z vokna,nebo jak navrhoval muš prostě to zazdíme směrem k němu a bouchnem to vo 4metry vejš at si třeba vožírá svou půlku betonu z komína,akorát 4metry roury na víc stojí 21OOkč tak to včíl nemám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:07
- Nahlásit

danajasa Trošku tomu nerozumím. Ale pokud si to můžete udělat nějak tak, abyste na něm nebyli závislí, tak je to ideální stav. Každá sranda něco stojí, ale můžu Tě ujistit, že neústupný spolumajitel stojí daleko víc.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:11
- Nahlásit

Tak ti westíci: už se prý majitelka a nálezkyní spojily!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:15
- Nahlásit

danajasa
hele a vy jste v té řiťce napořád nebo jenom rekreačně????
Vlčáčková
už se prý majitelka a nálezkyní spojily!

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:26
- Nahlásit

Alexa
Napořád a korád mám pocit,že furt nějak dospívá roste a bude z ní zanedlouho strašně velká perdel.a až se jednou pos.. tak nás to smete.Du to zaspat zítra du makat páč je pindělí hymlgergotkrucajselement

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 23:37
- Nahlásit

Budu zase objednavat terminatory. Nechcete jeste nekdo? kejtlin a gerda maj elko a Biluse emko objednany.

<< 1 ... 5796 . 5797 . 5798 . 5799 . 5800 . 5801 . 5802 . 5803 . 5804 . 5805 . 5806 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání