| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
jbat
jsem ze slivence, co máš za psa?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
co je novýho?
klidně někoho vemu, ale neni jistý essi nezabloudíme, jo a nespolíhej že tě vyzvednou, mě nechali čekat na náměstí hodinu-po hodině jsem dojela sama
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
Já taky, sice máme NO mladý a pak dědka 15let, ale třeba přežijem.
Jo a taky říkali ňáký slovo, který když prej tomu mariňákovi řeknete, tak začne kousat, ale já si ho už nepamatuju, ale znělo ňák jako chujo
A taky se mejuje Sorbon, jako ten z tý Angeliky, jak skočil do toho kostela, říkal chlapec
Nevím sice jak mu budu říkat, ale Sorbon fakt ne, asi Mariňáku myslim, ňákej nápad by nebyl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
Atusch
Nemá psa, má hada
davidkova renata
pučíš mi ho??????????????????????????????????????????????? prosíííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!
Ale jo, co bych pro kámošku neudělala...ofšem nesmíš mi podpálit tu klubovnu pod zadkem
Makytriksová
Moje pézetka do Jílového nejedou, tak budeme mít volné místo, chceš svézt?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
Biluška
jo jo, picbuli sou nejhorší, to ví každej. Úpa nejvíc nejhorší sou černý picbuli. Zrovna mám jednoho v kuchyni. Je to moc užitečný, sem zhubla uš tři kila páč se tam bojím chodit
chci taky, vo něj bude rvačka jako vo toho na tom pořbu jak zabil manžela a tchýni, koukám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
Eldoguero
Jo a taky říkali ňáký slovo, který když prej tomu mariňákovi řeknete, tak začne kousat, ale já si ho už nepamatuju, ale znělo ňák jako chujo
A taky se mejuje Sorbon, jako ten z tý Angeliky, jak skočil do toho kostela, říkal chlapec
Nevím sice jak mu budu říkat, ale Sorbon fakt ne, asi Mariňáku myslim, ňákej nápad by nebyl
twe tys tady scházela,celý tvoje líčení je naprosto příííšerný ..hele a neva že sorbón byl poserón??? asi ne co..
no nic,chuj s váma ,děcka..
mohla bys mu řikat třá Čaku..podle noryse jako )))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:57
- Nahlásit
Zdar ženy,
udělá prosím někdo výcuc, páč jste zase nadrásaly asi milion stran a já nemam čas to dočítat:-D
Si představte, že u nás na cvičáku jedna holčina chová dobrmany a v sobotu jí volala paní co má od ní štěně, aby si pro něj okamžitě přijela, nebo jí nechá utratit.
Prý ničí byt. Což je velice překvapující, jelikož je to 7měsíční stěně, po pracovních rodičích, tudíž byli před odběrem upozorněni, že potřebuje zaměstnat.
Předání proběhlo asi tak, že zazvonila, nasraná paní vyběhla k brance, ani jí nepustila dál, dala jí papíry, čubku si chovatelka musela odchytit sama a jeli dom. Včera jsem jí viděla, fenka je docela fajná, leč výchovou a výcvikem nedotčená a má obrovskou rreakci na ruku, takže chytit jí za obojek je nemožné.
Já bych ty lidy fakt mlátila, takhle zmrvit psa za 4měsíce.......zkur...zasraný!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:57
- Nahlásit
Eldoguero
Mě se dycky hrozně líbilo jméno Maverick. By se na něho hodilo, páč je to takový mariňácký Eventuelně další emericko-vojácký jméno je Derick. Nebo Rajen - o tom byl dokonce aj ten film zachraňte vojína Rajena
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
to je dobře, já totiž sem příšerná a možná ještě horší
Ale von neví, že Sorbon byl poserón, jen ví že byl černej a to líčení ohledně Sorbona je citace, to byste museli slyšet, chlapec měl velice zvláštní projev a slovní zásobu.
Slečna co byla s ním mluvila méně a ještě hůře a vypadala trochu jako sociální pracovnice co má zrovna odpol.volno před noční směnou.
Čaka (fakt Chuck) už mám velšteriéra, je úplně blbej tak radši něco jinýho
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Makytriksová je iod pátka u mě, máme v sobotu seminář klikání, takže makytriksová jede i s pavliii se mnou. Teda nevim, jestli pavliii, ale já s ní počítám...proto my sme už plnej vůs a nikdo se k nám krom bedny s mikinkama nevejde.
Děcka, přectafte si, že tady rezervuju lidi na ten řidičák, úplný drama, různě se uvolňujou termíny, tak je naklikávám, pak ruším a přesouvám )) Sem velerezervátor - chcete někdo eště přihlásit? Mám volnej termín 22/12 dopoledne...do konce roku byste to za zkrácených podmínek stíhli...
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
přišel ti mail?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
Biluška
Děkuju za typy, ještě se rozmyslím, ale stejně mu budu říkat kreténe jako zbytku smečky, aspoň si nebudu plést ména
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
Biluška
Je tam nějaký slušný, levný penzionek? Se psem pochopitelně.
hele tohle jsem našla praktický zkušenosti nemám, ten trumf je skoro na námku, mlejn je v Chotouni, toje asi 2 kiláky, ale zas mi to přijde levnější, Lešany - U řeháků jsou asi 8 kiláků. Ještě tady bejval penzion u nováků, ale nemůžu ho najít tak tam někoho vyšlu osobně. Odkud pojede, že bysem jukla něco dostupnýho na trase??? ještě se zeptám bab tady v práci
http://www.trumfland.cz/index.php?call=ubyt
http://ubytovani.pampeliska.cz/lesany-1/penzion-ho stinec-u-rehaku-CZ6253/
http://www.arealchotoun.cz/o-nas/
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
atuš
JRT, psa. ale než tě obsadím, počkám, jak se domluvíms Lucií, jo? ale moc děkuju, moc.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
jbat
pokud bys chtěla, jedu ze slivence, tedy jen v případě, že do neděle nenasněží a nebude posněhávat, protože na letňákách bych nejela.
Prý máš hada, to by se vešel buď na klín na klin nebo vedle přepravky. Ať nemusí LucieKratochvilova, až do Phy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
Biluška
Maverick
nebyl to ten slavnej sloní muš???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
BrendaBenji
sme to zrovna fčera probíraly..sme se usnesly s inu,že jediný řešení je nechovat čokly vůbec žádný
Gerda
chcete někdo eště přihlásit? Mám volnej termín 22/12 dopoledne...do konce roku byste to za zkrácených podmínek stíhli...
no a f kooperaci s tebou nastoupí neonka a vodnese to tam )))) dobré ne? jern prosím ydeálně aš od 13h aby ten zmetek za mý prachy neflákal školu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
Atusch
Prý máš hada
ano prosím. vejde se kamkoliv, vječinou jezdí pod nohama, vpředu i v zadu, stočí se do klubka a je.
Ty máš co za zvíře?
tak pokud to má Lucie daleko (já nevím, vodkaď je teda... ), tak budu samozřejmě raději, když budu míň na optíž.
kam bys potřebovala, abychom se dogestili? do toho slivence? někam konkrétně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
davidkova renata
nebyl to ten slavnej sloní muš???
néééé je to můj oblíbenej film s Melem Gibsenem
Eldoguero
no taky mu můžeš říkat rejmen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:18
- Nahlásit
Jo, máme s davítkovou kooperaci, já objednávám na řidičáky a neona to zařizuje za menčí úplatu. Já to dělám zadarmo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
cau decka!!!!taky je u vas tak hnusne?????
a co je jinak noveho????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:30 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Alexa
no taky mu můžeš říkat rejmen
Bomba, to mě nenapadlo, jdu to zkusit
Ráno kolem plotu chodila naše dementní sousedka a šmírovala co máme zas za novýho čokla, páč než sem vyvenčila ostatní, tak štěkal. Byla očividně konsternovaná z toho, že na něj nevidí. Tak mám pocit, že ho budu muset přestěhovat přímo k baráku, abych ho tam jednoho krásnýho rána nenašla nataženýho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:35
- Nahlásit
jbat
nemám problém dojet na Barrandov, k nám to jezdí jednou za hodinu a na Barr. je to kousek. Ale jak říkám nesmí být nasněžíno
Písni mi prosím třeba na mail odkud z Barr jseš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:36
- Nahlásit
Atusch
Pani, víte, že Áťa jede taky, jo? Abyste ho nevoctrkovala! A musíte upíct ty jaterníky, budeme cvičit psy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:41
- Nahlásit
Atusch
máš sovičku, doufám, že doletí skrz naše ajtý...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:47
- Nahlásit
já někoho klidně vezmu, mám velký auto
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:47
- Nahlásit
AtuschGerda
tak sem ted volala na tu zumbu u nás a pani řikala, že má poslední 4 místa , tak sem je radši zamluvila )), a ještě jí to musim dneska potvrdit. ale březen zas psal něco o tom hellpsu )) a co ta jimijová?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:48
- Nahlásit
Pavliii
jimmijová jde, atuš i já jdem taky, takže sme akorát 4 A budeme zumbit. Půjdem přímo z bránění, čokly necháme hodinu v autě.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:52
- Nahlásit
Gerda
jůůů, tak to je bomba, tak já to teda potvrdim!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:53
- Nahlásit
jbat
sovička už se vám vrátila.
PavliiiGerda
jasnýýý jdem zumbit jen mi to dyžtak připomeňte
Nevím jestli to stihnem to bránění ale tak snad...
Atík jede na Mikulášskou??? Kdo ho tam vezme??? Nemá rád kotečky ani zimu tak sem na něj zvědavá
|