| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:54
- Nahlásit
Gerda
to bude hustý, já nikdy na takovymhle cvičení nebyla, akorát už mnoho let chodim s mušema do tanečních - stále do začátečníkůch ))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:57
- Nahlásit
Pavliii
v životě jsem nebyla v tanečník, ani jinde zásadně netančím, a nic podobného jsem nikdy nezkoušela tak mě prosím tady neděste.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:58
- Nahlásit
Atusch
Atík jede na Mikulášskou??? Kdo ho tam vezme???
No vy přece, proto bduete péct ty jaterníky, abysme mohli krmit psy. Aspoň si vyzkouší, kde bude na jaře závodit ve vloženém závodě při závodě tartovém ))) podle ZZO ) Máňa taky nemá ráda zimu a kotečky, proto jí hodně do kotečků beru. Můžou tam bejt spolu.
Pavliii
Atusch
Hele musíme to teda nějak vymyslet s tou sobotou, abychom v 11 už byli skoro v modřanech, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:00
- Nahlásit
Atusch
tak spojení funguje.
jste hodná pani, pudete do nebíčka.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:03
- Nahlásit
Gerda
Hele musíme to teda nějak vymyslet s tou sobotou, abychom v 11 už byli skoro v modřanech, ne?
Však říkám, že to nestihnem, leda vzít psi s sebou a pak je jít někam projít místo kousání no...
Tak já uvidím a zkusím ho vzít no,Maryje ho bude zahřívat v kotečku neb Atík nemá obleček a je to čistě pes domácí postelovej. Játrovky upeču, jen musím koupit vločky a vejce tak snad si vzpomenu ve středu to bude zas smrad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:06
- Nahlásit
Atusch
Mařena teď taky neměla obleček na těch závodech a jak bylo hnusně, záda jí to nenamohlo. Kdyžtak je necháme v autě, to zvládnou. Já mařku vždy zavírám s nějakym psem, abych jí tuplem zkazila den, když se střílí, tak jí nechávám se psem, co absolutně reakci nemá, ona se za něj schová a je to Stejnak tam nebudem dlouho, bude megahnusně, tak je spíš projdem, dáme kávu a tak a pomikuldujeme a bude.
No a na to zumbení, když nepojedem přímo z prokopáku, mařku brát nebudu, protože od modřan to mám kousek a můžem pro ní sjet a pak se jít projít nebo někam popojet.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:08
- Nahlásit
Gerda
tak to nevím jak najdu psa ke kterýmu se vejde atilla a neměl by střelbu, atík se schovává za mě
Tak na to zumbení se dohodneme ještě průběžně, ještě je 14 dní čas.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:09
- Nahlásit
Atusch
střelba tam nebude ))) Vždyť je to mikulda a ne závod. Mohl by k Fandoj, ale nesměl by ho sežrat, nebo k Nandoj, ta by taky byla moc ráda a nebojí se vůbec.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:09
- Nahlásit
Čau žumpíci, co je novýho? dělá někdo vejcuc? bo tady je zasejc nakafráno to je hrůza
Biluška od kolika jsou ty zkoušky v Jílovým prosím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:10
- Nahlásit
hancaw
jak máš místo v autě na mikuldu? Bereš jimmijovou?
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:13
- Nahlásit
Gerda
pani, vy mě berete na mikuldu? vy ste hodnej čék! beru župan, tak snad piksla neumrzne.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:13
- Nahlásit
Gerda
KDY JDU Trdlit????? doufám, že sob. dopoledne!!! nebo v týdnu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:14
- Nahlásit
hancaw
čus bus pani vezmete mě na Mikulášskou? beru jenom jednoho čoklíka
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:14
- Nahlásit
Jimmi
4.12. v 11.30 v modřanech
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:15
- Nahlásit
Jimmi
zumbí se v sobotu dopoledne, spíš v poledne mám pocit od půl 12 Pavliii sem dávala před x stranama odkaz!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:15
- Nahlásit
Pavliii
pani, vy mě berete na mikuldu?
Já myslela, že sme tak domluvený už od jaktěživa....my sme tak nebyli domluvený?
Jimmi
KDY JDU Trdlit?????
4/12 dopoledne, kolem 11 hodiny...tak nějak to Pavlii objednávala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:17
- Nahlásit
hancaw
Prezenčka od osmi do půl deváté, zahájení zkoušek v devět.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nevím jestli bych ho tam zaparkovala skrz jeho velikost s dalším psem
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
DĚCKA, MÁTE VŠICHNI VYMĚNĚNÝ ŘIDIČÁKY? AŤ PAK NEMÁTE ZÁKAZ ŘÍZENÍ MOTOROVÝHO VOZIDLA...
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:18
- Nahlásit
Gerda
já si to nepamatuju, ale to nic neznamená ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:18
- Nahlásit
Atusch
Tak o to se neboj, zaparkovala úpa v poho.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
Gerda
pravda když ho nacpu ke kennelce do auta tak i do kotečku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:28
- Nahlásit
Jimmi hojte pani klíďo vás naberu ale musíte ráno bo já jdu k Biluši na zkoušky a jak mi právě napsala mám tam být mezi 8 až 8:30 což mi asik zabije
co je 4.12 v Modřanech?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:29
- Nahlásit
hancaw
pani nestěžujte si, my budem muset vyjíždět ve tři ráno. Ve dvě pokud bude na dé jedničce sníh
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:30
- Nahlásit
Atusch
A nemusí bejt ani v kotečku, může bejt v krabičce, co máte v autě.
hancaw
hele to je mrzutý, to tam jimmijová umrzne, má holatýho psa, co tam bdue dělat celý ráno...potřebujem tedy někoho, kdo veme jimmijovou a sám nejde na zkoušky, tzn pojede později.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:33
- Nahlásit
cusik busik, co planujete?
vemte si nekdo se mnou falco
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:34
- Nahlásit
Biluška jsem myslela že tu budeš o den dříff a třá vyrazíš do šantánu a víru nočního života
Gerda no v klubovně se schovat můžou ne? Můžou dělat rušivý elementy jak říkala Biluš ale jak chce Jimmi mužu vzít někoho kdo jde na zkoušky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:35
- Nahlásit
hancaw
do klubovny psi nesměj.
lucYnka XIII
teď si s tebou maso nevemu, protože ještě mám. Jde se na tu mikuldu a klikací seminář a zumbu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Gerda
na cvičení se mnou počítejte, se těšim už teď
budeme házet kozama
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:41
- Nahlásit
hancaw
zdravi te Peta. Doted mel rymu, ale vypada to, ze atb konecne zabrali a lepsi se. Za par dnu ho vypustim mezi smecku Je to pucik hodnej a krasnej a strasne zravej. Pere do sebe vetsi porce nez dospele kocky .
|