| Autor |
Zpráva |
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:06
- Nahlásit
Mucholabka
ťukám, herpes se nám zatím vyhnul. Umřel celý vrh, nebo jde něco zachránit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:07
- Nahlásit
Gerda
hele trubičko,na ZOP navazuje ZPU1 a na tu zas ZPU2
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:07
- Nahlásit
Gerda
Sisa je totiž hloupá, teda učí se fakt rychle to jo, ale na jiný věci. Psi spí na gauči když nejsou se mnou v posteli, v noci začaly chodit krysky po posteli okřikla jsem je, nepomohlo to, sem si říkala že by se jim chtělo všem na záchod, nezdálo se mi to, pak mjsem si řekla dostali asi po měsíci včera vepřový, třeba jim to neudělalo dobře, psi vedle v obýváku poštěkávali, tak divně, vylezla jsem otevřu dveře a slyšim sípání doslova, skočila jsem po vypínači a Sisa leze pod deku, ráda se schovává a vprostřed deky byla díra a okolo tý díry jsou silný nitě a Sisa chytla sponou obojku tu jednu nit´ a jak se snažila vymotat, tak se obojrk stahoval víc a víc-podotýkám nemá stahovák, prostě obojek se namotával klem nitě a utahoval, Sisa měla už modrej jazyk, naštěstí hneds na stole byl nůžky tak jsem střihla nit´ i obojek a dobrý, jen má otlačenej krk asi.
Nemethka mi poslala kytičky, dle dohody, sem myslela, že pošle jen fialky, furt vybaluju a vybaluju další a další kytky pak už došly nádoby, kam bych je dala do vody až pak jsem narazila na fialky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
Aginka samozřejmě, hnusný pes s krásnou fenečkou.
Ta hnědá je polosestra od škaredého frizina.
Na jména času dost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
opravdu? To jsem nevěděla, myslela sem, že zop je taková jako vyčleněná zkouška, jakoby mimo...no však sem to psala, že znalost o tom nemám, je to jen dohad, opravím to. Ale skládání zpu1 přece není podmíněno splněním zop, nebo jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:10
- Nahlásit
Alexa
sehnala jsem jen koření od Kotányi Perník medový, obsahuje : skořici, muškátový oříšek, koriandr, fenykl, zázvor, hřebíček, nové koření, anýz, badyán, pepř, kardanom-můžu ho použít do perníčků.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:12
- Nahlásit
Koko
Přežil jeden pes z 11. Ale zato nádherný. Tak krásné zvíře jsem fakt dlouho neviděla. Chtěla jsem si z vrhu nechat ale už ten jeden už byl zamluvený VIP osobou tak jsem nemohla odmítnout. Včera jsme ho byli navštívit a udělat mu díru do nohy. Nemá skoro žádné bílé znaky a je čoko.
a narodil se stříbrný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda
Ale skládání zpu1 přece není podmíněno splněním zop, nebo jo?
Pani je, pokud nemáš ZOP, nemůžeš na ZPU 1
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:16
- Nahlásit
Mucholabka
Essi budou po mámě hloupý a po tátovi ošklivý tak su fakt zvědavá co s nima budeš dělat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:19
- Nahlásit
Biluška
nepamatuju že bys Frizina někdy viděla naživo. Náhodou Aginka je chytá, umí si otevřít dveře a sejít z pátého patra před panelák a kamarádit se s lidma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:20
- Nahlásit
Biluška
fakt zvědavá co s nima budeš dělat
kanysku...?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:20
- Nahlásit
Baico
Pani je, pokud nemáš ZOP, nemůžeš na ZPU 1
už to vím, už to vím, jsem ráda, že jste mě omoudřili. Nicméně už klííííďo píďo můžu na zpu1...první podmínku sme splnili )) Tu druhou, jako že to pes musí umět, bych snad rači neřešila ))
Biluška
Essi budou po mámě hloupý a po tátovi ošklivý tak su fakt zvědavá co s nima budeš dělat
namaluje na ně puntíky a prodá je jako dalmatínky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
kejtlin
sehnala jsem jen koření od Kotányi Perník medový, obsahuje : skořici, muškátový oříšek, koriandr, fenykl, zázvor, hřebíček, nové koření, anýz, badyán, pepř, kardanom-můžu ho použít do perníčků.
jasně
Mucholabka
Přežil jeden pes z 11.
a nebude mít problémy, někdo mi tvrdil že štěně přeživší herpečsin má následky????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:23
- Nahlásit
Řikala ráno spoluvenčička, co má loveckou labradůru, že byli někde společně trénovat se záchranářema...nevim při jaký příležitosti...ale že její čuba chtěla přestoupit od lovců k záchranářům, neboť stále svoje psy odměňují pamlsky ))) A Vlnka se rozhodla, že se jí víc líbí být záchranářem než lofcem ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:23
- Nahlásit
Gerda
Nicméně už klííííďo píďo můžu na zpu1
No to můžeš, co myslíš, že je tam navíc oproti ZOP. Jen aport a v tvém případě stopa.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
Mucholabka
z 11ti jeden to je fakt síla ale fakt fešák a navíc chameleon
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
Mucholabka
a nebude mít problémy, někdo mi tvrdil že štěně přeživší herpečsin má následky????
taky jsem to slyšela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
Baico
v tvém případě stopa
jako prt. Řeknu maryji - hledej a doveď mě na konec. A vona pude. Někam prostě dycky dojdem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
Alexa
Měla jsem taky obavu, ale je to úplně normální zdravý pes.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:28
- Nahlásit
Gerda
jako prt
Hele ta stopa je tam jen za dvacet bodů. Když ti alespoň vyjde od nášlapu, tak už to za nulu není. A s áčkem a překážkou snad taky problém namáte ne? Jinak je to stejný jako ZOP, jen už je to celý bez vodítka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
Mucholabka
nepamatuju že bys Frizina někdy viděla naživo.
Sem ho neviděla ani na mrtvo . Věřím tvému ujištění, že je velmi ošklivý
Mimochodem, se potřebuju na něco zeptat, ti pošlu sovu. Nechci se ptát veřejně,aby z toho zase nebyla nějaká válka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:31
- Nahlásit
Gerda
hele jak to dopadlo s těma čoklema na hlídání????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:32
- Nahlásit
Biluška
pošli sovu na seznam nebo chat na fb?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
Hele stará čokoláda zešediví, ale když to otřeš, je z toho zase hnědá, tak to měl podobný
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baico
áčko miluje, ale metrofku nepřeskočí - může se to malejm psům zmenšovat? A je tam ten nárazovej zvuk, minule ale, jak ste to skládali vy, na to nereagovala vůbec, protože jinýho zvuku než petard a střelby se nebojí. Budem trénovat a třá se i pokusíme. Zkusíme stopovat, to mě stejnak bafčí víc než bránění.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:34
- Nahlásit
Alexa
hele jak to dopadlo s těma čoklema na hlídání????
vůbec nevim, už nepřišli a dnes jedou zpět domki, což je dobře, neboť mnoho srsti na zimní pobyt zde nemají, naopak mi přišlo, že setroj musela bejt kurefsky zima, ten snad na sobě neměl vůbec nic, jen takový chmýříčko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
Mucholabka
Odsoveno na muchoš na seznamu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:40
- Nahlásit
Gerda
vůbec nevim, už nepřišli a dnes jedou zpět domki,
eeeeeeee jak nepřišli??? ste je tam nehlídali??? a jak teda jeli domu??? přelož to prosím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
metrofku nepřeskočí - může se to malejm psům zmenšovat?
Samo, tam je stanovená výška překážky podle výšky psa v kohoutku. Takže metr by ste rozhodně neskákali.
A je tam ten nárazovej zvuk
No u nás se mlátí na kus železný traverzy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlinahojky dorazilo,a nebylo toho malo???nevim jak ta cinska ruze.doufam,ze po ceste nezhebla!!!!jo a mela jsem amina v praci a tak dlouho jsem se nenasmala,jak tam svinka cerna chtel prohanet a kousat chlapy,jinak bus tam i zpatky gut,jo a ztratil micek po ceste blbec!
|