| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
Eldoguero
jé nemáte náhodou cenu pro nejmenšího psa?
to nemáme, ale nevím essi byste to vyhráli, páč je většinou i zzo a tam jezdí s malejma pudlema čívama a velškorgim jedna holčina tak to by asi nevyšlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
Alexa
sakra tak jim to zakažte
to u nás jezděj do zzo maliňáci co koušou jen na ringo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:44
- Nahlásit
Eldoguero
to u nás jezděj do zzo maliňáci co koušou jen na ringo
to si děláš srandu tak tam udělejte nějaký omezení né. U nás teda byl na jaře taky maliňák v zzo taky nějakej úspěšnej přes poslušnosti a porazila ho holka s poserónem tady vocaď
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:48
- Nahlásit
kejtlin
Myslíš, že ten doktor se neléčil? Snad se jí to nestane. Kéž by.
Půjdu už spát, dobrou noc.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:48
- Nahlásit
.
U nás teda byl na jaře taky maliňák v zzo taky nějakej úspěšnej přes poslušnosti a porazila ho holka s poserónem tady vocaď
Dobře mu tak
Omezení prý nejde, pes nemá žádnou zkoušku, jen cosi služebního. Jó to u nás startujou v kategorii ZVV1 psi co maj IPO3, přijedte k nám jsme země netušených možností
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
Alexa
Ale mě psi taky nejlíp cvičej na našem cvičáku, kde to znaj, tak mi ani neni divný, že vyhrála Pavla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin
Ale mě psi taky nejlíp cvičej na našem cvičáku, kde to znaj, tak mi ani neni divný, že vyhrála Pavla
no ale vona tam předtím byla maximálně jednou
Eldoguero
přijedte k nám jsme země netušených možností
no essi bude kristýna tak možná i někam tím směrem dorazíme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
no essi bude kristýna tak možná i někam tím směrem dorazíme
to je ve hvězdách, všichni doufáme, že nakonec bude, ale... zkrátka nejsou lidi, co by to organizovali
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:00
- Nahlásit
Eldoguero
zkrátka nejsou lidi, co by to organizovali
no ani se nedivím.Mě stačí ty malý dva pouťáky u nás jakej je kolem toho voser a nejvíc mě dokáže vytočit čék, kerej nepomůže absolutně s ničím a akorát má kydy jak támhle měly lepší diplomy a támhle startovací čísla, bych ho dycky kopla do hlavy
asi si pučim čaka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Čau pipky, laskavě se nikdo nehlašte do zzo, čim víc vás bude, tim menší mám naději, měli sme tam bejt tři, takhle zas budu první odzadu!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
kejtlin
Pavla tam ale byla úplně poprvé )))) Piksla cvičí moc pěkně, má moc hezkou chůzi u nohy, měli proč vyhrát.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
sem zapomněla, že jsem koupila v tescu i kosti pro hafy a nechala je v autě, ještě že je zima v létě by mi už asi vyběhly naproti a i kdyby ne, tak puch hnijícího masa už asi nikdy nezapomenu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
Gerda
Alexa
Já myslela, že s vámi chodí cvičit, já nic proti tomu nemám, že vyhrála, vůbec ne, nemyslela jsem to špatně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
no ani se nedivím.Mě stačí ty malý dva pouťáky u nás jakej je kolem toho voser a nejvíc mě dokáže vytočit čék, kerej nepomůže absolutně s ničím a akorát má kydy jak támhle měly lepší diplomy a támhle startovací čísla, bych ho dycky kopla do hlavy
asi si pučim čaka
Plně chápu, navíc Kristýna je celkem velká akce. Všechno už je ale prakticky předem zařízený, problém je hlavně v tom zařídit sponzory, těch je rok od roku míň Navíc to zařizuje rok od roku míň lidí, letos skoro jen dva a ty si pěkně máknou
No nic uvidíme třeba to nakonec dopadne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
kejtlin
Já myslela, že s vámi chodí cvičit,
Teď už jí s sebou neberem, právě proto, že přijela poprvé a hned to celý vyhrála. Má zakas, smí s námi jen na procházky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlinchudak!!!!ona pry staci zasrana zloutenka a je na cirhozu zadelano,tak to ji preju,aby se ji hooooodne ulevilo teda.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:39
- Nahlásit
Eldoguero
letos bude Kristýna? Už předloni nám říkali, že byla poslední a loni byla prý definitivně poslední. Tak jak to je? Né že by se mě to teď týkalo, ale zajímá mě to.
Baico
samozřejmě počítám s tím že přijedete bránit Áres se těší a Fandu, z všeho ostatního ho děsně bolí zoubky a má nateklý dásně. Chuděra
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:44
- Nahlásit
Atusch
letos bude Kristýna? Už předloni nám říkali, že byla poslední a loni byla prý definitivně poslední. T
hele seš nějak moc dopředu děfče
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:46
- Nahlásit
Atusch
Máš pravdu, předloni měla být poslední, letos se rozhodli, že teda fakt konečná, ale v podstatě je to stále trochu otevřené. Pořád doufáme, že organizátoři zatnou zuby a přestože už závod není zaštítěn armádou, budou dál pokračovat. Je tady ještě eventualita, že si to pod svá křídla vezme někdo jiný (PČR, měšťáci, nebo některý ze cvičáků), ale upozorňuju, že to jsou naprosto nepotvrzené informace na úrovni - je zde ta možnot.
Závodili jste letos? S kým, čím? Kdo tam byl, viděl naší Bonninku, Ninninku malinkou stafordku černou
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:46
- Nahlásit
ahoj, davídková už je v seně?Alexa
tak jsem dala ten pajšl čoklům a ajda celou noc srala...za 10kilo..že jo
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
ahoj, tak se to na serveru prasátek taky hádá krapet ale...a toi je nás jen 14...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
radkah
tak jsem dala ten pajšl čoklům a ajda celou noc srala...za 10kilo..že jo
simtě to byly určitě ty plíce a slezina tam nebyla, po tý taky serou tak příště asi jen po kouskách nebo to máš rozmazlený mrchy chlupatý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:49
- Nahlásit
radkah
máš je málo odolný, já dneska dala po 4 týdnech psům tučný vepřový a nic jim není, jsou od mala nebo od doby co ke mě přišli zvyklí na cokoliv k jídlu.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:53
- Nahlásit
hele předtím sežrala 2kila a nic...já to možná moc uvařila, jak mi v krámě řekla hodinu, tak sem radši půl přidala...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:53
- Nahlásit
Eldoguero
Byla sem tam s chlupatym ovčákem, nemůžeš sem hodit foto? Třeba jsme se tam potkaly :-D
Týjo aspoň ta PČR by si to mohla vzít pod křídla, myslím, že lidem to musí být líto i když organizace tam musela být mazec...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:55
- Nahlásit
kejtlin
no vodolný nejsou, ale divný určitě...mě přijde jak když je někdo v mládí mlátil lopatou do škebliček. Dneska je s nima den D-vod rána maj záchvaty hlídání...každá štěká na jinou stranu..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:55
- Nahlásit
radkah
já to možná moc uvařila, jak mi v krámě řekla hodinu, tak sem radši půl přidala...
hele a přoč to vaříš?????? voni ty syrový nepapaj???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:58
- Nahlásit
http://www.dogoargentino-furiainfernalis.estranky. cz/fotoalbum/vycvik/o-pohar-kristyny/#photo_2027
zkouším vložit foto,ale ňák mi to nejde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:59
- Nahlásit
jdu s krysama chrápat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 23:01
- Nahlásit
Eldogueropekny fotky moc pekny,i kdyz to jmeno inferno mi pripomina peklo,jako jmeno sedi
|