| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:54
- Nahlásit
brezen2008
Dyť nám to Gerda zakázala! ))
Né, my asi ve středu budem něco stěhovat už, tak nemůžem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:59
- Nahlásit
Pavliii
my chcem jet taky cvičánkovat
s tim se počítá, neděle platí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Gerda
no po mě ale chtěla občanku a ten starý řidičák vidět
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
Teda lidi, mě je dneska tak blbě, že nemám ani tužku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
To my děláme, jen když máme dost štěňátek, i kdxyž osobně jsem to nikdy nijak zvlášť řešit nemusela, vždycky se pár šílenců s vořiškama našlo, ale teď bych to uvítala Uvidím v sobotu na cvičáku, třeba se nám tam sejdou štěníci
brezen2008
Psa vyšleš na povel Aport, event. Přines je taky přípustný, zavolat zpět Ke mně si ho můžeš jen na některých typech zkoušek, třeba ZZO, ZM ano,ale ZVV1 mám takovej pocit, že už ne. IPO určo ne. Pes by měl mít už naučený, že na ppovel Aport vyběhne, uchopí, přiběhne, sedne, na Pusť pak předá.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
Ahojte lidijové
Gerda
Huš sem poslala prachy na klikací seminář. Koukám, že je tam Maky sama na odpoledne (v tabulce) nemohli by jí dát k nám, dyš jako budem souhlasit, aby nás bylo o 1 víc?
Eldoguero
Jé, máme podobný vkus na psy, měla jsem 12 let AD, teď mám pindy stafbulindy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
Eldoguero
supr,takže to mohu,jdem jenom na ZZO závod ,děkuji
Pavliii
ok,škoda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
Koko
Maky ještě není aktualizovaná, vyměňuje se s bajšou, ta je ochotná jít až odpo, protože potřebuju mít Maky u sebe, když vlastně jede se mnou a bydlí u mě, tak by bylo blbý, kdyby měla seminář v jinej čas než já. Na odpo by měla být ještě Zuska Adidaska, celé to není ještě aktualizované. katka nemůže mít víc týmů v semináři, aby se jim stihla uvěnovat pořádně všem, proto je strop pět.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:36
- Nahlásit
Koko
Taky máme stabulinu, všichni z ní maj na cvičáku srandu, ale figuranti jí milujou, má 15 kg a obrany bere srmtelně vážně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
všichni z ní maj na cvičáku srandu, ale figuranti jí milujou, má 15 kg a obrany bere srmtelně vážně
tak to máte tu stejnou, co má Koko ))) Taky sme se jí všichni smáli, ale jak byla hustáááá na figuranta, byla strašně vážná a děsně ječela velmi zlým stofárdím hlasem )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
koko zabiják na těškým závodě ))))
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
Gerda
Ok, tak to ju
Eldoguero
Já vim, už jsem projížděla vaše webky
Kokynu taky děsně bavčej obrany a opravdicky se u toho rozčiluje
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
a děsně ječela velmi zlým stofárdím hlasem
jj, ona se takhle projevuje velmi ráda když nám potřebuje říct, že má hlad, když hlídá za plotem, když shání ženicha..... ječí velmi ráda
davidkova renata
dík za vobrásek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:47
- Nahlásit
Koko
Kokynky sou boží, jak člověka umlátěj a rozbijou mu nos a vysklej brejle, jen aby ho voňuchňaly opravdickým stofárdím způsobem )) Takhle nebezpečná je i Trininka od Saraksový, vona má takovou radost, až z toho může zabíjet. A má moc velikou radost i z mařeny, vítá ji takovým vítáním, že jí za to mařka fakt nesnáší )))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
Gerda
hoj pani dekuju za kontakt, ses fakt zlatej cek nakonec jsme se domluvili s kamosem, ze i kdyz je v thajsku mohu si zapucit jeho auto s vozikem, takze budem zitra stehovat. Ale moc diky.
Hancaw
Peta se ma snad fajn, nebrecinkal v noci vubec. Papa jak protrzenej Odpoledne mu skocim pro pastu na odcerveni, ma to brisko fakt veliky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
Koko
To voni uměj, jsou správný Tan ječák neumí nikdo jinej
Vobrázek super, koušou fšechny úplně stejně si myslím. Moooc pěkný prasátko
Alexa tu naší viděla kousat, tak ví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele nehodily by se ti takový pytlíčky s děckým mlíkem vod Beby? asi hypoalergenní nebo nevim..dala mi to kámoška doktorka do outulku,asi 20 jich mám
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Gerda
vona má takovou radost, až z toho může zabíjet.
jsou to boží hovádka prostě
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nevim zeptam se, jestli se to da pouzit treba na umely odchov. Moc diky za nabidku.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
škoda že sem to už dávno smázla,ale kámoška výcvikářka mi poslala figurantovu nahou prdel s oooobrofskou modřinou vod malobula )))) ho prej učili skákat..mu to asi šlo dobře.-)))) gerda si to pamatuje možná to někde bude mít
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:55
- Nahlásit
Gerda
Jsou tuuze moooc nebezpečný, asi nejnebezpečnější na světě Všimli jste si, že dokážou být v jednu chvíli na třech místech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
Koko
nevim esi to pé..
jo de..tady je ta prdel.-))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:58
- Nahlásit
Lucynka díky za zprávu. to jsem ráda ! Holky už se mě ptaly jestli o něm něco nevím on měl chudinka pořád hlad! Ale já jsem bála mu toho dát víc - dostával kapsičku na pokračování celý den a taky nechtěl vodu tak jsem sehnala to kočičí mlíko tak doufám že je to opravdu pro kočky lepší a neposr... se moc odčervit bude potřebovat určitě měl bříško jak balón asi ho tu nechali bezdomovci dneska ráno jsem si všimla že se tam houfujou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
Věřím, tý naší jednou pustil figurant rukáv ať si poběhá a pak mu ho chtěl přes naše varování sebrat. Čuba mu ve vteřině vysela na zipu ochraňáků. Voni to fakt berou vážně.
Ale to jim nebrání v tom, aby minutu po obraně voblízali kdekoho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
Ta prdel je výborná!!! To navrhnu našemu figurantovi taky, asi mi to ale neprojde
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
tě prdel
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:01
- Nahlásit
BOŽE!!! si vám musim postěžovat, mam tak debilního neschopnýho kolegu, se kterym bohužel musim spolupracovat, že to neni možný, podle mě schválně dělá všecko pomalu, aby jako bylo vidět, jak má hodně práce a teď mi oznámil, že má příští týden dovolenou, takže práci, co jsem mu dneska dala samo už dneska neudělá a pak to zase udělá buhví kdy a mě budou volat lidi kdy už to jako bude! a děsně mě sere, jak na mě čumí jak debil, když po něm něco chci, to bych honakopala nejrači!! aspoň že už mě ušetřuje jeho total absolutně nevtipnejch vtípků, od tý doby, co jsem se jim přestala ze slušnosti smát
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
koušou fšechny úplně stejně si myslím
čéče Čilina třeba ne, jako přetahuje se, baví jí to, ale s kořistí chce hned mastit do auta. Kokyna naopak na kořist peče, baví jí ten boj.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:07
- Nahlásit
Gerda
Koko
Jsem se nakonec na odpo taky přihlásila.
Jsem to psala i vedle ale tam to smázli byla jsem mimo téma
Tak jestli to nákej chytrák smázne i tu tak budu pěkně nas.aná
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
laguna
jestli zuzanaadidaska přihlásí sebe i ségru, aby mohla vzít oba čokli, tak už jste na odpo 4
|