Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5679 . 5680 . 5681 . 5682 . 5683 . 5684 . 5685 . 5686 . 5687 . 5688 . 5689 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:21
- Nahlásit

Baico
to je opravdu jednoduchá operace, bude to v pohodě, uvidíš

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:32
- Nahlásit

Baysha
to je opravdu jednoduchá operace
To jo, ale dělají to v celkové narkóze. Kdyby to řešila máti dřív, tak to bylo bez narkózy. Taky za to, že to zanedbala dostala ode mě pěknej kartáč.

malinka
Člen
- Nahlásit

Krásný den,
GERDA
můžeš psát oblečkový novinky do tematu Trika jílový?? Plosim, plosim. Nestíhám to fšecko číst. A nechci bejt zavostalá. Děkujíí

Gerda
Člen
- Nahlásit

Bré deň pipky!

Velmi dobrá zpráva, zejtra bude teda v prokopáku bitva štěňátek, přijede i Korinka. Takže Bůch, Fanouš, Bajša, Korina.

A další pěkná zpráva je, že mikiny mi vycházej po slevách pro každého na 460 Kč. Jste spokojeni? Můžete mi začít posílat prachy, potřebuju to na účet, ne do ruky, budu to platit převodem z oučtu, nebo hotově, že to vyberu a odevzdám při závozu. Číslo oučtu vám dám všem i do mýlu.

Baico
Budou jí vyndavat polyp z dělohy. Prej je to banalita, odpoledne už by měla být zase doma, ale mám docela strach .
Doufám, že ta psychopatka šéfová mě tady nebude zbytečně držet dlouho jako včera, kdy si vymejšlela zbytečnosti.

pani, nebojte, polyp se jenom odskrábne, eště se můžem zeptat můdr, ohledně týdle operačky, abyste měla klid a toliko se o matičku svou předrahou nebála.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:34
- Nahlásit

čus magoříííí,hele vy víte,že Čak Norys vymyslel vodu??????
jináč koukám jaxe vlastně atuš a argentýnama znaj,to je komycký jak každej zná každýho nebo aspon maj někoho kdo je zná vobá viz radkah s jebloní
helejte du ven nepyšte!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:36
- Nahlásit

Gerda
Velmi dobrá zpráva, zejtra bude teda v prokopáku bitva štěňátek
Výborně, ten mladej hajzl potřebuje utavit, aby nedělal kraviny.
A beru ti ten formulář na řidiřák.
mikiny mi vycházej po slevách pro každého na 460 Kč
Krásná cena!! Jsi výbornej obchodník.
pani, nebojte
No každopádně budu ráda, až to bude mít za sebou.

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:51 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Eldoguero
Jo drobeček to teda je, počkej píšeš v minulým čase to jako, že už není
bohužel není
proto se nás letos Kristýna netýká, mám teď 4 měsíčního Bůcha, ale asi by se stálo za to přijet podívat.

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:56
- Nahlásit

Gerda
Velmi dobrá zpráva, zejtra bude teda v prokopáku bitva štěňátek, přijede i Korinka. Takže Bůch, Fanouš, Bajša, Korina.
Skvělá zpráva , Bůch nebude vědět co má zabíjet dřív, a Atilla bude převelice znechucen z tolika štěňat, bude to mít zítra za trest né za odměnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:02
- Nahlásit

Baico
nemam na vás mejla pani, jak je tohle možný! Na atuš taky ne, na bonce taky ne, na kachnu taky ne, na jébata taky ne, dokonce ani na biluši, je to zlééééé

Pani ste zlatá krs ten formulář, vopravdu ste moc laskavej čék, vyplníme ho spolu, vemu si i fotky.

Mojí mamči seškrabávali polypy ve střevě, bylo to frk frk a hotovson, a teď je dobrá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:04
- Nahlásit

Atusch
Atilla bude převelice znechucen z tolika štěňat, bude to mít zítra za trest né za odměnu.
Tak to budou s Mařkou dva ))) Aspoň ty štěnce bláznivý snad kousnou )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:05 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
nemam na vás mejla pani, jak je tohle možný! Na atuš taky ne, na bonce taky ne, na kachnu taky ne, na jébata taky ne, dokonce ani na biluši, je to zlééééé
já mám aktuální ten co tu mám pod členem Atuschka@gmail.com

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:05
- Nahlásit

Gerda
nemam na vás mejla pani
prusova.v@seznam.cz
Pani ste zlatá krs ten formulář, vopravdu ste moc laskavej čék, vyplníme ho spolu, vemu si i fotky
O.K. akorát vyzvednout ten řidičák si budete muset sama.

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

Gerda
Aspoň ty štěnce bláznivý snad kousnou )))
jóóó kéž by!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:07
- Nahlásit

Gerda
hele když tě tu vidím jak je to s tou farmou na fejsbůku, to jako když du k tobě na návštěvu tam můžu třá sklidit???? nebo jak????
nemáš nějakej návot??????????????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:08
- Nahlásit

Atusch
Baico
jbat
Tak už to máte i vy tři ženičky

Baico
akorát vyzvednout ten řidičák si budete muset sama.
Pani, já si to tam i sama musím odnést, protože bych vám k tomu musela přece dát i řidičák, ne? Nebo se to tam nese jenom s formulářem? Nevíte, jak to je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:10
- Nahlásit

Alexa
když jdeš k někomu na farmu, tak mu fertilizuješ záhony a když máš štěstí, najdeš u toho benzín. Můžeš mu nakrmit kuřata a sklidit ne. Jenom fertilizuješ a hledáš benzín a krmíš a hledáš žrádlo do tý sýpky.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:10
- Nahlásit

Atusch
Gerda
Aspoň ty štěnce bláznivý snad kousnou )))
jóóó kéž by!!!

A dovedete si představit, co to udělí s Fandou? O to víc se jim bude vtírat a volizovat jim mandle, aby se s ním kamarádili, když on je tak milánkuje

Pavliii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:11
- Nahlásit

Gerda
Čus pani, tak sem vámposlala penísky, je to krásná cena!
Nepudeme v neděli někam, aspoň do lesa?

Jinak ahoj fšem, nestíham vás číst

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:12
- Nahlásit

Gerda
Pani, já si to tam i sama musím odnést
Nemusíte, řidičák odvzáváte až, když si jdete pro ten novej. To byste těch 20 dní, co to trvá,chtěla být be řidičáku?
Jsem si tím jistá, protže jsem to absolvovlala loni. Jsem to vzala najednou, když jsme na sebe přihlašovala Zeleninu.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:23
- Nahlásit

Gerda
Tak prašule jsou poslaný. jde to ze spořky do spořky, takže by jsi je tam mohla mít už zítra.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:24
- Nahlásit

Atusch
Jéje, tak to mě moc mrzí, sem to netušila, snad jsem něco nepoto...
Stran toho srazu štěňátek, hele nechcete to taky dělat u nás, náš mrňavej vlkošed si dneska pěkně vyskočil na ročního exteriérouše NO, včera si na něj vyskočila 5.měs čuba, že by ztrácel glanc No každopádně bych ty dva výrostky potřebovala srovnat s jinýma mrňouchama, jsou jak z divokejch vajec. A to jsou oba vlastně napůl kuní ksichti (teda exteriéráci)

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:25
- Nahlásit

Baico
Pavliii
děkuju drahé ženy, jste velmi hodné.

Pavliii
Nepudeme v neděli někam, aspoň do lesa?
joo, to bychom měli, zjistíme eště hancu, třeba bychom mohli zajet aspoň k ní ke koni, ale v neděli půjdem určo.

Baico
Fakt? To by bylo skvělý, kdybych tam šla jen jednou, vy ste ale vopravdu strašně uznalej čék!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:27
- Nahlásit

Eldoguero
děláme bitvu štěňátek v rámci sobotních obran v Prokopáku, jinak se právě snažíme ty štěnce nějak pořád potkávat, aby kousali do sebe a ne do nás. A taky to děláme i proto, že některý starý psi sou tim strašně znechucený, tak jim tak plánovaně kazíme den. Třá mojí Maryji a Atušinýmu Atillovi ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda
oo, to bychom měli, zjistíme eště hancu, třeba bychom mohli zajet aspoň k ní ke koni, ale v neděli půjdem určo.
hele a vy nepřijedete tréninkovat????
Prachy pošlu večer

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

otázka,co tomu rozuměj:
aport - dám si psa k noze,upnu z vodítka a hodím předmět,u nás to bude míček,bo peška nemám,dám povel aport a ten pes má vědět že se má ke mě vrátit,nebo mohu dát povel - aport,až ho vezme do tlami - povel ke mě? nebo to nesmím mu říct?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

Gerda
To by bylo skvělý, kdybych tam šla jen jednou
Já tam stejně musim, půjdu si tam vyzvednou oupncárd, takže mě to naprosto neobtěžuje. Jen vám pak řeknu, kdy tu kartičku budete mít hotovou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:29
- Nahlásit

Alexa
Gerda
hele a vy nepřijedete tréninkovat????
Nojo, dyk jsme se na to domlouvali. Já teda přijedu urkytě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:32
- Nahlásit

Alexa
Baico
Ajo! máme přijet trénovat...no tak naložim Pavlu a hancu a pojedem trénovat, tim líp, bdueme cvičánkovat

Pavliii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:39
- Nahlásit

Jéé, my chcem jet taky cvičánkovat, můžem, i když nejdem závodit?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:45
- Nahlásit

Pavliii
jak to? já mysle že uvidím piksličku na bedně?

<< 1 ... 5679 . 5680 . 5681 . 5682 . 5683 . 5684 . 5685 . 5686 . 5687 . 5688 . 5689 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání