Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:08
- Nahlásit

davidkova renata

rozmrzla,ale asi jen kus ,záda mě bolí,jako sfiňa.
Zato Bordžínka je spokojená.To jsem ještě neměla psa,kterej by se volizoval,když vidí figuranta .Ale naštěstí tam bylo víc lidí,tak jsme ji drželi dva

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:10
- Nahlásit

Neessi
tak jsme ji drželi dva
Hm...to já znám... Nakonec skončíš u toho kandelábru přesně jako já.ale s Evikem vod Jardy sme už tři a my kašlem na drajvový hovada,prodáme je do lepčích rukou a dem do jorků Tě klidně taky přiberem než tě ta důra stihne zmrzačit

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
dem do jorků

do těch jít nemůžu,ten můj chlap je moc vysokej a nevidí pod nohy,ale když zakopne vo Bordžínku,ta si toho ani nevšimne a jemu volám rychlou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:14
- Nahlásit

Neessi
ale když zakopne vo Bordžínku,ta si toho ani nevšimne a jemu volám rychlou
Tak mu zavolej firmu Světlu vstříc nebo Stín a do jorků můžeš jít s náma

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Tak mu zavolej firmu Světlu vstříc nebo Stín a do jorků můžeš jít s náma

no to potom už jo,to už by na jorky nigdo nešláp

maixnerova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:18
- Nahlásit

Neessi
ale kde má Piškot tu kombinézu žlutou?

ahoj pani , moc ráda tě vidím . Piškot má sice jěště pořád plešatý bříško, ale jinak je tak chlupatej a akční, že by mu v pláštěnce bylo vedro a cachtal by se v každý zamrzlý louži, potoku, rybníku.... které by potkal. Až nasněží nebo bude pršet budem střídat modely... On má totiž 3 pláštěnky (na ramínku ve skříni) , jak jsem byla vynervená z tý operace, tak jsem takhle smlouvala s osudem...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:22
- Nahlásit

nazdar decka!!!!!ja jsem opet doma,zadna prace,parada,dnes jsem byla taky na prochajde a poblbnout s hajanem,jenom chudak davidkoj byla vyplesknuta z toho,ze jsem doma,pak ji poslu nejaky fotky aby nerekla,jinak taky pekny fotky mate z dneska

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:24
- Nahlásit

maixnerova
koukám, že máš pěkně těžký období . Držím moc palečky... Kdybys v Práglu potřebovala něco zařídit, pošlu ti mailem svůj tel.

Díky,seš hodná!
davidkova renata
Neessi
a jemu volám rychlou

Tak mu zavolej firmu Světlu vstříc nebo Stín

Du se přebalit,sem si z vás cvrnkla do tangáčů!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:25
- Nahlásit

nemethova5
chudak davidkoj byla vyplesknuta z toho,ze jsem doma
no dyk vy ste víc doma jak v práci!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,ja dnes byla cely den fuc,venku a pak u kamosky,venku je klemra jak hrom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:28
- Nahlásit

nemethova5
no my byli na vycházce s pardálí ženou ,ale kosa byla nechutná,aspon svítilo slunce.Tak zejtra,esi zas ofšem nebudete mít volno!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:31
- Nahlásit

davidkova renatapani nebojte,to by bylo moc stesti najednou,ne?fotky pekny,ale zitra uz idu,neboj,dnes jsem si udelala reditelsky volno,zitra jedeme s hajanem na cvicak,ten bude cucet,po dlouhe dobe jak pero z gauce.

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:31
- Nahlásit

maixnerova
On má totiž 3 pláštěnky (na ramínku ve skříni)
hele a má Piškot svoji skříň? Když jsem tak koukla do svý skříně,tak bych tam už ramínko neprotlačila ani jedno

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:36
- Nahlásit

jablunka
Du se přebalit,sem si z vás cvrnkla do tangáčů!

Pani,co máte co cvrnkat do textilu u tak závažný debaty.Já vim,že jste spíš pro to vápno,to já taky ,ale kdo by mi pak dal fdofskej důchod,že jo?Musím tu Bordžínku naučit lehat na "vhodnějším" místě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:36
- Nahlásit

Neessinazdarek mudr,hajanek sice skrin nema,ale ma vsechny veci v posteli v uloznem prostoru,vcetne plastenek,divala jsem se na foto,z te bordzinky je ale kus psa

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:41 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

nemethova5
hajanek sice skrin nema,ale ma vsechny veci v posteli v uloznem prostoru,vcetne plastenek,divala jsem se na foto,z te bordzinky je ale kus psa

No my pláštěnky nemáme,ale hromadu cajků-takže jsou rozvěšený v chodbě místo vobrázků a paroží(nebo co si lidi do chodby věšej)

Jinak Bordžínka je fakt baba mohutná,ani na cvičáku není větší pes než ona a to nám je teprv 11 měsíců.Však s ní měl ten 100kilovej figurant dost rachoty dneska

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:41
- Nahlásit

davidkova renatahele mila zlata musela jsem odinstalovat icq a nainstalovat novy,tak mi prosim v e-mailu posli cislo icq na risu,diky moc,rada bych ti neco poslala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:47
- Nahlásit

Neessino to se ani nedivim,kdyz vazi jak hajan davidkoj rikal,no pro me to je to prave vorechove,jinak cvicebni pomucky a jeho kramy se taktez rozveseny po celem byte,takze co kazdou chvilku o neco nekdo zakopne a je veselo a to nepocitam jeho kramy(pardon hracky)

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:54
- Nahlásit

nemethova5
taktez rozveseny po celem byte,takze co kazdou chvilku o neco nekdo zakopne a je veselo a to nepocitam jeho kramy(pardon hracky)

dyk jo. Tuhle jsme byly s Bordžinkou u pitbull doma na kafi(po tom co nám dala šrot na cvičáku,páč je to výcvikářka jak řemen) a v tom jejím suprově zařízeným kvartýru se sterilním pořádkem měla v kuchyni koš hraček,jak pro mateřskou školku-samo,že psích.Tak to tam čuba s tím jejím kníračem roztahali fšude.Pitbull s klídkem pravila:to je dobrý,hračky sbírám až před spaním

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:57
- Nahlásit

Neessi

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:57
- Nahlásit

Apsolutně nejnovější zprávy z Jeseníků.
Isdpch se našel a po delším bloudění dorazil do Rudné . Zastihli jsme ho ještě téměř střízlivého, neboť mě poznal .
Všem slavnostně přísahám, že je to naposledy co jsem někam jela s takovým množstvím psů. Ode dneška budu losovat menší počet. Jeli jsme v sestavě Hessi, Puma, Winky, Bon-Bon, Lilátko, Šagy a Armageddon. S Armageddonem byli krapet problémy, neboť je poněkud zarostlý a páchne. No, na rovinu, smrdí jak bolavá noha. Jenže venku mrzne tak ho nemůžu okoupat. Holt bude smrdět do jara. V Rudné jsme to ještě celkem zvládali. Akorát Šagy napadla Čerta (protože je kráva), potom Čert chtěl dělat s Pumou nemravné pohyby a Isdpch zmlátil Čerta. Armageddon zmlátil Čerta, protože mu chtěl přebrat pumu. Já jsem zmlátila Armageddona. Puma sváděla Čerta. Zmlátila jsem Pumu. Šagy sváděla Čerta. Puma zmlátila Šagynu. Čert zmlátil Armageddona (aby mu to vrátil), já i Isdpch jsme zmlátili oba ty degeny..... takhle to pokračovalo asi tak dvě hodinky, pak jsme se naskládali do Amálky a jeli jsme na večeři. V restauraci byli krapet překvapení z počtu psů, ale ustáli to. Psi se chovali slušně. Čert zmlátil Armageddona, Isdpch zmlátil Ćerta. Pak už byl klid. Pouze Armageddon smrděl na celou hospodu, bo páchne fakt strašně. Vedle sedící německá rodinka neustále mlaskala a volala na Šagynku, která se jim evidentně líbila. Jí se líbili taky, takže mi třikrát málem urvala zápěstí když za nimi vyrazila. Pak jsem se naštvala a nechala ji, ať se k nim teda jde pomazlit. Na kraji sedící děti se na ni vrhli a matka rodu jim to okamžitě zatrhla. Že prý ten pes smrdí. Urazila jsem se. Chtěla jsem jí vysvětlit, že smrdí Otakar a nikoliv Śagour a že když jim moji psi smrdí tak ať na ně laskavě nemlaskají. Ale nebyla jsem si jistá, jestli by na to stačila moje chatrná znalost němčiny a Tomáš mi to zakázal, že prý nemám dělat ostudu.
Po večeři se Isdpch rozhodl pro přesun do kuřácké části. To ovšem byla fatální chyba. V kuřárně totiž seděl pán, který vlastnil perskou kočku. Dokonce ji měl s sebou . Kočka trůnila na stole a shlížela na moje pejsánky. Šagynka o ní věděla daleko dříve než my a z nekuřácké části mě dotáhla prakticky smykem. Jelikož žádný jiný stůl než ten vedle kočky nebyl volný a Isdpch trval na posezení v kuřácké části zkrátila jsem vodítka na minimum, všem zamávala před nosem traverzou a začala to rovnat pod stůl. Jenže při tom rovnání mi nějak vypadlo Otíkovo vodítko a Otakar si to namířil do kuchyně. Držím v ruce zbývajících šest vodítek a ječím na Tomáše : " utekl Otakar" . Tomáš stojí jak sameček (co bych po něm taky chtěla, že jo?) a říká " tak dělej, chytni ho...." .
- "a jak asi ty degene, když držím tyhle" . Mezitím si Lilátko všimlo kočky a snaží se uškrtit na kšírách, nebo si je alespoň sundat. Šagy se neškrtí, ale stojí jak socha, všechny svaly napjaté a čeká na sebemenší příležitost ke skoku. Tomášovi konečně došlo, že bude muset pohnout zadkem a jde mi pomoc. Chytne těch šest co neuteklo a já vyrážím pro Otíka do kuchyně. Zakopnu o vodítko jorkšíra, kterého drží panička v náruči u vedlejšího stolu. Vůbec netuším kde se tam vzali a proč mají na zemi natažené vodítko když psa drží v náruči. Zakopnu o vedlejší stůl a rozleju paní pivo...... no, fakt to bylo naposled co jsem někam šla s tolika psy

A taky to bylo naposled, co jsem byla v hospodě kde se kočky rozvalují na stole

Když jsme odjížděli tak Isdpch žil a neměl žádné viditelné zranění. To ovšem zajisté nebude dlouho trvat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 22:27
- Nahlásit

Biluškajezisi kriste,to bych chtela videt pani a umrit,to musi byt s vama prca,jo a co to mate za noveho pesa?ze ani nevim?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 08:22
- Nahlásit

Biluška

Ty woe,ty umíš žít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 08:38
- Nahlásit

nemethova5
Obávám se, že těm lidem co jsem jim vylila pivo na jorkšíra to zas až tak humorné nepřipadalo Ten nový je foxteriér, pochopitelně z útulku

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 09:02
- Nahlásit

ahojda lidem dobré vůle
Neessi
ahojda,prosímtě už jí nekrm Brožínku,páč tě přeroste a to by nebylo v liniích dobrý .takže holka spomal s tím papaním
měla v kuchyni koš hraček,jak pro mateřskou školku-samo,že psích.Tak to tam čuba s tím jejím kníračem roztahali fšude.Pitbull s klídkem pravila:to je dobrý,hračky sbírám až před spaním

jablunka
držím palečky
maixnerova
a že jste se paní nepochlubila že máte i skříněčku
Biluška
už dávno jsi mě přeběhla,já mám jenom 2 a vono to bohatě stačí
no ale já bych to vytáhla na 10 psů

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 10:51
- Nahlásit

želva
ahojda,prosímtě už jí nekrm Brožínku,páč tě přeroste a to by nebylo v liniích dobrý .takže holka spomal s tím papaním

Už je měsíc na dietě a furt roste,tak to už nevím,jak to zařídit.Když ji nebudu krmit,tak mě někdo udá,že ji tejrám-to taky nejde.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 10:54
- Nahlásit

Neessi
Už je měsíc na dietě a furt roste
Tak to sme s Boržínkou na stejný dijétě!
Ale teď vážně,takový hovádko už sem dlouho neviděla!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 11:00
- Nahlásit

jablunka
Ale teď vážně,takový hovádko už sem dlouho neviděla!
no souhlasím s tebou

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 11:22
- Nahlásit

Neessi
želva
a že jste se paní nepochlubila že máte i skříněčku

nemám , hned jak poberu, tak musím pořídit, třeba tuhle

http://www.luxurydog.cz/index.php?action=category& id=2&subid=215

a taky to bude chtít nějaké nové modely, třeba:

http://www.luxurydog.cz/index.php?action=item&id=5 010420&prevaction=category&previd=2&prevstart=80

aby byl trendy, až se bude cachtat v zamřelý smrdutý tůňce

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 13:12
- Nahlásit

maixnerova

hned jak poberu, tak musím pořídit, třeba tuhle

Pani,nepřehánějte to,nebo budete muset ještě pořídit Nany,aby Piškotoj uklízela,prala a žehlila.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání