Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:07
- Nahlásit

rosnička
panííí,já su taky mrtvá!!! a máte něgdy nějaký volno nebo už se z toho stane takovej zvyk???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:17
- Nahlásit

isdpch
tady je mrtvol
to je zajímavý,jaxi se hned přigestil!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:22
- Nahlásit

isdpch
vy jste tady zatím pochcípaly, tak co mám dělat
Přidej se ,u toho přeci TY nemůžeš chybět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:37
- Nahlásit

isdpch
mám zaplacenýho silvestra, jak mě znáš víš, že jsem větší lakomec než hypochondr

no jo,tak to bude přímo souboj Titánů!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:44
- Nahlásit

isdpch
ti mám dilema jak to budu dělat po novym roce v lékárně

no jo...a navíc to tam s tebou nemůže ani seknout,páč den v nemocnici stojí 60 Kč a to i za pacoše f komatu! Tagže děcko má rozkaz jasnej...muší mě nějak šikovně vodpojit nebo mě bude splácet eště v důchodovým věku

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:16
- Nahlásit

isdpch
ti mám dilema jak to budu dělat po novym roce v lékárně
si hold počkáš na výprodej léků nebo budeš nakupovat v lékobazarech. já mám zase v plánu že si budu chodit do čekárny číst knížky protože tam bude větší klid než doma

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:24
- Nahlásit

isdpch
teda je to řehole tydlcty koníčky
tak se dáš na potápění to tě vyjde levněji a když su budeš chtít trochu zablbnout tak se hold vynoříš rychleji a bude tě bolet hlavička že by ti to mohl leckdo závidět

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:37
- Nahlásit

isdpch
tak pak už nevím snad jedině sbírat bylinky.......... u toho tě budou bolet zádíčka a ještě dostaneš sennou rýmičku a když občas zobneš nějakou tu lysohlávku tak nemusíš ani na plzeň

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:57
- Nahlásit

benda2
pěkná fotka.

isdpch
jsem větší lakomec než hypochondr
čau a nejsi Jihočech?

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 14:01
- Nahlásit

isdpch
no tak se aspoň uzdrav. A co chudák Čert, když musel být doma s tebou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:39
- Nahlásit

benda2
že si budu chodit do čekárny číst knížky protože tam bude větší klid než doma
no to neni dobrej příklad bo i při kobercovým bombardování je větší klid než u tebe doma
snad jedině sbírat bylinky
to by ale musela bejt v dosahu rovnou palírna

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 18:29
- Nahlásit

Ahoj lidi, zdravím všechny marody i povaleče.
Co tady dělá Isdpch? On ještě neumřel? Sem si myslela, že kdybych hodila černou stuhu na adventní věnec tak nikdo nic nepozná a ušetřím . Takhle mi to do pohřbu opadá

JInak Armageddon právě přijel. Hodlal cestovat na mé hlavě, eventuelně pobíhat po autě. Dostal traverzou a prospal cestu pod mýma nohama . Doma byl seznámen se smečkou a je celý unešený ze svých osmi ženských. HOlkám se taky líbil, zejména puma ocenila, že doma bude rovnocenný partner a kámoš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 18:53
- Nahlásit

Biluška
Takhle mi to do pohřbu opadá
Neboj,jede f sobotu na silvouše,to by f tom byl Čert aby...
Dostal traverzou

zejména puma ocenila, že doma bude rovnocenný partner a kámoš
OK,pumice má rovnocennýho kryče,hned na to vlítnem jak bude hárat
Pokud vám Armagedon nezruší intronétový připojení ,napište jaxe to vyvíjí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
puma právě hárá . Tudíž jsem počítala s tím, že Armageddona přivítá s otevřenou náručí . Jak ji znám tak jinak by byla nepříjemná až agresivní. Ona snese jenom menší psy, kteří se jí ihned podřídí a uznají ji jako neomezeného vůdce a poloboha. Armageddon se jí okamžitě dvořil a ujišťoval ji, že je největší kost jakou kdy viděl a tudíž ho puma vzala na milost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:08
- Nahlásit

Biluška
puma právě hárá

Bůh vám buď milostif.. Si tu stuhu skovejte pro sebe,bo ten věnec zvadnout tuty nestihne

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
puma právě hárá

Bůh vám buď milostif.. Si tu stuhu skovejte pro sebe,bo ten věnec zvadnout tuty nestihne

Nebojte paní, jsem jim vzápětí vysvětlila, že jakékoliv nepovolené množení je zakázané . Krom toho pumice to nejlepší už má za sebou, teď už jen tak voní I když jak ji znám, s klidem by to ještě stihla a určitě by měla nejmíň devět pumofoxlíků
Jo a Armiš je s PP, bo má tetované ucho. Ale ještě nevím jestli je to čitelné, je to děsně zarostlé, zjistím to až ho ostříhám a to bude nejspíš až na jaře. Je hrozně zarostlý a zplstnatělý, bude muset dohola a teď by mu asi mohla být zimenka, mohl by chytit rýmečku... přece jenom je to sameček

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:29
- Nahlásit

Biluška
jsem jim vzápětí vysvětlila, že jakékoliv nepovolené množení je zakázané
no nefim esi to zabere...
Jo a Armiš je s PP
No supér,pani,další hodnotnej úlovek! Rozhodně ho nestříhejte,moh by i zdechnout,sameček Zatim mu můžete ve volnejch chvílích rouno vískat

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
no nefim esi to zabere...
No, já jsem tomu taky moc nevěřila, proto jsem jim žádné bližší důvěrnosti nedovolila a zavřela pumu domů Ari zatím spokojeně očichává záhonky, vyhrabává poklady zakopané pod borovicí (ta, co si je tam zakopala bude pěkně zuřit , ale nevím, která to je. Nejspíš některá šeltice) a ochcává na co přijde, což se mu brzo zatrhne, neboť to by mohlo vážně narušovat mé zahradnické práce.

Zatim mu můžete ve volnejch chvílích rouno vískat
Ste blbá paní? Víte jak děsně smrdí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:40
- Nahlásit

Biluška
Ste blbá paní
Bingo,pani !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:41
- Nahlásit

Jo a už ho máte na úvaze????

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
Jo a už ho máte na úvaze????
No, první hodinu jsme ho tam měli. Pak začal ten idiot soused střílet petardy. Armiš je rozklepaný strachy a leží mi pod stolem. Zbytek stojí na parapetu a štěká na souseda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:17
- Nahlásit

Biluška
je rozklepaný strachy a leží mi pod stolem
A jééé,to zas bude hlídač! Nakonec si budete muset pořídit ten plot nebo alarm,jak vám tu dobře radili a další darmožrout bude trnem f oku místním ekonomicky naladěnejm spoluvopčanům

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
A jééé,to zas bude hlídač!
No uvidíme. Venku už se dostřílelo a on je největší hrdina . Tož počkáme co z něho vyroste

další darmožrout bude trnem f oku místním ekonomicky naladěnejm spoluvopčanům
Místní spoluvopčané jsou přesvědčení, že jsem absolutně zblázněná a že by mě dávno měli zavřít někam na kliniku. Pochopitelně na tu bez klik . Další darmožrout na tom nemůže nic změnit

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:59
- Nahlásit

Biluška
Armiš je rozklepaný strachy a leží mi pod stolem

takže je vše v nejlepším pořádku, chytrej pejsek...

Zbytek stojí na parapetu a štěká na souseda

Takže vlastně žádnej alarm nepotřebuješ a Armíšek může zůstat na kanapíčku, chlapíci si to fakt uměj zařídit . Všímáš si, že je to úplně stejná taktika, jako mají ti dvounozí

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 23:47
- Nahlásit

maixnerova
Pravdu díš!

Biluška
Máš fotku samečka?

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 06:45
- Nahlásit

Dobré jitro ospalci! Nikdo tu není?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 08:29
- Nahlásit

Lola1
Máš fotku samečka?
Ještě nemám, ale jak bude tak se pochopitelně pochlubím

maixnerova
Takže vlastně žádnej alarm nepotřebuješ a Armíšek může zůstat na kanapíčku, chlapíci si to fakt uměj zařídit . Všímáš si, že je to úplně stejná taktika, jako mají ti dvounozí
Nic nic, Sameček se pěkně na noc zase vystěhoval ven. Svojí boudou opovrhnul a nastěhoval se ke Gozérce. Gozérka je ráda, že má společnost a dokonce se s ním rozdělila o hračky
Za chvíli vyrážíme na první procházku. Musím až do vedlejší vesnice na poštu. Přemýšlela jsem, že vezmu jenom pár vyvolených, ale nakonec jsem se rozhodla riskovat a jde všech devět. Kus cesty musí přes dědinu na vodítkách. Budu mít v jedné ruce vodítka, v druhé traverzu, v batohu náhradní traverzu a na botách přivázané malinkaté traverzičky. Snad to zvládnu. Pokud už nepřijdu tak mě zatáhli někam do škarpy, ušlapali a pak zdrhli

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 08:58
- Nahlásit

isdpch
do Rudný jedem zejtra, tak dej vědět, kdy přijedete,
Já bych to viděla na sobotu odpoledne, ale ještě to nevím přesně. Budu to vědět večer tak ti písnu sms.

jsem včera viděl zprávy na Nově, budeš muset vysolit velkej úplatek, abych tě nenahlásil, prej až tři roky
Já nic neviděla, povídej, kdo mě hledá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 09:09
- Nahlásit

isdpch
jako na Nově nechtějí mít bílé Vánoce? To se jim jako líbí ty blátivé? Pch

My máme v sobotu dopoledne trénink, pak se musím trochu vynervit do Kaufáče a pořídit silvestrovský nákup a potom povalíme za váma. Počítám tak +- kolem páté bysme tam mohli být, ale ber to zatím hodně orientačně, plány se budou měnit

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 09:14
- Nahlásit

isdpch
vyrážím na tu poštu. Když mě ti blbečci ušlapou tak nedorazím nikam, protože bídně umrznu někde v příkopě . Měla jsem problémy udržet jich na vodítku pět, s větším počtem jsem ještě nešla . Teď vyrážím se všema devíti

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání