Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
Nebo si chceš zajet před barák?
Před barák

Triniti
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
Kozačky sou moje a hotovo, ty si choď f těch křuskách, cos dostala vot Pažouta. Šaks tehdy říkala, jak sou fajnový a vůbec ti nevadily ani ty křiklavě zelený kaničky ani ta děsně voblá špica.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:56
- Nahlásit

jablunka
To jako že by se nešlo vůbec
nene.zbytek by samo šel,eště nejni nic jistýho,může se to vyvrbit.
Gerda
Před barák
Si troufáš!
Triniti
si choď f těch křuskách, cos dostala vot Pažouta. Šaks tehdy říkala, jak sou fajnový a vůbec ti nevadily ani ty křiklavě zelený kaničky ani ta děsně voblá špica.
To nebyl Pažout ale Horáček Jenže to bylo ve druhý třídě...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
Si troufáš!
Co děláš???? Kde sem tě asi nabírala minule??????????? Trupko.

Triniti
Prosím taky jedny kozačky - Aerosol, jestli můžu prosit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:02
- Nahlásit

Gerda
Kde sem tě asi nabírala minule
ale tos měla s sebou isdpch A budeš muset couvat!!!
fšicííí
poslední zpráva vod isdpch - má ANGÍNKU a dostal ATB,je štěstím bez sebe ,radost mu kazí akorát fakt,že mu od fčera klesla teplůtka vo půl stupně,tedy má jen 38,5

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch - má ANGÍNKU a dostal ATB
Tak mu budem držet palce, ať je aspoň hnisavá, pak je šance, že jedny ATB nezaberou a bude muset dostat další.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:12
- Nahlásit

jablunka
A taky je pořádně vychrtlá!Ale je to opravdu daleko,to chlapa ani náhodou neukecám!Už sem na ni koukala na Boxerech v nouzi!
No jo . Je to štreka. Ale ta čuba tam má dost mizernou šanci na přežití . Kámoška jezdí do Prahy do práce, mohla bych jí ji hodit do auta ať ti ji někde v Pardubicích předá. Jenže tady nemá kdo jet do těch Srbců. Tomáš jak slyší o Liškové tak chytá amok, nedostanu ho tam ani heverem MOžná ještě něco vymyslím

davidkova renata
poslední zpráva vod isdpch - má ANGÍNKU a dostal ATB,je štěstím bez sebe ,radost mu kazí akorát fakt,že mu od fčera klesla teplůtka vo půl stupně,tedy má jen 38,5
JO JO JO, ISDPCH, ŠŇAP ŠŇAP ŠŇAP, ISDPCH

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:18
- Nahlásit

Teď mě tak napadá - viděli jste někdo včera Růžovku? Jak tam bylo to dítě, co nedobralo atb, kvůli tomu dostalo revmatickou horečku a muselo do špitálu? A málem mu upadla noha? Myslíte, že to viděl Isdpch? Nemělo by se mu zavolat, že ty atb musí v půlce přestat brát?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Myslíte, že to viděl Isdpch? N
Myslim že moh...a víš ty co??Já četla f časáku,že v dalším díle doktorka Petrová umře!!! Šinkorový totiž žárlivej ženatej milenec zakázal choulostivý scény.To je zas jak Boby v Dalasu Myslíš,že se isdpch zas bude dívat?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
Já četla f časáku,že v dalším díle doktorka Petrová umře!!!
Myslíš,že se isdpch zas bude dívat?????

No mamko já nevim, rači bych ho nenechala, vem si, že přestane brát ATB, upadne mu noha - co pak bude dělat, až mu praskne céfka? Jak bude tahat tu, co mu zbyla? A co kdyby chtěl točit choulostivý scény, ty bys mu to nedovolila - to by se nechal vyloučit z cz psa? Že bychom ho virtuálně zabili? Já ti nevim, holka, jesi je to konstruktivní, nechat ho dívat na růžofku....

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
Gdo je doktorka Petrová? Já v nich mám zmatek, bo vidím jenom tak desetinu každého pátého dílu Děj je mi zcela jasný, na to moje sledování stačí, ale postavy nerozeznám .

Jestli se Isdpch díval tak je pozítří ve špitále a tady ho uvidíme až tak o velikonocích

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:36
- Nahlásit

Biluška
Gdo je doktorka Petrová?
To je ta, jak je za každých okolností karakterní a veskrze kladná postava, nemá ani jednu vadu!

Triniti
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:04
- Nahlásit

Gerda
Prosím taky jedny kozačky - Aerosol, jestli můžu prosit.
Prosimtě ten ajrosol si chceš šplíchnout do nosu, nebo co s ním?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:06
- Nahlásit

Triniti
Na nohy ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:17
- Nahlásit

Gerda
No mamko já nevim, rači bych ho nenechala, vem si, že přestane brát ATB, upadne mu noha - co pak bude dělat, až mu praskne céfka? Jak bude tahat tu, co mu zbyla? A co kdyby chtěl točit choulostivý scény, ty bys mu to nedovolila - to by se nechal vyloučit z cz psa? Že bychom ho virtuálně zabili
hm...to zní dost strašidelně,zakážem mu tu telku rači úplně.onehdá tam vysílali něco vo mimoděložním těhotenství

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:31
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani a nazdar vsici umrzly a skoro zmrzly,nazdar reni,vcera mi zas nesel comp,ja se na to v....u asi!muzu ti rict,ze rano jsem pritahla domu zmrzla jak hovno od ondatry a to jeste neni buh vi jaka zima,jinak nic noveho,akorat ze mam dnes volno abych se zregenerovala na tech celych sedm dnu co budu delat,uz se nemuzu dockat fakt,jinak hajan s tim paratem celkem dobry,uz si na to necha i obcas sahnout,tak se mu to bud zahoji,nebo mu to uhnije a odpadne,musim se jit podivat jak ma nas vet a co ty?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:43
- Nahlásit

Biluška
Je to štreka. Ale ta čuba tam má dost mizernou šanci na přežití . Kámoška jezdí do Prahy do práce, mohla bych jí ji hodit do auta ať ti ji někde v Pardubicích předá. Jenže tady nemá kdo jet do těch Srbců. Tomáš jak slyší o Liškové tak chytá amok, nedostanu ho tam ani heverem MOžná ještě něco vymyslím
Jasně,ale jedině vykastrovanou a naplánovat dopředu,páč u nás je to složitý s autem!Ale potřebovala bych zjistit chování k malejm dětem,páč víš jak to se psama důchodců!
davidkova renata
nene.zbytek by samo šel,eště nejni nic jistýho,může se to vyvrbit.
Vrbení je zakázaný,páč já chci jet!
Gerda
A trefíš na Černej most a zpátky???Páč já fakt nevím estli přesvědčím Othela,aby jezdil po Práglu???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:45
- Nahlásit

jablunka
A trefíš na Černej most a zpátky???
Kdyby se mnou jel aspoň jeden navigátor, pak bez problémů - mamko, pojedeš se mnou na čerňák pro jablunku, jo? trefíš tam?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:50
- Nahlásit

Gerda
Kdyby se mnou jel aspoň jeden navigátor, pak bez problémů
Zatím nebudeme plašit,Othelo pořádně prostuduje mapu a pak se uvidí!Gdyžtak mám na Renču číslo,gdyby něco!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
mamko, pojedeš se mnou na čerňák
Co je to Čerňák????
jablunka
Vrbení je zakázaný
nejni sem myslela,že se to vyvrbí tak,že můdr pojede.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:52
- Nahlásit

davidkova renata
nejnimsem myslala,
Už nepij!
že se to vyvrbí tak,že můdr pojede.
Tak to jó!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:54
- Nahlásit

davidkova renata
Co je to Čerňák??
Pražáci!!!!Černej most,přece!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:10
- Nahlásit

Žencký, dneska už tu s váma asi nic nebude, co? já jen, že do 2/1 se na net nedostanu, takže eště jednou připomínám - dejte mi důležité chvilky vědět SMS, jo? Eště nejdu ,ale už to hlásim dopředu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:12
- Nahlásit

jablunka
Pražáci!!!!Černej most,přece
A gde to je???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:13
- Nahlásit

davidkova renata
No na Černym mostě přece, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:28
- Nahlásit

Gerda
do 2/1 se na net nedostanu, takže eště jednou připomínám - dejte mi důležité chvilky vědět SMS, jo? Eště nejdu ,ale už to hlásim dopředu.
Gerdííííííííííí,tak to ti dopředu přeju krásnýVánoce!!!
Doufám,že na Novej rok ti budu moct popřát vosobně!

davidkova renata
A gde to je???
Si ze mě děláte p*del,paní!!!Cák já sem z práglu?No nejsem!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:35
- Nahlásit

davidkova renatano koukam,ze se tu se mnou nikdo nebavi,tak jdu platit ucty,at mam zas na co delat,tak se mejte vsici.dana

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:38
- Nahlásit

jablunka
Doufám,že na Novej rok ti budu moct popřát vosobně!
s tim sep očítá, že přijedeš i s Můdr a pitbull!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 15:43
- Nahlásit

nemethova5
no koukam,ze se tu se mnou nikdo nebavi,tak jdu platit ucty,at mam zas na co delat,tak se mejte vsici.dana
Bavíííííííííííííííííííííííí!!!!Já si jen nefšimla,že tu seš!Sorry!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:47
- Nahlásit

čus fšicííí uštvaný
nigdo nigde,tak zas asi du,vlezu si do pelechu,přikreju se až po krk a budu čučet na telku než usnu(vodhaduju to na cécéá 15 minut )
nemethova5
paníííí,vy se dycky nagestíte,dyš já razim ven a pak hned makat.Se nedifte,že vám nevodpovídámTady je zima naprosto nechutná,navíc je nějaká jinovatka nebo co je to za svinstvo,takže se mi chce zanotovat : vyrostla v lese jedlička tam mezi modřínýýýýýýýýýýýýý,zelená byla celičká od jara do zimýýýýýýýýýýýýý Zavoláme si vo víkendu ju?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání