| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:11
- Nahlásit
čus fčicííí zas a znova přežraný(u Biluše i ti poblití )
teda jediný co je na těch svátkách pozitivní je to,že nemusim makat,ale jinak je to děs .v létě můžu dělat třá na Balatonu bojku...
Dneska sme měli avizovanou vycházku,bylo to gůt ,lidí f Šárce málo bo se doma přežíraj a nafštěvujou ty tchýně apod.,takže dobrý.Ale co vám mušim říct!!Potkali sme tam cestou zpátky lítou šelmu ,to je děs co lidi dneska ze snobárny chovaj...nějakýho leoparda nebo co to bylo!!!No koukněte sami (poslední 4 foto )
http://album.volny.cz/davidkovarenata/view.php?alb um_id=97457&browse_page=0&view_page=0#img
Tímto zdravíme majitelku kočkovité šelmy a páč vyšlo najevo,že je z Prahy 6,nasměrovali jsme jí na czpsa a doufáme,že se příště taky zapojí
Biluška
Co je se svarbou a mandželem????????????????? Padnul dotaz,ale nevěděla sem co říct..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Dneska sme měli avizovanou vycházku,bylo to gůt
Výborný to bylo!!! Bruce je totálně vyřízenej a my deme loupnout dvje píva a upadnem taktéž!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
Co je se svarbou a mandželem?????????????????
Co by bylo?????? Mandžel vás očekával ve dvanáct na cz-pesácké radnici a vy ste místo svatbování courala v Šárce . Takhle se do smrti srmťoucí nevdáte a budete furt chudá
Ovšem ten leoprd za to stojí
ale jinak je to děs.v létě můžu dělat třá na Balatonu bojku...
Pani. Vy si tak můžete stěžovat. Máti mi naježila dvě halenky. Do kostýmu . Obě jsou tak o tři čísla menší Ta jedna se dá, páč z té mi lezou jenom špeky, takže potencionální klient si bude myslet, že se prostě neumím obléct a myslím si bůhvíjak neoslňuju když mi ze všech stran lezou špeky. Ovšem ta druhá je bez rukávů, o několik čísel menší a tudíž mi z ní lezou kozy . Ale brutálně. Klient by se právem mohl leknout a nabít dojmu, že nabízím zcela jiné služby než finančně poradenské
Naopak kalhotky, které mi ježíšek donesl jsou o několik čísel větší, zn. Bombarďák a v domově důchodců je jistě užiju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
jablunka
Výborný to bylo
to jo .že zdravíme Brůůůse
Biluška
Mandžel vás očekával ve dvanáct na cz-pesácké radnici
no jo ale dyk sem řikala,že dneska nemůžu a že má přiject do Šárky!Ale co,taxi sjedem na ty Zejžily a vememe se spolu,dyk von by Kadel u toho akorát překážel,znáte samečky
Leoprd je bomba,mušime něco takovýho taky spíchnout pro naše lííínijový štěnda,budem je prodávat čistě na vobrany bo je hned vidět,že maj drajf
Ovšem ta druhá je bez rukávů, o několik čísel menší a tudíž mi z ní lezou kozy
A to bych viděla spíš jako výhodu bo klient bude zcela konsternován(bud chtíčem nebo zděšením,to záleží na sexuálním apetýtu dotyčnýho ) a vůbec nebude vnímat co mu podstrčíte k podpisu
Naopak kalhotky, které mi ježíšek donesl jsou o několik čísel větší
Hravě do nich dorostete,pani
v domově důchodců je jistě užiju
Pokud si v domově ovšem budete schopna vzpomenout,na co a proč se oblékají
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud si v domově ovšem budete schopna vzpomenout,na co a proč se oblékají
To si určitě nevzpomenu, ale to nefa, alespoň se mi do nich vejde pamperska
to bych viděla spíš jako výhodu bo klient bude zcela konsternován(bud chtíčem nebo zděšením,to záleží na sexuálním apetýtu dotyčnýho ) a vůbec nebude vnímat co mu podstrčíte k podpisu
To sice jo, ale kdyby mě někdo prásknul na ČNB tak jsem bez licence ani nemrknu. A nepomůže mi ani ta krásná halenka . Navíc bych zcela přišla o ženskou část klientely, která je přece jenom podstatnější . Což mi připomíná, že jsem apsolutně zapoměla na tu vaši záležitost. Tímto se vám náš ústav co nejupříměji omluvuje a slibuje, že hned zítra ráno se na to vrhnem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 21:17
- Nahlásit
Ahoj všicí nenascípaný a hlavně ty nascípaný, páč ty vědí jak mije .
Já si to dneska užila v Šárce a gripka si užívá hnedle teďkonc. Uvažovala jsem chvilku o traverze, jestli bych tu hnusotu bacilovou nezahnala, ale to bych musela zmlátit sebe a to se trochu ostýchám. Přece jenom jsem už dost natvrdlá a to potom jde ztuha
Asi zapiju paralen slivkou, to by mohlo dostat správnej drajf a bacila definitivně zabít. Jestli to přežiju i já a pár mých frontových kámošek mozkových buňek, tak se zítra ozvu. Jinak začněte sbírku na věnec. Budu chtít od CZ psa velkej a naparáděnej!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 23:24
- Nahlásit
čus baby ze Šárky! Vidím, že se výlet vydařil. Kočkopes vypadá zajímavě.
davidkova renata
v létě můžu dělat třá na Balatonu bojku..
Kdyby potřebovali jednu menší a jednu podstatně větší, mohla bych ti vypomoct.
Biluška
Jimmi
Ahoj! Koukej se uzdravit, blíží se konec roku! S věncem ještě počkáme! Zkus čaj, citron, med a slivku.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 09:22
- Nahlásit
ahojda všem
tak vychajda se mě i psům líbila,všici jsme to doma zatáhli do pelíšku a vztávali až skoro ráno,dnes jdu do práce,nevím co tam budem dělat,se tam nudou ukoušem,proto si beru nějaké knížky
tak pa večír
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 14:41
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani a vsici velci pracujici jak ja.tak co jak je?doufam,ze se mi dnes ozvete co noveho,ja jsem porad v robote,takze nic noveho pod sluncemželvacus zelva,ty taky makas jak strhana?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 15:26
- Nahlásit
Nazdárek fšicíííííííííííííííí......
Právje sme se vrátili z bruslení.Přišla sem na to,že mám psa vyšlechtěnýho k chytání bruslařů za levou nohavici! Tolik popadanejch lidí sem ještě neviděla!
davidkova renata
Biluška
Dámy,nedala by se tahle vlastnost využít v línijích?Gdyž s ním nakrejeme pumici,budou to štěnátka k nezaplacení!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 15:39
- Nahlásit
nemethova5
čus pani,večír cinknu
jablunka
Dámy,nedala by se tahle vlastnost využít v línijích
určitě dala ,já tam vidím agresivitu k lidem,toho není nikdy dost,musíme to podporovat jaxe dá .Myslíte teda Willise jo?Jak bude schopen aktu,sem s nim
Jimmi
tak ja,teta? Předpokládám,že jste f cajku pokud jste použila vosvědčenej recept
Asi zapiju paralen slivkou
drajf to má a nezapomente,že ten prášek se má hooodně zapít!!I dochtoří to řikaj, tak to muší bejt pravda!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 15:43
- Nahlásit
davidkova renata
Myslíte teda Willise jo?Jak bude schopen aktu,sem s nim
Jasně že Willise! A aktu už je schopnej teďkonc,čím dříf začneme,tím víc štěňat bude!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 15:58
- Nahlásit
jablunka
čím dříf začneme,tím víc štěňat bude!
To je fakt,mušíme chytit příležitost za pačesy!A navíc když si k tý agresívitě na lidi přidáte tu absenci jedný kulky,myslim,že sme vybrali dobře!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 16:56
- Nahlásit
davidkova renata
A navíc když si k tý agresívitě na lidi přidáte tu absenci jedný kulky,myslim,že sme vybrali dobře!
Důležitý je,aby ta jedna kulka fungovala jak má,páč jinak máme po kšeftu!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 17:44 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Nazdárek ,lidi.Tak jsem se trochu otřepala z problému,který nastal u našich "mladejch"(asi Renča trochu poreferovala).Stejně v tom nemůžu nic pomoct,takže se stejně musí čekat.
Dneska jsem s pitbull a Bordžínkou vypadla na prázdný cvičák,kde mi pitbull dala ,co proto a pak jsme jely k ní,aby tam Bordžínka s pomocí jejího knirače zdemolovala ten její nádherný byt.Nic jsme nerozbily,jen jedna soška spadla a ačkoliv mi venku pitbull říkala,že bych měla Bordžínku trochu zhubnout,tak ji nacpávala cukrovím.
Čubinky dostaly svítící obojky,což venku ve tmě vypadá na nekoordinovaný pohyb mimozemšťanů a ještě dostaly Kong hračky,které jsem naplnila sýrovou pěnou,až Bordžínka málem sežrala i ten balicí papír,páč byl taky zapatlanej od sýra.
tady jsou fotky po Ježíšku a druhá,jak svítí obojek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 17:53
- Nahlásit
Neessi
.Tak jsem se trochu otřepala z problému,který nastal u našich "mladejch"(asi Renča trochu poreferovala).Stejně v tom nemůžu nic pomoct,takže se stejně musí čekat.
Mě nikdo nereferoval, každopádně jim teda budu držet packy, aby to vyřešili.
jablunka
Puma se krýt nemůže. Puma není kastrovaná . Ale co nejdřív to napravím a půjdem do toho
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 19:12
- Nahlásit
Biluška
Puma se krýt nemůže. Puma není kastrovaná
To nechte tak, se aspoň ušetří za f-operování dělohy naspátek, né!? Myslete ekonomicky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:03
- Nahlásit
rosnička
ČAAAAAAAAAAAU!!!!!!!!!!!!!!!!Eště žijete,pani???
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
ČAAAAAAAAAAAU!!!!!!!!!!!!!!!!Eště žijete,pani???
Jen tak tak, pani, co vám mám bublat, že jo?!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:08
- Nahlásit
rosnička
tak to jsme dvě,pani
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:24
- Nahlásit
nazdar všici co žijete,dneska nikdo nechodil,jsme se nudou ukousali,se ani nedivím,zítra jdu zas makat ale pak mám volnej víkend,tak jestli chcete něco podniknozut,tak píxsněte
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:06
- Nahlásit
jo a prosím vás Pražáky,dne 12.1.2008 by se šlo do Zoo,já,kamoška,dasty i sindy,janika asi taky.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:29
- Nahlásit
Neessi
tak to jsme dvě,pani
Tři!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:57
- Nahlásit
čauky lidi povánoční
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:34
- Nahlásit
Nazdar, tak to vypadá, že jsem taky přežila, ale válím si šunky doma. Co taky jinýho, přece nepůjdu makat...jako někdo
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:49
- Nahlásit
Tak jsem dostal málo dárků a přitom jsem byl hodnej a nikam nezdrhal akorát ty háravky a za hluchotu nemůžu maj mě vzít k vetovi
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:21 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
benda2
super fotka mám podobnou, ale na tu tvoji nemá akorat ji nikde nemůžu najít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:47
- Nahlásit
čus fšicííí přežifší
Co je novýho??? Už dovalila Biluška Armagedona??
Jinak do ZOO nejdu ani ted ani potom,eště by mě napad tygr .krom toho ZOO nemusim aAe šla bych někam ven třá zas f sobotu,taxe něgdo nějak hlašte...
|
Katushca
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:54
- Nahlásit
ahojky, zdravím všechny pracující i ty doma se válející
želva
jdete do zoo do Chuchle nebo do zoo jako do zoo?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:03
- Nahlásit
Neessi
jablunka
že sem mrtvá já, to se dá pochopit (sem bez dneška za prosinec vodmakala 241 hodin a to eště nekončim).
Ale teda JAPATO, ŽE STE MRTVÝ I VY DVJE????
|