Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:21
- Nahlásit

Biluška
vyrážím na tu poštu

Tak jak, jste živi? Pošta stojí? Pošťáci celí? Chybí jim něco v sejfu?

isdpch
zdravím, přeju vše nej v příštím roce, užijte si Silvestra a v lednu zase tady

díky, tobě též , hlavně to zdravíčko.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:25
- Nahlásit

maixnerova
volala ti Gerda??
Biluška
Teď vyrážím se všema devíti
hm,tak já si du taky někam zcizit stuhu na věnec..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:30
- Nahlásit

isdpch
protože blbá ČNB mi píše pořád doporučeně a já tam pak pro to musím chodit .
Už jsme zpátky, teda řeknu vám lidi, sedm psů je naprosto v pohodě. Šagyna jde-li na vodítku sama, je taky v pohodě. Jde-li ve smečce tak táhne jak blbá a má nechutnou sílu. Nevím kde se to v tom psovi bere, když je jak lunt. Armageddon taky táhne, ale jelikož je to jenom kostřička a fůra chlupů tak jsem to skoro ani nepoznala. Gozérka je ze všech nejhorší. Nejenom, že táhne, ale ještě šlape po ostatních, neustále přebíhá zprava doleva a nazpátek.... no tu traverzu na botičkách jsem na ni uplatňovala pořád . Nejšílenější úsek byl když jsme museli minout tři baráky se psama-třídníma nepřátelama. Tam jsem to ztraverzovala všechno hlava nehlava a šlo se dál

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
volala ti Gerda??

Ano, písnu mail...

hm,tak já si du taky někam zcizit stuhu na věnec.

důchodcům, pošťákům nebo náhodnému kolemjdoucímu, který byl ve špatný čas na špatném místě ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:32
- Nahlásit

maixnerova
náhodnému kolemjdoucímu, který byl ve špatný čas na špatném místě ?
Tak to bysem mušela vokrást sama sebe...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 11:35
- Nahlásit

davidkova renata

...jsem myslela jako pro koho ten věnec ne koho obrat o stuhu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:08
- Nahlásit

maixnerova
jako pro koho ten věnec
no evidentně pro Biluši bo f poledne avizovala vycházku s devítioocasou kočkou a eště se nenahlásila
Biluška i vostatní
hele co mám!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/129640-hit-pro-rok-20 08-brneni-pro-psy-i-veverky.html
ta drajvová veverka mě dostala!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:23
- Nahlásit

davidkova renata
brnění nechci, bo pak bych je nemohla pořádně ztraverzovat. Nebo bych musela vynakládat moc velkou sílu

a eště se nenahlásila
sem se náhodou hlásila hned jak sem se vrátila . Zjistila jsem, že kdyby mi tam nezavazela Šagyna a Gozérka tak nemám žádné větší problémy . Teda když nebudu chodit kolem labradorky-třídní nepřítelky. U Vladanova baráku jsou ode dneška dvě hluboké rýhy v asfaltu

Přes pole a lesy jsme to vzali poklusem a nazpátek jsem raději povolala Mášenka s autem. Někde v hloubi lesa se totiž neustále ozývala střelba . Sice máme podepsaný ten pakt o neútočení, ale nebyla jsem si jistá jestli jsou všichni picálci střízliví, anebo jestli nedorazil nějakej přespolní . Třeba nějakej Němčour na kance. Ten by si totiž Lilátko s kancem spletl hravě
Armageddon a Boňátko si včera četli diskuzi s Isdpchem a okamžitě taky strašlivě ochořeli . Boninku bolí nožička. Strašlivě. Nemůže na ni ani šlápnout a okázale ji nosí až nad ušima. Ovšem s vyjímkou lítání s Šagynou (po třech to šlo blbě), asistence u vaření oběda (je zapotřebí rychlý odpich všech čtyřech aby ten upadlý kousek masa ukořistila první) a vítání pánečka u dveří (asi zapoměla, že má kulhat).
Armageddona kupodivu nebolí nic, ale na zadku měl v srsti přischlé bobky. Při stříhání vyváděl jako kdybych mu ufikla obě koule i s pinďourem . Ječel pro jistotu dřív než jsem se ho nůžkama vůbec dotkla Sameček no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:35
- Nahlásit

Biluška
brnění nechci
Zvažte to,pani...mohla byste chodit s čoklama lesem aji f případě,že picálci vyjímečně požili a navíc by je to mohlo z chlastu i vyléčit,páč takový halušky sou fakt děsný
Při stříhání vyváděl jako kdybych mu ufikla obě koule i s pinďourem
Nechci rejpat,ale koukněte se pořádně..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:39
- Nahlásit

davidkova renata
Nechci rejpat,ale koukněte se pořádně..
Koukala jsem pořádně paní a pro jistotu jsem si aj sáhla

by je to mohlo z chlastu i vyléčit,páč takový halušky sou fakt děsný
No to je pravda paní . Kdyby Lilátko v brnění zafunělo a vyběhlo z křoví na picálka tak bude picálek potřebovat pampers

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:53
- Nahlásit

Biluška
Kdyby Lilátko v brnění zafunělo a vyběhlo z křoví

A du se přebalit,pani..

želva
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:54
- Nahlásit

ahoj,co je novýho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 18:07
- Nahlásit

želva
co je novýho?
nic
zejtra máme s Gerdou a maixnerovou spicha v půl druhý na louce na Vypichu,deš taky?A koho bereš,maixnerová má pesa,tak aby nenastala bitka bo von je po voperaci..

želva
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 19:06 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
ok,budu tam,beru sindy,takže se loučím a zítra ahojda u hvězdy v 13.30

halena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 20:47
- Nahlásit

no paráda, tak mě konečně autorizovali !!- hlási se majitelka kočkopsa/leoparda/;)) ...a jeden pán dokonce říkal, že je to zebra...no, nevím, takovou jsme ještě neviděla.
můžem se zítra s faraónkem do hvězdy přidat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:00
- Nahlásit

halena
čauuuuuuuuuu !!! To je super,že sesdogestila!Vidělas fotečky ne? Tak zejtra tě čekáme v půl 2,víš,kde to je ne?Dyš seš z Bílky..

halena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:22
- Nahlásit

Na fotky jsme koukala, opravdu těžko zvíře identifikovat...;)) ad sraz - myslíte tam někde před tou bránou co je nejblíž zastávky busu 179 nee???

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:31
- Nahlásit

Biluška
Kdyby Lilátko v brnění zafunělo a vyběhlo z křoví na picálka tak bude picálek potřebovat pampers
Myslím, že picálek už by nepotřeboval vůbec nic, leda tak ten zcizenej věnec

želva
já myslím, že Dastyho vem. Jak Piškotovi ušmikli kulky, tak si kluků nevšímá. Dřív jim skákal na zadek, což si samozřejmě nikdo nenechal líbit... I dřív jsme ale měli psí kamarády, když byl na volno, tak nebyl tak voprsklej, jak to tak bejvá... a pejsové si to srovnali bez krve. Měla jsem dřív akorát někdy trochu strach, protože jak mu už bylo zřejmě delší dobu před tou operací blbě, byl dost nerudnej a začínal si...
Jestli si Dasty nezačíná a nevyvede ho z míry občasné zabručení, Piškot bručí často a bručí rád, tak podle mne nic nehrozí.

halena
Čau, leopardí ženo , ráda tě poznám . Když bude sněžit nebo pršet, Piškot bude mít žlutý overálek , vzhledem k tomu, že je trochu medvídkoidní, vypadá docela legračně. Jeden můj kamarád mu říká průzkumník ...

davidkova renata
už se těšíme, pani

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:35
- Nahlásit

davidkova renatanazdar reni,nazdarek vsici umrzly a unaveny z roboty,tak konecne jsem se donutila zapnout ten svuj kram,hlava me tresti od mrazu jak hrom,nooo pekne tady fouka,jak vcera tak dnes,to jsem si rikala,ze matku vytahnu na prochajdu s hajosem,jak nas matka rano videla,tak mi hned rekla,ze nikam nejde,mit pod nosem rampouchy,tak si zahrajem na huhulaky,tak jsem byla doma,jinak odpadla mi reni sobota,palici zase nestihaji,no jo,v zime vzdycky umira vic lidi,i na jarehalenadobry vecir pani,rikala jsem si,ze je to moc pekny,ze neco usiju pro toho mojeho 50kiloveho drobecka,ale aby mi ho pak neodstrelily,ze jim v ostravske zoo utekla nejaka selma,jinak fakt pekny.dana

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:36
- Nahlásit

halena

já myslím, že tam na té pláni na Vypichu před hlavním vchodem do Hvězdy. Co tam jezdí za autobusy nevím. Já tam přijedu buď tram 22, 15 nebo 25.
Doufám teda, že jsem to dobře pochopila, kdyžtak mě Renča opraví...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:39
- Nahlásit

maixnerovanazdarek pani,tak co,jak je piskotovy?urcite lip,koukam,ze jdete zase na prochajdu s davidkovou,jo kdybych to nemela tak daleko,tak jdu s vama hned.

halena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 21:50
- Nahlásit

maixnerova
jojo - budem tam;) zatim ahojte všeci, ja jdu krotit leoparda, žere mi tu kytky. brou

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:03
- Nahlásit

nemethova5
jó, Piškot je v pohodě. Akorát mi po té operaci trochu zfrackovatěl, páč je inteligentní až vyčůranej

jo kdybych to nemela tak daleko,tak jdu s vama hned
no je to trochu z ruky, třeba se někdy zadaří, ráda bych tě poznala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:19
- Nahlásit

maixnerovajj,nebojte,ja to te prahy prijedu i s hajanem,domlouvali jsme se s rencou,ted jsem tu dlouho nebyla,pac jsem delala cely tyden,no jo,svatky no.to je normalni,ze trochu zfrackovatel,at je radsi veselej a hlavne zdravi jak ripa,jinak peknej pes,me se libi.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:25
- Nahlásit

nemethova5
nebojte,ja to te prahy prijedu i s hajanem,domlouvali jsme se s rencou

príma , těšíme se

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:30
- Nahlásit

maixnerovajo,ale nevim kdy to bude,a cesta to taky nebude zadna slava,od noveho roku zaplatim tak,ze se mi panenky protoci,uz od ledna si setrim na dovolenou,minule jsme byli v jesenikach,sice ne daleko,ale mne to stacilo a ja i pes jsme byli opravdu na vysost spokojeni,tak tam chci jet zas,hajan ani chudak nechtel jet domu,porad se po chate ohlizel,nooo to byla nobl chata,fakt parada.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:35
- Nahlásit

maixnerovajinak se vsici mejte,jdu uz spat.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 22:45
- Nahlásit

nemethova5
od noveho roku zaplatim tak,ze se mi panenky protoci
na to raději snad nemyslet...

kdyby se člověk flákal nebo utrácel nad poměry, tak dobrý, ale furt makat a držet se při zdi a stejně trnout, když mu příjde složenka, to mě fakt se.e. Chtěla bych mít tak akorát peněz, abych na ně nemusela myslet. Nezajímaj mě, ale furt je po mě někdo chce . No nic, nějak bylo nějak bude... . Na dovolenou už léta jezdím na chalupu, co kdysi koupili naši. Když byl Piškotoj mladší, snila jsem, že bychom si zajeli do Bretaně, ale nějak to nevyšlo.... Jeseníky jsou taky krásný , kam tam jezdíš?

želva
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 09:31
- Nahlásit

dobré ráno všem,tak mi dorazíme a těšíme se na nového člena rodinky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 10:30
- Nahlásit

maixnerovanazdarek,jezdim primo na bobrovniky a byla jsem na chate jesa,maji i internetovou stranku,pani je rekyne co ji to patri,moc mila a fajn a psi ji vubec neva,prave naopak.
jinak zdravim vsechny umrzly a nadejne adepty na umrzle!

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání