| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:04
- Nahlásit
Atusch
4 krysaříci,1 čivavák, 3 jezevci trpasličí hladkosrstí, 1 jezevec standart dlouhosrstá, 1 kolie dlouhosrstá, 2 němečtí ovčáci, 1 kavkazský pastevecký pes
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:05
- Nahlásit
něco fspomínek na léto: http://www.youtube.com/watch?v=_O8fieSZJis
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
nemethova5
já už ty štěňata v dospělosti neviděla, ale jestli je to ten co myslím tak vzhledově je to celej Brix jen uplně černá hlava, jestli je to jinej tak nevím ale 100% vlkošed a určitě děsně moc krásnej a ta čuba je prý neuvěřitelně drajvová a mě volala její chovatelka, že prý mi umřel pes a že na mě všude schání číslo a jestli ho nechci že si můžu vybrat první. Je to ode mě hnusný ale v té chvíly přijít Bůchova chovatelka s tím, že ho chce zpátky tak v ten moment bych asi přistoupila i na to . Ale ted si rikam, ze sem urco neudela chybu a mam doma drajvovyho policajta a nemuzu si poridit stene co vypada stejne jako Brix. On byl jedinecnej a nechci za nej nahradu. Takze to pocka. Anrebri tam se mi nějací psi líbí a PS je klasika no :-D
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
danajasa
Paní nelbněte tak dopadnete
Ja vim, ze je to tam strasny, ale stejne me to tam nejak tahne a uplne fascinuje
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
kejtlin
takže 4 velký a móóóře malejch, to musí být fajn mít kolem sebe takových pesanů... Jen si neumím představit, že by jednomu ruplo v bedně nebo nesnášel třeba ostatní psy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:11
- Nahlásit
makrel
tak si holt jen poloviční sestra
Moje vopravdova segra taky nema rada vedro a ma rada seversky staty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to sem ráda, už jsem se bála, že se mě zřeknete
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
Atusch
S anglictinou problem nemam, chodila jsem na anglickej gympl, spis by byl problem s tim odjezdem na rok, co pseci a taky co manzel
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
Alexa
moc pěkně uměj lyžovat a vůbec všecko a krásně mi na to navazovalo toto http://www.youtube.com/watch?v=Hl-pydBYosc&feature =related ona cizí blbost potěší
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:14
- Nahlásit
Atuschno jo,taky pro me bylo hrozny,kdyz jsem porad ajaxe srovnavala s hajanem a opravdu je kazdy jiny a svym zpusobem jedinecny,opravdu jedinecny a to je to kouzlo.uz bych nikdy nesrovnavala,a ani uz bych pryc nedala amina,mam je desne rada oba dva,kazdy je fakt svym zpusobem unikat.hajan tam ma iblatensky zamek a i denbor
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já sem sik srab,já bych tam nevlezla ani za zlatý prase,už představa že někde vlezu a ukamenujou mě za to že nemám na ksichtu závěs bo sem se právě chtěla nadechnout je nelákavá.Ovšem pokud přežijete bude to zážitek určo k nezaplacení to zas jo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
manželovi budeš volat a posílat MMSky a pséky nevím třeba by tě občas pustili domů,jen nevím jestli by ses doplatila za letenky :-D
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:18
- Nahlásit
ty vole.
doktor na mě ani nešáh (což jako není zas tak hrozný, spíš naopak...), zeptal se mě, co dělám (sedím u PC 8 - 12 hodin denně... ) a napsal mi prášky jakýsi, po kterejch NESMÍM CHLASTAT!!!!!!!!
jsem jako dost nasraná. dost.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:19
- Nahlásit
danajasa
Já sem sik srab,já bych tam nevlezla ani za zlatý prase,už představa že někde vlezu a ukamenujou mě za to že nemám na ksichtu závěs bo sem se právě chtěla nadechnout je nelákavá.Ovšem pokud přežijete bude to zážitek určo k nezaplacení to zas jo.
Je tam velka vrstva lidi - intelektualu, tery byli preed islamskou revoluci elita, ctu vetsinou knizky od nich, jejich osudy atd. Ale zajima me hrozne i mysleni tech ostatnich, jek jsou ve vleku tech vsech tradic a predsudku, je to zajimavy, jak ty lidi premejslej z antropologickyho hlediska...ale zit tam, to musi bejt strasne tezky pro zenskou, to je jasny!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:19
- Nahlásit
nemethova5
ale tak to víš, že bych psa pryč nedala a to žádnýho jak už je jednou doma tak tu taky dožije. Brixe chtěl koupit známej když mu onemocněl pes a nemohl cvičit, ten kluk mít Brixe tak ho dostane mnohem vejš a psovi by nebylo špatně, ale to byl tak dokonalej a jedinečnej pes, kterej už nikdy nebude takže bych ho nedala! A Bůcha taky ne, prostě je tu se mnou a taky navždy bude ať se mu to líbí nebo ne :-D
Když nad tím přemýšlím škoda, že takhle se nedá vybrat chlap a říct mu budeš tady at chces nebo ne
Dnes má Bůch přesně 4 měsíce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
Atusch
a krásně mi na to navazovalo toto http://www.youtube.com/watch?v=Hl-pydBYosc&feature =related ona cizí blbost potěší
jj to je dobrý a ta 5 mi přopomněla ten ftip jak přijde policajt do práce a má spalený uši a kolega se ho ptá proč máš spálený uši???? a on povídá no víš manželka je v lázních tak sem si žehlil košile a žehlím žehlím a najednou zazvoní telefon tak sem ho "zved" no a kolega a proč máš spálený i to druhý a on povídá protože sem hned volala pohotovoat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
jbat
NESMÍM CHLASTAT
To je idealni prilezitost si zahulit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:23
- Nahlásit
Alexa
ano vzpomněla jsem si na stejný vtípek jen jsem nevěřila, že někdo může být až tak duchaplný že to fakt udělá :-D Ale je fakt že jinak by asi ty vtipy nevznikali
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
To je idealni prilezitost si zahulit
To sem mu taky hnet řekla! Prej ani to ne!
Je to nemilé, emile.
Tak sem sežrala aspoň Deli pistácijovou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:24
- Nahlásit
Atusch
Jen si neumím představit, že by jednomu ruplo v bedně nebo nesnášel třeba ostatní psy
takový pes by u mě nemohl být.
Alexa
co ten inzerát?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:25
- Nahlásit
http://ekonomika.idnes.cz/letadlo-z-brna-do-prahy- neslo-jedineho-pasazera-fl8-/eko-doprava.aspx?c=A1 01102_133608_eko-doprava_fih
To musí být supr mít veliké letadlo sám pro sebe jen by mě zajímala na kolik opravdu ta cesta vyšla když tam nebylo 33 lidí ale jeden.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
Atusch
jak vypadá bůch vlastně??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:28
- Nahlásit
jbat
jak vypadá bůch vlastně??
To nikdo neví....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
jbat
paní já teď taky nebudu chlastat, nejste v tom sama
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
Byl jeden manžel, který nenáviděl kočku své ženy, a rozhodne se, že nejlepší by bylo, kdyby se ztratila. Dá jí do kufru a odveze ji v autě 20 ulic od domu, tam ji vyhodí z auta a klidně jede domů.
Když se vrátí, kočka spokojeně přede před dveřmi svého domu.
Nervózní manžel zopakoval operaci, ale tentokrát ji odvezl 40ulic od domova.
Když se vrátil, kočka opět sedí u dveří. To už do manžela vlítlo tisíc čertů,chytí kočku a veze ji 10 ulic vpravo, dalších 15 ulic rovně a 12 ulic doleva a potom 35 ulic na sever, vyhodí kočku a říká: Sbohem, ty hnusná kočko!!!!!! O pět minut později manžel volá manželce: "Miláčku, je kočka doma?"
" Právě přišla, proč, miláčku?" " Dej mi tu zatracenou kočku k telefonu.......ztratil jsem se!"
Ten mi dnes došel milej né.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:33
- Nahlásit
Atuschja taky bych zadnyho nedala,hajan taky mohl byt u celni spravy,ja bych ho neprodala ani za milion!!!taky by to dotahl buh-vi kam daleko,ale stejne u me se ma nejlip a to moc dobre vim,ted ho na stari hodne rozmazluju a on se mi vzdycky odvdeci velkym mazlenim,coz nejak pred tim nedelal,holt starne kluk chlupatej a doufejmeze tu jeste dlouho vydrzi,no to by bylo prima si takhle vybrat chlapa,to bych brala.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
makrel
paní já teď taky nebudu chlastat, nejste v tom sama
Prooooc zas?? Ja mam party v patek i v sobotu, dnes si davam jen decentne vinko
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:33 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
jbat
Třeba i takhle
nebo takhle
on se furt někde hemží tak to nejde moc fotit, prostě Bůch no.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
makrel
tak ale co béme dělat po večerech?? tamto, ty-víš-co nemůžu, kokain mi taky nepřijde jako good idea, četba bez hladinky není to pravé (btw - doporučuju číst Kingovky tak po půl lahvi vína... ), na psaní pamětí jsem mladá....
asi se dám na makra.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:34
- Nahlásit
danajasa pan mel orientacni smysl jak mam ja!
|