Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5580 . 5581 . 5582 . 5583 . 5584 . 5585 . 5586 . 5587 . 5588 . 5589 . 5590 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:08
- Nahlásit

jbat
vouřadý sako po tátovi případně z Polska, v létě košilu s kr. rukávem a v kravatě , boty s kulatou špičkou a v ruce složky na papíry.
Znám ještě lepší verzi - košile se špinavým límečkem rozepnutá na dva knoflíky, kalhoty co jsou mu lehce velké (po tátovi, nebo starším bráchovi), kravata nacpaná v kapse, ošoupané mokasíny ve kterých bych už nešla ani do chlíva a věta "tak jsme tady jen tak mezi sebou, tak si můžem udělat pohodlí, ne?"
Jsem čekala kdy začne ještě prdět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:12
- Nahlásit

Biluška
neposílala jsi mi náhodou nějaký peníze prosím tě?

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
tak jsme tady jen tak mezi sebou, tak si můžem udělat pohodlí, ne?"
měla sis sundat podprdu.

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:16
- Nahlásit

Biluška
jbat
davidkova renata
Přispěju svojí troškou do mlýna
Jednou si můj muž oblékl do saka už to byl šok ptala jsem se kdo umřel řek mi že jsem blbá
Pak ho vyzved kámoš a jeli někam do Prahy.
Když se vrátil tak povídál že to bylo dost hustý.Bylo to někde v sále přednáška pak všichni skandovali a tleskali a nakonec podepisovali naštěstí je můj muž lakota takže nic nepodepsal ale z toho množství lidí to nepodepsali asi tři. Sám z toho byl v šoku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:16
- Nahlásit

jbat
měla sis sundat podprdu.

kejtlin
neposílala jsi mi náhodou nějaký peníze prosím tě?
Ne, naposled jak jsi chtěla mimořádnou výplatu na pokousanou Šerinku. Neříkej, že chceš už zase prachy Ty seš ostuda naší ekonomije, pošlu na tebe profesóra Klauze, aby ti vysvětlil jak si máš utáhnout opasek

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:17
- Nahlásit

laguna
skandovali a tleskali

jo, to jsem zapomněla zmínit Davítkový, že jí z neonky udělaj magora a vymejou mu mozek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:17
- Nahlásit

Akky0Aime
ty už jsou veliký

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:20
- Nahlásit

Biluška
Ne, naposled jak jsi chtěla mimořádnou výplatu na pokousanou Šerinku. Neříkej, že chceš už zase prachy Ty seš ostuda naší ekonomije, pošlu na tebe profesóra Klauze, aby ti vysvětlil jak si máš utáhnout opasek

to bylo na pokousanou vendulku
toš já si opasek utahuju od doby co dělám v cukrovaru a po zaplacení všeho co je nutný mi zbejvaj 2000kč na živobytí.
Kdyby to šlo mi něco poslat tak by to bylo fajn a všude bych tě chválila, poněvač mám 300kč a v pátek s benzínem do práce už nedojedu

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:21
- Nahlásit

kejtlin
to sou ale hlavně nejsou udaný

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:23
- Nahlásit

Akky0Aime
to sou ale hlavně nejsou udaný
Dyk jsou ještě malinký. Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:25
- Nahlásit

Akky0Aime
kolik jich máš volnejch? A inzeruješ? Jaká je cena? Napiš po čem to je, dnes budu posílat do tištěný fauny inzeráty na drůbež radkovi, tak napíšu ještě na štěňata tobě, to už je jedno, inzeráty jsou tam zdarma jen se platí známka. Do mailu mi když tak napiš i telefon nebo jestli na babičku a maila, aby bylo v inzerátu nějaký spojení, večer to napíšu a odnesu do schránky at´ to ráno jde.
můj mail je ka.ta.ko zavináč seznam.cz
bez mezer

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:25
- Nahlásit

Akky0Aime
z těch černejch budou furt černý, nebo budou znakatý? Aji šedovlký tam sou?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:31
- Nahlásit

jo a byla jsem blbnout s kyrou naplno, dokud´ má sílu a energii a vzala to nějak zgruntu, ptž mi dala takovou pecku do nosu až se mi spustila kref a slzy, naštěstí jsem si sundala brejle.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:40
- Nahlásit

Akky0Aime
Ani jedno není zadaný? Nebo jenom něco?

kejtlin
Máš tu asi dvanác stovek, tak ti to teda zítra pošlu. Dneska už nemůžu.

laguna
Víš jakým způsobem jsem podepisovala smlouvu v Broker consulting? Se to normálně stydím napsat, páč jsem byla tak blbá až to bouchalo dveřma .
Mě zlanařil kamarád. Do firmy teda, páč byl z druhého konce republiky tak jsem neměla spolupracovat s ním, ale s úplně jinou skupinou. Strávila jsem cca tři dny v kanceláři a poslali nás na "školení". Tam jsme si dva dny vzájemně tleskali, vyprávěli nám historky slavných a bohatých mužů ve vedení, pochopitelně nás oslňovali černým mercedesem přede dveřma a tak podobně. Byla jsem tam jak černá ofce páč meďoura jsem nepoznala od fábije, vilu na Riviéře jsem nechtěla a když došlo na vyprávění svých snů a cílů (každý tam chtěl barák jak kráva, meďoura, jachtu a tři mega na kontě) tak Kotková zapřemýšlela a pravila, že chce vyhrát mistrovství světa v agility
Následně jsem se odmítla svého snu vzdát a vyměnit ho za jachtu (ještě jsem jim drze řekla, že umím plavat, dokonce aj pod vodou a náš rybník bez problémů přeplavu ) .
Po dvou dnech kdy nám krásně vymyli mozek a ujistili nás jak budem za dva-tři měsíce v balíku rozdali mandátní smlouvy a chtěli je podepsat. Byla to cca dvěstě stránková brožura psaná velmi drobným písmem. Já jsem řekla, že OK, že si to doma pročtu a podepsané jim to hodím v týdnu do kanclu. Vrchní manažer se skácel k zemi, smlouvu mi vyrval z kabelky a prohlásil, že to v žádném případě, že prý podepsat HNED. Řekla jsem mu, že nepodepíšu něco co jsem nečetla. On pravil, že si to mám teda přečíst u oběda a dát mu to za půl hodinky. Odmítla jsem a spolu se mnou další tři lidi co mě slyšeli. To už tam hystericky běhalo asi pět chlapů v obleku a telefonem sháněli mého manažera (cca půl hodiny před tím odjel ). Ten mi vzápětí zavolal a ukecal (doslova ukecal), abych to podepsala. V manipulování lidí byl fakt špička. Což mě neomlouvá . TAkže já, která vždycky a za všech okolností stojím nohama na zemi jsem tu hrůzu podepsala na základě věty "Libo, přece mi věříte, nenechal bych vás podepsat žádnou habaďůru. Váš podpis je otázkou důvěry mezi námi". A to prosím vyřčeno od chlapa, kterého jsem viděla třikrát v životě
Ten podpis mě zatím stál těch pětaosmdesát táců a bůhví kolik mě ještě stát bude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:45
- Nahlásit

Biluška
děkuju moc

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:45
- Nahlásit

Biluška
Libo, přece mi věříte, nenechal bych vás podepsat žádnou habaďůru. Váš podpis je otázkou důvěry mezi námi".

ahahahahahaáááá!!!

ty vole...

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:55
- Nahlásit

Biluška
Uměj mluvit a jěště je tam zavřeli a kdo nechtěl podepsat tak mu vykládali furt jak je to supr a že jen vydělá a že je to pro něj čest to podepsat a že může být rád že mu to nabízí atd atd
Přijel dom a ještě pochyboval jestli neudělal chybu že to nepodepsal naštěstí se z toho vyspal.
Ty lidi jsou na tohleto fakt dobrý.
A byli jste někdy na předváděčce?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:11
- Nahlásit

Baico
ale zadaný už by bejt mohly

kejtlin
sova odeslána děkuji

Gerda
černý se znaky a vlkošedý taky byly 4 tak a 4 tak ale přežily jen dvě vlkošedý feny

Biluška
jeden pes a jedna fenka jsou zadaný, pokud si to nerozmyslej
což už se nám taky párkrát stalo

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:33
- Nahlásit

na naší firmě to tady žije, už se těším za půl hodinky až všichni vypadnou

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:40
- Nahlásit

Monty
já mám taky ráda, když kolegyně vypadnou a já si pustím muziku z flashky a udělám nejvíc práce za celej den...

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:43
- Nahlásit

jbat
to já nebudu dělat nic nemám totiž nic na práci
ale bude tu klid a budu si moct prouzdat v klidu na netu

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:45
- Nahlásit

Akky0Aime
jeden pes a jedna fenka jsou zadaný, pokud si to nerozmyslej
což už se nám taky párkrát stalo

Copak nevybíráte rezervační poplatek? Dokud nemám na štěně složenou zálohu tak ho vůbec nepovažuju za zadané.
Jinak holt nezbývá než inzerovat, inzerovat a inzerovat co to de. Nemám ponětí jak dobře jsou prodejní ofčáci. Holt byla asi blbost krýt bez domluveného odběru alespoň části štěňat

laguna
A byli jste někdy na předváděčce?
Jo, to bylo taky dobrý. Prodával nějaký pánve, či co. Uvařil na nich nějaký kuře,mezitím třikrát vyhodil pojistky . Kuře bylo hnusný, neslaný (čímž jako mělo být zdravý). Mášenek požádal hostitelku o sůl a fšichni tři přítomní pánové si kuře tak decentně posolili, že vypadalo jako zasněžené (Davídková promine) . Chlap se nám chvíli snažil pánef vnutit. Neuspěl. Pak se nám snažil prodat hasicí přístroj (asi na ty vypadlý pojistky, nebo co) a jen tak mezi řečí se zmínil, že prodává ještě nějaké bezpečnostní zámky. Ty se snažil prodat zejména mě (fakt nevím čím jsem si to zasloužila) a ostatní se přitom svíjeli smíchy, že k mým stodvaceti čoklům NUTNĚ potřebuju bezpečnostní zámek . Trvalo mi dost dlouho než jsem chlápkovi vysvětlila, že dávno nemám klíče ani od toho obyčejného, páč prostě necítím potřebu cokoliv zamykat . Potom vytáhl šanon s pojistkama a to už jsem šla fakt do kolen

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:55
- Nahlásit

Biluška
to byl krajně renesanční čék teda...

Monty
to já nebudu dělat nic

já se flákala celý měsíc, teď už se to na mě pěkně sype...
ale furt lepší, než prodávat a poslouchat debilní kecy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:57
- Nahlásit

Akky0Aime
žádná sova nepřiletěla, zkus to znovu. Zamluvené štěně je u mě penězi zarezervované štěně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:01
- Nahlásit

vyčesávala jsem sindu a kyru, bohužel jsem si na to nevzala klouzavou bundu-šust´ákovou, tak sem samej chlup, ale jsou krásný

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:02
- Nahlásit

jbat
paní máte sovu

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:03
- Nahlásit

Mám hlavní panel naboku místo dole jak to maj všichni a přišel ajťák a docela dlouho přemýšlel, kde mám "Start".

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:05
- Nahlásit

Biluška
no to by babi musela domluvit kdy se přijedou podívat

kejtlin
to u mě taky

hold s babi je to těšký ona kryje aniž by věděla jestli to vůbec udá, ale já už jí na to příště s_ru !!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:05
- Nahlásit

Lybko, nemám, resp. mám ale od e-cards, to asi nebé vono...

<< 1 ... 5580 . 5581 . 5582 . 5583 . 5584 . 5585 . 5586 . 5587 . 5588 . 5589 . 5590 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání