| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:21
- Nahlásit
Baico
Já přeci Mám pánskou XXL přes boky okrát, jen v ramenou trošlu volnější, ale vejde se pod to v pohodě ještě jedna slabší mikina.
Dík. Ještě další dotaz stran délky rukávů pánské XL. Bude Mášenkovi? Páč XXL by mu byla určitě moc široká. Ale zasejc má děsně dlouhý haksny, tak aby mu byli dobrý rukávy
Atusch
paní nebudete mít prosím cestu kolem Gappaye jak jste tu tehdá psala? Já bych chtěla vodítka, ale asi jen 2, mám malou smečku.
Asi ve čtvrtek tam zajedu. Nebo možná zítra. Který ty vodítka chceš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:23
- Nahlásit
je tu něgde účetní???
děcka,mám dotas..dítě se nagestilo někam na brigošku,nějaký finanční záležitosti,sice si vo tom myslim svý,ale at de..chtěj aby si udělal živnosták..prý ale jako student nebude ani podávat přiznání..je to tak????? abysme zas nešlápli do howna
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:23
- Nahlásit
Biluška
Ještě další dotaz stran délky rukávů pánské XL
Stran délky rukávů nevím. Asi to bude muset Gerda navlíknout i na nějakýho chlapa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
Baico
navlíknout i na nějakýho chlapa.
třá na bambyho ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
třá na bambyho
Psla jsme chlapa, nechodící mrtvej pytlík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
nějaký finanční záležitosti,sice si vo tom myslim svý,ale at de..
Ty woe, zmlať ho hned a aš přijedu tak ho zmlátím i já. Essi je to ta zlodějna co si myslím já tak na tom prodělá kalhoty a eště vás oba zavřou Ti za chvíli zavolám a vysvětlím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:32
- Nahlásit
Biluška
za chvíli zavolám a vysvětlím.
jedině na mobil,du dřít.Ale asi to nebé vono co myslíš! řekla bych že to je cos dělala ty ,je to u OVB nebo jaxe to píše.Normál prachy za uzavřený smlouvy,zatim prej jen bude sepisovat s lidma údaje.Sou tam aji jiný děcka z gymplu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
Ještě další dotaz stran délky rukávů pánské XL. Bude Mášenkovi?
hele děfče, jediný, o můžu udělat, je vzít mikinu, změřit ti dýlky dílůch, který chceš, a dát ti to sem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
Na mobil nemůžu, je vybitej. Ti teda brnknu večer.
Tak OVB je trošku lepčejší, to vás asi nezavřou,akorát prodělá kalhoty až bude vracet storna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:37
- Nahlásit
Gerda
Tak teda prosím přesuň Mášenka do pánské XL. Dvě iksel by mu nejspíš bylo moc velký. Když bude mít krátký rukávy tak bude mít smůlu a já budu mít mikiny dvje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
essi je to OVB, AWD, Partners, FinCentrum, ZFP nebo jiný "nezávislí finanční poradci", tak se na to vyserte hned, to nemá naprosto smysl. sou to zmrdi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
Biluška
akorát prodělá kalhoty až bude vracet storna
já to tušila!hele tak cinkni tak f půl 8,dám ti ho na telefon,páč já sem debil,to je jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
Biluška
XL si bere Zlatovláska...budeš mít mikiny dvě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
ať de rači do skladu dělat skladníka, fakt, do tohoto se nepouštěj, ex platí doteď storna smluv a to tam už dva roky nedělá. tří ze minulej rok vracel 20 000,-. páč jakmile mu někdo smlouvu vypoví, bude vracet provize. a bude je vracet třeba i dva roky po skončení spolupráce. a vypovídat mu to budou dost, páč měsíc po tvým děcku tam nakluše nějakej psychozmrd třá ze ZFP a narve jim smlouvy jiný.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:42
- Nahlásit
jbat
FinCentrum
Tam dělá ségry přítul a zmohl se na prsten s diamántem Ala je fkat, že to asik neni pro každýho.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
jbat
Ty voe, tomuhle vůbec nerozumím (pač mě to moc nezajímá), ale to je drsný jako.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:44
- Nahlásit
jbat
no to víš že to bude vono,ale "dělá tam Fanda uš druhej měsíc a bomba"
zatim sem akorát dokázala,že si ho biluše veme na telefon a řekne mu na co dát bacha a na co se ptát
du ven nepyšte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
jbat
Máte naprostou pravdu přecedo
Já nedávno projela soud s Broker Consulting a dopadlo to tak,že já budu vracet asi 25táců za storna, zatímco oni mi cca 60táců za nikdy nevyplacené provize vyplatit nemusí Holt měli lepšího právníka
Gerda
Jakože Zlatovláska je výrazně menší než Mášenek?
davidkova renata
Cinknu a zkusím mu to vysvětlit. Třá na praktické rady dá. Essi nedá tak můžeš doufat, že to sám rychle zabalí. Tahle branže je jenom pro opravdu otrlé a drsné štiky, kapříci rychle padnou jak nám jednou pravili na školení. Měli naprostou pravdu. Viděla jsem přijít stovky nadšených mladých borců a slečen, přesvědčených jak budou vydělávat statisíce a viděla jsem jak se po měsíci plížili pryč jak zpráskaní psi páč na to neměli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
jbat
ex platí doteď storna smluv a to tam už dva roky nedělá. tří ze minulej rok vracel 20 000,-. páč jakmile mu někdo smlouvu vypoví, bude vracet provize. a bude je vracet třeba i dva roky po skončení spolupráce. a vypovídat mu to budou dost, páč měsíc po tvým děcku tam nakluše nějakej psychozmrd třá ze ZFP a narve jim smlouvy jiný.
no ty vole!!! tak jako co mám dělat? spolíhám na biluši že ho orálně ztraverzuje!! je děsně chytrej a důležitej bo jim tam totiž řekli že to či ono ..takže to je jasně pravda!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:48
- Nahlásit
Biluška
Jakože Zlatovláska je výrazně menší než Mášenek?
je velmi menší..je to vlastně takový skřítek ))))
otrlé a drsné štiky, kapříci rychle padnou
neni ani kapřík,je to přímo neonka (((((
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:49
- Nahlásit
Biluška
hele jak je malá ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:51
- Nahlásit
byli sme venku jen na půl hod´ky poněvač sme zas viděli toho bílýho čokla, kvůli kterýmu sem se koupala v labi v září
Biluška
neposílala jsi mi prosím tě náhodou nějaký peníze?
davidkova renata
jbat
výše zmíněný společnosti neznám, oč jde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele jak je malá))
Vskutku tupaslíček
Budu tedy mít dvje mikiny a Mášenek je bude moci nosit pouze jako letní verzi s krátkým rukávem
neni ani kapřík,je to přímo neonka((((
Buď ráda, aspoň to rychle zabalí. Jednak za to sepisování údajů a přicmrndávání jsou provize nula nula nic - což ty lidi dost rychle otráví. Za druhé - manažeři je moc rychle začnou tlačit do praxe, aby z nich měli prachy. To znamená, že všechny své kamarády, tvé kamarády, známé, spolužáky...začne otravovat, aby si sjednali schůzku s manažérem a uzavřeli pojistky s OVB. 99% kamarádů ho pošle do prdele. A manažer nařídí začít volat "na studeno" - vzít tel. seznam a nabídnout schůzky naprosto cizím lidem. Tohle je kruté síto, skoro stoprocent lidí na tom vypadne, páč na tohle prostě nemají. Neonka vypadne zaručeně a budeš mít klid .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
no ty vole!!! tak jako co mám dělat?
essi chceš, pošlu ti kopii složenek, co ex platí. plus splátkovej kalendář na 5 000 měsíčně.
normálně ho zmlať, že vůbec s někým od nich mluvil!!!!!!
pokud má extra super prodejní dovednosti, umí pracovat a manipulovat s lidma, tak prosím. ale nejvíc na tohle vždycky doplatěj studentíci a především jejich rodičové, kteří to pak cálují za ně.
Biluška
pani, dejte mu i za mě.
navíc na tohle už není doba, kdekdo ví o co jde a vyrazej s ním dveře. třá já bych to udělala určitě.
a na prvním školení bude týpek, co přijede v novým mercedesu a řekne jim "takový auto můžete mít do dvou let". vsaď se!!!!!
osobně neznám jedinýho fin. poradce, který by se na to zmohl. naopak museli prodat i ty svoje fábie...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:58
- Nahlásit
jbat
a na prvním školení bude týpek, co přijede v novým mercedesu a řekne jim "takový auto můžete mít do dvou let". vsaď se!!!!!
no to se vsaď, to je úplně jasný . Taky začne v kravatě i spát a bez obleku nedojde ani pro rohlíky do sámošky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
Biluška
jbat
do něčeho podbnýho se mě snažila navrtat známá, ale jmenovalo se to skyline
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
jbat
navíc na tohle už není doba, kdekdo ví o co jde a vyrazej s ním dveře. třá já bych to udělala určitě.
Já ne. Já si myslím, že myšlenka nezávislého fin. poradenství je velmi dobrá. Páč jinak je ve světě pojistek a peněz vůbec šílená džungle a obyč člověk prakticky nemá šanci se v tom vyznat. Ale ten poradce musí být opravdu člověk na svém místě a musí UMĚT. Nesmí to být rychlokvaška co umí jedno investičko a jednu úrazovku (v 99,9% případů Flexina a Investor, páč jsou za to největší provize ). A nesmí to být hajzl co bouchne šedesátileté bábě to investičko na dvacet let, jenom proto, aby dostal provizi Což jich opět 90% je
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
Biluška
hm, OVB jsem zkusila...a vysrala se na to...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
Biluška
Taky začne v kravatě i spát a bez obleku nedojde ani pro rohlíky do sámošky
twe přesně!!!!! v šalině přesně poznáš finančního poradce - dvouřadý sako po tátovi případně z Polska, v létě košilu s kr. rukávem a v kravatě , boty s kulatou špičkou a v ruce složky na papíry.
nebo naopak - za první dvě provize si nakoupí ajpody a nojtbůky a super kvádro a pak žere celej měsíc rohlíky s ramou.
oba dvy bych kopala do prdele, dokud by nebyli dost daleko od mých dveří.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
Bilu
Jasně, ten nápad je dobrej, ale osobně neznám nikoho, kdo by to dělal, aby pomáhal lidem... fakt ne. každej to dělá pro prachy.
Dynamit byl původně taky vymyšlenj jako pomocník při těžbě...
|