Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5571 . 5572 . 5573 . 5574 . 5575 . 5576 . 5577 . 5578 . 5579 . 5580 . 5581 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

Gerda

Potvrzuju, logo klidně jako překvápko, ale můžeš ho sem klíďo prdnout, pře se stejně odsouhlasí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:36
- Nahlásit

holky gdo z vás to byl???
http://www.novinky.cz/koktejl/215647-zena-spoustel a-z-balkonu-po-snure-male-dite-pro-spadle-obleceni .html
Baysha
gdy je ta mikulášská
neví se..28. bé jen pokec s oryjentálcíma stran nedostatku času

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:54
- Nahlásit

Mikulda bude jenom kafe s orientálcíma, krs ty CT zkoušky. Takže na Mikuldu si jenom upečem guláče a v Jílovém pokecáme, předáme si mikiny a můžem jen na prochajdu. Nebudeme sem tahat ty hodně přespolní, to můžeme na předvánoční nebo povánoční nebo mezivánoční. Už prudim i dědofce a waldofce, aby se laskavě dostavili. Potřebujem,aby adidaska ty ct zkoušky udělala, aspoň s jednim, s Rambíkem, v létě to udělá s Kokíkem. Do července to musí mít s oběma. Maky to samý.

Maky
Je mi to strašně líto, jestli by to pan Tryks chytil od Mařky, ale fakt nevykazovala žádný problémy, dyť si sama viděla, že ten pes byl ouplně zdráf...hlavně ať to jinej od ní nechytne, korinka už taky dostala zdvojený dáfky echinacei a svých vitamínků.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

Gerda
Jitrocelový syrup na kašel výborný,a náš vet.mi odkývl,že nakapat bromheksín na piškot je taky převelice ůčiné,mám to ozkoušený,ovšm bromheksína podražili na120káčé

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

Dobré odpoledne,
jsem nasraná, kolegyně nechce pochopit, že jsou pro mě psi vším, už jsme se kvůli toho 2 x rafly, přitom je fajn, ale s tím už mě pěkně sere, já se jí do jejich synů taky neseru!!!
a co vy děfčátka, jakpak se vám vede?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:05
- Nahlásit

Monty
se s ní o tom nebav no...

radkah
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:10
- Nahlásit

Monty
moje matka chodí každej den domů nasraná kvůli obdobným kecům kolegů...ber to tak, že jsou ty lidi ochuzený o přátelství se čtyřnožcem a nezbývá, než jich litovat. Mě vždycky pobaví nějakej kec o tom že .."nikdy nevíte co ten pes může udělat, je to furt divoký zvíře...nemůžete mi zaručit...."-JÁ můžu ručit za svýho psa, že jí nic neudělá, ale ona nemůže ručit za svýho 14ti letýho syna, že mi za pár let neukradne peněženku, nebo něco horšího...že jo.Gerda
před 10min jsem dobojovale s Pepkou, která odmítala přijmout orálně antibiotika...ty woe hodinu se tady rveme..l.nemožný. Já jsem nikdy neměla čokla co by byl takhle vysr.nej..ona se nedá ošetřovat. 7kilo živý váhy a ve dvou se nedá zvládnout...

radkah
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:12
- Nahlásit

kejtlin
Ajda jí má vždycky..po hárání festovou-má totál hladovku..obklady jí nedávám...to se pak rozlítostní ještě víc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:13
- Nahlásit

radkah
7kilo živý váhy a ve dvou se nedá zvládnout...
věřim ti to, vim, jak sme bojovali s mařenou u veta tři, než sme jí oholili zanícený nohy strojkem Sou to mizerové, to je jasná věc. Mohla bys pepinu zavěsit do nějakého závěsného závěsu a rozhoupat jí a ruku se lžící s ATB jenom předpažit, zajelo by jí to až do žaludku. Kdy se vyskytneš? vyskytni se 28/11 v Jílovém...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:15
- Nahlásit

Doufám tímto, že na Mikulášskou někdo upeče tu pudinkovou bochte!!! Byla nejlepčí na světě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
pudinkovou bochte
taxi řekněte jakej pudyng..malynovej,banánovej,vanylkovej nebo jahodovej
radkah
nikdy nevíte co ten pes může udělat, je to furt divoký zvíře...nemůžete mi zaručit.
tak jako todle mi vytáčí úpa děsně!!! kolik jako bjehá po světe lickejch magorů,vrahů,zlodějů,násilníku a jinejch hovad?????? tuty nespočetně víc než divnejch psů!! kdo mi jako zaručí,že támletomu co de kolem mě nemrdne v bedně a nepostřílí hromadně půl ulice?????? tyvoe,nesnášim tedle debilní argument!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:18
- Nahlásit

makrel
ty fogo, ale ta mě namíchla, mám něco se rty, strašně mě svědí a mám tam už puchýřky jak si pořád do toho ryju a ona, že možná mám alergii na psy, tak jsem ji řekla že ikdybych měla, že je pryč nedám, že jsou pro mě vším atd., že je beru jakoby to byly moje děti, že já děcka nechci, že ona by taky nedala děcka pryč, a ona začla, že to nemůžu srovnávat atd. a já že proč ne, že já mám své priority, že bych psy nedala za nic na světě.
Proč se do toho sere?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to byla vot davítkový, Bajko dělala tvarochovej guláč, Aleksa dělala tiramys. já bych chtěla, aby bajko přinesla tu věc od tý holčiny s berňačkou, ta byla úchvatná. jako ta věc k jídlu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

radkahJá jsem nikdy neměla čokla co by byl takhle vysr.nej..ona se nedá ošetřovat

A to ste eště neviděla našeho kocoura

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:20
- Nahlásit

danajasa
šiš zas ta domynatní mycyna

radkah
Člen
- Nahlásit

Gerda
já bych se moc ráda vyskytla....domluvím s Romanem-je to víkend předpokládám. S tou Pepkou ještě, nejhorší je, že jí tady dva dny ošetřuju 7krát denně sama....a nesmím povolit a přestat se s ní rvát a trvat na polknutí onoho..jinak bych s ní už nezvládla nic. Mě to rve srdce, když vidím že se fakt bojí, ale nedá se svítit že jo. No včera jsem chtěla oběma vykapat uši čistícím olejem...Ajda skoro vomdlela a po vstřáíknutí dělala jak dyž přežila lobotomii.Minulou dogu šili bez narkozy a stála...teda jen dva stehy, ale stejně..Pepka dostala Bachovy esence...tak sem jednu slupla a HELE KLID. Bohužel jsou za 5stovek a pro koně a psy...tak nevím, aby to nemělo nějaký negativní účinky na potenci třeba

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
to je dobrý, že máš najednou alergii, jen proto, že tě svědí rty . By mě zajímalo, kde na to přišla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

radkah
...tak nevím, aby to nemělo nějaký negativní účinky na potenci třeba
nedávej to Romčovi do kafe..rači

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:22
- Nahlásit

Monty
šmarjá, proč takový témy rozebírat, když se na nich neshodnete, ji to bafčí, že tě tim vytáčí, tak se vytočit nenech, proč ji budeš přesvědčovat o něčem, o čem přesvědčit nejde? A proč ji vlastně vůbec přesvědčovat a vysvětlovat? Neni důvod...ty sama víš, jak to máš, hodně čékůch to má stejně, tak proč o tom diskutovat s někym, kdo to má ouplně jinak? Nikdy se na tom shodnout nemůžete, neni potřeba o tom vůbec mluvit.

davidkova renata
banánovej, mamko, chceme.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:23
- Nahlásit

davidkova renata

Pani, hlubokosklon ))) Prosila bych si malinovej Kuju

Biluška asi dneska nestíhá, co? Bych potřebovala vědít, v kolik tam mám být toho 28/11, abych viděla kanys zkoušky... Případně co budu dělat jako případný fíkus

radkah
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
no jasně...úplná debilita. Já myslím, že jedinej tvor kterýmu se vopravdu věřit nedá je člověk...pokud člověk dodržuje pravidla, vyjde s každým tvorem ....kromě těhle hovad, co si myslej že jejich život má větší cenu než život nějakýho podvraťáka....i to prase je charakternější než většina dvounožců.

radkah
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

danajasa
naše kočky se vošetřujou dobře...hele a nesměje se na tebe jenom?

danajasa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak nevím, aby to nemělo nějaký negativní účinky na potenci třeba
Jako že spermáci budou tak klidný že se ani nehnou z houpací sítě po těch kapkáchA jak vypadá steklá spejmije

Gerda
Člen
- Nahlásit

radkah
ty si blpka, jak vidim tvoje příspěfky, vidim vyprávění prasete, jaxte ho nechali očkovat a umíráááám, to neni možný ty vado! )))) Kapky si dej, když nezaberou kapky, pak ten alko nálev, ve kterym se to maceruje. Chtělo by to nějakej rychlochvat, jak znehybnit pepinu, aby to bylo co nejrychlejší. Ajda neeeee, ta to stejně zjistí až za dlouho, že si jí dávala prášky. Jako Marmínka. Než jí některý věci dojdou...vše si musí řádně rozmyslet, promyslet, zvážit, připravit se na to psychicky a pak to jde rozvážně vykonat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:26
- Nahlásit

Gerda
banánovej, mamko, chceme
ten spíš na blůčku ne?
radkah
Já myslím, že jedinej tvor kterýmu se vopravdu věřit nedá je člověk
já to přímo vim! pokud nejsi úpa debil,tak to zvíře ti předem řekne co chce udělat(pokud nemá nádor na mozku či tak),čék ale ne!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
ak to zvíře ti předem řekne co chce udělat(pokud nemá nádor na mozku či tak),čék ale ne!
svatá pravda paní

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Případně co budu dělat jako případný fíkus
pouštět kořínky?

danajasa
A jak vypadá steklá spejmije
jako porcaná šerina, dyš se f pindělí prtíná.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

danajasa
jak vypadá steklá spejmije

gerda tě pochválí,má velkou plastyckou přectavivost)))),zas bude blejt.-))))

Monty
Člen
- Nahlásit

radkah
to jsi pěkně napsala

danajasa
Člen
- Nahlásit

radkah
Naposled zdrásal tři asistenty na veterině,několik návštěv a jednu zootechničku hned dvakrát,pak pár psů velkejch a postavil se kamionu.Je to ouchyl

<< 1 ... 5571 . 5572 . 5573 . 5574 . 5575 . 5576 . 5577 . 5578 . 5579 . 5580 . 5581 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání