| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
Atuschbleee,to muselo byt neco teda.jo zemedelka tak to jo,no jo kolikrat jak jsem kupovala maso z nuceneho vyseku,tak ty zaludky tam sem tam nejaky zbytky meli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
zuzanarosakova¨
Dneska je to tady naky ajtácky, to bylo lepčí fčera, když to bylo fetácky
vid´. fčéra sem se aspoň mohla občas zapojit do debaty
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:08
- Nahlásit
zuzanarosakovaDneska je to tady naky ajtácky, to bylo lepčí fčera, když to bylo fetácky
tak fetum ja bohuzel jaksi nerozumet!ja tak maximalne fety na bolest a tot vse.ale vy pani vas asi polibila muza versovani.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
feťácí po včerejšku asi odpadli
nemethova5
no já jsem s tím nepočítala když jsem šla na kynologii, ale příště bude hůř, prý tam budou střeva a to bude po 9h teprv fujtajbl... Ale je to sranda :-D
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
fčéra sem se aspoň mohla občas zapojit do debaty
Též mi bylo fčerejší téma bližší
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:12
- Nahlásit
Atuscha co to vubec delas za skolu???esli se muzu poptat,neni to ta co je v klasterci nad ohri,tam je naka kynologicka,streva budou jeste lepsi,ha,ha.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
nemethova5
V Klášterci nad Ohří je kynologická schule, jo? Tam je nějaký děsný útulek s opilým vedoucím. Že by tam pořádal nějakou VŠ?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:14
- Nahlásit
Atusch
Coco? Ty dēláš nakou kynologickou skolu?? Kde ? Jakou??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
Čus pypky, už sme z klikání, korinka je unavená, měla moc starostí s koukánim po jinejch pejskách, ani nevim, co se učili, protože my sme bojovali s hrabánim a očnim kontaktem u nohy. Mařena mě strašně kousla, ukousla mi kus kůže na ukazováčku, celou dobu se strašně dusila pamlskama. A pozortééééééééééé!!!!! Už nabízí činnosti! Je strašně rozmilá, nabízí držení předmětu jakéhokoli - držela i mou upomínku z UPC a pak ji rozškrabala, držela plyšáka, což normálně nesnáší, hrabala mi na boty, podávala všecky nohy a tak, ale na talíř nehrabala. Pak mě právě strašně kousla a pak hrabala. Trošku. Pozici u nohy ještě pořád nechápe. Neuvědomuje si ji sama od sebe. Dokonce nabízela i vstaňku, je to dobrý pes.
Atusch
Když nepůjdete ve středu kousat, přijeďte s Bajšovejma zabít si Korinku. Aspoň se se Zuzkou domluvíte, kdy se můžou štěnce společně zas zabít. Stejnak bydlíte docela blízko.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemethova5
Jsem to říkala tady nedávno, jsem na zemědělce obor Kynologie , je to v Praze na Suchdole.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:16
- Nahlásit
Gerda
A kde a kdy se bude kousat Korinka? To by se nám líbilo moc. Jinak Maryje je velmi moc šikovná
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
Atusch
Jsem to říkala tady nedávno, jsem na zemědělce obor Kynologie , je to v Praze na Suchdole.
Z ceho se tam delaj zkousky?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
Gerda
nabízí držení předmětu jakéhokoli - držela i mou upomínku z UPC a pak ji rozškrabala
To dělá Vlčák furt. A sám od sebe.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:18
- Nahlásit
Atuschjoo,tak to ja nevedela pani i tak vam tise zavidim,myslim tu skolu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:21
- Nahlásit
Gerda
maryje je moc šikovná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
zejména z biologie,chtěly jsme loni se zuzkou jít, ale zapomněly jsme na přijímačky-teda já, zuzka to vzdala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:23
- Nahlásit
Gerda
Kam chodite na to klikani??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
A z chemie ne?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:26 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
zuzanarosakova
příjmačky jenom z biologie. Chemie tam není to bych byla v pr...
Ale máme ji teď v prvním semestru, je to hnus..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:27
- Nahlásit
Atusch
Korinky se vražděj na vinohradech, u nás v práci, máme tam hodně pejskůch
kejtlin
Vlčáčková
Maryje je velmi žravá, tudíž udělá vše, za co může dostat žvanec )))
zuzanarosakova
Je to na Lužinách, u obchodního centra, přímu u výlezu z metra, jinak je to autem kolem galerie nové butovice jeremiášovou ulicí a odbočka před velkou ohradou doprava...s Katkou se daj domluvit i individuálky, bydlí jinak u nás na čtyřce. Ty lužiny mi moc nevyhovujou, je to strašně daleko. Ale jendou za tejden to snad dám, uvidíme.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:29
- Nahlásit
Gerda
aha to je na mě asi moc v centru, autem se tam nedostanu a sockou nevím nevím, zase by se Bůch socializoval v tramvaji. Kdy tam budete?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:30
- Nahlásit
Atusch
chemie mi nevadí, v ní jsem byla vždycky dobrá, ale co matika?my chtěly s kamarádkou jít dálkově
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:31
- Nahlásit
Mám debilní nápojku, du spát, dobrou s hadem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:31
- Nahlásit
Gerda
Vlčáček to dělá podle mého proto, aby upoutal pozornost, předvedl se a z radosti. Někdy mi ale taky připadá, že by účelem mohlo být i za něco to vyměnit. Horší je, že s mými botami často odchází ven. Tuhle jsem bačkoru našla na druhém konci pole až druhý den.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:34
- Nahlásit
Gerda
A nemas na tu Katku kontakt? Bych chtela s vobema coklema, ale s kazdym zvlast, tak ty individualky by se mi hodily
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:36
- Nahlásit
Atusch
Ale máme ji teď v prvním semestru, je to hnus
Ja chodila na anglickej gympl a chemii jsme meli jen v prvaku a druhaku, pak uz jen humanitni, tak to bych asi nedala tu chemii tam.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:38
- Nahlásit
kejtlin
chemie mi nevadí, v ní jsem byla vždycky dobrá, ale co matika?my chtěly s kamarádkou jít dálkově
Chemie, matika, u me moc spatny, z chemie jsem na gymplu mela za 4
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:40 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
kejtlin
matika tam není, jak říkám jsem v 1 ročníku, ale prý matiku, skvěle nahradí genetika, ale tu nemám tak nevím. Já chemii neumím a nechápu tak to je děs.
zuzanarosakova
s tím si vystačíš, bere se to od začátku pěkně od názvosloví, ale už tam já mám problém.
jinak také jsem z chemie a matiky a vůbec všeho měla 4ky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:42
- Nahlásit
Atuschjj,me chemie desne bavcila a bavci,matiku jsem nedavala ani za nic,to bylo vzdycky neco.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:43
- Nahlásit
Atusch
s tím si vystačíš, bere se to od začátku pěkně od názvosloví, ale už tam já mám problém.
Jakoze nazvy prvku atd? Ja nevim, uz si nic nepamatuju, ani jak se delaj ty slouceniny, jak se pocitaj ty oxidacni cisla, fuj jen na to myslim, chce se mi blejt
|