| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:02
- Nahlásit
Vlčáčkovájj,pokud nebude tam,tak ze stahuj.cz,pocki se mrknu,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:04
- Nahlásit
Vlčáčkovájo a jestetohle je dobry mrkni se na tohttp://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/tv orba_grafiky/vektorove_editory/inkscape/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
Vlčáčkováje to na stahuj.cz a je to v cestine!!!!http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ design/tvorba_grafiky/bitmapove_editory/gimp/
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:09
- Nahlásit
Baysha
s Atusch se eště neznám, esli provozuje štěněcí jesle, tag bychom do toho šli)))
Nemám jesle, ale mám štěňátko, které uvítá každou možnost sabíjet si celý den jiného pejska, který je k tomu ochotný a já jelikož sem student VŠ tak se dost flákám doma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:10
- Nahlásit
Vlčáčkováhele napis mi na meil nemethova5@seznam.cz a ja ti poslu ty odkazy na programky,nevim proc to mam ty odkazy cerny,ze z toho nejde proste nic otevrit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:15
- Nahlásit
lidi du spát, vstávám v 5.30, tak dobrou s kobrou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
nemethova5
Už mám Gimp stažený!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
nemethova5
Vlčáčková
holky s váma je fajn pokec, ale když mluvíte českýýý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
Vlčáčkováhura,je prave i v cestine,tak muzes kutit,jsou tam vsecky mozny nastroje,pak sem hod upraveny foto.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
Kdyz mas obrazek, kliknes pravou mysi a das otevrit v programu a tam mas ruzny programy, treba malovani a tam to je. Ja to mam a nic jsem si nestahovala, to neumim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:25
- Nahlásit
kejtlinto jest ten gimp dobry program na upravu fotek,dost dobry nastroj.
Vlčáčkováhele a pokud se ti to nebude libit zkus ten inskape
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
nemethova5
Ten odkaz, co jsi posílala jako první, jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
zuzanarosakovajo to myslis,tak to je total na hovno,to jsem zkousela a nejsou tam krasny aplikace,to si radsi neco stahnu,a zbytecne komplikovany,pro me fakt o nicem,jo to je ten program malovani,jak ma ikonku se stetcema a tuzkama.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:28
- Nahlásit
Vlčáčkovájj,INKSCAPE
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:30 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Viděly jste film Kájinek? Už je online na netu tak jestli na něj vubec mam koukat?
a k programům, vubec neni spatnej Zoner Photo studio a nebo si vystacim s Picasou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
nemethova5
malovani,jak ma ikonku se stetcema a tuzkama.
Jo tam jsou jen takovy kraviny, ze treba tu fotku udelas jako olejovej obraz nebo jako perokresbu a tak..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:31
- Nahlásit
náhodou nejsem naprostej kretén, v noci jsem si omylem minimalizovala obrazovku a dokázala jsem ji po 20min. opět hodit do normálu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
Atuschnevidela ale kukla bych,jo zoner photo studio jsou ty zakladni,taky neni spatnej,no a picasa me moc teda nenadchla.
kejtlinno vidis,ze nejsi tak blba,jak o sobe rikas.
zuzanarosakovajj,ale to je jen zaklad,microsoft nic svetoborneho pro uzivatele pc nevymyslel,kdyz je to hlavne pro ty,dyz maji jen windows home.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:42
- Nahlásit
Atuschhele ja upa jako poprve zacinala na zoneru,pak jsem badala a hledala a stahovala a zase odinstalovala,jak se mi to nelibilo,ted je fakt nepreberne mnozstvi opravdu dobrych programu grafiky a atd.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:49
- Nahlásit
nemethova5
jako photoshop je klasika, kor ted ty nové verze, když se s tím umí je to paráda já bohužel všecky ty funkce používat neumim, ale vím že se v něm dá kouzlit. Já používám picasu3 a stačí mi to na běžné úpravy ap. a jsem z ní nadšená, to bude o tom co komu vyhovuje. Já ten Zoner photo studio 13 taky odinstalovala, ale spoustě lidem vyhovuje a Gimp je původně mám pocit linuxovej prográmek a je poměrně dost snadnej takže proč ne
Jinak Kájíněk zde URL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:52
- Nahlásit
nemethova5
kejtlinno vidis,ze nejsi tak blba,jak o sobe rikas.
ehm zapomněla jsem tam dodat smajlíky,myslela jsem to jako vtip, teda né, že sem to zminimalizovala a hodila do normálu to jo, ale to že mi to trvalo asi 20min to právě ukazuje na to, že idiot jsem
all
je příjemný nebejt v hokně a sedět na gauči s not´asem na klíně a bejt obložená psama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:55
- Nahlásit
Atuschtakze taky jsi zacinala na zoneru???to je fakt slavna klasika,ja jsem se v tom nejak v picase nemohla orientovat,mela jsem na sebe jen nerva.a toho kajinka si muzu stahnout jo??jj,gimp je linusak jak vysitej.a co malej vzteklej buch???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlinjj,ja jsem taky doma,mam notas na stole a psiska lezi pod stolem.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
je příjemný nebejt v hokně a sedět na gauči s not´asem na klíně a bejt obložená psama
naprosto ti to věřím, já sice byla "jen" ve škole, přijela jsem před hodinou, měla jsem půjčený auto a prázdnou nádrží, tankovat se bude až zítra a dojezd mělo na 10km, stálo mě to děsný nervy, ve škole to na pitevně děsně smrdělo a to bude za týden hůř, jsem ráda, že už mám klídek akorát psisko malý má nějak děsně moc energie.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:00
- Nahlásit
nemethova5
nene, já začínala na starým photoshopu, ale mamku jsem učila se zonerem, a teď jsem si ho chtěla stáhnout pro sebe, ale vzdala jsem to.
Mě právě picasa přijde superpřehledná :-D
Kájínka se můžeš podívat online na tom odkazu.
A Bůch je velmi aktivní, prý si konečně plně odpočal po sobotním psékobraní a teď chce řádit, ale už jedl dostal maso a zkusila jsem přidat dršťky tak jsem zvědavá co to s ním udělá. A řádit bude zítra, potřeboval by nějakého pejska na zabíjení, asi pojedem ve stredu kousat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:00
- Nahlásit
Atuschty delas medicinu???tak co ja byla na pitevne,tak mi to tam nesmrdelo a na kremacce taky ne,to uz jste tammuseli mit mrtvoly pekne jety teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:01
- Nahlásit
nemethova5
se mě zas snažej vytlačit z gauče , ale já se nedám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
Atuschja jsem teda blbec jo,bo ja s picasou moc neumela,tak to je super,to se kuknu na kajinka,skoda,ze jste vsici tak daleko,aminek by mel supr kamose na hrani.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:04 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
nemethova5
ani náhodou jsem na zemědělce. Tady byli žaludky plné natrávené potravy a byli jsme poslední cvičení takže to tam leželo 9h, lehce to zapáchalo no
edit: nene logicky jseš ty daleko :-D
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
Dneska je to tady naky ajtácky, to bylo lepčí fčera, když to bylo fetácky
|