Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5580 . 5581 . 5582 . 5583 . 5584 . 5585 . 5586 . 5587 . 5588 . 5589 . 5590 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
určitě to zkus, jestli jsi měla na mat. vysvedceni same jednicky nemusis si delat hlavu ani z prijmacek
Jinak, ale na veterinarni sestru ti je tato skola nanic, pry jak nam bylo receno te neopravnuje ani pichnout injekci a udajne na vet, sestru nemusis mit skolu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

kejtlin
zatím nepotvrdila,
potvrdí až zítra není teď na netu

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

kejtlin
kynologii bych mohla i dát ptž tam neni matika

tak asi přemýšlíme obě stejně, proto jsem to zkusila, ale asi se nedostanu ani krz první ročník ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

kejtlin

a já chci bejt aspoň bc a je mi jedno čeho a kynologii bych mohla i dát ptž tam neni matika

Ja uz jsem PhDr, ale chci delat neco, co me bude bavit a bude to mit smysl.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:28
- Nahlásit

Alexa
zejtra to půjde už poštou, já ti to přepošlu a vyjádři se k tomu jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

kejtlin
já ti to přepošlu a vyjádři se k tomu jo?

to víš a pak to bude na mě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Atusch

Jinak, ale na veterinarni sestru ti je tato skola nanic, pry jak nam bylo receno te neopravnuje ani pichnout injekci a udajne na vet, sestru nemusis mit skolu.

Ja vim pro vet sestry je ta stredni,a le na to seru, abych chodila s pubertakama na matiku. Ja vim, ze nemusis mit na vet sestru skolu, ale je asi lepsi mit vysturovanou kynologii na zemedelce nez kulturni antropologi na ffuk, to je uplne mimo prece jenom

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

Alexa
myslím,že jsem to napsala dobře, když to bylo horší tak akky napsala, že je to super, sem to eště vylepšila, máš to v mailu

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
aha no to asi jo Tak jesli jsi dala tohle tak kynologii dáš asi levou zadní

Jinak nám dnes asistent nabízel, že pokud neznáme někoho kdo má alespon ing. z přírodovědného oboru může jet do Afgánistánu za měsíční plat 72tis. Nechcete?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:38
- Nahlásit

Atusch

Jinak nám dnes asistent nabízel, že pokud neznáme někoho kdo má alespon ing. z přírodovědného oboru může jet do Afgánistánu za měsíční plat 72tis. Nechcete?

A proc neee z humanitniho??? Ja mam strasne rada Afghanistan, hrozne bych tam chtela, uz mam nastudovanou celou historii, je to moje nejvetsi hobby hned po psech!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

Atusch
za 72 tisíc měsíčně budu i metat kozelce a citovat lenina v latině , nemůžu tam se střední zemědělskou? nestačilo by to?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
paní to už ale nejste moje sestra, tam bych nejela ani za nic!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:41
- Nahlásit

Atuschno tak hajos by byl taky uchovnenej,nema jak se rika potevrenou srst,jsou dva typy,to co mel brix,jeho deda a hajan,to je hunaty,ale je otevrena a to je dost splyvava a hooodne dlouha a vis jak to jechovatele to berou jako odpad,no meli by o tom jednat letos,protoze kreteni chytri zjistili,ze ti kratkosrsti maji pry slabou podsadu,tak ti nevim.v polski to je ZOND,KOND,a OND,vse pro dlouhosrstaky.v nemecku to je ALSV a je toho teda hodne moc,jen u nas jsme sto let za opicema,kdyz si vemes,ze v polsku byli uznani hunaci v roce 1984!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:45
- Nahlásit

makrel

Ja tam asi zila v minulym zivote, protoze me to tam desne tahne - Afganistan a Iran, to me desne zajima!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
asi jo, mě teda vůbec, mě spíš tak Dánsko a sever

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:46
- Nahlásit

kejtlin
taky jsme se ptali jestli nemuzem jako studenti, ale pry musi byt minimalne inzenyrskej, desne narocny.
A kam bys dala tolik pesanu co mas na rok?
nemethova5
jj, vím jak to s tou srstí je, já Brixe uchovnit nestihla A s mladym Bůchem asi nebude problem neb je kratkosrstej. Ale za par let si zase poridim pravyho chlupace nejlepe ze stejne línije jako byl Brixoun.

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
na ten Afganistan to musis mit jeste velmi dobrou anglictinu coz u tebe asi nebude problem co? a proc ne z humanitniho nevim, ale mozna kecam a chtej jen inga ale to si nemyslim, ale je to projekt kde se pry prednasi tem mistnim obyvatelum a pomahas jim tak by mohna humanitni obor mohl byt ok :-D Fakt nevim, rikal nam to dneska pri zoologii jen tak jako mezi reci...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

Atuschhele a brix byl z jake linie,esli to neni tajemstvi teda.a zase vlkoseda??nebo mas jinou barvu v planu?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:50
- Nahlásit

makrel

Dansko a sever

Tak to zas me vubec, nesnasim zimu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:51
- Nahlásit

Atusch
nějaký k zuzce, nějaký k radkovi, nějaký k denise, ale rok bych asi bez nich nevydržela i když za ty prachy bych si mohla koupit barák

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak si holt jen poloviční sestra

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

nemethova5
Brixova mamina Chita z Ivančiny zahrady URL a otec Bryn Zde-Sko URL

no samosebou, že vlkošeda chlupatýho. Jinak mi dva týdny po tom co jsem měla doma Bůcha bylo nabídnuto štěně z tohoto spojení URL což je Brixe brácha je taky chlupatej, a to mě teda dorazilo, jenže si říkám, že by byl moc podobnej a na to, je brzy, ale za pár let kdyby opakovali krytí tak neváhám ani vteřinu. Celý Liberec a okolí se jezdí koukat na zákusy toho psa...

leyenda
Člen
- Nahlásit

Ahoooj fsici,
jsem zpjet z prazdnin
A co myslite? Odjizdela jsem za hruzneho mistralu a vratila jsem se do stejne strasneho vetru. Ale mezitim prej bylo hesky. Tak je to vzdycky, jen odnekud odjedu, hned tam maj hesky pocasi
Ale nevadi, mam hodne heskych zazitkuch a na druhou stranu jsem i rada zase doma.
Akorat docitat vas se neda, ale jestli budu jednou chroma a na vozejcku, tak si prectu celou foru.

makrel
Člen
- Nahlásit

leyenda
my uš sme se o vás báli paní

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

kejtlin
no ono když se chce tak jde pořešit všecko, a ty máš víc než polovinu malých pesanů ne? Jaké je vlastně složení tvé smečky?

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

Afganistan a Iran, to me desne zajima!
Paní nelbněte tak dopadnete

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

leyenda
my na tebe mysleli, essi tě mistral neodfouk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

Atuschhmmm,dost dobry spojeni,no pes musi byt urco unikat,hele a to je fakt tak podobnej brixovy?no to bych asi taky nedala teda,hajan je po arno od vlasimske branyXasta z ferencova,je tam hodne psu z PS a Anrebri.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

leyendatak pani jste zpet a bez uhony???jste se pekne vydovolenkovala teda.

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

kejtlin
no skoro jo

<< 1 ... 5580 . 5581 . 5582 . 5583 . 5584 . 5585 . 5586 . 5587 . 5588 . 5589 . 5590 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání