| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
jakto, že tolik? to jsi měla ještě starou? nebo vůbec nedovolunkuješ?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:58
- Nahlásit
URL
..hele vy nehlasujete a my budem poslední...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:01
- Nahlásit
radkah
Kterej je tvůj?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:06
- Nahlásit
Tak huž je skorem večír a já zvažuju, zda otevřít víno... Hmmm, velké dilema...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:08
- Nahlásit
impact
Monty z Vinaře
pawLINka
vodevři
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:09
- Nahlásit
Gerda
Atusch
brezen2008
holky, tak gdy se teda zejtra srazíme na vraždění? co třeba kolem druhý, vyhovuje to fšem?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:10
- Nahlásit
radkah
sem chtěla mi to nekliká
Akky00Aime
nemáš zač
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:12
- Nahlásit
kejtlin
já myslím, že stačí kliknout na ten graf s jeho jménem....taky mě to nic nevoznámilo....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:13
- Nahlásit
impact
google je lepší než explorer, neseká se a tolik nezlobí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:14
- Nahlásit
radkah
Mě to nejde Klikám a klikám a nic se neděje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:14
- Nahlásit
radkah
tak to jsem udělala, mužu i víckrát, třá každou hodinu?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:15
- Nahlásit
radkah
Jsem taky hlasovala. Jde to i častěji nebo jen jednou?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:20
- Nahlásit
Baysha
klidně na tu 14 hodinu před bránou u gerdy,nebo někde jinde?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:23
- Nahlásit
brezen2008
ještě počkáme, co na to holky, ale předběžně na 14h před bránou Gerdina velkopaláce
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:32
- Nahlásit
kejtlin
prej jo, ale z jiíný IPadresyBiluška
asi se děje....nenápadně . Von to asi stejně nevyhraje a eště ke všemu má teď 4procenta....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:34
- Nahlásit
Monty
měla jsem ještě starou, moc nedovolenkuju, se bojim, že kdybych si vzala 14 dní v kuse, zabil by mě ten návrat, to bych fakt asi nepřežila. Tak si to beru po dnech.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:35
- Nahlásit
Baysha
no jasně
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
tak už by ses nevracela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:36
- Nahlásit
radkah
co kecáš děfče? Já hlasovala!
brezen2008
Baysha
raději v 14.30, korina bude připravena.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
jbat
Mám hlavní panel naboku místo dole jak to maj všichni a přišel ajťák a docela dlouho přemýšlel, kde mám "Start".
pani, to ste neměla
Akky0Aime
Pani, Vaše babička jedná krajně nerozumě, ale především nezodpovědně vůči psům. Prosím, vyřiďte jí to ode mě. Děkuji
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
Gerda
jako dopráce, že by ses nevracela. Já vím že jsi hlasovala, to bys sis nedovolila neh....že jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:53
- Nahlásit
radkah
jako dopráce, že by ses nevracela
to chápu, ale nejde to, musim platit úvěr, což je ta nejsilnější motivace. Nesmim si dovolit teď přijít o práci, byla bych velice v řiti. Skoro každej den mě z toho bolí břicho, ještě nikdy jsem nebyla zadlužená do konce života, bojim se, že když ztratim práci, bdue to stráááášně špatný.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:58
- Nahlásit
Gerda
Pani, velmi vás chápu, my do toho budeme taky muset jít, kvůli Vládíkový mamince, aby měla kde bydlet, za čásek by asi skončila pod mostem Začíná to dokonce vypadat, že tendle baráček, kde jsme teď, bude přestupní stanice... No, uvidíme, jak to bude vypadat v budoucnu a jak se to vyvine...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
neboj, nebude to špatný...hlavně musíš bejt v klidu...nemůžeš se 25let nervovat. My sme zadlužený na 20LET, já neměla nerva nikdy, Roman tak první 2měs. Zadluženost je běžná součást života. Znáš někoho kdio není, nebo nebude v příštích pár letech, zadluženej. Bez toho dneska nebydlíš. Mám kamaráda a ten obvykle půl roku na banku total sere a pak se sama banka hledá řešení...tak mu to tešd naposledy prodloužili om 5 let. Buď v klidu-co by ty banky s těma bytama dělaly?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
radkah
Pani, já osobně z toho mám velkou hrůzu, neboť mimochodem pracuji v exekucích a to je teprvá svinstvo. Nedovoláte se nikam a všecko je rázem fuč ani nevíte jak.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:04
- Nahlásit
Já myslím, že by to měl člověk prostě jen přijmout jako fakt.Je to bybý, ale stejně člověk neví jestli se zejtra probudí, tak se musíme naučit nebrat to všechno tak definitivně. Ono bude dobře a hlavně ono je dobře.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no, vím že je to svinstvo..zažila jsem to 2krát, naštěstí se s nima dalo domluvit na splátkách...taky se to přežilo a to sem dělala za pár kaček. Hele stejně se prostě člověk zadluží-pokud to není na vánoční dárky a placatý teklevize-je to jediná šance...kdybys neplatila nájem v bytě, tak tě taky vystěhujou a většina bank se raději nějak domluví, než aby člověku brala barák, za kterej dostane 3/4ceny
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:08
- Nahlásit
holky jak to tady čtu, myslím že málo hulíte...a to je velká chyba
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
radkah
Pani, mě to jde těžko, protože nepiju alkohol ani nehulim Ale jinak vím, co chceš asi říct, ale stejně... je to na hovno...
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
cus decka co tu resite???ja se te dovalila pred chvilkou do prace,tak jsem se chytla ze zkurven.m ridicem,ze jsem se totalne vytocila do vyvrtky!!!skrz hajana!!!!!no ty vole,to uz je fakt na me moc!!!!!aby urcoval naky zkurve.y cigos,ze kde muze byt pes a kde ne,tak to uz je dost teda mimo misu,jecel na me,jakmjsem sla dozadu,at ten cokl laskave jde tam kde jsou kocary,ze on nebude cistit spodek sedadel od mojeho spinavyho cokla??????jako chapete to?????ja mu rekla,ze ho tam proste nedam,nehlede na to,kam da matka kocar,nehlede na to,ze na nej budou lidi slapat a ta kurva cerna mi rekla NO A CO! VŠAK MÁ KOŠÍK!!!!! jo a este mi buzerant cerny rekl,ze nemam delat rozruch a pokud se mi to nelibi,tak mam vypadnout a ja mu rikam,vratte mi jizdne,tak mi ho vratil a ja sla na jinej bus,jsem mu je n tichym hlasem rekla,ze se na nej moc tesim,jak ho potkam se svojima psama,ze oni strasne radi cerny maso!!!ani ta kurva necekl!!!!
|