| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
radkah
holky jak to tady čtu, myslím že málo hulíte...a to je velká chyba
čoveče hulit ani nemůžu. Bych žrala 13x víc než teď, a to už vlastně snad ani nejde.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
nemethova5
pani, u vás bych teda nechtěla bydlet! Máte dost drzý cikány!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:12
- Nahlásit
jeste mi naka mrdka cerna tyka,ty vole to je fakt brutus,hajanoj zacal vrcet,bo videl,ze jsem opet ve vyvrtce a jeste jsem mu rekla,ze spinavy smradlavce a alkoholiky,zechcany,zesrany,zblity berou a ze muj pes vytira tu jejich zgychanou zasranou zem srsti,ze to mu asik nevadi,taky morgos,to snad neni pravda,ja si asi fakt jak na tom budu lip ten ridicak udelam,me k tomu ti zmetci dozenou s takovouhle a jo nikde jsem v prepravnim radu nenasla,ze by ridic urcoval psovy misto,at jsem hledala,jak jsem hledala nic jsem nenasla,fujjjj,to jsem se nervla!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:12
- Nahlásit
Baysha
Gerda
tak v půl 3 by to asi i šlo, ale víc jak hoďku asi tam nebudu a pojedu kousat na Choteč
ještě počkáme, co na to holky, ale předběžně na 14h před bránou Gerdina velkopaláce
Kde má Gerda velkopalác? A jak se tam dostanu? A nemám náhubek do MHD, co s tím?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:13
- Nahlásit
Gerda
a to už vlastně snad ani nejde
Tak to klidně můžeš hulit, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:13
- Nahlásit
Brej večír já se z toho psa fakt jednou pos...Jedu do roboty a po cestě sme se šli vykáknout,páč uš byla tma jak v bambiho pytlíku tak sem mu cvakla stopku istota je gulomet!Tak dem a pakůn začal velmi soustředěně čmuchat až se po druhé zalomil,tak mi došlo že ta sfině velmi precizně dělá tu raní stopu co se na ni kvůlivá plyš.ježkovi vysrál.Tak mu radostně šepnu"Bártečku ty děláš stopečku?"a von tak nadhodil hlavou jako by říkal"no kuva to je dost že ti to došlo"Mám absolutně geniální zvíže leč má morálku ne ovčáka anobř stepního kojota
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
nemethova5
u nás třeba pes musí bejt v dopravnim prostředku tam, kde jsou kočárky, nebo kde je to pro psa dovoleno. Jednou mě takhle řidič z busu vykázal, protože sem se psem nestála tam, kde mám. Většinou je to na těch busech naznačkovaný, kam s kočárem a kam se psem....na ostatních dveřích je čokl přeškrtlej...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
nemethova5
je to hnus, taky nemám ráda když se někdo naváží do mých psů...jak na ně dokážou bejt některý lidi hnusný, to jich pak úplně lituju, co je to za idioty, že si nechaj utéct tak skvělou příležitost, zažít báječnej život po boku skvělýho kámoše...hele co po nich chceš, po debilech
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:15
- Nahlásit
Gerda
žrala 3krát tolik....prostě základ je mít prázdnou lednici..neboj má to řešení
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
ty woe u vás jsou samý kripli, asi bych se taky pořád vytáčela, ale řekla jsi mu to dobře
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Atusch
A jak se tam dostanu?
Víš, kde je trasa metra A? Zastávka Jiřího z Poděbradky? Tam by si tě mohl bajša vyzvednout a dovést tě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:17
- Nahlásit
Gerda
To je fakt, a pokud je tam kočárek, tak tam snad pes už nesmí. Kromě vodicích, myslím.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:19
- Nahlásit
Atusch
záleží, jakou MHD pojedeš, z autobusu nás párkrát bez náhubku vykázali, metro je v pohodě
Gerdin velkopalác je v Riegrových sadech, můžem se srazit třá na metru Jiřího z Poděbrad, esi chceš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:19
- Nahlásit
Gerda
Atusch
a tam si tě taky najdu ,takýe na jiřího z poděbrat dole hnd nad eskalátorama? souhlas ?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:20
- Nahlásit
Gerda
pani vy mi čtete myšlénky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:20
- Nahlásit
Jiřího z Poděbradky
tak to je dobrý!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:22
- Nahlásit
tady je to momentálně dost nepřehledný...myslíte že se nějak zkompletujeme? Davídková v tom musí udělat pořádek, to je..dyť za to má odpovědnost
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
radkah
A co je nepřehledný?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
brezen2008
Atusch
tak třá 14:15 na Jiřáku u toho výlezu u parku?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:24
- Nahlásit
to je jak když se bavím doma, taky mě nikdo neposlouchá, ale zas u toho cvičím prsty, což je jediná část mého těla, která má trochu toho pohybu )
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:25
- Nahlásit
Atusch
prosimtě, jak se přesně jmenuje ten obor co studuješ na ty zemedelce? a na který fakultě to je? Jsem to na jejich stránkách nenašla
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nevím jak dopadl ten náš rozhovor o těch hypotékách...pro jistotu to oficiálně ukončuju slovyJE TO V PRDELI
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
radkah
což je jediná část mého těla, která má trochu toho pohybu
To já taky a zničila sem si palec!
Ad hypotéky - musíme počkat, až přijde davítková a řekne, jak Biluška telefonicky ztraverzvala synátora ))) Pak můžem pokračovat..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:26 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Biluška
snad si to paní přečtete.
Chtěla bych od Gappaye Pletené vodítko prům. 9mm, délka 170cm v barvě nejlépe černé, popřípadě mi vyberte jinou pěknou barvičku, cena 120kč je to toto URL
a pak ještě Pletené vodítko prům.12mm délka 170cm, cena 130kč, barva třeba sv. modrá nebo černá nebo jiná pěkná URL
a poslední Vodítko pletené ploché š. 18mm, cena 150kč barva radši modrý, ale je to taky jedno. URL
Chcete poslat peníze na účet?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
Baysha
Gerda
brezen2008
Na Jířího z Poděbrad to znám, jenže nejraději bych jela tramvají, ale uvidím, můžem se teda sejít na Jiřáku v parku u výleza z metru jakoby z přední strany toho kostela? Kolem těch 14:15?
Autem tam asi není nějaké slušné parkování nevíte?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jako moje účast -občasná -na tomto foru má pokaždé stejný scénář...1-něco napíšu..snažím se k tématu
2-po 20minutách roluju 8stránek, abych zjistila, že na mě nikdo nereaguje...
Jako davídková psala, přijď mezi nás, bude ti líp, počkej jak si tam pěkně popovídáš...zatím je mi teda hůř a o popovídání nemůže bejt řeč
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Chcete poslat peníze na účet?
Chceme Kolik dáš?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdau nas to tak neni!!!a kdyby bylo tak ho dam na urceny misto,ne na misto pro kocary a ne s takovym tonem hulvatskym a jeste s cigosskym prizvukem,se divim ze mi nerekl ty dylino,ze mi rekl hej ty s tim coklem,tak trosku chovani snad ne????a jeste sprosta tykacka,jako ma dost ne?????ja s nim husy nepasla s morgosem!
kejtlinvsak rekla a co chces s takovym piču.em delat???????
ja to nikde v nasem prepravnim rade nenasla at jsem hledala jak jsem hledala,nic takoveho tam neni!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
radkah
A o čem by sis chtěla povídat? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
už hodinu píšu inzeráty, ten pro aky háky sem 5krát přepisovala, ptž otec štěňat má tak dlouhý méno,že už se tam další údaje skoro nevejdou, inzeráty mají předepsaný počet okének-do tištěných časopisů
|