| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:17
- Nahlásit
Vlčáčkovánetvrdim,ze jsou vsichni stejni,ale je jich fakt vetsina!pred rokem mela havarku svagrova,taky krz debilniho duchodce,takze pisu jen svuj nazor,at se vam to vsem libi,nebo ne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:18
- Nahlásit
Vlčáčková
A co se týče těch bouraček. Tak zdaleka nejvíc jich mají mladí řidiči.
No jo, ale to je dáno statistikou. Ti mladí jezdí. A holt kdo jezdí, ten bourá. Podle hesla "kdo nic nedělá, nic nezkazí" . Kdežto ti dědci vylezou akorát na Dušičky, na Vánoce a na Velikonoce. A jsou fakt postrach
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:25
- Nahlásit
Biluška
nemethova5
Holky, holky. Znám dost lidí, kteří jak Vy nadávali na starého řidiče, protože jim například
a) vjel do cesty,
b) prudce zabrzdil.
A přitom:
a) jeli příliš rychle, takže nebylo odhadnutelné, že se nestihne odbočit,
b) každý má jet tak, aby stihl zabrzdit dřív, než o zadek auta před ním.
Kamarád znal jednoho, který s Audinkou předjel každého důchodce, kterého viděl ve škodovce, a před nosem mu zašlajfoval. Dobrá zábava, že? Ti nemožní důchodci to ubrzdili všichni a debila pak neměl nikdo rád, tak toho nechal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Holky, holky. Znám dost lidí, kteří jak Vy nadávali na starého řidiče, protože jim například
a) vjel do cesty,
b) prudce zabrzdil.
Nadávám na kteréhokoliv řidiče, který tohle udělá. A je mi jedno jak je starý, nebo essi je to ženská či sameček. I kdyby to byl třá mimozemšťan tak to slízne .
Ale sváteční řidiči v klobouku mi fakt vadí hodně. Jsou nebezpeční ať děláš co děláš Většinou se je snažím rychle předjet a zmizet v dálce, páč za bezpečnou vzdálenost od nich považuju tak tři kiláky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:30
- Nahlásit
tě pyc,kreténííí
uš sme dopytlíkovali,bylo to velmi gůt,je mnoho fotek,ale ani jedna vode mně ,taxi musíte počkat.Bambiho pytlík vyhrál "nečekaně" bajkonůr ,fakt teda je,že jak nejsem soutěživej typ,nezávidim nikdy umístění,ale tentokrát teda bajkový závidim eště mín než jindy .Navís sme bambiho vezly aji spátky a přectafte si,že chtěl vyhodit u smíchofskýho lihovaru.. ..tak nevim..
Bonc má velmi legrační vofci,měla velmi klidový drajf a stále se nekompromisně k jakémukoli dění otáčela důsledně prdelí
su velmi vičerpané,tak du a nepyšte jelyta
ympakte,si velmi blbý
prej kuře do půl pasu ))))
kejtlin
narozdíl od biluše bych též jásala nadšením stejně jako ty,podrbej za mne Gošu ,skutečně si nemyslím,že by byla labilní bo rafla dědka za to jaxe chová,udělala normální věc jakožto smečkové zvéře..prostě umravnila hierarchicky nižšího jedince,čímž díky svému chování děda bezpochyby prostě je.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:30
- Nahlásit
Biluška
Ale sváteční řidiči v klobouku mi fakt vadí hodně. Jsou nebezpeční ať děláš co děláš Většinou se je snažím rychle předjet a zmizet v dálce, páč za bezpečnou vzdálenost od nich považuju tak tři kiláky
Nikde to neříkej, ale já taky.
Nicméně je fakt to, co jsem napsala výše. Jako řidič musíš předvídat i to skoro nepředvídatelné a popravdě, že chlap v klobouku ve Škodovce udělá něco nepředvídatelného, je předvídatelné až až.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
Jak to mohlo vyhrát sotva vylíhnutý kuře? To přes všechny výcviky máte Vy ostatní takový trdla???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Vlčáčková
sotva vylíhnutý kuře
eh?..4,5 roku je vylíhlý kuře?? nebo si snad probůch myslela tim vylíhlým kuřetem bajkovou?????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:41
- Nahlásit
Vlčáčkovánejsem ridic,ale videlajsem dost takovych svatecnich ridicu,jak pise biluska,co vod nich nejdal!!!!!
davidkova renatacus a ty jsi se umistila jak????no chtel bambi vyhodit u lihovaru aby se z vas asik vzpamatoval!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Nicméně je fakt to, co jsem napsala výše. Jako řidič musíš předvídat i to skoro nepředvídatelné a popravdě, že chlap v klobouku ve Škodovce udělá něco nepředvídatelného, je předvídatelné až až.
To právě předvídám, proto velmi rychle ujíždím . Občas dokonce i blikám na protijedoucí řidiče,aby dávali bacha
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:44
- Nahlásit
Taky jsem dorazila dom(překvapivě)
Bylo to fakt dost dobrý jen příště můžu nechat psiska doma protože od aportu přes překážky, štěkání a žraní rozžvejkanýho rajčetě s okurkou jsem dělala já.
Na co ty čokly mám?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:45
- Nahlásit
nemethova5
renatacus a ty jsi se umistila jak
myslim 9..ofšem vyšlo najevo,že madam Nanynce jako úplně nejedou kyselý vokurky a rajčata ,čili to jí významně změní život,svini mlsný,já jí dám vetamyks .Za trest jí neustále nakrýval makytryksůf veselý skřítek transvestyta ,blbý bylo,že jí to bylo úpa fuk
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
eh?..4,5 roku
Aha. Měla jsem za to, že Bajkonůr je to mrňavý hnědý štěně NO!
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
ahoj pytlici, uz jste doma? Ja uz odpocivam v postylce. Bylo moc fajn Rada jsem Vas zase videla. Doufam, ze Vas Benik moc neotravoval jak furt k pejskum cuchal atd... Byla s nim fuska, ale myslim, ze mu to prospelo. Jen ja budu mit zitra puchyre, ale co uz. Rada bych ho obcas sebou brala a treba s nim i malounko cvicila, kdyz bude cas. Myslite, ze je to blbost, kdyz neni muj? Skubycek uz na zadne cviceni neni a ja si ted druheho pejska do minibytecku porizovat nebudu. Mozna casem, ale ted nez si vsechno sedne a i uvidim jak to budu financne zvladat zatim ne.
Alexe a Gerde se moc omlouvam, ze jsem nedovezla hrebeny. Jela jsem v noci do Libře k operaci (císař) a predpokladala jsem, ze se jeste vratim dom, vezmu hrebeny a az tak pojedu do Jiloveho, ale nakonec cica zacala rodit sama a ja zustala v Libri spat, kdyby nahodou bylo potreba. A rano jela rovnou do Jiloveho.
Alexa
ty bydlis primo v Jilovem? Ja zitra pujdu zase do Libre a odsud je to kousek, bych Ti je hodila dom.
Gerda
muzu ti je taky hodit dom, budes zitra odpolko doma? Napis mi prosim do mailu adresu, at si to dam do navigace a moc nebloudim. dekuju
Biluška
dorazil hreben?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:46
- Nahlásit
laguna
Na co ty čokly mám?
..na hovno??...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Aha. Měla jsem za to, že Bajkonůr je to mrňavý hnědý štěně NO!
To je Buch přece
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:47
- Nahlásit
Vlčáčková
to mrňavý hnědý štěně NO!
to je atušin Ares bůch války..ten byl tušim 13...je to dobrý pes,má velký grajf
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:48
- Nahlásit
Biluška
Občas dokonce i blikám na protijedoucí řidiče,aby dávali bacha
Doufám, že blikáč i tehdy, když jsou tam policajti a měří!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:49
- Nahlásit
.na hovno??...
máte pravdu předsedo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
Myslite, ze je to blbost, kdyz neni muj?
nemyslim..jednak jemu to velmi prospěje bo zpočátku bylo jasně vidět,že vjemy teda rozhodně moc nezná a ty pořešíš své dilema nemoci míti velkého psa a přesto ho chtíti ))) neni to špatnej pes,dá se s nim v poho dělat,dá si rychle říct,je fajn.-)))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
Biluška plus davidkova renata
To je Buch přece
Jo tááák! Někdo mě před časem zmátl! Dostane facku, až ho potkám.
Jestli se tam rozdávali okurky a rajčata, tak myslím, že Vlčáček by cavyky nedělal. Ten papá pěkně všecko.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
davidkova renatajo az tak???a nana se nechala normos nakryvat jo???to je pekny ne devata???naval fotky,nebo navalte fotky,kdo jste fotili.
Vlčáčková
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nepřišel, ale ona dneska vůbec nechodila pošta
Vlčáčková
Doufám, že blikáč i tehdy, když jsou tam policajti a měří!
Zatím jo. Ale páč na mě už nigdo neblikl snad několik let tak se na to asi taky brzo vyprdnu Krom kamijouňáků teda, ti blikaj, ale jenom na jiný kamijouňáky. Když mám štěstí, že jedu blízko tak to taky vidím.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:57
- Nahlásit
Čauté fšichni! My uš jsme taky doma ale papaly jsme večeřku od maminky Džína taky papkala a teď pase kočku na koberci.
Dneska to bylo velice pjekné měla jsem auto plné gólijí a Džína chtěla být hnusná na pana Džima tak dostala koš aby se chovala slušně.
Biluška: proč nemáš na stránkách přihlášku ke zkouškám f Praze?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
jsem v hokně, jak jste se umístili? za chvíli musim jít.
Sváteční řidiči je kapitola sama o sobě. Taky jsem to neubrzdila, když mi tam vjel důchodce-půl metru předemnou, já jela tak třicítkou, vjel mi tam z vedlejší, poněvadž si myslel, že má přednost, když vyjíždí z vedlejší na hlavní, lehce jsem mu t´ukla do nárazníku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:03
- Nahlásit
kejtlinjsi ho mela dedka poradne tuknout do hlavy,aby se vzpamatoval,nevim,jak se umistili,vim,jen,ze renata je devata,tot vse!
all
xsindl vozralej zustava dal v praci,sef jen na nej udelal tyty!!!!ve stredu ma sichtu a ja taky!!!!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
Kejtlin v tak to lity lity pani! byly jsme 14
jo ti jsou nebezpeční když jsem ráno jela pro Jimmiovou tak jsem na křižovatce dala přednost zprava jak je zvykem auto s dědkem za volantem projelo tak jsem se rozjela a on najednou začal couvat málem mě naboural ještě než jsem vůbec vyrazila jsem teda jaxi nepochopila proč v křižovatce couval ale když jsem ho vytroubila - nechtěla jsem mít ve feldě ještě jednu ďóru tak si poklepal na čelo a odjel a já jela pro Jimmy radši
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
hancawdebillllllllll!!!!!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:09 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Ahoooooj, pytlíci taky jsme doma, najedený a Brita odpočívá, dost jí to prospělo Těsíme se na Mikulášskou, na kteroužto si objednávám mykynu XXL Bylo to dneska moc krásný!!!!
Byly jsme 23. - předposlední ale vůbec nám to nevadí, bylo to úžo žúžo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
nemethova5
No, tak devátá nebyla Renata, ale Nána! Už by jí tu, chudince, ukradly zásluhy. Fenečce malinkatý.
Bajkonůr vyhrál, to není ten malý štěník NO, ale je to ... už nevím, co.
Aha, tak to tu ani není psáno.
No a Áres čili Bůch čili to štěně NO bylo asi 13.
|