| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:55
- Nahlásit
kejtlin
Kolik je dědovi, jsme tu už řešili, že? To máš ještě na dlouho. Proč si děda nedá říct? Dělá Ti to schválně?
Hlavně že sis neuřízla celou ruku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:05
- Nahlásit
Vlčáčková
myslim, že mu bude v lednu 81, nemám na jaro prodávám parcelu,nejde to takhle dál, on mě nebere jako svéprávnou osobu a když, tak jako naprostýho idiota, zatímco on je samozřejmě nejinteligentnější-bohužel si to jen myslí.
A od tý doby co jsem se sama chodila bonzovat díky jemu na obecní úřad, tak u mě skončil. To bylo tak, že jsem přijela z práce a on, že tady byl někdo z úřadu, že nemám placeno za psy a že tam mam jít, já tam šla prdel staženou a na úřadu jsem se dozvěděla, že u nás nikdo nebyl že!!! a tak to bylo několikrát .Takže logicky se o mě začali zajímat, předtím sem jim byla naprosto ukradená. Když jsem se ho zeptala jestlůi se teda mim odstěhovat, že mu zjevně já a moji psi vadíme tak že nééé, že nechce tady bejt sám atd...
Bohužel si to podělal sám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
kejtlin
Heleď, ale on nebude už duševně úplně v pořádku, víš? Moje drahá matinka například byla vždycky zlá a jak říkala sousedka: bláznivá (znala jí už od základní školy). A ano, trpí hysterií a řekla bych, že i jinými duševními poruchami. Takže tam je to jasný. Ale jestli děda byl normální, tak může mít dneska třeba Alzheimra nebo nádor na mozku nebo cokoliv. Takže za to vlastně ani nemusí moct. Tak aby ses neunáhlila. Kamarád byl naštvaný na našeho kamaráda a když tento umřel na nádor na mozku, tak ho to strašně mrzelo, že mu křivdil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
kejtlin
no tak klacek by vysvětlil mnohé, ale stejně nechápu proč se zrovna teď do něj otočila. Je nějaká nervově labilní,ne? . Tohleto dělá akorát Puma a ta je fakt magor.
Jsem si právě před chvíli skoro uřízla ten uřízlý prst Víčkem od konzervy Normálně ji otvírám, jako vždycky, to víčko luplo a zajelo mi na třičtvrtě centimetru do ruky To se mi fakt ještě nestalo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Vlčáčková
ne je naprosto v pořádku, když měl slabou mrvici-ani to mrtvice nebyla, měl jen nedokrvení mozku tak je pod dohledem lékařů, chodí si pro léky, byl na vyšetření mozku, krve, srdce -chodí každej rok a půl a byl zrovna ted´ v létě, vše je v naprostém pořádku
Prostě je takovej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:21
- Nahlásit
Biluška
Není labilní, jen dospívá a zkouší to bych řekla já.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:37
- Nahlásit
kejtlin
Není labilní, jen dospívá a zkouší to bych řekla já.
Já na dospívání a pubertu nevěřím. Tomu, že zkouší bych i věřila a v tom případě bych ji zmlátila tak, že by si týden nesedla a bylo by po zkoušení. Určitě bych to nepřešla s tím, že si to dědek zasloužil tak všechno OK.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:39
- Nahlásit
placky jsou vynikající, povedly se , až přinde aleksa tak jí musím poděkovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:43
- Nahlásit
Biluška
ani bych se nedivila, pokud by nervově labilní z něj byla, podobně se choval ke kyře, ta na něj srala, k axe si to dovolil jen jednou, měla reakci na klacek jak svině i když byl na to upozorněnej mockrát, axa na něj teda jen zavrčela, goša ho rafla, neměla jsem v plánu ji za to něco udělat, mysli si co chceš, ale zasloužil si to, kdyby si ji od začátku nevšímal, tak se to nestalo, navíc jsem neviděla že by ho kousla, je klidně schopnej si ten otisk udělat třeba hráběma.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:48
- Nahlásit
kejtlin
já si myslím, že ji to prostě přestalo bavit, jestli ji fakt otravuje a bezdůvodně buzeruje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:51
- Nahlásit
makrel
nevim, já to neviděla a co v jeho případě nevidim, tak tomu nevěřím a taky si myslí, že pokud by mu chtěla fakt ublížit, tak jestli ho kousla,tak ho mohla kousnout o hodně víc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:55
- Nahlásit
makrel
Ty taky nepytlíkuješ s ostaníma?
kejtlin
To je možný. Třeba s věkem nabrala víc sebevědomí a začala se bránit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 12:56
- Nahlásit
kejtlin
ne, já jsem nechtěla říct, že si to nemohl vymyslet, ale spíš, že jí došla trpělivost a byla to výstraha, aby ji přestal buzerovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:03
- Nahlásit
makrel
vím jak jsi to myslela, ale pokud jsem to neviděla-jen neznatelnej otisk a když jsem chtěla at´ mi to ještě jednou ukáže tak nechtěl, tak tomu prostě nevěřím, ale taky neříkám, že ho nemohla kousnutím varovat-možný to klidně je
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:08
- Nahlásit
kejtlin
no jo, on už se nezmění, snad se ti teda podaří se odstěhovat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:09
- Nahlásit
kejtlin
Zvětši jí kotec, ať na ní klackem zvenku nedosáhne, a dej tam visací zámek, od něhož schováš klíč! Nebo bych tam dala k těm mřížím průhledné desky - takové ty, co se dávají na stříšky různých přístavků. Skrz to nebude moct nic prostrčit a pes bude v bezpečí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:13
- Nahlásit
kejtlin
Když se odstěhuješ, tak Ti pro začátek postačí nějaká parcela s přípojkami. Kup si nějaké unimobuňky, ty sestav k sobě, udělej na ně stříšku, zatepli je a máš na nějakou dobu vystaráno. Viděla jsem domek z unimobuněk postavený. Stál majitele cca 400 tisíc. A bydlel v tom s celou rodinou, dokonce to měl na patro. Tuhle v Brně prodávali jednu buňku za 10 000 Kč, protože jich měli několik desítek a museli se jich do konce měsíce zbavit kvůli výpovědi z nájmu. Koupíš jich 5 a mám bydlení jak hrom. Některé mají kuchyňku i sprchu se záchodem.
Není to samozřejmě nic moc, ale úplně to postačí po nějakou dobu. Tenhle v tom bydlí furt, zvenku se to vůbec nepozná.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:30 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Vlčáčková
já musim koupit barák postavenej a abych bydlela bez kuchyně a záchodu a sprchy tak to fakt ne, když koupím jen parcelu, tak nebudu mít na to, abych postavila barák.
Do kotce na ni nedosáhne, navíc jestli ho fakt kousla se jí bude bát a dá jí pokoj
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 13:39
- Nahlásit
kejtlin
No, tak parcelu bys měla levnější a každý barák na ní bude drahej. Pokud to tedy nebude ruina k likvidaci. A pamatuj si dobře míněnou radu od zkušené osoby, která si tím prošla a už dva baráky opravovala, tedy ode mě: než spravovat starý je lepší postavit nový!!! Na unimobuňky se to vztahuje jen částečně. A s tou kuchyní a záchodem to bylo myšleno tak, že některé buňky to mají a tudíž máš rovnou k použití.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 14:35
- Nahlásit
Brý odpoledne
všem kejtlinNe ne mají to všichni důchodci můj dědek taky-sou nejlepši všechno ví všechno zmá já su ůpa blbá ničemu nerozumím a dyby měl zdechnout musí bejt po jeho protože zbytek světa sou debilové a dělají to špatně a on jediný to ví dobře tak to prostě je a je to normálni senilita anobž stáří,(ještě maj všichni poruchu,že se upnou ne jednu věc ůpa blbinu a pokud se nesplní tak všecko ostatní de stranou-třá kup kocourovi krky-dědo hoří barák sme vytopený nemám nohu-nezajímá KUP KOCOUR KRKY)Nic du nakoupi třeba mě supermarket nenas...ůpa do modra
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 14:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Jak se máte ve svátky? My jsme byli s pesanama v ZOO. A měli jsme upe lukcuc počasí.
Viděli jsme opičky:
Husokachny_:
Kozeny, co nám ladily barevně ke psům:
Lamy :
Čičinty:
Billa s Charliem :
Vemloudy:
BARF v praxi u čičintek:
Nádhernýho leva:
Levicu:
Levičátko :
Krokouše:
Sobátko:
Kuře do půl pasu :
Nějaký surikaty nebo mangusty či co:
A vrky vlky. Mamba se na ně nemohla dostat, tak se jednomu zhluboka podívala do očí a donutila ho chytnou elektrickej ohradník. Se zablesklo, vlk zavyl a utek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 15:10
- Nahlásit
impact
Proč si neřekla, taky bysem jela s pejskama do žoo . Puma tam má svoji oblíbenou opici, která ji pokaždé dovede k nepříčetnosti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 15:15
- Nahlásit
Biluška
Jeee, to mě nenapadlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 15:27
- Nahlásit
impact
Tak holt pojedem jindy no
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 15:28
- Nahlásit
http://www.bu2z.com/video/vie-de-chien.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 16:27
- Nahlásit
Vlčáčková
zas tak drahý nejsou ty baráky a já nemám mega na parcelu a mega na postavení baráku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 17:58
- Nahlásit
custe decka,jo dnes byl nadherny den.
kejtlinupa te chapu!!!duchodci jsou nejhorsi verbez,kor kdyz nemaji co delat,tak jen furt buzerujou a buzerujou!!!!nejvic se mi libi ti kreteni v obchodaku co delaji!jo a jsou fakt nejchytrejsi a nejlepsi a kazdy je podle nich blbec!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:03
- Nahlásit
nemethova5
a když lezou min utu z auta a nemužou vylízt, potkej pak tu svoloč na silnici, radek kvůli takovýmu kriplovi naboural, ale totálka, auto na odpis, Radek byl 14 dní v nemocnici a měsíc doma, dědkovi bylo tak 80!!! Po šedesátce bych je nechala udělat jízdy, neudělali by, sebrala bych jim řidičák, kontroly u doktora jsou takový, že jim zkusej sluch a oči a když dobrý tak jim to napíšou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:10
- Nahlásit
kejtlinno hele tohle se stalo mojemu kamosovy pred tydnem osmdesatiletej krypl do nej napalil,hlavne ze mel idiot suzuki,nahon na vsechny ctyri kola,kamosovo auto dopadlo daleko hur!!!!!taky nechapu,ze takovy mamlasy maji jeste ridicak,to jsou ti svatecni ridici,skoro celej zivot jim auto stoji nalesteny v garazi,ted jsou dusicky,tak magorove to vytahnou,na tachaci tricet a smet v ocich!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:14
- Nahlásit
Dámy, mírněte se.
Všichni důchodci nejsou tak, jak je popisujete. Můj táta byl například pravý opak. Samozřejmě, že jsem s ním měla i problémy a vytáčel mě, ale klady byly mnohem významnější než zápory.
A co se týče těch bouraček. Tak zdaleka nejvíc jich mají mladí řidiči.
|