Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5535 . 5536 . 5537 . 5538 . 5539 . 5540 . 5541 . 5542 . 5543 . 5544 . 5545 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:25
- Nahlásit

nemethova5
ftipná pani velmi taghle f pátek podvečer
mám bohužel noční , kdyby to bylo v mlíkoších tak bych se zúčasnila, ale jílový je pro mě daleko a když zabloudím tak nestihnu noční a protože je u mě bloudění z jílovýho zcela běžný, tak jsem to rači vzdala
ale těšim se na mikulášskou to mám volno, doufám, že taky budou nějaký sranda disciplíny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

kejtlinmoc se necil,ja to nemyslela zle,nejsem tu furt,takze furt taky nectu vse prispevky,mi je to suma fuk,bo jsem az z ostravy a bohuzel,do praglu to je daleko,jen co by me stala ta cesta,takze to odlozim az na podzim,buh-vi co bude do te doby,jestli me neco tra neprejede,nebo me nekdo neprizabije.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

laguna
Už se ztratilo další dítě
prej je na tncz že ji našli u příbuzných živou a zdravou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:31
- Nahlásit

nemethova5
já vim, že to od tebe nebyla provokace

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

kejtlinhttp://www.super.cz/vtipky/19605-posta.htm l
aby ti tra neprislo postou tohle!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:41
- Nahlásit

nemethova5
to je u mě klidně možný, jeden z mých bývalých říkal, že kdykoli se u nás mihne radek, tak k nám přibyde nějaký zvíře

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

kejtlin
a koukam,ze ti to ani nevadi?nee,delam srandu!zivy zviratko bych postou neposilala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:51 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

nemethova5
ony takový dárky sou občas překvapující, radkův přítel mi kdysi nechtíc daroval hibernujícího mufa-želváka, byl v krabici v chladný komoře, radek nakázal krabici v komoře hezky zabalit, tak přítel popad krabici zabalil, a pak mi přejeli přát k svátku, vybalim krabici, otevřu a vidim listí, rozhrábnu ho a tam muf, já na to co to je? kluci koukli do krabice a radek ty woe to je muf, ale toho ti nedám, já si nemyslela, že by mi ho chtěl dát a taky jsem věděla že je to muf, holt míša poplet krabice

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:52
- Nahlásit

kejtlin
pani v nedeli do libse nejedu pojedu az ve stredu, neva? budes navecer doma?

all
ja se zitra ozvu gerdicce jestli se stavim ju? jsem nejaka churava

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:53
- Nahlásit

kejtlinpekny,tak takovy darky by me taky tesili,jsem zvedava,kdo mi doma prvni koupi to morce s rodokmenem,taky bych byla moc potesena,jinak cumim za po chovkach,ale ne od nas,ale z ciziny.http://translate.googleusercontent.com/tran slate_c?hl=cs&sl=de&tl=cs&u=http://www.shumani.ch/ de/index.p

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani v nedeli do libse nejedu pojedu az ve stredu, neva? budes navecer doma?

no možná pojedu v pondělí pryč a budu se vracet ve čtvrtek, ale to není vůbec jistý, navečer doma bejvám, ale je lepší mi dát vědět třá sem nebo mailem, díky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:58
- Nahlásit

kejtlinhttp://translate.googleusercontent.com/tra nslate_c?hl=cs&langpair=de|cs&u=http://www.lsvd-ne t.de/&prev=/translate_s%3Fhl%3Dcs%26q%3Dnemecky%2B klub%2Bdlouhosrstych%2Bnemeckych%2Bovcaku%26tq%3DD eutsch%2BKlub%2Blanghaarige%2BDeutsche%2BSch%25C3% 25A4ferhund%26sl%3Dcs%26tl%3Dde%26start%3D20&rurl= translate.google.cz&usg=ALkJrhjD0ZSos3UBBUECPbywYC OijN_CxA

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:59
- Nahlásit

kejtlinjako nechapu,proc mi to nechce zmodrat ten odkaz???jsem ti chtela ukazat krasavce,ac na chlupace nejsi,libi se mi i ta barva prave.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 23:00
- Nahlásit

nemethova5
mi ten vodkaz nejde ani když ho zkopíruju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 23:06
- Nahlásit

du se svalit a gdo mě zejtra zbudí před devátou dostane přes dršku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 23:09
- Nahlásit

kejtlindu se svalit a gdo mě zejtra zbudí před devátou dostane přes dršku
tak to u me nehrozi pani,pac budu jak pan tuhacek minimalne do jedne hodky!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 23:10
- Nahlásit

kejtlin
neptala ses v ty bance, ty penizi tam nejsou je to divne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 06:40
- Nahlásit

dobré ráno všem
psiska ještě chrápou,tak je nechám bejt a já jse tu naložit do vany
budte tu hodný,at Vás naše matinka večer nemusí dočítat

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

varuju vás, že gdo nejede na pytlík, tak musí makat!!!! a jinak tedy dobré ráno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
já tam volala, řekli, že musím přijít osobně, ale ve čtvrtek a pátek jsem byla v práci od 7 až do 19hod, dnes tam nejsou, zajdu tam v pondělí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:22
- Nahlásit

jinak dobrý ráno všem, jdu na dvůr a pak dělat ty palcky a večer na zkurvenou noční tím mám zakženej c elej den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:59
- Nahlásit

dnes není tak špatnej den, goša kousla dědka! což je dobře, chová se k ní od začátku jako kretén a x-krát jsem mu to říkala, příklad. ditm,ditam,ditam,ditam-ještě mnohokrát- posílání na místo, didoprdele,uteč,uteč,dipryč,dipryč-ještě mnohokrát v rychlém sledu za sebou - zůstaň, nedělejto,nechto,pustto-mnohokrát za sebou v rychlém sledu -znamená povel ne atd.při těchto "povelech" na ni samozřejmě nepříčetně řve, si ještě na něco vzpomenu, takže čuba se k němu chová jako k hračce od začátku, hračka ji nasrala tak ho kousla a to je dobře, ještě jsem mu řekla, at´ si rači zvyká, ptž až zas poleze mi hrabat do věcí až budu v práci, tak tam na něj bude za dveřma čekat podobnej pejsek a ten ho veme rovnou za držku, on zas, že tm neleze atd, samozřejmě leze, poznám, že věc i mám jinak, že je tam nahamtáno, papírek pod dveřma neni ....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:15
- Nahlásit

kejtlin
Moje matinka byla pečlivější a já vždycky bordelář, takže jsem nepoznala změny, až na ty, kdy mi mizely věci a objevovaly se po příbuzných, neb je rozdávala!!!
Nejsem na pytlíku, takže musím makat, jak psala březen2008.
Ráno jsem zaspala, welšáci kulhali a z Bekči zase kapala moč po vyvenčení, tak jsem to vzdala. Když je zima, tak aby mi nenachladly - jedna má artrozu jak bejk a druhá ani nemluvit, co ta všechno má. Navíc nesmí skákat a běhat, tak akorát by mohl závodit Vlčáček a ten nic neumí. Akorát to žraní na čas by mu určitě šlo dobře. To by možná vyhrál, protože on fakt luxuje. No jo, útulkovej pejsek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

Vlčáčková
na mikulášskou bys ale přiject mohla, třá i bez pejsků
tak můj útulkovej pejsem zas toho umí dost, ale ona se ráda učí.
dělám ty placky za chvíli je jdu podruhý překládat jinak samo, že jsem se řízla při krájení škvarků k nehtu, už z toho krev neteče

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:29
- Nahlásit

kejtlin
Prosím tě, co člověk musí udělat, abys začala používat nějakou interpunkci, nebo tak něco? . Vůbec jsem nepochopila esi ditamditamditamditam říkáš ty dědkovi, ty Goše, Goša dědkovi, nebo dědek Goše. Taky jsem nepochopila proč ho kousla

makrel
Doteď jsem výjimečně nedřela, ale uš jdu na to

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:33
- Nahlásit

Biluška
interpunkce tam nebyla schválně, on to mele takhle dohromady!!
dědek to říká goše. proč ho kousla, poněvadž se k ní takhkle chová i když jsem mu mnohokrát důrazně říkala, at´ se k ní nechová jak kretén, že mu stejně nerozumí a že ho pokouše, nekousla ho moc, má tam jen otisk

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

kejtlin
Pořád nechápu proč ho kousla? A proč z toho máš ještě radost? Já bych teda nejásala nad tím, že mám psa magora co kouše . To, že někdo opakuje stokrát jeden povel je sice na zblbnutí, ale většinou je důsledek akorát ten, že pes neposlouchá, ne ten, že se pes nasere a kousne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

Biluška
když na ní nepříčetně řve a dělá z ní kreténa celej její život i když jsem mu mnohokrát říkala, at´ si ji vůbec nevšímá at´ na ni pro nic za nic neřve-což dělá naprosto běžně, tak to nebylo nic platný ani ten pes nemá nervy ze železa, já bych ho kousla taky. Proč z toho mám radost? Protože si ji snad přestane všímat a nebude ji pouštět, když nejsem doma! Tím mě odpadnou další starosti a problémy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

Biluška
a můj tajnej tip je, že ji občas přetáhnul klackem, protože u kotce byl několikrát opřenej klacek a nebyl tam pro noc za nic-jak se mi snažil namluvit.

<< 1 ... 5535 . 5536 . 5537 . 5538 . 5539 . 5540 . 5541 . 5542 . 5543 . 5544 . 5545 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání