Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:32
- Nahlásit

nemethova5
jestli veterinář udělá amálce tu kýlu v úterý, tak nji taky nacpu do malý přenosky, jen na vyčůrání a zpátky, ta střední kennela byla asi velká ne ni,mohla tam kravit , jasně, že bude s nám na gauči, ale jen pod dohledem aby neskákala, nechat ji řezat potřetí bych nechtěla, sice budu za trapiče, ale bohužel je to nutný
jinak než jsem jela do práce, tak mě do mírného šoku uvedla tessa-stará jezevčice, měla 3krát skřípnutý nerv v zádech, volám psy, všichni přišli, tessa ne, ale špatně slyší tak někdy když je dál, tak nepřijde hned, vylezla jsem před barák a viděla jsem jak ke mě jde, ale stylem, že 2 nohy -jednu přední a jednu zadní skoro táhla za sebou, šla hrozně pomalu, já myslela, že zase záda, tak jsem pro ni došla, opatrně ji zvedla, donesla dom a jak jsem ji postavila na zem, tak něco cvaklo, tak jsem jí koukla na nohy a na těch 2 nohách měla na těch velkých bříškách tlapek našlápnutý skořápky z ořechů, sundala jsem je a s úlevou se tessa rozeběhla

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:41
- Nahlásit

kejtlin
budu za trapiče, ale bohužel je to nutný
to je neco uplne jinyho, to vis dobre, kez by se meli vsichni psi tak jako ti tvoji
to s tema skorapkama je dobry

holky, preju vam klidnou sluzbu a at vam neni zima, ja jdu jeste ven a pak spat nebo aspon vleze cist

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:43
- Nahlásit

makrel
pani uz samozrejmky piju

alexa

no podle toho, kde je ten zavot vo ten pytlik, esli v Jilovym, tak bych mohla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

leyenda
dneska a včera v noci bylo +6 takže pohoda, spíš, abysme nezmokli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:56
- Nahlásit

nemethova5
já dneska s přestávkama prospala celej den-zaspala jsem i otvírací dobu pošty, proto kvítka pošlu v pondělí, vstala jsem jen kolem poledne-pošta měla zavřeno, pustila a nakrmila jsem psy a zase jsem šla spát a spala až do 17.30hod, kdybych neměla nařízenýho budíka tak snad zaspim, pořád je znát pásovec, to jsem vždycky hrozně unavená

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:17
- Nahlásit

kejtlinhele ja nic nerikam,pokud je nutny ta kyla,tak je to nutny,spise jsem nastvana na ty bazary zvirat,to je v pohode,posli jak uznas za vhodne!s tim se vuec netrap!
takze ode dneska budeme tesse rikat šeleskunčik(z rustiny louskacek!!!!!!),no ja bych asi potom rvala smichy!hele ja to mam dnes upa opacne,zas me chytaji ty manie,a nemuzu usout,nemuzu usnout!
leyendadiky diky,je tu celkem teplo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:35
- Nahlásit

nemethova5
louskáček ty si taky kretén
jaký mánie?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 23:42
- Nahlásit

kejtlinno nespaci ne????proste mam obdobi,kdy si budu muset nechat napsat nakou klrpku na spani,protoze maximalne spim jednu dve hodiny a je to jeste horsi nez kdybych nespala vubec,proste prastena,prastena,prastena!!!
no to neznas ten balet šeleskunčik???neboli ,louskacek?tak,kdyz mela ty vorechovy boticky a honila v tom modu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 00:02
- Nahlásit

nemethova5
neznám louskáček

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 01:34
- Nahlásit

kejtlinneznas,mi jsme to meli jako povinnou cetbu rusky autorya libi se mi to slovo šeleskuncik a jeste jedno slovo z rustiny cipljonok,neboli kuratko.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 01:38
- Nahlásit

kejtlinhttp://www.balett.estranky.cz/clanky/lousk acek/louskacek
tady mas louskacka

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 07:10
- Nahlásit

fstávat a makat, jedu zkoušet kanyspejsky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 07:33
- Nahlásit

dobré ráno všem, mám vyvenčeno, nakrmeno králíky a slepice, koupenou snídani-tu si ale dám až odpoledne, jsem osprchovaná a jdu spát, sotva stojím na nohou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 07:37
- Nahlásit

kejtlin
dobrou noc

jinak ahoj všem tady,tak tady už začíná poprchávat a já si užila krásnej večer včéra u románu pro ženy,si ho poustím na dývku

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 08:16
- Nahlásit

Dobré jitro breberky, věděli ste, že nejlepčím psem na stopování, je slon? Číhejme tedy, která chovfka pracovních vlčáků nbídne taky sloniska. Chtěla bych sloní fenku, bude se menovat Gladis.
Mám tak blbou nápojku, že vás vůbec nemůžu číst spjět. Japa se máte?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 08:58
- Nahlásit

Dobré ráno, dámy.
Valím do práce a jestli ne, tak budu makat na tomtéž doma.

Gerda
Slona bych nechtěla. Musela bych zvětšit postel.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 10:07
- Nahlásit

Vlčáčková

Slona bych nechtěla. Musela bych zvětšit postel

A taky ma hrozne velky hovna, to bych nesebrala asi!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 10:07
- Nahlásit

čau, bolí mě hlava a mám nějaké rozostřené vidění

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

makrel

Ja vubec, jsem v poho, moc jsem vcera nechlastala, musim to dnes napravit

Jdu na cvicak s Rambikem, ta druha histerka je v posteli s manzelem, nemuze nic delat stran toho nemocnyho drapecku

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ja vubec, jsem v poho, moc jsem vcera nechlastala, musim to dnes napravit
já dneska asi nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 11:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
A taky ma hrozne velky hovna, to bych nesebrala asi!
Musela bys chodit s kolečkem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

makrel
mám nějaké rozostřené vidění

To mám normálně a doktoři neví, proč. Zejména očařka neví proč a ještě je protivná, tak k ní nechodím. Neuroložka se vnucovala s nádorem na mozku, tak k ní nechodím taky. Podle mě mám astigmatismus nebo něco podobného, ale očařka je nasraná, že si stanovuju diagnozu, tak to neřeší, aby si nezadala.

Když Tě u toho bolí hlava, tak to může být i migréna. To bolí hlava, udělá se flek a tomu se vlní okraje a lítají v něm jakoby tmavé blesky. Pak se flek roztahuje do srpku a odchází směrem doprava k okraji zorného pole. Tak nějak přibližně to vypadá.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 12:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Skříplej nerv v páteři za krkem!astigmatizmus mám ten očař pozmá a klidne to můžešmít voboje,skus někam z zakrkem z toho fakt bolí hlava a vzdáleně to připomíná že seš na něčem množství větší než maléJo a dneska sem zas potkala člověka se štěníkem kterej mi tvrdil že papíry nemá,páč štěnat bylo moc a papíry se dávaj jen šesti no byl tak přesvěčený a strašně vobrovský,že sem v rámci přežití držela hubu,ale nakrk mě jak sfině teda spíš to,že to tem množitelům furt vychází

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 12:43
- Nahlásit

nazdáár, sem vstalá a za chvíli mi začíná harry potter, roztáhla jsem gauč a se smečkou si tu lebedíme

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 12:46
- Nahlásit

Vlčáčková
já to mám z včerejší akce naštěstí, takže je to jen přechodné

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 12:53
- Nahlásit

danajasa
Jo? S tím krkem taky furt něco mám. A taky to nijak neřeším. Tak asi budu muset někdy vyrazit k nějakýmu mastičkáři.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 13:00
- Nahlásit

Vlčáčková
třeba můj kamarád má nebo měl 2 obratle špatný nebo něco s nima měl a měl příznaky jak po mrtvici, na chvíli oslepl, nemohl chodit a vše od páteře, já dokud jsem neinvestovala do ortopedický matrace, tak mě bolely záda pořád, to mě bolej i ted´, ale předtím to nebylo únosný.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 13:02 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Vlčáčková
Hele já si omylem v zoufalství plácla za krk lioton 1000 páč je to na nohy,ale ty látky tam sou a zabralo to ůpa výborno,já mám krk v kýblu z řízení páč padesátka na tachometru smrt v očích a čelo připláclý na př.sklo zuby těsně nad volantem noo tak řídím já

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 13:22
- Nahlásit

danajasa
dáváš psisku sádlo a rohlíky, aby ti přibral?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 13:31
- Nahlásit

kejtlin
Nedávno mi kolega, má masérské zkoušky, rozhejbal krk a přesně - jak po mrtvici - blbě jsem viděla a přestala jsem mít schopnost přečíst většinu slov. Už chtěl volat doktora .

danajasa
Já zase furt zírám do PC jak účtuju. Takže to může být tím.

<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání