| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
pawLINka
paní tak se vyspěte se fšema, vám to říkám furt a černé nehty jsou ee
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:39
- Nahlásit
makrel
S ženckýma spát nebudu, to rači budu dělat f té hospodě na vjeky vjeků.
Černý nehty jsou nejlepčí. Jenže do práce s něma nemůžu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:44
- Nahlásit
pawLINka
to se pak ale nesmíte divit, že uděláte houby karyjéru
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:51
- Nahlásit
makrel
Mno joo, huž na to začínám přicházet, že esli se jako nevyspím s každým, tak mi zbyde ta práce v hospodě a nebo za kasou v Lídlu. :blinkající smajlík:
To ta hospoda pořád ještě jde oproti mé noční můře za kasou. Lejenda mou noční můru zná.
Na jednu stranu je mi v té hospodě fajn, ale na druhou stranu jsem pořád na pracáku (kde jsem nedostala ani kačku) a v té hospodě dostávám nula nula houno. Ta práce v charitě by prostě bodla... Relativně dobrý plat, dobrá práce, dobrá pracovní doba, služební auto. Hmm...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
Mno nic, jdu to radši zapít. F práci fšichni furt chlastaj, ae já nemůžu bo jezdím autem. Tak to jdu dohnat.
Mějte se famfárově.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:14
- Nahlásit
Bíluška-kuchyn ukážu jako návrh k výmalbě stopro.Jinak se děfčata mějte Já už du du du du se voběsit na půdu du du
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
Maky majl už došel? Nebo mi psal úpa něgdo jinej?Ješiš marja aby tak nějakej ouchyl! mi psal že pitliček OK!
Biluška mi se chceme taky slušně voblíct sakva!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
hancaw
mi se chceme taky slušně voblíct sakva!
To sice chápu, ale fakt to nemám do Práglu jak dostat. Vánoce holt budou mít jenom Makrel a Impact, je to přesně jejich velikost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
danajasa
Já už du du du du se voběsit na půdu du du
tak se drž návodu, ať neuděláš nějakou botu
Pokyny pro sebevraha - začátečníka
1. Oběsím se doma na háku od lustru. (Bydlím-li sám, nezapomenu zavřít plyn a otevřít okno - kdo to má pak čuchat, po měsíci. Volím dostatečně dimenzovaný hák a lano, není nic horšího, než když se sebevražda promění na distorsi kotníku. Hubu si přelepím leukoplastí, abych nepoblil toho, kdo mě bude odřezávat).
2. Pokud nemám hák, nebo se utrhnu, dojdu se oběsit na půdu na trám. (židli ssebou a nezamykám se, aby policie nemusela vyrážet dveře - zejména to platí u těch starejch plechovejch protipožárních)
3. Pokud bydlím v paneláku, kde není půda, tak skočím z okna. (Padám zásadně mimo hlavní chodecké trasy a na asfalt, abych se havranům líp seškraboval. K zemi se přibližuji po hlavě, aby to bylo tutový a abych neplýtval financemi na zdravotnictví)
4. V přírodě se věžím na místě z dálky viditelném.(není nic horšího, než jeden oběšenej a pod ním tři důchodkyně, který šlehlo, když se jim v úrovni očí znenadání zhouply nohy - to je pak strašnýho papírování)
5. Skok z mostu (Volím dostatečně vysoký most - např. Nuselák - a skáču v noci a rychle. Nedělám to napínavý hodinovou přípravou a konzultací s psychologem a policíí, protože vím, že i oni nemají čas na zbytečný krafání. Při pádu hlasitě řvu, aby chodci v dopadišti mohli včas uskočit. Pokud mám čas, rozprostřu na místo dopadu igelitovou plachtu, případně si před skokem obléknu igelitový pytel. Ani havrani nemají času nazbyt)
6. Zastřelím se (Volím potřebnou ráži a druh střeliva - nepředimenzovávám, ale taky nejsem krkna - a vybírám si spolehlivou zbraň, kterou si vyzkouším. Ostatně je to naposledy v životě a dělám to pro sebe tak můžu bejt trochu haur a nebudu přece sám na sobě šetřit. Volím trasu z ucha do ucha, nebo ústy směrem dozadu. Zásadně se nestřílím zpod brady nahoru, mozek rozcáknutý na stropě se blbě sloupává, prostřelenej prkennej strop a zastřelená bába o patro vejš taky nasere.)
7. Přejedu se vlakem (Hlavu mezi koleje, tělo ven, aby mě nemuseli pracně odmotávat z nápravy lokomotivy. Volím tratě s pomalu jedoucími vlaky a zásadně se vyhýbám tratím rychlíkovým. Policie má důležitější úkoly, než sběr a kompletaci osob na trase Praha - Havlíčkův Brod a pod.)
Obecné zásady:
** Vždy mám u sebe doklad totožnosti, u destruktivních metod navíc štítek z odolného materiálu s rodným číslem. Vážím si práce kriminálky a tudíž jí usnadním identifikaci
** Nechám vlastnoručně psaný dopis na rozloučenou, čímž vyvrátím podezření z násilné smrti. Pokud dopis nemám komu dát,odesílám jej doporučeně policejní složce místně příslušné dle místa sebevraždy. V případě přejetí vlakem místně příslušnému útvaru železniční policie, pokud nevím, kam až dojedu, tak útvaru, v jehož působnosti je konečná stanice vlaku, kterým se nechám rozjet. Vždy řádně popíši místo sebevraždy, ve složitějších případech, nebo při nepřehledném terénu přiložím náčrtek.
** Volím takové místo, kde mne najdou, než budu smrdět, nebo adekvátní jiná opatření - např v zimě když mrzne.
** Volím takové místo, kam může zajet osobní automobil a funebrácká Avia. Nejsem paša, aby se se mnou někdo tahal ještě po smrti.
** Nevolím různé avantgardní metody - rozpuštění v kyselině, převálcování a pod.- jelikož jsem si vědom, že tyto nestandardní metody se hůře objasňují a nekomplikuji tak jiným jejich práci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
Biluška
ty woe gdes to vzala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
nemethova5
paní kytičky pošlu v pondělí, omluvuju se
Biluška
ty si vůl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:21
- Nahlásit
kejtlinnemas za co,to nepospicha!dnes aminova mama povila osm stenat!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
dnes aminova mama povila osm stenat!
vím, hezkej vrh
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
kejtlinfotky moc krasny,takovejch malech mysi!!!!
amin ma nevlastni brachy a segry,hele,jak to,ze jsi byla tak brzo doma,ja az v osm!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:28
- Nahlásit
nemethova5
to bylo jen dnes, jsme tady ve dvou, zítra jde kolega dřív, utíkáme načerno, dnes budu doma až po 7 hod
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:28
- Nahlásit
http://www.reflex.cz/clanek/dokument/38943/prazska -plynarenska-boduje-nevkusnou-reklamni-akci.html
Už jste to četli? To je jako docela mrtě moooooooc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlinaha aha,no jo ja jsem sama,tak nemuzu utikat,nehlede ze musim pocakt az rano chlapy prijedou,ve vsedni den jezdi uz v 5.20.pohoda,pres vikend za deset sest taky pohoda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:36
- Nahlásit
nemethova5
nám chodí střídání v 6.45 nebo v 18.45hod
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlinno jo,u nas je to freee,kdyby prijeli i ve tri rano,tak muzu jet domu ve tri rano.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
ahoj vecernice, tady to teda pribyva, ze uz ani nevim, kde zacit docitat
nemethova5
ty mas naky stenata ?
impact
hnusny, fakt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:42
- Nahlásit
Alexa
ty woe gdes to vzala
na netu přece
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:44
- Nahlásit
Biluška
bych rekla, ze ten navod spoustu lidi vodradi , takovy slozitosti, tsss
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
leyendaco,ja????ja ne???ale amin ma nevlatni bratricky a sestricky,aminova mama dnes porodila vrh osmi stenatek
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
nemethova5
aha, tak to bylo radosti, co? Tak at ve zdravi rostou a hlavne at se dostanou k rozumnym lidem.
Tady obrovsky poutace vsude avizuji Burzu stenatek v Kongresovym centru, je mi z toho na bliti, jak na pouti - blijici smajlik, ne 3 blijici smajlici
a ti zmetci dokari porad stavkuji, vic a vic benzinek ma zavreno a u tech nezavrenych sileny fronty. Tak nevim....
Dneska se demonstrovalo zrejme nejak vseobecne, soude podle toho, jak to vypadalo ve meste, dokonce do toho nahackovali i stredoskolaky, deti, co se zucastnily z te skoly, co chodi holky (asi 5) maji reditelskou dutku a jsou na mesic vyloucene.
jsem dneska nejaka unavena a spatnonaladova, proc nemuzu bejt bohata a mit ostrof jen sama pro sebe
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:03
- Nahlásit
leyendaoni uz maji majitele skoro vsichni,tak,tak k rozumnym lidem,no je to hnus s tema burzama zvirat,ja to taky nemam rada!!!no koukala jsem co se tam u vas deje clovece!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:04
- Nahlásit
nemám čas, tak jenom stručně. U návodu na sebevraždu sem se smála jako degén, hadry zadara chci taky a ostrof jasně že taky, včetně motorovýho člunu a helikoptéry, abych mohla do supermarketu pro žrádlo. Dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:07
- Nahlásit
leyenda
burzy jsou i u nás, jinak n evím jaká je u vás situace
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
gabifi
včetně motorovýho člunu a helikoptéry, abych mohla do supermarketu pro žrádlo. Dobrou
ja si snad budu radsi neco pestovat nebo vyhrabavat korinky
kejtlin
vis, tady zase nakoupi spousta lidi, co se nudi a pujde se podivat na tututunununu stenatka, psy a za par mesicu je vyhodej na ulici, ty utulky, co jsou tady v kraji jsou fakt precpany ale ne, debilove furt budou mnozit a mnozit a mnozit a prodavat za jakoukoliv cenu, jen aby se jich zbavili, bodejd ne, naklady minimalni, pece veskera zadna, no, vsak to tam taky znate
Jako dobry chovky maji psy zamluvene jeste pred krytim, ty na tyhle poutove radovanky nejezdi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:19 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
leyenda
my s radkem jezdíme občas na trhy, ne pro psy, ale co je tam občas k vidění je dost hrůza
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
leyendaani to nepiste,mam na takove idioty pifku,ty vole poutova atrakce! nektery debily bych nacpala do malych kleci a delala z nich poutove atrakce!
|