| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 08:59
- Nahlásit
čus,proč je zataženo??????
aleksa
co provedla blbá bajunka??? se pochlup ne,víš,že cizí neštěstí potěší...fspomen na nánu v rakovicích
danajasa
futrál z mobilu
jééé tak to máme stejně! já tam taky dávám furtál jako druhej předmět bo uš si asi půl roku řikám,že si mušim ustřihnout druhej kus koberce ,ale nějak nestíhám...leč nanynka futrály nepapká
Biluška
Neváhejte nás kontaktovat již nyní, váš pes nebude zlobit již zítra
mooooc blbá ))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:08
- Nahlásit
davidkova renata
Ted nad tím tal přemejšlím,eště že sem tam nedala mobil měla bych vibrujícího psa,ale zas bych nepotřebovala tu traverzu prostě bych si při řevu nesmíš jednoduše prozvonila,uš to živě vidím.(to je nápad pošetřím za vibrační vobojek uvážu mu na krk starou nokiju co probíjí a mám to zadarmooo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
danajasa
starou nokiju co probíjí
toš to je velmi genyjální )))a v děšti to myslim bude to pravý vořechový ))),skuste zařadit dogdencink..pakůn by moch mít zajímavý kreace a eště urvete nějakou cenu třá.-)))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
danajasa
davidkova renata
Dobré ránko všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:17
- Nahlásit
gde je ympakt??
evidenční číslo: 2205/2010
plemeno: jack rusell teriér
popis: fena
srst: trikolor, standard
velikost: standard
nalezen: 14.10.2010
Praha 6,Vipich,roh uli Bělocerkevská a Slezanů,park
charakteristika: Na sobě měla červené flexi vodítko,modrý látkový obojek,plastový košík,kupírovaný ocas,přivázaná v parku.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
Ješíš to mi připomelo ftip o stepující kachně-příde chlap do báru a má plechovou krabici a na ní stepuje kachna.Barman ho ukecá at mu ji prodá,že to zvedne tržby jako lákadlo.No a po třech dnech se chlap vrátí a barman má narváno a ptá se ho jak se ta kachna zastavuje at furt nestepuje?Chlap odpoví-jednoduše votevřete krabicia sfouknete svíčky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:23
- Nahlásit
isdpch
může mi něgdo udělat stručnej výcuc
jako taghle...sou to úplný debylové..fšichni..a biluše má koně a dítě první zlomeninu
danajasa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
isdpch
Co nového, může mi něgdo udělat stručnej výcuc za poslední milion stran co tu furt pýšete vy paka.
No a 30.10 bude v Jílovém závot Psékobraní o Bambiho pytlík. Budou k této akci vyrobeny spešl mikiny s logem.
Jinak dobré ráno fšem!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:31
- Nahlásit
isdpch
Jojo to dá zabrat než je z čéka tendlecten Váňa
No tak Lála je ještě dost mladá, takže myslím, že začala akurát. Do 58 let ho hravě stačí dohnat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:31
- Nahlásit
isdpch
Jojo to dá zabrat než je z čéka tendlecten Váňa
Obávám se, že ještě víc dá zabrat než z Barona-Safíra-Břéti bude tenhlecten Tjůmen
koně, dyť měla kozy, ne
Dyť ty mám taky, ne? Máme velký latifundyje, můžeme mít moc zvířat
Ještě bysem moc chtěla oslíka
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
isdpch
Dobre jutro pane, ako funguje vas elektricky psik? mi sme zatial na bode mrazu, momentalne riesime psychicke pochody toho mojho magora, takze sa na nic dalsie neodhodlavam...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:34
- Nahlásit
Baico
Ješíš ale ta spotřeba konů do58 to budou stáda,kam to budete dávat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:34
- Nahlásit
Biluška
Obávám se, že ještě víc dá zabrat než z Barona-Safíra-Břéti bude tenhlecten Tjůmen
Hele, ale zase by byl Baron-Safír-Břéťa třetím koněm v historii, co taksis nepřeskočil, ale prolezl
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
danajasa
,kam to budete dávat?
Až budou k nepotřebě, tak je skrmí psům, ne?
Mysli ekonomicky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
Biluška
Osla NEDOPORUČUJU né jako muše ale žvížátko sem bydlela na farmě gdeho měli,sladký to tvor do okamžiku nž začal každé ráno3.40 řvát jak tur a to se neslo přes tři vesnice,pani to je řef,že lef je proti tomu ubohý břídl!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:38
- Nahlásit
isdpch
jen nevíme v čom se bude závodit
No hlavně asik v požírání pamlsků
A co jsem pochopila tak ve všech disciplínách může páneček zastpoupit pséka
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:38 - Změnil/a: Silwuska
- Nahlásit
ALL
Inak chcela som vam predstavit mojho Pána Plešouna
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:46
- Nahlásit
isdpch
na písknutí byli zpátky
Kraaasa, predstavujem si to a slzim
hlavně polovinu věcí neřešíš
ee...to su troska ine problemy, ktore sa odohravaju cisto doma, tam by eo nemal absolutne ziadny dosah...mam take divne podozrenie, wami, znama to uzivatelka aj tohto fora, mi pisala nieco o Jackyl-Hydovom syndrome ...musim si toho este hodne postudovat ...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:48
- Nahlásit
Je u vás taky tak hnusně? (doufam že jo!)
Biluška
než z Barona-Safíra-Břéti bude tenhlecten Tjůmen
Oslíka taky nedoporučuju, měli jsme ho ve stáji - oslici i s oslátkem. Strašně roztomilá zvířátka, ale fakt přííííšerně řvou. V jakoukoliv hodinu. Vopravdu dělaj doslovně y-áááááá y-áááá y-áááá neuvěřitelně nahlas
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:49
- Nahlásit
Silwuska
Lobotomie,klíd je spousta lidí co má magora třá já
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
co provedla blbá bajunka
zdárně pokračuje f tom co minule začla. Při dlouhý hlídačce když jí to přestane bavit tak de k figurantovi poskakuje kolem něj a když nic tak jde do prdele a začla to opčas dělat i po pouštěčce, tagže začínáme od znova. Takový nádherný ty hlídačky měla
isdpch
Návrch disciplín na závot vo sáček
přehození nižšího áčka dvoukilovou činkou - bodování: estetický dojem 100 bodů, přehození 100 bodů, a dohození do cíle 100 bodů - kvůli neschopným jedincům (Gerda, Akyháky) bude změněn pravděpodobně na hot něčím měkkým (třá bambiho sáčkem) na cíl
Aportmánia - na určené miesto položil psovod 3 aporty, potom sa odobral aj so psom na štartovú čiaru a pes mal všetky tri predmety čo najrýchlejšie priniesť
Ulička hrôzy - pes musel čo najrýchlejšie prejsť po igelite, cez petfľaše, závojom povievajúceho nastrihané igelitu, tunel z deky, pomedzi zrdkadlá a okolo balónikov
Pažravý pátrač - čo najrýchlejšie nájsť a zjesť maškrty schované pod plastovým pohárikom, v minidomčeku z kociek, plechovom barely na granule a plávajúce v malej miske v lavóry vody
Buď pes alebo ja - úlohy boli: zjesť kus uhorky, rajčiny a párku, vliezť a ľahnúť si do klietky, zaštekať a preskočiť prekážku, pričom platilo, že vo všetkom mohol svojho psa zastúpiť pániček (za trestné sekundy) - meral sa čas
Vysávač - na doske rozložených 20 maškŕt, ktorý pes ich čo najrýchlejšie zožral
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:55
- Nahlásit
jo a hnusný podzimní ráno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:56
- Nahlásit
Guten ták, Bajko to popletla - 30/10 je Psékobraní o Bambiho pytlík, Mikulášská s mikinama je 28/11 - a TAM ZVEDEME DĚDOFCE A WALDOFCE. Na 30/10 je samozřejmě zveme taky, vo tom žádná, bduem rádi, když dojdou na obě akce. Ale oblékáme se až v listopádě, opakuji, oblekání v listopádě.
isdpch
Dědečku prosimtě, vyberte si s Janikou mikinu a Waldům zavolám sámá, resp jim to pošlu v mýl.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:00
- Nahlásit
Gerda
Guten ták, Bajko to popletla
Nojo, jsme ten popleta, holt je pátek a mám ve fšem guláš.
Děkuji ti, že jsi mě opravila a neječíš při tom, jako to má ve zvyku má šéfová
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:03
- Nahlásit
Alexa
To je taká škoda,že sme tak daleko disciplínu -vysavač bysme měli v kapse,pakůn by zežral aj tu desku jako bonus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:05
- Nahlásit
Baico
Pani, vy ste dneska vopravdu gulášová ))))))))
No, ledva něco řeknem, děda je pdachu....ááááááááách jooooooooooooooo.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:08
- Nahlásit
Vysávač - na doske rozložených 20 maškŕt, ktorý pes ich čo najrýchlejšie zožral konečně disciplína pro nás!!! (jsem si předtim nevšimla že je taky na pořadu dne)
Pažravý pátrač - čo najrýchlejšie nájsť a zjesť maškrty schované pod plastovým pohárikom včera jsem to schválně zkusila. Neměla jsem to dělat, upadla jsem do deprese že mam nekonečně debilní psy. Ovce nepochopil vůbec, celkově nechápe že by se piškot mohl vyskytovat jinde než u mě v ruce či v kapse. Magor vletěla mezi kelímky, rozšlapala je a odkopala, vyžrala piškoty a čuměla co bude dál. Když jsem se jí snažila zabránit aby mezi nima lítala jak hovado, tak je aspoň systematicky převracela tlapou. Že by měla použít ten svůj rypec jí vůůůbec nenapadlo.
Aportmánia tady pravidlo buď pes nebo já neplatí??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:12
- Nahlásit
bonc
tak je aspoň systematicky převracela tlapou. Že by měla použít ten svůj rypec jí vůůůbec nenapadlo.
no Mařenu by třá nenapadlo použít ani tu tlapu. Seděla by a pištěla, abych jí ten piškot vyndala. Fčéra to u nás vypadalo jak o vraždění neviňátek, přitom sem jen čekala, až pes nabídne aktivitu, pročeš nenabít nic, jen seděl a straščně kvičel, ani jí nenapadlo, že by měla něco dělat s tou krabičkou, co před ní ležela. Nakonec to tak nějak pochopila, ale celou krabičku zničila, je děsně hrrr a nechce dělat heský klikr trénink ))) Budeme s váma jíst v družstvu, vypadá to, že to bude nejoblíbenější disciplína ))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:13
- Nahlásit
Ty valo, normálně mě psi nechali spát do deseti.
Rozinka se s tím nesere, v noci jsem ji našla spát pod peřinou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:15
- Nahlásit
Silwuska
co to má na hlavě??? šiš nesmíš ho tak třískat tou sekyrkou ,některý lidi sou na to háklivý ..nevim teda proč
Hajda by i mít moch i když sem myslela,že je to u kokrů jen,dále jsem se v poslední době dotazovala chytrých lidí..ne na blůčku!!!..zda může být pes prostě magor jako člověk a odpověd je jednoznačně ANO..s tim ti nepomůžou ani tachyjony a pravidelné náfštěvy na vlčárech.-))))
danajasa
začal každé ráno3.40 řvát jak tur
pošli ho,já fstávám ve 3.50 tak to uš je fuk a dyby se mi rozbil budík v mobilu,sem nahraná
isdpch
nazdar oslíku )))))) gdy ti to jede do oryjentu??
Alexa
poskakuje kolem něj a když nic tak jde do prdele
hm..tak to deš jak vodejde..nedalas jí to moc dlouhý zpočátku? esi s jí nevotávila..
|