| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová to se ti jen zdálo moje auto je celý chlupatý neboť golije bláznivá pelíchá a pokud by ho chtěl někdo krást tak hlavně aby nebyl alergickej na chlupy bo tam jsou úplně všechny druhy chlupů na který si vzpomeneš včetně fretčích.
Pavlii to je i pravděpodobný a pak ho někde najdou odstrojený bez kol a tak a ještě zaplatíš za ekologickou likvidacu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
Pavliii
Dyž ho rozseká zežentě kupní smlouvu na neuvěřitelnou čásku nebo at vám mechanik napíše opravu na neuvěřitelnou částku a máte na nový nechlupatý.Nadíly je to blbší budem držet palce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:18
- Nahlásit
Pavliii
hele třá se jen svezli nějaký puboši,kámoška takhle našla auto 2krát!taky psí..sice bylo trošek jetý,ale jezdit se dál dalo
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
danajasa
pani, to je 20 let starý auto, policajti se zdráhali napsat do protokolu hodnotu 30000 , nebo to myslíš že by šlo z povinka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
danajasa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:23 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Pavliii
tak jestli má tolik roků, tak to není ani na díly. spíš fakt nějaká provokace nebo puboši. nedivím se, že se orgáni zdráhali
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
makrel
pani vy ste blbá , náhodou nakonec napsali 30450 (včetně těch holin )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
Pavliii
ukradli vomlácenýho fávoše
To je děs. Já když jsem měla ještě dědečka Favouška, tak jsme se uklidňovala tím, že to už fakt nikdo ukrást nemůže. A jak koukám, tak lidi fakt berou fšechno.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:29
- Nahlásit
Pavliii
to nebyl ftip, já jsem před 2 rokama prodávala 17-ti leté auto, nerezavé a byl problém ho střelit za 15. Natož teď když šly auta dolů.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
No ale lidi netuší že tu furt volám pro toho psa páč furt žere všecko.Asi jo ta o půlce prdele mi příjde nevhodná pro děti některejch místních rodičů. No je mi to trapné ale půjdu spat včíl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:32
- Nahlásit
makrel
o nebyl ftip, já jsem před 2 rokama prodávala 17-ti leté auto, nerezavé a byl problém ho střelit za 15. Natož teď když šly auta dolů.
no já starý funkční auto dala známýmu, abych nemusela platit likvidační poplatek
Pavliii
toho sem se dycky bála a proto sem platila pojistku jak fsteklá až téměř do konce. Teď novýá mám samo taky pojištění a ještě tam mám alarm a zámek na řadící páku, i gdyž mi říká známý že gdyž budou chtít ho ukrást tak ho ukradnou, a hlavně mám vzadu vyhozený sedačky a mříž na čokle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:33
- Nahlásit
Pavliii
30450 (včetně těch holin)
přičemš holyny byly to nejdrašší ))))))))))))
danajasa
je mi to trapné ale půjdu spat včíl
náhodou to je rozumný ,já du sčíhnout programy ze fčera a je dooost pravděpodobný,že se sejdem v morfeově říši
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:34
- Nahlásit
Alexa
no já starý funkční auto dala známýmu, abych nemusela platit likvidační poplatek
tak kamarádka po smrti manžela musela právě taghle nechat zlikvidovat funkčního pasata bo to prostě nigdo nechtěl!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
davidkova renata
bo to prostě nigdo nechtěl!
no tak on naštěstí jo a jak si libuje, že má malou spotřebu bo předtím bral benzín 2x tejdně a teď 1x za měsíc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:37
- Nahlásit
Dneska se to nevyplatí nechávat si auto tak dlouho, pak už do toho člověk jen investuje. Nejlepší je se toho zbavit než se začne kazit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
makrel
Nejlepší je se toho zbavit než se začne kazit
stejně jako chlapa )))
Alexa
no my ho nabízeli aji zlatovlásce! a to byl tušim nafták! ale nikomu se nechtělo platit ten převod bo co to je páč ten je pro tydle auta drahej a taky prej nějaký ručení nebo pojistky..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:42
- Nahlásit
Já prodala mou milou fiestu jedné stejně blbé slečně, jako sem já, v bazaru ho chtěli za 1500 max s tim, že hodnotu na něm maj jen ty náhradní zimní kola a nářadí v kufru. Holce sem ho střelila za 15 s tim, že mi pak volala, že to má prdlej vejfuk v motoru a musim jí 1000 slevit. Knedlik už je taky neprodejnej, pojištěnej neni, stojí na hlídanym parkingu, jinak, když parčíme někde v civilizaci, snažim se aspoň parčit někde na rozumnějšim místě, strach mám dycky, na jiný auto bych už neměla prachy a sem na něm závisla krs svý pohodlí při dopravě z místa A do místa B.
Pavliiii - jak to, že si nám neřekla, že máš vopravdický narosky??????!!!!!!!!!!!! I ty Pikslí si nám zatajila!!!!!!!! Okamžitě se dostaf 30/10 do Jílového, bude ti přáno!
Teď získáváš jenom takovej malej, obyčejnej dáreček na lepčí náladu:
PAVLIIIINKOVI ŠÉÉÉCKO NEJLEPČÍ K NAROSKÁM, HODNĚ KRÁSNÝCH ZÁŽITKŮ S AUTOMOBILISMEM DO DALŠÍCH LET!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:42 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Pavliii
du spat už fakt blbnu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:45
- Nahlásit
GerdaTak já se přidávám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
GerdaSem chtěla toto
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
á prodala mou milou fiestu jedné stejně blbé slečně, jako sem já, v bazaru ho chtěli za 1500 max s tim, že hodnotu na něm maj jen ty náhradní zimní kola a nářadí v kufru.
Ono je nejlepší prodat auto tak do 6-8 let,ale ne vždycky to samozřejmě jde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
makrel
Ono je nejlepší prodat auto tak do 6-8 let,ale ne vždycky to samozřejmě jde
Fiestičce bylo 17...Knedlíčkovi je skoro stejně a už koroduje. Chudáček. Přemejšlim, co budu mít příště za auto. Rovery se mi moc líběj, kolega z klubu, co bydlí u nás na sídlu, má tak nádhernýho červenýho rouvečka, že úplně slintam, ale každej mizernej čokl by mi ho stejnak hnet zničil, takže knedlik bude jezdit, dokud bude jezdit. Pak půjde na orgány ke klubovému panu doktoru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
pavlííí
nate
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
víš, co je teď nejlepší? Piksla se posere, když bude jezdit namáčklá s oběma čupkama v knedliku )) Uděláme jí to schválně ty malý svince plesnivý ))))
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:01
- Nahlásit
Tak já to koupila pred 2 rokama za 35, a měla jsem za tu dobu jednu opravu za slovy dvěstě káčé, když mi rupla ňáká hadička v Jílovym
Gerdičce díkuju za dary, ale kecáš, pikslí narosky jsem nezatajila!!!
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
šiš, pani, děkuju, ale já to radši střelim a koupim si toto:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:09
- Nahlásit
ahoj lidi vyvenčím, nakrmím a jdu zase spát
Pavliii
to je na hiovno s tím autem, by to se mnou seklo, sem na něm závislá, ostatně asi jako každej, kdo bydlí na vesnici a dojíždí do práce
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
Tak právě tady byl šéf, že jestli chci jít plnit svojí občanskou povinnost, tak můžu jít domu ))
tak vám moc děkuju za projevy soustrasti a du
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:12
- Nahlásit
Gerdóóó jak f tu neděku? mám do 10:15 trénink!
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:14
- Nahlásit
jo ještě potřebuju poradit - mam dylema, jestli si mam zitra pučovat auto od ségry, páč sme měli jet na tu výstavu, nebo to mam brát jako znamení a radši nikam nejezdit?
|