Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

bonc
Jé já mám kamarádku co měla ovčáka co mu říkala ovečko,byl obrovský a všichni před ním lezli co nejvíš to šlo strašná beštije.Nezoufej pakůn by sežral aj ty kelímky což dělá běžně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:18
- Nahlásit

Gerda
Žrací disciplína by se líbila Vlčáčkovi. A věřím, že by se velmi dobře umístil. Kromě toho umí móóóc hezky hopkat a lítat, když se to žrádýlko nese.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak přijeď taky, můžeš vyhrát pohár

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

Apropo dyž sme u toho žraní,tak pakůn předvčerá jak chlastal z kaluže vyzunkl aj dvě žábky,jo je to francouz má to v krvi,ale neměly by se tepelně opracovat aspon.(měl štěstí,že to nebyli kunky ohnivé sou nejedlé)

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda
Budeme s váma jíst v družstvu, vypadá to, že to bude nejoblíbenější disciplína jo jo, určitě!! Jen ovce bude nepoužitelná na cokoliv, ten si udělá jen socializační vejlet.
Udělala jsem jim včera celkově takovej testík inteligence - nic jsem jim nevysvětlovala, zkoušela jsem do jaké míry to pochopí sami. Opakuji, NEMĚLA JSEM TO DĚLAT. Pro příště si takový debilní nápady zakazuju.
1. vyhledání piškotu - již popsáno
2. přechod kladiny - vcelku zvládli. Je přece moje blbost, že když po dostavění volam Bonitu, tak si nevšimnu že stojí naproti mě. Pak se nemůžu divit, že projde skr ve snaze si pro piškot dojít co nejdřív. Ovce si prožil svých 5 minut smrti ve zcepenění na prkně, když se přes něj poprvé přeplížil tak už pak vesele běhal sem tam - bude z něj agiliťák!!
3. přeskok pidi překážky - Bonita no problem, Badin nechápal že má jít se mnou.
4. přeskok normální překážky - Badin bojkotuje úplně, Bonita stále proráží výplň pod překážkou
5. aport mrkve (dalo mi práci vymyslet co by byli ochotný vzít do huby a nesežrat) - Badin rozradostněnej z piškotů mrkev nosí, bohužel asi jen 3x, pak mu jí nasraná Bonita sežrala (odmítla se pro ní byť vydat, když zjistila že neházim piškotem). Trapně jsem zkusila nahradit mrkev klacíkem, zmatenej Badin jednou dones, pak se zalekl co to udělal.
Upadla jsem do splínu a šli jsme radši ven. Bonita mi snaživě pro potěšení našla asi 20 zvířat....

Těšíte se na nás???!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

danajasa
kelímky žere magorka běžně, ale když jsou ve hře piškoty tak se tim nebude zdržovat. Ovce má svou přezdívku zaslouženě - je to 7kg bílý cosi, co se furt jako ovce tváří (máme ho od června z útulku, jedinej povel kterej ovládá je "nedělej ovci!")

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

Ahoj děcka, tož si přectavte, že mi ňákej hajzl ukrat auto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

bonc
Těšíte se na nás???!!!
já teda moc!!!!!
vyzunkl aj dvě žábky,jo je to francouz má to v krvi,

bože ty si blpka))) ale bud ráda že je francous,napadaj mě jiný národnostě se kerejma by moch bejt problém

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:37
- Nahlásit

A ještě jsme byli na veterině (jen pro grancle) a někdo tam přines postřelenýho ježka

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Pavliii
ukrat auto

lity lity lity!!! a co ve dělá f takovejch přípatcích?? dá ti něgdo nový?!

Gerda
Člen
- Nahlásit

bonc
Těšíte se na nás???!!!
no jasně )))))) A co to je za čokle? Bonita je bígl, jo?
Naše Marmínka dělá agi stejně jako Bonita - projde všema překážkama, bo má heslo - co nejde silou, půjde ještě větší silou. Naposledy si ustlala v tunelu, čouhaje z obou stran se radostně nechala krmit piškotama ))
Jsou chytří tvoji pejsci, aby nás eště neporazili....to by byla maryje zase nejblbější....

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

bonc
Šíš bacha by to nebyl převlečenej malej vlk v rouše beránčím.Sem měla pudla převlečeného za pitbula

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

Pavliii
Hele to je strašný, mě zas bere mor, jak včera, když sme spolu mluvily. Kurvy zdechlý, jak si někdo může dovolit chmátnout na cizí věc bez zeptání! Čim pojedem k moři?!

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
Ty vogo! Sráč jeden!!!!
A měla jsi tam nějaký zabezpečovadlo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

Pavliii
to sou hajzli
mělas ho pojištěný??????

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
dá ti něgdo nový?!
normálka sme byli na polycyjy, máme v protokolu, že bylo odcizeno vozidlo, HOLINKY a vodítko)) pojištěný to samo nebylo, páč by mě v životě nenapadlo, že to někdo ukradne...

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

Pavliii
ty jo a to jsi schopná tu psát? Já už bych někde ležela, páč by mě trefil šlak!!!!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:50
- Nahlásit

makrel
tak mě trefil šlak už včéra, jako sere mě to neskutečně, ale tak na něm naštěstí nejsem nějak existenčně závislá, mám ho jen abych mohla jezdit s čoklem na igelity, na obrany a na vejlety

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

Pavliii
pojištěný to samo nebylo
no tak to je f prdely
makrel
hele gde je monty ostatně? uš jí dostali bílí kníračííí??

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

Pavliiiste veselá osoba mě by trefil šlak-toto bych tam nalepila a hned pak bych ho šlahledat s traverzou které tady prodávaj

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:52
- Nahlásit

hele eště je ftipný, že sem ve středu měla vopravdický narosky

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:53
- Nahlásit

jo hele a vytřeba máte 20 let starý auťáky pojištěný?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:55
- Nahlásit

Pavliii
aha tak to jo, já na něm závislá jsem, protože bez něj tratím polovinu času cestováním a to si nemůžu dovolit davidkova renata monty už zase pracuje a šéfka ji podezírá, že je v sektě, tak sem asi radši v pracovní době neleze

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:57 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Jeje hele co sem našla včíl nevím kerou poradte http://www.ezoocentrum.cz/vystrazne-cedulk y-na-plot-a-dvere

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 10:58
- Nahlásit

Pavlii ty vogo jako gde to sme že už kradou i špinavý a chlupatý auťáky? Já na to celkem spolíhám páč kdo by chtěl špinavý rezatý a chlupatý auto že? Tak koukám že už ani tohle neplatí!

Gerda prosím tě jak to bude v neděli? mám do 10 :15 trénink . Dík

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:00
- Nahlásit

Pavliii
paní lituju vás a zároveň obdivuju, že to zvládáte brát s nadhledem. Já na autě existenčně závislá jsem (z Díry se jinak do práce nedostanu) a pojištěný ho taky nemam...do teď mě to nikdy nenapadlo. Asi nad tim popřemejšlim, už se mi ho podařilo nechat párkrát odemčený v centru

Gerda
jo jo, je to bígl.....to asi mluví za vše

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:01
- Nahlásit

hancaw

Tvoje auto je náhodou hezky čistý a žádný chlupy sem neviděla )) Tak nemachruj

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:01
- Nahlásit

http://www.ezoocentrum.cz/vystrazne-cedulky-na-plo t-a-dvere/ proč to nejde?dyt to tam je na klávesu del připíšu pr at si to stroj přebere

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:04
- Nahlásit

hancaw
moje auto bylo teď fakt NESKUTEČNĚ zabordelený, podle mě si ho buď ňákej dement pučil a někde to rozseká, nebo na náhradní díly

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 11:07 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

bonc
mě se právě jednou podařilo ho nechat u našich na sídlišti na parkovišti přes noc s klíčkama v zámku, ale tentokrát myslim, že jsem ho i zamkla

já si furt řikam, že se vlastně nic tak hroznýho nestalo, tuhle tady jednomu starýmu pánovi, kterej musí každej den jezdit na dialýzu, ukradli vomlácenýho fávoše... ale jako dobře mi neni...

<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání