Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:17
- Nahlásit

Biluška
tak to ani neposílej, s mejma 50 by to bylo zbytečný poštovný
brezen2008
napiš na mail, jména čoklůch, peníze mi dáš osobně, protože se ještě neví, kolik co bude stát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:21
- Nahlásit

Maky a Trix
a mejl je jakej?
jinak pošlu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:22
- Nahlásit

brezen2008
makysek.rybaru@gmail,com. uložte si to všichni do adresáře, aŤ tu nemusí viset Osmkrát denně

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:22
- Nahlásit

Biluška
nenene do oryjentu ne, vem to pěkně na mikulášskou! Přeberem to, jako jiné napytlované věci.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:26
- Nahlásit

Gerda
kdy jedeš do zlosyně? dovezu tam pangaminy, je to kousek od nás

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:27
- Nahlásit

Gerda
tak doufám, že má i něco, z čeho vyrostly její děcka, abych taky něco ukořistila

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:30
- Nahlásit

Gerda
Na Mikulášskou to brát nemůžu, nevejde se mi to do auta. Nezapomeň, že tam mám ráno CT zkoušky, takže potáhnu fofrkřeslo, milion dalších věcí, psy, děcka...tři banánovky hader tam fakt nedám i když bych ráda

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:35
- Nahlásit

kejtlin
kdy jedeš do zlosyně?
v neděli v 10 ráno tam máme být na trénink. Vem lilije a půjdem se projít.

Biluška
jé, to je škoda, ale je to jasný. Tak se halt oryjentálci pomějou, no.

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:36
- Nahlásit

Gerda
mam v tom bordel, ten pytlicek je stejna akce jako mikiny? Ma ho mit i Buch?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:37
- Nahlásit

Gerda
a kdy budete končit s tréninkem? pojedu s ovčákama na cvičák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:46
- Nahlásit

kejtlin
to vůbec nevim, hodně záleží na počasí, když bude snesitelně, asi se tam chceme trošku projít....

Atusch
ten pytlicek je stejna akce jako mikiny? Ma ho mit i Buch?
pytlíček je na 30/10, kam taky jdete, když budete po operaci už OK, je to maličký závodeček Psékobraní o Bambiho sáček, mikiny jsou na 28/11 na Mikulášskou, kde budou i lidi z oryjentu, děda, waldi...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:49
- Nahlásit

Gerda
projít se nejdu, ptž to můžu jít kdykoliv, ale o víkendu mám málokdy volno, tak radši jedu na cvičák
tak až se budete nějak vracet, dej vědět, já vyjedu

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:51
- Nahlásit

Gerda
Aha tak mam slecnu co ma na starosti ty pytliky poslat taky mailik, jestli to chapu.
Jinak k pooperačnímu stavu od včera od 14h tu řádí jak šílenec, nechce být v klidu, veterinář s tím počítal a smál se mi, že ho 3 dny na lůžku neudržím
Ale je pašák, ani si nerve stehy nic. Jen by furt papal a to ho krmím teď co chvílku aby to dohnal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:53
- Nahlásit

Atusch
já jdu snad v úterý večer s jezevčicí na kýlu-podruhý, jestli to veterinář udělá.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:54
- Nahlásit

Zdaréc fšici!

Mám inteligentní štěně, dobře ví, že budoucnost telekomunikací je v bezdrátové technologii, pročež zbavila sluchátko domácího telefonu šňůry. Máme fčil bezšňůrový telefon

Ste si jistí, že do Jílovýho dete závodit?
http://www.tyden.cz/rubriky/relax/apetit/nejlepsi- domaci-palenky-jsou-z-jiloveho-u-prahy_183146.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:03
- Nahlásit

Atusch
Aha tak mam slecnu co ma na starosti ty pytliky poslat taky mailik, jestli to chapu.
a jestli se zeptáš na mejovou adresu, platíš všechnu pálenku ))))

kejtlin
ok, zavoláme si.

Baysha
Mám inteligentní štěně, dobře ví, že budoucnost telekomunikací je v bezdrátové technologii, pročež zbavila sluchátko domácího telefonu šňůry. Máme fčil bezšňůrový telefon
jde na to dobře, bestak vás tou šňůrou sváže a budete se muset koukat, jak vám sežere všechno z lednice )

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:12
- Nahlásit

Gerda
šňůru rozporcovala na kousíčky přesně 5 cm dlouhé a sluchátko pohřbila pod hromadu špinavého prádla je to špijón... ne, je to E.T. a chce volat domů!

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:31 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
tak vám také budem držet palečky. Jak se to stalo, že musíte podruhý?
Gerda
tak to si radšejc najdu ten mail, pálenka by mi vyšla pěkně draho. Ale je fakt, že si tam tatík nechal předloni pálit Calvados (ma tam chatu) a byl nadšen, tak na tom, že je to tam dobré něco bude.
Jak se to bude platit? A v čem všem se bude závodit?

mimochodem proč mi u tebe a davídkový nejde otevřít czpsácký profil? Takové to info když se klikne na člena? mam to pokažený já, nebo jste to tu už tak moc zahltily, že to nejde?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:52
- Nahlásit

Jupí, tak vidím, že jak sem tu nebyla, že budu extrémně elegantní, bo budu dědit po Biluši a nemusím si tím pádem nic na zimu kupovat. momentálně jsem něco mezi 38-40, ale pracuju na 38

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:54
- Nahlásit

Atusch
tak vám také budem držet palečky. Jak se to stalo, že musíte podruhý?

nevím, vše jsem dodržovala, zavírala jsem ji do kennely a v klidu byla prostě ji to prasklo asi nějak znova, ale má malou, i poprvé měla malou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:05
- Nahlásit

cus decka,vy jste upa jebnuty!clovek tu chvilku neni a pisete jak divi,docitat vas teda jako neminim!
vynikajici zprava,amin lezel v buse v klidu a ani necekl!!!!!opakuji ani necekl!!!!!!byl super hodnej,nejhodnejsi pejsek na svete!!!!!!zkazil mi to jeden buzerantskej dedek!jako monji radost.amina jsem poradne pomuchlala radosti a sundala mu kybl z drzky a dostal za odmenu hozenej micek!prisla ke mne stara rakovina a rika,jak si vubec dovoluji toho cokla poustet a ja na nej hned,bez si ty kretene onanovat nad cenama do obchodaku a neotravuj me,nebo ti jednu mlasknu pres pysk!no lidi to slyseli a samo,ze se chlamali!jako mu rikam,je to jeste stene,pry to by mohl rict kazdy,chcete videt rodokmen a cislo v uchu,ani radsi necekl a mazal,bo bych ho fakt nakopla do holene v ten moment,proc mi to stara rakovina kazi,moji radost z amina?????dalsi vynikajici zprava,psala mi od amina chovatelka,aminova mama dnes porodila osm stenat!!!taky velka gratulace a posledni zprava me potesila,kdyz jsem v robote mela jak prasule,tak matros na siti!plny odpadkovy pytel,opakuju,plny odpadak,budu sit jak vztekla!

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:07
- Nahlásit

nemethova5
a to ještě paní nevíte, že Biluška posílá kamión ošacení ze kterého vyrostla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:08
- Nahlásit

Pražáci pozor! Elina napsala na doktrekingový forum toto:

Citace:
SMS od našeho nejmilejšího veterináře "Pozor, tento týden jsem měl již 3 otravy psů (dle příznaků organofosfáty - jedy na slimáky a hmyz), vše západní okraj Prahy (1x Unhošť, 1x okolí letiště, 1x někde kolem Divoké Šárky)." Dávejte velký pozor, někdo mi ještě říkal o Karbofuranu na Podbabě, ale to nemám ověřené.

to jsem jsem zkopírovala z desenského od evy štemberové

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:12
- Nahlásit

bacha, blíží se globální oteplování!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

nemethova5

Na me dnes rvala zas jedna mistni cubka! Jdu s coklama a ona s maltezakem. Normalne se v poho vocuchavaj a najednou ji hrablo a zacla jecet, ze ho kousnou. Ja rikam, ze nekousnou, ze se nervou. A vona ho zvedla, ale jako nad hlavu a zacala rvat a uskakovat. Samozrejme, ze psi najednou napadlo, ze je to vlastne docela vyzva a bezva hra - chyt si maltezaka a zacli na ni skakat. Kravka byla samovyladena, takze ji pekne zaprasili neco mlela, ze jako ma ty hadry drahy, ale poslala jsem ji do hajzlu

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
paní jdete taky dneska pít? ať nejsem zítra sama s oknem

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele adidasko přijedeš na závot vo bambiho pytlík???? 30.10.????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

makreljo??co zhubla????
zuzanarosakovano jo,nektery megery a megeraci jsou fest jebnuti!!!!jenze s blbkou a blbcem nic neudelate,to je tezky,to maximalne vyresi,pest mezi oci a nekdy ani to ne,dobre jsi ji to rekla!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:31
- Nahlásit

Bré večír, jdu okolo, tak vás jdu pozdravit.

F poslední době jsem furt f práci, gde není signál, né tak intronéét.

Před chvílou jsem přišla z práce, nalakovala jsem si nehty na černo (trocha anarchyje), otevřela jsem si sedmičku bílého a čekám na Lukáše až přijde a vytáhnu ho do hospody. Huráááá.

Ináč zítra brzičko ráno jedeme na Slovensko pro džekrásla pro kamaráda. Těším se.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mělas říct dámě, ať si radši příště nekupuje hadry drahý, ale levný ze sekáče, a za rozdíl ať si koupí mozek, páč jí opravdu akutně chybí.

<< 1 ... 5409 . 5410 . 5411 . 5412 . 5413 . 5414 . 5415 . 5416 . 5417 . 5418 . 5419 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání