Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:20
- Nahlásit

Gerda
v tématu venčení s cz-pes Brno ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

Maky a Trix
tak to je velmi hezké!

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:32
- Nahlásit

Ahojky, my se vrátili před chvíli z venku. Byli jsme na čtyři hoďky, teď naštěstí oba spí
Co se tu dějě? Kdo bude tak hodný a udělá mi vejcuc?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:35
- Nahlásit

Montyahojky,to uz jsem se skoro ptala pred hodinou a nic,ticho po pesine!

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:39
- Nahlásit

nemethova5
ahojky, no to jsou teda nevychovanci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:40
- Nahlásit

Gerda
je to mystickej skřítek
kerej z nich to je?

Monty
Kdo bude tak hodný a udělá mi vejcuc?
já bysem i tak hodná byla,ale bohužel za mý nepřítomnosti ty magoři nadrásali asi 8 stran tagže nic,číst to nebudu!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:42
- Nahlásit

davidkova renataje to mystickej skřítek
ty ses buuuuuuuba,jsem si ucinkla do trioly!!!!hlavne to s tema zuzovyma vlasama!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:43
- Nahlásit

nemethova5
dyš jí teda nevim no myslíš že je to ten růžovej teda? su zvědavá aš to makytryksová vobjasní))))

pe3ce
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:48
- Nahlásit

zdarec všickni, tak nám ten víkend pěkně začal Moje omladina šla včera večer trsat, o půlnoci se na parket připotácela 3 tmavá individua a jala se do našeho mladýho a jeho dvou kámošů bušit, páč se jim asi nelíbilo, že chalani umí tančit. Moje dcéra se svého mladšího bratra zastala a mydlila je kabelkou hlava nehlava. Skončilo to vyhazovem z podniku, tudíž ty 3 občané kluky dorazili venku, přijela tam polícije a jednoho z nich zatkla, na jak dlouho netuším, pak občan byl zběhlý ve lhaní. No a chjo aby toho nebylo málo, tak zřejmě "přenesená agrese" způsobila to, že náš Rokouš se ráno taky popral....se psem černého kožichu. Tudíž musím dětem zaplatit kurzy sebeobrany a psovi nastavit lať zas o něco výš

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:48
- Nahlásit

čus babi
davidkova renata
Brixíka je mi moc líto , hlavně že má Elí novýho
Baico
takže rovnou počítam s -10 bodama.
ale víš, že nemůžeš odmítnout vykonání cviku? Musíš aspoň se pokusit o vykonání (prosímtě, ale nééééé potřeby )
Maky a Trix
Samý velký čuby.,
jéééé Triksík má harém

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:49
- Nahlásit

pe3ce
Tudíž musím dětem zaplatit kurzy sebeobrany a psovi nastavit lať zas o něco výš
a to buď ráda že sem ti neposlala sovu o důchodech, bys byla nas...aná ještě víc

pe3ce
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:52
- Nahlásit

Alexa
sovu o důchodech
raděj bych sovu s pravidelným nadstandardním důchodem. Nasraná ani nejsem, spíš zoufalá, páč jsou asi erekce na slunci bo co.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:56
- Nahlásit

Alexa
ale víš, že nemůžeš odmítnout vykonání cviku?
To vím, vylezeme na 4 první žbrdlínka, takže na zkoušce taky vylezeme na 4 první žbrdlínka a pak ho prostě sundám, no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:56
- Nahlásit

davidkova renataten zuzovej je nejhezci a nejlepsi!!!jinak moc peknej vlkosed hunatej,toho je fakt skoda!

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdarec lidi, toš sme z5 z prochajdy, gratuluji triksíkovi k trojitýmu randeti

pe3ce
to je jasný, rokouš chtěl zakousnout toho hnědoobčana, akurát ho nenašel, tak zakous jinýho v zastoupení, kup mu buřta

fšici
lidi sem dneska na bajšu hleděla jak puk, bo sme byli procházkovat po sídlisku a potkali sme bandu sedmi malejch PZ, tak kolem šesti-sedmi let, bajša se jim ukrutně líbila, tak si s ňou hráli na hoňku a hladili si ju a jí se to líbilo aji gdyš se jich na ňu sesypalo všech sedum, tag neprotestovala a nechala se dlachnit nejvíc se jí teda líbilo to lítání a honění, fčil je úpa utavená, asik tam pudeme zejtra zas

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:18
- Nahlásit

Zase tu dnes máme poměrně pěkný západ Slunce. Doma nám to však smrdí jak na veřejných záchodcích, protože se nám tu celý den odpařuje počůraný beton z rána. Ale Bekynka dnes zvládla dlouhou vycházku - tedy dlouhou spíše časem než metry.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:19
- Nahlásit

Alexa
Brixíka je mi moc líto , hlavně že má Elí novýho
no je to strašný,nemůžu na to přestat myslet((((
tak zejtra sme tam,čuuus..jo a hele sou tam eště vofce???? chcem potrénovat bo si nutně!!!! musíme udělat zkoušku z vloch k pasení.-)))) to eště nemáme totiš)))),bajková de taky
Baico
napiš mi ten mail!! davidkova.renata@seznam.cz
pe3ce
to sou šmejdi,céři dávej příště do kabelky cihlu
Baysha
PZ, tak kolem šesti-sedmi let, bajša se jim ukrutně líbila, tak si s ňou hráli na hoňku a hladili si ju a jí se to líbilo, aji gdyš se jich na ňu sesypalo všech sedum, tag neprotestovala a nechala se dlachnit nejvíc se jí teda líbilo to lítání a honění,
to je rostomilý vid? )))) já pézetka nesnášim,ale něgdy dyš sou třá vychovaný tak je ani nezabiju a taky nechám Nánu at si hraje,ale přiznám se,že pouze Náně pro radost )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
tak zejtra sme tam,čuuus..j
jasně
jo a hele sou tam eště vofce??
jasně
bajková de taky
jasně

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
tidle byli docela fajn, nechali se usměrňovat a pochopili, dyš sme řekli, že uš stačilo hlavně sem ráda, že uš se na ně bajša trošku socijalizovala, ze začátku před pézetkama zdrhala do dáli, neměla ráda, jak to řve a běhá a mává rukama a tak fakt sem nepobírala, dyš jí přítul dal lehni a nechal celou bandu, aby se na ňu sesypali, čula sem průser, ale malá si nechala líbit fšecko

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
napiš mi ten mail!!
Huš je poslatej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:29
- Nahlásit

davidkova renata
něgdy dyš sou třá vychovaný tak je ani nezabiju a taky nechám Nánu at si hraje,ale přiznám se,že pouze Náně pro radost
za sedumnáct let NAZDAR

pe3ce
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

Baysha
před pézetkama zdrhala do dáli
stopro věděla proč já to měla s Rokynem obráceně, nejhorší, když se venčila školní družina někde u psího výběhu.
davidkova renata
céři dávej příště do kabelky cihlu
jasan, naštěstí ji měla narvanou dámskejma potřebnostma jako je parfém, 3 peněženky, 3 mobily, jakousi knihu.....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

jako napadlo by vás, že do povlaku na polštář musí zůstat díra, aby se tam dal strčit ten polštář? mě ne, jdu přešívat pozitivní je, že mi funguje stroj!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:57
- Nahlásit

Sme doma. Co je novýho v modrém světě a tak vůbec vám napíšu až pozdějc, páč včil jsem totálně mutvá Dělá něgdo výcuc?

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:58
- Nahlásit

Maky a Trix

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:17
- Nahlásit

Maky a Trix
jdu přešívat
Pošlu Ti Vlčáčka a nemusíš přešívat. Ten tam tu díru udělá, do polštářů od to umí fáááákt moc dobře.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:32
- Nahlásit

Biluška
vycuc u me vcera zofil otevrel dvere psi sezrali vypli co mohli pak se posrali v noci em zofil poblil ztoho vseho a fota si tady najdi ...

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:34
- Nahlásit

Vlčáčková
jooo to je zuuzo mam zivou predstavu ja strhala stary lino chci dat novi...takze tady taky zuuzo kdyz to nekdo nevydrzii a ze to je jezero od toho nockasem rada ze v tm nejsem samaa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:55
- Nahlásit

ketty
Starý lino ve starém bytě strhala štěňata

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:58
- Nahlásit

Vlčáčková
peknyyy no tak tady tak nak napodobne to lino uz ani neplnilo funkci lina bylo znacne poskozene takze.......

<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání