| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:20
- Nahlásit
Gerda
v tématu venčení s cz-pes Brno ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:22
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to je velmi hezké!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:32
- Nahlásit
Ahojky, my se vrátili před chvíli z venku. Byli jsme na čtyři hoďky, teď naštěstí oba spí
Co se tu dějě? Kdo bude tak hodný a udělá mi vejcuc?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:35
- Nahlásit
Montyahojky,to uz jsem se skoro ptala pred hodinou a nic,ticho po pesine!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:39
- Nahlásit
nemethova5
ahojky, no to jsou teda nevychovanci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:40
- Nahlásit
Gerda
je to mystickej skřítek
kerej z nich to je?
Monty
Kdo bude tak hodný a udělá mi vejcuc?
já bysem i tak hodná byla,ale bohužel za mý nepřítomnosti ty magoři nadrásali asi 8 stran tagže nic ,číst to nebudu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:42
- Nahlásit
davidkova renataje to mystickej skřítek
ty ses buuuuuuuba,jsem si ucinkla do trioly!!!!hlavne to s tema zuzovyma vlasama!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
nemethova5
dyš jí teda nevim no myslíš že je to ten růžovej teda? su zvědavá aš to makytryksová vobjasní ))))
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:48
- Nahlásit
zdarec všickni, tak nám ten víkend pěkně začal Moje omladina šla včera večer trsat, o půlnoci se na parket připotácela 3 tmavá individua a jala se do našeho mladýho a jeho dvou kámošů bušit, páč se jim asi nelíbilo, že chalani umí tančit. Moje dcéra se svého mladšího bratra zastala a mydlila je kabelkou hlava nehlava. Skončilo to vyhazovem z podniku, tudíž ty 3 občané kluky dorazili venku, přijela tam polícije a jednoho z nich zatkla, na jak dlouho netuším, pak občan byl zběhlý ve lhaní. No a chjo aby toho nebylo málo, tak zřejmě "přenesená agrese" způsobila to, že náš Rokouš se ráno taky popral....se psem černého kožichu. Tudíž musím dětem zaplatit kurzy sebeobrany a psovi nastavit lať zas o něco výš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:48
- Nahlásit
čus babi
davidkova renata
Brixíka je mi moc líto , hlavně že má Elí novýho
Baico
takže rovnou počítam s -10 bodama.
ale víš, že nemůžeš odmítnout vykonání cviku? Musíš aspoň se pokusit o vykonání (prosímtě, ale nééééé potřeby )
Maky a Trix
Samý velký čuby.,
jéééé Triksík má harém
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:49
- Nahlásit
pe3ce
Tudíž musím dětem zaplatit kurzy sebeobrany a psovi nastavit lať zas o něco výš
a to buď ráda že sem ti neposlala sovu o důchodech, bys byla nas...aná ještě víc
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
Alexa
sovu o důchodech
raděj bych sovu s pravidelným nadstandardním důchodem. Nasraná ani nejsem, spíš zoufalá, páč jsou asi erekce na slunci bo co.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:56
- Nahlásit
Alexa
ale víš, že nemůžeš odmítnout vykonání cviku?
To vím, vylezeme na 4 první žbrdlínka, takže na zkoušce taky vylezeme na 4 první žbrdlínka a pak ho prostě sundám, no.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:56
- Nahlásit
davidkova renataten zuzovej je nejhezci a nejlepsi!!!jinak moc peknej vlkosed hunatej,toho je fakt skoda!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdarec lidi, toš sme z5 z prochajdy, gratuluji triksíkovi k trojitýmu randeti
pe3ce
to je jasný, rokouš chtěl zakousnout toho hnědoobčana, akurát ho nenašel, tak zakous jinýho v zastoupení, kup mu buřta
fšici
lidi sem dneska na bajšu hleděla jak puk, bo sme byli procházkovat po sídlisku a potkali sme bandu sedmi malejch PZ, tak kolem šesti-sedmi let, bajša se jim ukrutně líbila, tak si s ňou hráli na hoňku a hladili si ju a jí se to líbilo aji gdyš se jich na ňu sesypalo všech sedum, tag neprotestovala a nechala se dlachnit nejvíc se jí teda líbilo to lítání a honění, fčil je úpa utavená, asik tam pudeme zejtra zas
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:18
- Nahlásit
Zase tu dnes máme poměrně pěkný západ Slunce. Doma nám to však smrdí jak na veřejných záchodcích, protože se nám tu celý den odpařuje počůraný beton z rána. Ale Bekynka dnes zvládla dlouhou vycházku - tedy dlouhou spíše časem než metry.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:19
- Nahlásit
Alexa
Brixíka je mi moc líto , hlavně že má Elí novýho
no je to strašný,nemůžu na to přestat myslet ((((
tak zejtra sme tam,čuuus..jo a hele sou tam eště vofce???? chcem potrénovat bo si nutně!!!! musíme udělat zkoušku z vloch k pasení.-)))) to eště nemáme totiš )))),bajková de taky
Baico
napiš mi ten mail!! davidkova.renata@seznam.cz
pe3ce
to sou šmejdi ,céři dávej příště do kabelky cihlu
Baysha
PZ, tak kolem šesti-sedmi let, bajša se jim ukrutně líbila, tak si s ňou hráli na hoňku a hladili si ju a jí se to líbilo, aji gdyš se jich na ňu sesypalo všech sedum, tag neprotestovala a nechala se dlachnit nejvíc se jí teda líbilo to lítání a honění,
to je rostomilý vid? )))) já pézetka nesnášim,ale něgdy dyš sou třá vychovaný tak je ani nezabiju a taky nechám Nánu at si hraje,ale přiznám se,že pouze Náně pro radost )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
tak zejtra sme tam,čuuus..j
jasně
jo a hele sou tam eště vofce??
jasně
bajková de taky
jasně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
tidle byli docela fajn, nechali se usměrňovat a pochopili, dyš sme řekli, že uš stačilo hlavně sem ráda, že uš se na ně bajša trošku socijalizovala, ze začátku před pézetkama zdrhala do dáli, neměla ráda, jak to řve a běhá a mává rukama a tak fakt sem nepobírala, dyš jí přítul dal lehni a nechal celou bandu, aby se na ňu sesypali, čula sem průser, ale malá si nechala líbit fšecko
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
napiš mi ten mail!!
Huš je poslatej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
něgdy dyš sou třá vychovaný tak je ani nezabiju a taky nechám Nánu at si hraje,ale přiznám se,že pouze Náně pro radost
za sedumnáct let NAZDAR
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:35
- Nahlásit
Baysha
před pézetkama zdrhala do dáli
stopro věděla proč já to měla s Rokynem obráceně, nejhorší, když se venčila školní družina někde u psího výběhu.
davidkova renata
céři dávej příště do kabelky cihlu
jasan, naštěstí ji měla narvanou dámskejma potřebnostma jako je parfém, 3 peněženky, 3 mobily, jakousi knihu.....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:53
- Nahlásit
jako napadlo by vás, že do povlaku na polštář musí zůstat díra, aby se tam dal strčit ten polštář? mě ne, jdu přešívat pozitivní je, že mi funguje stroj!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:57
- Nahlásit
Sme doma. Co je novýho v modrém světě a tak vůbec vám napíšu až pozdějc, páč včil jsem totálně mutvá Dělá něgdo výcuc?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
Maky a Trix
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:17
- Nahlásit
Maky a Trix
jdu přešívat
Pošlu Ti Vlčáčka a nemusíš přešívat. Ten tam tu díru udělá, do polštářů od to umí fáááákt moc dobře.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:32
- Nahlásit
Biluška
vycuc u me vcera zofil otevrel dvere psi sezrali vypli co mohli pak se posrali v noci em zofil poblil ztoho vseho a fota si tady najdi ...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
jooo to je zuuzo mam zivou predstavu ja strhala stary lino chci dat novi...takze tady taky zuuzo kdyz to nekdo nevydrzii a ze to je jezero od toho nocka sem rada ze v tm nejsem samaa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
ketty
Starý lino ve starém bytě strhala štěňata
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:58
- Nahlásit
Vlčáčková
peknyyy no tak tady tak nak napodobne to lino uz ani neplnilo funkci lina bylo znacne poskozene takze.......
|