| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:04
- Nahlásit
dobrý večer všem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:12
- Nahlásit
A pak že sou péztka k ničemu http://www.novinky.cz/krimi/211790-matka-nechala-v -decinskem-baru-dite-jako-zastavu.html
zuzanarosakova
Nevis co to muze bejt
co žíly????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:15
- Nahlásit
Alexa
Zily ne, to me napadlo hned, byla jsem na vysetreni a jsou v poradku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:25
- Nahlásit
Nechraaaaapejteeee haloooo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 01:03
- Nahlásit
Vlčáčkováto neva,ze to jsou dedsky rady,ale muzu to zkusit,za vyzkouseni nic nedam.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 03:45
- Nahlásit
Psíčekpane,co tu jeste strasite,jak to,ze nespite?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 07:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele, ty ses tak zbehla v nemocich, mi otejka leva noha. Nevis co to muze bejt? Kdyz chvili stojim, hlavne v podpadkach. Uz to trva asi dva roky a zhozsuje se to mi prijde. Nejdriv mi nateklo dycky lejtko a ted uz cejtim tlak az nad kolenem.
taky mě napadly ty žíly, asi bych zašla k odborníkovi, nebo mě napado problém s prokrvováním tý nohy, přece jen podpatky nejsou zrovna pro nohu zdravý.
all
jinak dobré ráno všem, jsem v práci a nejsem nastydlá jen maličko, ale to není z koupání to už jsem byla předtím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 07:23
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak dneska mě čeká- vinobraní s holkama,letáky,nákupování a jít k mámě pro jídlo a zejtra chci jet už do toho lesa konečně,bo chlapi nebudou doma,budou asi zas hlídat,takže největší břemeno nebudu mít sebou
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:27
- Nahlásit
Dobrý mrazivý ráno
Máme furt -2 stupně , ale uš leze slunce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:40
- Nahlásit
Dobré jitro, jedeme na řbitof.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:43
- Nahlásit
Gerda
Co tak najednou??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:47
- Nahlásit
malinka
u nás bylo ráno 4 nad nulou, ted´ je na mělníku už 5 nad nulou
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:56
- Nahlásit
Biluška
Dobře ránko milá paní Biluško- Liduško.
Vy jste ještě nestala? Vy ještě spinkáte?
Paní zase přišel prudič a prudím páč jsem Vám poslala ještě jednu pídi sovičku, ale opravdu jen takovou malinkou.
Hau huž jsme domluvila.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 09:05
- Nahlásit
Von ti nejakej ze psu chlasta dzus jo? podle me si chteli dat i tu vodku, ale nepodarilo se jim otevrit lahev
zuzanarosakova
no mela sem takovi dva co to pili vlastne tri ,ale jeden to nekrade .ketty ta ti je schopna ukrast dzus z lednice nez si vyndas tam odsat salam. krade to i z nakupnich tasek a visnovemu neodola nikdy mazeec jako ja uklizim nakup a najednou koukam uz mizi s krabici dzusu a nechce ho daat jako nemluve o broskvich a podobne co nemuzu nechat nekde dostupne, neb to taky rada a krade to ted i liska mama vzdy si sklizi okurky dava nekde na zem do kosiku a liska to upesne zere a odnasi do skrysii ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 09:35
- Nahlásit
malinka
Gerda
Dobré jitro, jedeme na řbitof.
Co tak najednou??
asi trénink
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:00
- Nahlásit
pro RENAAATKU DAVIIIDKOVOU ale jak sem rikala volal sem az kdyz enjhorsi byloo pryyc i psi enb se vrhli na nakup a koukali do tasek co ukoristi
kontrola nakupu
u kompu
bez komentare
dejte sem veceri cekaam
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:24
- Nahlásit
Brítro všem Tak děda sed do vozejku a vyjooo k pečovateláku,páč sou tam babky v jeho věku,asi na kafé v87letech co už že. No a na cvičáku pakůn hrál díívadlo,ale mistrně,páč tam byla hárafka,tak zahrál reakci na bič(to normálně sfině nedělá)utrh se z rukávu a víjoo za psicí,tak nasral figuru,figura dělal,že nás bude vraždit,tak odkous(přííšerně teda)a zas uráá za psicí.No tak mám dědu psa přítele ouchyly a eště třikrát JAK S TÍM MÁM ŽÍT?????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:32
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
den na *píp*, právě mi psala chovatelka, že Bajšině ségře Tině, kterou si nechala, se podařilo urvat si kolenní vaz Prej si ho vyrvala i s kusem kosti. Takže operace, všití nylonovýho vazu, kterej se za pár měsíců stejně přetrhne, jak štěně poroste, půl roku klidový režim a do budoucna artróza. Je mi k breku, chudáček Týniště Na práci samozřejmě můžou zapomenout rovnou...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:44
- Nahlásit
Baysha
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:03
- Nahlásit
BayshaMěla jsem s tím jednoho píta s umělým vazem pak čap tu artrozu dvakrát jsme byly na voškrábání krepitací,ale ty rehabky bylo peklo,měl i ušitou ortézku,ale furt klid no na prd,pozitivní je,že pes dokáže vcelku prožít i na třech nohách a je štasnej,ale sport
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:07
- Nahlásit
danajasa
njn... nejhorší je, že Tině jsou čtyři měsíce, takže jakákoliv operace je jenom dočasná, buď budou doufat, že se jí zpevní vazivo kolem kloubu tak, aby to jakžtakž udrželo, anebo za pár měsíců reoperace... a vysvětli čtyřměsíčnímu torpédu, že má dodržovat klidovej režim
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:15
- Nahlásit
Voni ti psovití nejsou blbštajni,pokud noha bolí složí do podvozku,nebo se nožisko podváže do trojcípáku složené k tělíčku a dí se řádit vo třech,já to tak řešila páč pít nejde udržet ouplně v klídku,ale je to smutný kor dyž jeden už ví co mímo čeká,no soustrastím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
Bré polodne fšetkým v bjéklereně, Jano, aká je atmosféra tam u vás? Tak tu vo švécku sa eště žije americkými voľbami.
Návrat z hropku, návrat z hropku. Vše ok, už mám i nakoupeno, jen sem možná urvala olejovou vanu, opakuji, ještě nevím.
Baysha
chůdě malý, jak se to povede, že si urve celej vaz i s kusem kosti? Ale vono se něco takovýho hnusnýho stalo i Saliiný čubě, když nohou zůstala v brázdě v oranici a způsobila se parádnickou spirálovou zlomeninu, taky vlastně nedělala nic, co by nesměla, jen běhala. Ach jo! SNad se jim dobře vyhojí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
ketty
Ti psi chodí po těch schodech, které jsou na obrázku???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
právě to je úplně normální. zdravej vaz se nepřetrhne, to by musela bejt obrovitánská síla, vždycky vytrhne kus kostě.... chudák štěník
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:53
- Nahlásit
Maky a Trix
hele ty bijochemičko, co ten svrab? Bude to mít aji pan triks???????????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:54
- Nahlásit
Vlčáčková
jasne chodej no
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:58
- Nahlásit
Gerda
doufám že ne, nebo se z toho zcvoknu. Prakticky nebyli v kontaktu, ale nevim, viď...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 11:58
- Nahlásit
ketty
Jsou šikovný.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:04
- Nahlásit
Vlčáčková
jojo sou noo tak jak neco dela ejden pohoda druhy neresi a de taky takze ..a tereny a ruzne schody jim nak nedelaj moc problemy spis takle hromadne poslechnout kdyz prijde navseva nebo vidi srnu
|